Page 1

Lista de preturi Doar 1 leu

9 cm

cu TVA

Dimensiune : 9 cm X 13 cm

Vrei poze cu iubita? Sotia? Sotul? Copii, bunici, prieteni, catel, purcel ? Aceasta dimensiune e perfecta daca doresti sa-ti decorezi spatial cu toate persoanele care-ti fac viata mai frumoasa ! ( O poza cu soacra?)

13 cm

Doar

10 cm

1,2 lei cu TVA

Dimensiune : 10 cm X 15 cm

15 cm

Clasicul e nemuritor. Vrei sa faci album foto cu pozele preferate? Aceasta dimensiune e perfecta! Chiar ma gandeam sa imortalizez Revelionul caci a fost o petrecere pe cinste!


Lista de preturi Doar 1.4 leu

13 cm

cu TVA

18 cm

Dimensiune : 13 cm X 18 cm Mereu am fost un mare fan al celor care, la birou fiind, si-au pus o poza inramata cu sotul/sotia fix langa calculator si cana cu cafea. M-am gandit sa o pun in practica. Dupa ce ca imi suporta toate mofturile si ma iubeste, merita macar o poza pe biroul meu. Parerea mea este sa bei cana aia de cafea si sa dai un click pe acest tip de poza!O inramezi si Voila!

Doar 1,8 lei

15 cm

cu TVA

Dimensiune : 15 cm X 21 cm

21 cm

Esti un adept al detaliilor? Ei bine,acest tip de fotografie surprinde in intregime! Vizibilitate foarte buna a detaliilor,perfecta pentru un catalog cu creatiile tale proprii. Sa nu ramai in urma,acum toti artistii au book-uri. Si-n plus,creste mandria!


Lista de preturi Doar 4 lei

20 cm

cu TVA

30 cm

2009

Dimensiune : 20 cm X 30 cm

Te-ai casatorit? (Casa de piatra!) S-a nascut un prichindel? (Felicitari!) Iubesti? (Esti un norocos!) aceasta dimensiune e perfecta pentru momentele unice din viata ta. Perfect pentru a face un tablou!

Preturi fotografii  

Preturi fotografii photolaminut. Cel mai avantajos site de comenzii de fotografii.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you