Page 1

Geldi g tot

31 m ei 20 03

Photo-weken-coupon Koop nu (vanaf 24.03.03) een van de hieronder afgebeelde EPSON Stylus Photoprinters en u krijgt het vermelde kortingsbedrag per overschrijving op uw rekening teruggestort (houdt hierbij rekening met de deelnamevoorwaarden).

EPSON Stylus Photo 915

EPSON Stylus Photo 925

EPSON Stylus Photo 1290S

EPSON Stylus Photo 950

30 €

korting!!!

50 €

korting!!!

70 €

korting!!!

75 €

korting!!!


Naam: Voornaam: Straat/huisnr.: Postcode/plaats/land: Telefoon: E-mail: Rekeningnummer: Naam Bank/Giro: Serienummer van het apparaat:

Vul deze coupon a.u.b. volledig en duidelijk leesbaar in. Kruis een of meer van de door u aangekochte product(en) aan. Stuur de coupon samen met een kopie van de aankooprekening(en) in een gefrankeerde enveloppe aan het volgende adres: EPSON Photo-weken, Nonstoprabatt.de, Postfach 81 06 51, 81906 München, Duitsland De inzendtermijn eindigt op 31.05.2003 (datum poststempel geldt!). Alleen volledig ingevulde coupons, waarbij een kopie van het aankoopbewijs bijgevoegd is, kunnen worden verwerkt. Deze actie is enkel geldig in België en Nederland. Na controle wordt de korting overgemaakt op uw bankrekening. Houdt u rekening met een verwerkingstermijn van ongeveer 6 weken. Let op: u kunt meerdere van de hier genoemde producten aanschaffen. Voor elk product kan echter slechts eenmaal korting worden gegeven: wanneer u bijvoorbeeld driemaal de EPSON Stylus Photo 950 koopt, ontvangt u slechts één keer een korting van in totaal 75 Euro. U dient voor deze actie eindverbruiker te zijn, geen wederverkoper. Er wordt geen korting verleend indien er niet aan de beschreven voorwaarden voldaan wordt. De uitbetaling van de kortingen wordt uitgevoerd door het agentschap nonstop Consulting GmbH in opdracht van EPSON Deutschland GmbH. Alle aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Wij vragen uw begrip voor het feit dat de ingezonden documenten niet kunnen worden geretourneerd. Er wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor verloren gegane, vertraagde of verkeerd bezorgde postzendingen. Indien u het kortingsbedrag na 8 weken wachttijd nog niet heeft ontvangen, verzoeken wij u contact op te nemen met het volgende e-mailadres: rabatt@nonstopconsulting.de. Stuur mij informatie over de EPSON-inkten en -papiersoorten! Ik ga akkoord met de registratie van mijn gegevens door een dienstverlenende organisatie en geef hierbij opdracht voor het overmaken van het geldbedrag. Mijn acceptatie hiervan is een voorwaarde voor het verlenen van de korting. Bevestiging van de klant: ik accepteer de voorwaarden van dit formulier. Datum, handtekening

IDFA  

programma 2008

IDFA  

programma 2008

Advertisement