Page 1

ALLE SKAL VIDE AT VI OGSÅ ER ET SUPER VÆRKSTED Vinterkampagne 2013


OM KAMPAGNEN

KAMPAGNEELEMENTER

Hos Super Dæk Service vil vi være branchens bedste. I årets vinterkampagne sætter vi derfor alt ind på at fortælle, hvad vi kan. Alle skal vide, at vi også er et super værksted.

FILMEN BAKKES OP BÅDE ONLINE OG I ALLE SDS AFDELINGER. LÆS MERE OM DE FORSKELLIGE TILTAG HERUNDER:

Som noget nyt går vi på landsdækkende tv med en reklamefilm, der bliver omdrejningspunkt for årets vinterkampagne. Målet med kampagnen er at øge kendskabet til Super Dæk Service og at fortælle, at vi ikke blot sælger kvalitetsdæk, men også yder en god service på bilen. Hos SDS har vi de kommende år en strategisk målsætning om at øge salget på vores mekaniske ydelser og reklamefilmen skal bruges som løftestang i den proces.

Som tillæg til filmen sammensætter vi denne vinter et tilbud, der kombinerer vinterdæk med vores service. Vi går bredt ud med budskabet om, at man får 50% rabat på sit næste serviceeftersyn ved køb af fire vinterdæk hos SDS. Rabatten er gældende for SDS basis service og i perioden 15.12.13 - 31.03.14. Kunden får udleveret en rabatkupon i afdelingen ved køb af nye vinterdæk. Mere info herom kommer på sds.dk.

ONLINE Der vil allerede fra kampagnens opstart køre en længere online version på YouTube, som vi håber vil blive set og delt af mange. På Facebook afvikler vi verdens letteste konkurrence, hvor man kan deltage i konkurrencen om et rejsegavekort på 15.000 kr. På sds.dk trækker vi budskab, film, tilbud og konkurrence helt frem foruden hjemmesiden naturligvis bliver opdateret med information om vores vinterdæk.

SDS AFDELINGER

Reklamefilmen bliver spydspids for hele kampagnen. Med stor humor, ironi og overdrivelse, får vi fortalt hele verden, at Super Dæk Service også er et super værksted. Vores egen marketingdirektør Jesper Sørensen går forrest og opsøger alt fra ørkenbeduiner til pygmæer i junglen.

Alle SDS afdelinger vil blive udstyret med iøjnefaldende materiale, der binder hele kampagnen sammen. Hver afdeling modtager outdoor banner, krydsskilte samt en cutout-plakat til kunderummet. I perioden skruer vi desuden helt op for annonceringen i både trykte medier og online, så alle ved, at vi også er et super værksted.

n e m l fi e S Tilgængelig fra den 16. oktober


KAMPAGNEPLAN UGE 40 - 43

UGE 43 - 48

• FACEBOOK VÆGKONKURRENCE • PR • INTERNT BIOGRAFEVENT DEN 10. OKTOBER

• TV • FORLÆNGET YOUTUBE-VERSION • SPLASHSIDE PÅ SDS.DK • FACEBOOK KONKURRENCE • KOMBINERET TILBUD PÅ VINTERDÆK OG SERVICEEFTERSYN • ONLINE ANNONCERING

UGE 48

• FACEBOOK VÆGKONKURRENCE • EVT. NY INDRYKNING AF REKLAMEFILM PÅ TV • ONLINE ANNONCERING

INVITATION TIL FORPREMIERE Torsdag den 10. oktober inviterer vi alle ansatte hos SDS til en eksklusiv biografpremiere. Vi vil gerne se alle til et smugkig på reklamefilmen og efterfølgende filmhygge med spillefilmen Rush, der omhandler rivaliseringen mellem de to formel 1-legender Niki Lauda og James Hunt. Eventet starter kl. 18.30 med film fra kl. 19.00. Der vil være én sodavand samt popcorn pr. person. Vi håber, at alle vil komme til en hyggelig aften, hvor vi sammen får vintersæsonen sparket i gang. Hent din biografbillet hos din afdelingsleder.

BIOGRAFER: Palads i København – sal 4 BioCity i Aarhus – sal 7 BioCity i Kolding – sal 2 BioCity i Aalborg – sal 5

ush R n e film å s g o r Vi vise

Sds indsalgsfolder, vinterkampagne2013