Page 1

ΕΝΕΡΓΕΙΑ Με τον όρο ηλιακή ενέργεια χαρακτηρίζουμε το σύνολο των διάφορων μορφών ενέργειας, που προέρχονται από τον ήλιο. Το φως και η θερμότητα που ακτινοβολούνται, απορροφιούνται από στοιχεία και ενώσεις στη γη και μετατρέπονται σε άλλες μορφές ενέργειας. Η τεχνολογία σήμερα αξιοποιεί ένα μηδαμινό ποσοστό της καταφθάνουσας στην επιφάνεια του πλανήτη μας ηλιακής ενέργειας, με τριών ειδών συστήματα: τα θερμικά ηλιακά, τα παθητικά ηλιακά και τα φωτοβολταϊκά συστήματα.

Φ/Β ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ Όλοι έχουμε συναντήσει φωτοβολταϊκά συστήματα σε μικρούς Η/Υ και ρολόγια. Πρόκειται για συστήματα που μετατρέπουν την ηλιακή ακτινοβολία σε ηλεκτρική ενέργεια και που εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιούνται για την ηλεκτροδότηση διασυνδεδεμένων στο ηλεκτρικό δίκτυο καταναλώσεων. Στην Ελλάδα η προοπτική ανάπτυξης και εφαρμογής των Φ/Β συστημάτων είναι τεράστια λόγω του ιδιαίτερα υψηλού δυναμικού ηλιακής ενέργειας.

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ για να έχουμε όλοι στον ήλιο μοίρα!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Κάθε κιλοβατώρα που παράγεται από φωτοβολταϊκά και άρα όχι από συμβατικά ρυπογόνα καύσιμα, συνεπάγεται την αποφυγή έκλυσης ενός περιττού κιλού διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα. Ένα τυπικό φ/β του ενός κιλοβάτ (KW), αποτρέπει κάθε χρόνο την έκλυση τουλάχιστον 1,3 τόνων διοξειδίου του άνθρακα, όσο δηλαδή θα απορροφούσαν δύο στρέμματα δάσους. Για να παραχθεί η ίδια ενέργεια με πετρέλαιο, απαιτούνται 2,2 βαρέλια πετρελαίου κάθε χρόνο. Από περιβαλλοντικής άποψης αποφεύγονται 1,3 τόνοι διοξειδίου του άνθρακα ετησίως. Επιπλέον, έχουμε λιγότερες εκπομπές άλλων επικίνδυνων ρύπων (όπως τα αιωρούμενα μικροσωματίδια, τα οξείδια του αζώτου, οι ενώσεις του θείου, κ.λπ.). Οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα πυροδοτούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου και αλλάζουν το κλίμα της γης ενώ η ατμοσφαιρική ρύπανση έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία και το περιβάλλον.

Αγαπητέ επενδυτή, η ηλιακή ενέργεια δεν είναι μόνο μία από τις καθαρότερες μορφές ενέργειας για το περιβάλλον, είναι και μία ενδιαφέρουσα επένδυση για τους επενδυτές. Οι ηλιακές επενδύσεις είναι ανεξάρτητες των οικονομικών κύκλων, χωρίς τους κινδύνους των συναλλαγματικών ισοτιμιών κι έχουν εγγυημένο εισόδημα νόμιμα. Ως εκ τούτου παράγουν μακροπρόθεσμο σταθερό εισόδημα και γρήγορη επιστροφή κεφαλαίου χωρίς κίνδυνο. Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται έχει δοκιμασθεί εδώ και χρόνια και έχει αποδειχθεί.

ΕΜΠΟΡΙΑ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Πατρών - Πύργου 81, Κ. Αχαϊα 25 200 • Τηλ.: 26930 23883 Email: alexspyropoulos2@gmail.com • www.pvspyropoulos.gr

...¢Â˜ ÙÔ ˜y̺ÂÚÔÓ ˜Ôy!


για να έχουμε όλοι στον ήλιο μοίρα!

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚ. ΑΛΕΞΙΟΣ

ÂÛ & ¶·Úη ñ Á  Ù

yÛhÛ ÛaÛ ñ ¢ n Û e

noyme maz i Îa

ÂÏ·Ù Ì ÙÔ Îº·Ï·ÈÔ Û·Û

ΣΤΕΓH: ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣ. 5 KW ΒΡΑΧΝΕΙΚΑ

ΣΤΕΓH: ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΙΔΩ 8 KW ΛΑΠΠΑ

ΣΤΕΓH: ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΙΔΩ 9 KW ΚΑΣΤΕΛΛΟΚΑΜΠΟΣ

ΣΤΕΓH: ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓ. 10 KW ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΑΧΑΙΑΣ

ΣΤΕΓH: ΒΑΒΑΡΟΥΤΑΣ ΔΗΜΟΣ 10 KW ΚΑΓΚΑΔΙ

ΣΤΕΓH: ΒΑΒΑΡΟΥΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 10 KW ΚΑΓΚΑΔΙ

ΣΤΕΓH: ΒΕΣΚΟΥΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 10 KW ΒΕΣΚΟΥΚΕΙΚΑ

ΣΤΕΓH: ΒΕΣΚΟΥΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 10 KW ΒΕΣΚΟΥΚΕΙΚΑ

ΣΤΕΓH: ΒΕΣΚΟΥΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 8 KW ΚATΩ ΑΧΑΙΑ

ΣΤΕΓH: ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 10 KW ΖΑΡΟΥΧΛΕΙΚΑ

ΣΤΕΓH: ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 10 KW ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙ ΠΑΤΡΑ

ΣΤΕΓH: ZΩΓΡΑΦΟΣ ΣΠΥΡΟΣ 8 KW ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

oÛbeÛh thÛ e¶ a¶

Χρηματοδότηση: Όλες οι μεγάλες τράπεζες έχουν πολύ σημαντικά προγράμματα οικονομικής στήριξης επενδύσεων σε φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις και θα σας βοηθήσουν σε κάθε βήμα της απόφασής σας να επενδύσετε στην “πράσινη ενέργεια”.

Η εταιρεία Σπυρόπουλος Νικ. Αλέξιος τοποθετημένη στρατηγικά στη διανομή και υποστήριξη που σχετίζονται με την ενέργεια, προωθεί και υποστηρίζει ολοκληρωμένες λύσεις ενέργειας για οικιακές, εμπορικές, επαγγελματικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στα φωτοβολταϊκά συστήματα κι έχοντας βασική αρχή και φιλοσοφία την προσφορά ποιοτικών και αξιόπιστων προϊόντων επώνυμων Γερμανικών εταιρειών, η εταιρεία Σπυρόπουλος ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες των πελατών της. Φωτοβολταϊκά - Πάρκα - Στέγες - Κατασκευή Tο 2004 ξεκίνησε στην κατασκευή, παραγωγή, συντήρηση και εμπορία φωτοβολταϊκών πάρκων-στέγες. Έχοντας ήδη αναλάβει και ολοκληρώσει ένα μεγάλο αριθμό έργων στον νομό Αχαΐας και Ηλίας, η εταιρεία “Σπυρόπουλος Νικ. Αλέξιος” συνεχίζει δυναμικά την πορεία της στη Δυτική Ελλάδα και τα Ιόνια Νησιά. Συνεργαζόμενες

Εταιρείες: SOLARWORLD, SCHUCO, LORENTZ, CONERGY, ENVIAP EΦΑΡΜΟΓΈΣ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ. Αναλαμβάνουμε την αδειοδότηση του Φωτοβολταϊκού σας πάρκου, καθώς και τη χρηματοδότηση των έργων για λογαριασμό των πελατών σε συνεργασία με την Εθνική, Τράπεζα Πειραιώς και την Eurobank. Παράλληλα η εταιρεία είναι ιδρυτικό μέλος του Σ.Π.Ε.Φ. (Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας από φωτοβολταϊκά), αποτελεί Πιστοποιημένο Συνεργάτη της Conergy (Authorized Partner of Conergy), η οποία είναι μια από τις πρωτοπόρες κατασκευάστριες εταιρείες φωτοβολταϊκών πάνελ στο χώρο των Α.Π.Ε. (Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας) και Επίσημο Εγκαταστάτη και Διανομέα της εταιρίας Solarworld. Πιστοποιημένη Τεχνογνωσία: ISO Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης της Conergy (Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάρκων-στέγες). Eγκατεστημένα φωτοβολταϊκά συστήματα συνολικής ισχύος 15Μw

ΓΙΑ ΠΑΡΚΑ Έχοντας 30% ίδια κεφάλαια μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε χρηματοδότηση με χαμηλό επιτόκιο για την κατασκευή του φ/β πάρκου σας. ΓΙΑ ΣΤΕΓΕΣ Μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε 100% χρηματοδότηση για την κατασκευή φ/β στη στέγη σας. Επιπλέον, η εταιρία μας, θέλοντας να δείξει εμπιστοσύνη και σεβασμό στους πελάτες της, που επενδύουν στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά, παρέχει τη δυνατότητα αυτοχρηματοδότησής σας σε φ/β συστήματα με αποπληρωμή του υπόλοιπου από τον ΛΑΓΗΕ-ΔΕΔΗΕ για 2 έτη έως 4 έτη, αρκεί ο επενδυτής να διαθέτει τμήμα κεφαλαίου του προϋπολογισμού της επένδυσης.

Συνεργαζόμενες Εταιρείες


για να έχουμε όλοι στον ήλιο μοίρα!

ΣΤΕΓH: ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 8.880 KW ΚΑΡΥΑ ΠΕΤΡΟΧΩΡΙΟΥ

ΣΤΕΓH: ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 8.820 KW ΚΑΡΥΑ ΠΕΤΡΟΧΩΡΙΟΥ

ΣΤΕΓH: ΚΑΤΡΙΒΕΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 9,840 KW ΚΑΤΩ ΑΧΑΙΑ

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚ. ΑΛΕΞΙΟΣ

ΣΤΕΓH: ΛΟΥΛΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 10 KW ΕΓΛΥΚΑΔΑ

ΣΤΕΓH: ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ 10 KW ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙ

ΣΤΕΓH: ΜΗΤΡΕΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 5 KW ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Στέγες Μελέτη & σχεδιασμός

Μαζί με το φωτοβολταϊκό σας σύστημα στέγης δώρο η θέρμανσή σας*

ΣΤΕΓH: ΚΑΤΣΙΔΗΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ 10 KW ΡΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

*(Δώρο ένας θερμενόμενος πίνακας εσωτερικού χώρου χαμηλής κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργιας με χρήση υπέρυθρων)

1) Αναλυτική μελέτη του χώρου και των παραμέτρων, που επηρεάζουν την απόδοση του φ/β συστήματος (όπως θέση - σκιάσεις - προσανατολισμός κ.λπ.)

ΣΤΕΓH: ΚΟΡΙΝΤΖΕΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ 8 KW ΖΑΡΟΥΧΛΕΙΚΑ

ΣΤΕΓH: ΜΗΤΡΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 10 KW ΑΡΟΗ

2) Σχεδιασμός συστήματος με αποτέλεσμα τη βέλτιστη λειτουργία του και τη μέγιστη απόδοσή του.

ΣΤΕΓH: ΜΗΤΡΕΛΗΣ ΦΩΤΗΣ 5 KW ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

3) Πρόταση - προσφορά με βάση τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου. 4) Αναλυτική έκθεση κόστους - οφέλους απόδοσης επένδυσης.

ΣΤΕΓH: ΚΟΤΣΙΑ ΕΥΑΝΘΙΑ 9.840 KW ΡΙΟΛΟΣ

ΣΤΕΓH: ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΗ ΠΗΓΗ 3.5 KW ΚΑΤΩ ΑΧΑΙΑ

ΣΤΕΓH: ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 5 KW ΣΑΓΕΙΚΑ

ΣΤΕΓH: ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ 5 KW ΑΡΟΗ

5) Χρηματοοικονομική υποστήριξη για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης σε συνεργασία με τις τράπεζες για την υλοποίηση του έργου. 6) Προμήθεια ποιοτικών υλικών και φ/β συστημάτων αναγνωρισμένης αξίας.

ΣΤΕΓH: ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 10 KW ΜΑΖΑΡΑΚΙ

7) Εγκατάσταση από εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία μας. 8) Ολοκλήρωση του έργου εντός του συμφωνηθέντος χρονοδιαγράμματος.

ΣΤΕΓH: ΛΑΔΑ ΕΛΕΝΗ 8 KW ΡΙΟΛΟΣ

ΣΤΕΓH: ΛΑΖΑΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 10 KW ΚΑΜΙΝΙΑ

ΣΤΕΓH: ΛΟΤΣΑΡΗ ΑΝΤΩΝΙΑ 10 KW ΚΑΤΩ ΑΧΑΙΑ

ΣΤΕΓH: ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 10 KW ΛΕΥΚΑ

9) Παρέχουμε δωρεάν το ασφαλιστήριο του φωτοβολταϊκού συστήματος για τον πρώτο χρόνο.

ΣΤΕΓH: ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ 10 KW ΟΒΡΥΑ


για να έχουμε όλοι στον ήλιο μοίρα!

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚ. ΑΛΕΞΙΟΣ Πάρκα

ΣΤΕΓH: ΠΥΡΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 9.870 KW ΣΑΓΕΙΚΑ

ΣΤΕΓH: ΣAKEΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΗΣ 6.5 KW ΡΙΟΝ

ΣΤΕΓH: ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 5 KW ΑΛΙΣΣΟΣ

ΣΤΕΓH: ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 10 KW ΚΑΡΥΑ

ΣΤΕΓH: ΣΑΡΑΝΤΑΥΓΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 10 KW ΒΟΥΠΡΑΣΙΟ

ΣΤΕΓH: ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΦΑΝΗΣ 10 KW Ν. ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

BIOMHXANIKH ΣΤΕΓH: ΣΙΝΟΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 100 KW PALATINO ΒΡΑΧΝΕΙΚΑ

ΠΑΡΚO: ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 3 X 20 KW ΡΙΟΛΟΣ

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την κατασκευή φ/β σταθμών διασυνδεδεμένων στο δίκτυο χαμηλής και μέσης τάσης της ΔΕΗ, με το κλειδί στο χέρι (turn key solutions). Διαθέτουμε βάσεις σταθερού τύπου, με πασαλόμπηξη - μπετόμπηξη και πάκτωση σε οπλισμένο σκυρόδεμα. Επίσης, προσφέρουμε λύσεις για κατασκευές τύπου trakers με μονό ή διπλό άξονα.

Η επιλογή των φ/β πλαισίων είναι από τους γερμανικούς οίκους που αντιπροσωπεύουμε (CONERGY, SOLARWORLD, SCHUCO). Η εγγύηση του εξοπλισμού είναι για 10 έτη. H εγγύηση της απόδοσής του είναι για τα πρώτα 12 χρόνια ότι θα παράγει το 92% της αρχικής του απόδοσης και για 25 έτη το 80% της αρχικής του απόδοσης. Η επιλογή των inverter είναι της εταιρείας SMA και CONERGY, με δυνατότητα τηλεπίβλεψης και τηλεπαρακολούθησης όλων των σημείων του φ/β συστήματος ανά πάσα στιγμή της ημέρας.

ΣΤΕΓH: ΣΤΑΣΙΝΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ 10 KW ΚAΤΩ ΑΧΑΪΑ

ΣΤΕΓH: ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 10 KW ΣΑΓΕΪΚΑ

ΣΤΕΓH: ΦΙΛΟΣ ΚΡΙΤΩΝ 10 KW ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΠΑΡΚO: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΒΑΡΟΥΤΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ 4 Χ 20 KW ΡΙΟΛΟΣ

ΣΤΕΓH: ΧΟΡΕΥΤΑΡΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ 5 KW ΚAΤΩ ΑΧΑΪΑ

ΣΤΕΓH: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 10 KW ΚAΤΩ ΑΧΑΪΑ

ΣΤΕΓH: ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ 9,870 KW ΠΟΥΡΝΑΡΙ

ΠΑΡΚO: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΒΑΡΟΥΤΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ 4 Χ 20 KW ΡΙΟΛΟΣ

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων cctv για την ασφάλεια των φ/β πάρκων, με δυνατότητα τηλεπαρακολούθησης και σύνδεσης με κέντρο λήψης συναγερμού. Παρέχουμε συμβόλαιο συντήρησης των φ/β συστημάτων με μηνιαία συνδρομή που αφορά τον έλεγχο του ηλεκτρολογικού /μηχανολογικού εξοπλισμού και την καθαριότητα του χώρου. Κατόπιν της συνεργασίας μας σας παρέχουμε όλα τα σχέδια και τις τεχνικές εκθέσεις που απαιτούνται για τη σύνδεση του φ/β σταθμού σας. Εξασφαλίζουμε την καλύτερη για εσάς χρηματοδότηση.


για να έχουμε όλοι στον ήλιο μοίρα!

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚ. ΑΛΕΞΙΟΣ ÂÛ & ¶·Úη ñ Á  Ù

yÛhÛ ÛaÛ ñ Û en¢ ΠΑΡΚO: ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 20 KW ΚΑΓΚΑΔΙ

oÛbeÛh thÛ e¶ a¶

ΠΑΡΚO: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΥΒΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ 100 KW ΑΙΓΙΟ

ΠΑΡΚO: ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΠΕ 100 KW ΛΥΚΟΧΩΡΟΣ ΠΑΤΡΑ

άσεις Να μην ξεχ στο να καλέσεις

83 26930 238 θα σωπικό μας

και το προ ες τις σας λύσει όλ ικά με τα απορίες σχετ ! ά συστήματα ϊκ τα λ ο β το ω φ

ΠΑΡΚO: DENISSOLAR ΜΕΠΕ 3 X 20 KW & 20 KW ΚΑΓΚΑΔΙ

ΠΑΡΚO: E.F. ENERGY ΜΕΠΕ 20 KW ΡΙΟΛΟΣ

ΠΑΡΚO: ΗΛΙΕΡΓΕΙΑ ΑΒΕΞΕ 500 KW ΚΥΛΗΝΗ

ΠΑΡΚO: ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ 100 KW ΠΕΤΤΑ

ΠΑΡΚO: ΜΗΤΡΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 100 KW ΚΑΛΑΜΙ ΛΑΠΠΑ

ΠΑΡΚO: ΜΗΤΡΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 100 KW ΚΑΛΟΓΕΡΟΣΤΑΝΗ ΛΑΠΠΑ

ΠΑΡΚO: Α. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ 2 Χ 20 KW ΜΥΡΣΙΝΗ

ΠΑΡΚO: ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 100 KW ΠΕΤΤΑ

ΠΑΡΚO: NI.BAS SOLAR ΜΕΠΕ 3 Χ 20 KW & 20 KW ΚΑΓΚΑΔΙ

ΠΑΡΚO: ΜΥΛΩΝΑΣ I & N E.E. 20 KW ΒΑΣΗ ΘΕΣΗ ΜΥΡΤΟΣ

ΠΑΡΚO: ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ 3 Χ 20 KW ΜΑΖΑΡΑΚΙ

noyme maz i Îa

ÂÏ·Ù Ì ÙÔ Îº·Ï·ÈÔ Û·Û


για να έχουμε όλοι στον ήλιο μοίρα!

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚ. ΑΛΕΞΙΟΣ Οι άνθρωποί μας...

ΠΑΡΚO: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 20 KW ΚΑΡΕΪΚΑ

ΠΑΡΚO: P.S. SOLAR ΜΑΕ 3 Χ 20 KW & 20 KW ΚΑΓΚΑΔΙ

Ζώδια και KW ΚΡΙΟΣ 21.3 - 20.4 Για το εγκατεστημένο KW που ανήκει στον Κριό η παραγωγή του είναι 154,58 Kwh. Από εδώ και πέρα τα οικονομικά σας θα συναντούν συνεχή αύξηση.

ΠΑΡΚO: ΡΑΠΤΗ ΙΩΑΝΝΑ 20 KW ΚΑΓΚΑΔΙ

ΠΑΡΚO: ΣΩΤ. ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ 100 KW ΦΑΡΡΑΙ

ΠΑΡΚO: ΦΕΗ ΜΕΠΕ 100 KW ΛΑΠΠΑ

ΠΑΡΚO: ΦΕΗ ΜΕΠΕ 100 KW ΚΑΓΚΑΔΙ

Τα γραφεία μας... Δωρεάν το ασφαλιστήριο για τον πρώτο χρόνο στη στέγη σας! *

*(Ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατά παντός κινδύνου και απώλειας παραγωγής)

ΖΥΓΟΣ 23.9 - 22.10 Για το εγκατεστημένο KW που ανήκει στο Ζυγό η παραγωγή του είναι 129,09 Kwh. Από αυτό τον μήνα θα πρέπει να συνηθίσετε στη συντήρηση των οικονομικών να μειώνονται.

ΤΑΥΡΟΣ 21.4 - 20.5 Για το εγκατεστημένο KW που ανήκει στον Ταύρο η παραγωγή του είναι 187,02 Kwh. Ο μήνας αυτός είναι πριν από την αποκορύφωση των οικονομικών σας στο ζενίθ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23.10 - 22.11 Για το εγκατεστημένο KW που ανήκει στον Σκορπιό η παραγωγή του είναι 92,75 Kwh. Τα οικονομικά σας εξακολουθούν να μειώνονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21.5 - 21.6 Για το εγκατεστημένο KW που ανήκει στο Δίδυμο η παραγωγή του είναι 189,02 Kwh. Η στασιμότητα στα οικονομικά σας είναι πολύ καλή και σύντομα θα μεγιστοποιηθούν τα έσοδά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23.11 - 21.12 Για το εγκατεστημένο KW που ανήκει στον Τοξότη η παραγωγή του είναι 59,35 Kwh. Προσέξτε τα οικονομικά σας γιατί ο μήνας αυτός είναι ο πιο φτωχός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22.6 - 22.7 Για το εγκατεστημένο KW που ανήκει στον Καρκίνο η παραγωγή του είναι 209,50 Kwh. Είναι καιρός για επενδύσεις γιατί αυτός ο μήνας είναι ο πιο πλούσιος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22.12 - 19.01 Για το εγκατεστημένο KW που ανήκει στον Αιγόκερω η παραγωγή του είναι 81,77 Kwh. Ο φόβος σας για τα οικονομικά είναι έντονος αλλά τον επόμενο μήνα όλα διορθώνονται.

ΛΕΩΝ 23.7 - 23.8 Για το εγκατεστημένο KW που ανήκει στον Λέοντα η παραγωγή του είναι 194,09Kwh. Σχεδιάστε για το επόμενο τρίμηνο που θα επενδύσετε τα έσοδά σας. ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24.8 - 22.9 Για το εγκατεστημένο KW που ανήκει στην Παρθένο η παραγωγή του είναι 166,31 Kwh. Περιορίστε τις επενδύσεις σας γιατί τα έσοδά σας θα αρχίσουν να μειώνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20.1 - 19.2 Για το εγκατεστημένο KW που ανήκει στον Υδροχόο η παραγωγή του είναι 99,28 Kwh. Τα οικονομικά σας είναι καλύτερα αλλά μην περιμένετε μεγάλες αλλαγές. ΙΧΘΥΕΣ 20.2 - 20.3 Για το εγκατεστημένο KW που ανήκει στους Ιχθείς η παραγωγή του είναι 134,20 Kwh. Πλέον τα οικονομικά σας έχουν ισορροπήσει.

Η εταιρία μας απασχολεί ηλεκτρολόγους, μηχανικούς και εγκαταστάσεις με εκτεταμένη εμπειρία σε εγκαταστάσεις Φ/Β. Διαθέτει σχεδιαστικό τμήμα που αναλαμβάνει την μελέτη, επίβλεψη και τον σχεδιασμό του συστήματος, εμπορικό και διεκπαιρεωτικό τμήμα, που αναλαμβάνει τη γρήγορη και άρτια δημιουργία φακέλλου αδειοδότησης του Φ/Β από τη ΔΕΗ, καθώς και την παραγγελία των πιο αξιόπιστων υλικών μετά από έρευνα για την ολοκλήρωση του Φ/Β συστήματός σας. Το προσωπικό μας παρακολουθεί τακτικά σεμινάρια επιμόρφωσης σε όλες τις νέες τεχνολογίες και πρακτικές κατασκευής εγκατάστασης και σχεδιασμού φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Δίπλα σας... Oι νέες εγκαταστάσεις μας βρίσκονται 30 χλμ. απο την Πάτρα στην περιοχή της Κάτω Αχαϊας και στεγάζονται σε νεόδμητο κτίριο συνολικού εμβαδού 702 τ.μ. Διαθέτει αποθήκες για την φύλαξη των πάνελ και των inverter, εργαστήριο για τη συναρμολόγηση των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και των πινάκων, σύγχρονους χώρους υποδοχής, γραφείων και έναν άνετο υπαίθριο χώρο το οποιο εξυπηρετεί τη στάθμευση των οχημάτων των πελατών μας.


Iστορία... Η πρώτη γνωριμία του ανθρώπου με το φωτοβολταϊκό φαινόμενο, τη χρήση δηλαδή της ηλιακής ενέργειας για την παραγωγή ηλεκτρικής έγινε το 1839, όταν ο Γάλλος φυσικός Edmond Becquerel (1820-1891) ανακάλυψε το φωτοβολταϊκό φαινόμενο, κατά τη διάρκεια πειραμάτων του με μια ηλεκτρολυτική επαφή φτιαγμένη από δύο μεταλλικά ηλεκτρόδια. Το 1918 ο Πολωνός Czochralski (1885-1953) πρόσθεσε τη μέθοδο παραγωγής ημιαγωγού μονοκρυσταλλικού πυριτίου (Si) με τη σχετική έρευνά του και η οποία μάλιστα χρησιμοποιείται βελτιστοποιημένη ακόμα και σήμερα. Η πρώτη ηλιακή κυψέλη κατασκευάστηκε στα εργαστήρια της Bell το 1954 από τους Chapin, Fuller και Pearson. Η απόδοσή της ήταν 6% (βαθμός εκμετάλλευσης της ηλιακής ακτινοβολίας). Τέσσερα χρόνια μετά, το 1958 η τεχνολογία των φωτοβολταϊκών συστημάτων προσαρτάται στο χώρο των διαστημικών εφαρμογών όταν τοποθετήθηκε ένα φωτοβολταϊκό σύστημα στον δορυφόρο Vanguard I. To 1963 η μεγαλύτερη ΦΒ εγκατάσταση στον

άσω Να μην ξεχ ένδυσης

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ...

η της επ 1. Η απόσβεσ εξακαι τα έσοδα είναι σύντομη α. ια 25 χρόνι σφαλισμένα γ κόσμο γίνεται ς τη ω όγ λ • Αξιοπιστία: τήρηση προδιδα, στην Ιαπωνία 2. Στην Ελλά ιας, η απονε αγραφών, δεσμεύσεων και φά ιο λ η σε έναν φάρο. υψηλής συλλεκτών /Β Φ ν υποσχέσεων. τω Η εγκατεστημένη τα δοτικότη γκριση με τις σύ σε η ερ ισχύς του συστήότ • Επαγγελματισμός: σωστή λ είναι υψη ώρες της χ ς ματος είναι 242Wp ρε τε σό ισ εξυπηρέτηση, τήρηση χρονοδιπερ Ένωσης. κι έχει εξαιρετική Ευρωπαϊκής αγραμμάτων απόδοση ακόμα και • Επιστημονική κατάρτιση και σε ανεμοθύελλες. εμπειρία: επάρκεια σε τεχνικές γνώσεις Η πρώτη εγκατάσταση PV που φτάνει στα επίπεδα του IMV (μεγαβάτ) γίνεται στην Καλιφόρνια το και πολυετή εμπειρία στις κατασκευές 1980, χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα και σύστη• Κατάλληλα μέσα και υποδομές: μα παρακολούθησης της τροχιάς του ήλιου 2 χρήση κατάλληλων μέσων και εργαλείαξόνων. ων κατά τη μελέτη και εγκατάσταση Σήμερα με οικονομίες μεγάλης κλίμακας έχουν • Εξειδικευμένες συνεργαζόμενες εταιεπιτευχθεί μεγάλες αποδόσεις στα κρυσταλλικά, κυρίως, υλικά και αρκετές χώρες, με πρωτοπόρο ρίες: με υλικά και προϊόντα αξιόπιστα, με τη Γερμανία, έχουν ήδη επενδύσει τεράστια κοντις απαραίτητες πιστοποιήσεις, συνοδευόδύλια με σκοπό την ευρύτερη εκμετάλλευση της μενα από εγγυήσεις απόδοσης. φωτοβολταϊκής τεχνολογίας. • Υποστήριξη: Πάντα δίπλα σας και Ήδη βέβαια οι χώρες αυτές έχουν αρχίσει και μετά την ολοκλήρωση του Φ/Β συστήαπολαμβάνουν τους καρπούς της εξελιγμένης τεχνογνωσίας τους. ματος παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Edmond Becquerel

ΕΜΠΟΡΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Πατρών - Πύργου 81, Κ. Αχαϊα 25 200 • Τηλ.: 26930 23883 Email: alexspyropoulos2@gmail.com • www.pvspyropoulos.gr

Φωτοβολταικά Νέα - Σπυρόπουλος Νικ. Αλέξιος  

Η ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚ.ΑΛΕΞΙΟΣ είναι εταιρεία όπου προωθεί και υποστηρίζει ολοκληρωμένες λύσεις ενέργειας για οικιακές, εμπορικές και επαγγελματι...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you