Page 1


 Dansk
Stil
 Fritid
–
Ungdom
–
ungdoms
Aktiviteter

 


8.C


Fritid - ungdom aktiviteter

I min fritid laver jeg mage forskellige ting. Det er tit meget forskellige ting. Det kan være noget som at være sammen med mine venner til at køre Gokart med min bror. Det vigtige med min fritid er at jeg er god socialt. Uden nogle venner kan man ikke lave det som jeg laver her i Odense. Det er mest Fodbold at jeg bruger min fritid på. Enten er jeg til træning eller også er jeg sammen med mine venner nede på OB eller over på en bane på Blichersvej. Det er blandt andet en vigtig ting at være dygtig til fodbold her i Odense. Kan man spille godt er der flere der vil spille med en, men der er skam også plads til useriøst. Men tit spiller vi bare en time og

Dansk
 


Alexander
Sejr
Skovbo
Kristensen
 Lavet
Onsdag
d.
17.


Afleveres
fredag
d.
19
 


pjatter og snakker efter. Det er mest om aftnen at vi tager ned og spiller.

Jeg er også hverdag sammen med mine venner. Enten er vi nede og spille fodbold eller også hopper vi på trampolin eller sidder vi og spiller Playstation. Jeg elsker at køre Gokart. Jeg er også rigtig dygtig til det. Jeg er 0.250 sekunder fra at være på top 10 ude i Odense Gokarthal hvor nogle som Tom Christensen og mange andre racerkøre har kørt. Min bror ligger nummer 7 derude med en tid på 23.254. jeg har en tid på 23.655. nummer 10 er på ca. 23.400. Jeg er meget glad for at køre gokart fordi man får det adrenalin sus og den magt følelse når man selv styre hvordan man tager det næste sving.


Dansk
Stil
 Fritid
–
Ungdom
–
ungdoms
Aktiviteter

 


8.C


Jeg er også tit i Biffen med mine venner. Det er altid hyggeligt. Det kan godt være at man ikke snakker meget men man følges altid hjem hvor man diskutere filmen. Det er en ting som jeg selv elsker. Jeg elsker at se film og kan også godt lide at se thrillere som fks. Shutter Island som er en absolut ynglings Thriller. Grunden til det er at man aldrig får alt forklaret og at man skal selv tænke om hvad personen går. I Inception er det store spørgsmål om han lever i nutiden eller i drømme. Det er sådan nogle ting som jeg elsker at spekulere over. Jeg er meget glad for at jeg bor i Odense for der er så mange aktiviteter som man kan lave når man er ung. Man så meget. Noget til hver smag.

Dansk
 


Alexander
Sejr
Skovbo
Kristensen
 Lavet
Onsdag
d.
17.


Afleveres
fredag
d.
19
 


Fritid  

Fritid, unge,

Fritid  

Fritid, unge,