Page 1

АКЦИЈА Акцијата трае од 15.03-04.04.2018 г. или до истекот на залихите на акциските производи.

БОНБОНИЕРА • 400 г • Мерси • цена зa парче

СУПЕР ЦЕНА

419

ВЕЛИГДЕНСКИ ЧАРШАВ • 75x75 цм • цена зa парче

СУПЕР ЦЕНА

65

ЈАЈЦА Л

• 10/1 • Живино • цена зa парче

СУПЕР ЦЕНА

62

СВИНСКА КРЕМЕНАДЛА • Агриа • цена зa 1 кг

• замрзната • Метро • цена зa 1 кг

СУПЕР ЦЕНА

209

УКРАС ВЕЛИГДЕНСКИ ЗАЈАК • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

99

РИБА СКУША

СУПЕР ЦЕНА

104

КОРПА ВЕЛИГДЕНСКА • 25x20x10 цм • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

55

БОЈА ЗА ЈАЈЦА

• Танимак • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

8


35

ден/парче

83

42

ден/парче

ВЕЛИГДЕНСКО ЗАЈЧЕ • 32 г • Ригелен

ВЕЛИГДЕНСКО ЗАЈЧЕ

145

ден/парче

ден/парче

ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА • 100 г • Ригелен

ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА

ВЕЛИГДЕНСКИ ЗАЈЧИЊА

• 200 г • Ригелен

• 100 г • Ригелен

• 60 г • Ригелен

79

ден/парче

САЛВЕТИ ВЕЛИГДЕНСКИ

• 19x19см • коцка • сорт

45

ЧАРШАВ ВЕЛИГДЕНСКИ

ден/парче

• 45x30 цм

КОРПА ВЕЛИГДЕНСКА

ден/парче

125

25

59

ден/парче

ВЕЛИГДЕНСКA ДЕКОР ТРЕВА ЗЕЛЕНА

49

ден/сет

ден/сет

СЕТ ВЕЛИГДЕНСКA БОЕНКА + СЛОЖУВАЛКА

СЕТ ВЕЛИГДЕНСКA БОЕНКА

65

ДРЖАЧ ЗА ЈАЈЦА

ден/парче

• 25/1

89

ден/парче

83

65

ден/парче

ден/парче

ВЕЛИГДЕНСКИ УКРАС СОНЧОГЛЕД

8

• 68 цм

ден/парче

БОЈА ЗА ЈАЈЦА • Палета 7

ТЕЧНА БОЈА ЗА ЈАЈЦА + КРИСТАЛИ

ТЕЧНА БОЈА ЗА ЈАЈЦА

• 5/1

• 5/1

4

ден/парче

14

БОЈА ЗА ЈАЈЦА • Пан-Граф

ден/парче

ВЕЛИГДЕНСКИ КРИСТАЛИ • Палета 7

ЗЛАТНО ЈАЈЦЕ • Палета 7

105 ден/парче

28

ден/парче

СТИКЕР ЦИРКОН КРУНА • Палета 7


Понуqа за Вас и Вашите најмили СЕТ ШОЉИ ЗА КАФЕ

• 6/1 • порцелан • цена за парче

439

ɡен.

КАЛАП ЗА ПЕЧЕЊЕ

• тефлон • 31x11,5x7 цм • цена за парче

165

-28%

ɡен.

БОКАЛ ЕЛЕКТРИЧЕН • 2,5 л • АД 1244 • Адлер • цена за парче

КАЛАП ЗА КОЛАЧИ

889

• тефлон • 35x26,5x3 цм • цена за парче

ɡен.

295

ɡен.

-25%

-56% АПАРАТ ЗА ПЕЧЕЊЕ МУЛТИ БЕЈКЕР

-31%

• ПМ1800Т • Макс • цена за парче

• Фарма/Џунгла • Вига • цена за парче

-18 %

Редовна цена: 489 ден.

399

• АД 4610Р • Адлер • цена за парче

• РМ 3535 • Макс • цена за парче

749

ɡен.

ɡен.

-18 %

ИГРАЧКА ПРАВОСМУКАЛКА • цена за парче

МИКСЕР РАЧЕН

749

1149ɡен.

ИГРАЧКА СЛОЖУВАЛКА ДРВЕНА

БЛЕНДЕР РАЧЕН

Редовна цена: 899 ден.

739

ИГРАЧКА СЕТ КАМИОН • цена за сет

-18 %

Редовна цена: 849 ден.

699

ЗА ЛОЈАЛНИ КУПУВАЧИ 7

ѕвезди

-50% Посте Постелнина дупла

TAC - Убавина на Вашиот qом Постелнини со врвен квалитет. Прекрасни и префинети qезени. Изработени оq 100% прироqен и мек памук за секојqневна употреба и уживање во qомот.

• Долен чаршав 240x260 цм • 2 навлаки за перница 50x70 цм • Навлака за јорган 200x220 цм • Тач

АКЦИСКА ЦЕНА

1899 ден/парче Редовна цена: 3800 ден

7

ѕвезди

-42% Постелнина единечна

• Долен чаршав 180x240 цм • Навлака за перница 50x70 цм • Навлака за јорган 160x220 цм • Тач АКЦИСКА ЦЕНА

1699 ден/парче Редовна цена: 2950 ден

7

ѕвезди

-42% Постелнина единечна

7

ѕвезди

-42%

По Постелнина единечна един детска

• Долен чаршав со ластик 100x200 цм • Навлака за перница 50x70 цм • Навлака за јорган 160x220 цм • Тач АКЦИСКА ЦЕНА

• Долен чаршав со ластик 100x200 цм • Навлака за перница 50x70 цм • Навлака за јорган 160x220 цм • Тач АКЦИСКА ЦЕНА

1699

1699

ден/парче Редовна цена: 2950 ден

ден/парче Редовна цена: 2950 ден

За секои 300 денари од Вашата сметка добивате една ѕвездичка на лојалност. Со собрани потребен број на ѕвезди добивате можност да ги купите производите со -50% попуст. Акцијата трае од 22.02.2018 до 16.05.2018г или до истекот на залихите на акциските производи. Ѕвездичките можете да ги искористите најдоцна до 25.05.2018г.


ИЗБЕРИ КВАЛИТЕТНО И СВЕЖО ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ КАЈ НАС Го нудиме најдоброто месо за Вашиот оброк! Квалитетот и свежината на месото го обезбедуваме преку домашно производство со константни контроли на сите процеси на обработка и чување. Врвниот квалитет и високите стандарди го прават нашето месо најдобро за вашиот вкус.

ЈУНЕШКИ БУТ БЕЗ КОСКА

• рефус • цена за 1 кг

СУПЕР ЦЕНА

389 СВИНСКО РЕБРО

СВИНСКИ БУТ БЕЗ КОСКА

• рефус • Агриа • цена за 1 кг

• рефус • Агриа • цена за 1 кг

-10 %

СУПЕР ЦЕНА

Редовна цена: 231 ден.

209

РИБА ЛОСОС СВЕЖ • рефус • Метро • цена за 1 кг

СУПЕР ЦЕНА

ПЕЧЕНИЦА ЧАДЕНА

• рефус • Солета • цена за 1 кг

СУПЕР ЦЕНА

359

ШУНКА ПРЕМИУМ

• рефус • Гроздановски • цена за 1 кг

-10 %

Редовна цена: 279 ден.

252

258

898

КОПАН / НАДКОПАН СВЕЖ • рефус • Цекин • цена за 1 кг

ВРАТ ЧАДЕН

• рефус • Солета • цена за 1 кг

СУПЕР ЦЕНА

315

САЛАМА ПИЛЕШКА ПОСЕБНА • 500 г • Перутнина Птуј • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

93

СУПЕР ЦЕНА

157

СВИНСКИ ЦРН ДРОБ

• Агриа • цена за 1 кг

СЛАНИНА ХАМБУРШКА • рефус • Мис Глобус • цена за 1 кг

СУПЕР ЦЕНА

329

ПРШУТА

• рефус • Пивац • цена за 1 кг

-22 %

Редовна цена: 909 ден.

709

СУПЕР ЦЕНА

59

КУЛЕН

• рефус • Златиборац • цена за 1 кг

-10 %

Редовна цена: 615 ден.

555

ЧАЈНА КОЛБАСА

• 310 г • Златиборац • цена за парче

-11 %

Редовна цена: 189 ден.

169


СВЕЖО, ВРВЕН КВАЛИТЕТ И НЕОДОЛИВО ВКУСНО ПРОИЗВОДИ ОД МЛЕКО ЗА БОГАТА ТРПЕЗА

-14 %

КАШКАВАЛ ГАУДА

• рефус • Баернланд • цена за 1 кг

Редовна цена: 349 ден.

299 КАШКАВАЛ КРАВЈИ

• вакуум • Ѓорѓиеви • цена за 1 кг

СУПЕР ЦЕНА

-14 %

КАШКАВАЛ МЕШАН

• вакуум • Малешевски • цена за 1 кг

Редовна цена: 395 ден.

УРДА ОСОГОВСКА

• рефус • Јого Меркур • цена за 1 кг

СУПЕР ЦЕНА

109

297

339

СИРЕЊЕ МЕШАНО

• вакуум • Хит 73 • цена за 1 кг

-11 %

Редовна цена: 274 ден.

СИРЕЊЕ КРАВЈО

СИРЕЊЕ ЗОТАРЕЛА

• вакуум • Ѓорѓиеви • цена за 1 кг

245

СУПЕР ЦЕНА

169

• 250 г • Зотт • цена за парче

-13 %

Редовна цена: 155 ден.

135 ДРВЕН НОЖ ГРАТИС

ОВОШЕН ЈОГУРТ ЈОГОБЕЛА • 400 г • Зотт • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

53

НАМАЗ РАСТИТЕЛЕН ХУМУС • 250 г • Рибела • цена за парче

-15 %

Редовна цена: 105 ден.

Супер Кит-Го йекара секогаш неодоливо и вкусно

БАНИЧКА ПОСНА • Русе • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

26

89 Брзи

ТОПЕН КАШКАВАЛ

ПУТЕР

• 2х140 г • Дрвен Нож Гратис • Президент • цена за парче

• 200 г • Бимилк • цена за парче

-12 %

Редовна цена: 113 ден.

Задоволства Во Супер Кит-Го во секое време приготвуваме вкусни готови jадења

99

ПИЛЕШКИ КРИЛЦА ПЕЧЕНИ • рефус • цена за 1 кг

СУПЕР ЦЕНА

159

СУПЕР ЦЕНА

130

РИБА СКУША ПЕЧЕНА • рефус • цена за 1 кг

СУПЕР ЦЕНА

189


ГОЛЕМА ПОНУДА ОД СЕ′ ПО АКЦИСКИ ЦЕНИ

ПИЛЕ

• замрзнато • Перутнина Птуј • цена за 1 кг

СЛИВА БЕЗ СЕМКА

-15 %

Редовна цена: 183 ден.

155

• 300 г • замрзната • Аретол • цена за парче

ПЧЕНКА

РАКЧИЊА ЧИСТЕНИ

-13 %

32

• 300 г • замрзнати • Фриком • цена за парче

299

-12 %

Редовна цена: 67 ден.

ЛИСНАТИ МИНИ РОЛ СО ВИРШЛА

• 1 кг • замрзнати • Теодори • цена за парче

• 1 кг • замрзнати • Теодори • цена за парче

59

85

ден.

ден.

ЛИСНАТИ КРОАСАН КИФЛИ

РИБА ФИШФИНГЕР

• 400 г • Метро • цена за парче

Редовна цена: 345 ден.

• 450 г • замрзната • Аретол • цена за парче

54

-10 %

Редовна цена: 60 ден.

32

ЗЛАТНА МЕШАВИНА

• 450 г • замрзната • Фриком • цена за парче

109

ден.

ден.

БРАШНО ПЧЕНКАРНО

• 500 г • Јумис • цена за парче

-13%

Редовна цена: 32 ден.

СЕТ ХИМАЛАЈСКА СОЛ • 2х350 г • со мелница • цена за парче

-11 %

Редовна цена: 129 ден.

115

СЕТ ЗАЧИНАЛ

• 2x250 г • Пластичен сад подарок • Алкалоид • цена за сет

СУПЕР ЦЕНА

28

96 -32%

ЛЕБ ТОНУС МЕШАН СО РЖ

ЛЕБ ТОНУС ЦРНО СЕМЕ

• 450 г • Жито Центар • цена за парче

• 450 г • Жито Центар • цена за парче

61

65

ден.

ден.

ТРИФУЛАТО ОД ШАМПИЊОНИ

ПАШТЕТА ОД ТУНА ПАТЕЛИНА

-17 %

• 90 г • посно • Неопланта Редовна цена: 47 ден. • цена за парче

39

• 190 г • цена за парче

79

ден.

ТРИФУЛАТО СО КРЕМA ОД ВРГАЊ • 190 г • цена за парче

102

ден.

СЕНФ ФИНИ

• 250 г • Полимарк • цена за парче

-15%

Редовна цена: 41 ден.

ТУНА СО СОИНО МАСЛО • 170 г • Бадуко • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

66

ТУНА САЛАТА

-24 %

• 150 г • Мексикана / Калифорнија • Калво • цена за парче Редовна цена: 87 ден.

66

35


СУПЕР АКЦИСКИ ПРОИЗВОДИ ЗА СЕЧИЈ ВКУС ЗАЧИН ФАНТ 60 г ГРАТИС

МАСЛИНОВО МАСЛО

• 0,75 л • Александрос Е.В. • цена за парче

-14 %

Редовна цена: 249 ден.

369

МАСЛИНКИ ЗЕЛЕНИ • 500 г • Даути • цена за парче

62

ден.

АПЕТИСАНИ ИНДИСКИ ОРЕВИ

62

ГРАВ ЦРВЕН

• 2x400 г • Зачин Фант 60 г Гратис • Подравка • цена за парче

ден.

-14 %

125

СУПЕР ЦЕНА

ПУТЕР ОД КИКИРИКИ

• 70 г • Моги • цена за парче

• 380 г • Смут Пами • цена за парче

-13 %

Редовна цена: 87 ден.

-12 %

Редовна цена: 98 ден.

75

Редовна цена: 135 ден.

119

85

-24%

УРМИ

КОЛАЧИ ИНТЕГРИНО

• 200 г • Бако • цена за парче

• 185 г • чоко лешник • Штарк • цена за парче

ден.

-21%

45

ден.

КОЛАЧИ ИНТЕГРИНО

УРМИ

• 600 г • Бако • цена за парче

89

• 500 г • Даути • цена за парче

АПЕТИСАНИ БАДЕМИ

• 70 г • Моги • цена за парче

26

МАСЛИНКИ ЦРНИ

• 105 г • без шеќер • Штарк • цена за парче

ден.

23

БИСКВИТИ • 1 кг • Eти • цена за парче

ден.

МУСЛИ СО ЧОКО ЧИПС И ЈАТКИ

ПЕРЕЦИ КВИКИ

• 300 г • Натура • Финети • цена за парче

• 200 г • Подравка • цена за парче

Редовна цена: 75 ден.

Редовна цена: 49 ден.

КАША ЗА БЕБИЊА

• 190 г • Слива • Бебивита • цена за парче

-19 %

Редовна цена: 62 ден.

50

• 100 г • Патос • цена за парче

-19 %

Редовна цена: 59 ден.

44

66

КАША ЗА БЕБИЊА

• 190 г • Мешано овошје • Бебивита • цена за парче

-19 %

Редовна цена: 62 ден.

50

119

ЧИПС

-10 %

-12 %

-20 %

Редовна цена: 149 ден.

48

ХРАНА ЗА ДЕЦА

• 200 г • Ориз • Хипп • цена за парче

-23 %

Редовна цена: 106 ден.

82

ХРАНА ЗА ДЕЦА

• 200 г • Пченка • Хипп • цена за парче

-23 %

Редовна цена: 106 ден.

82


ГОЛЕМА ПОНУДА ОД СЕ′ ПО АКЦИСКИ ЦЕНИ

БАКЛАВА ЧОКОЛАДНА

БОНБОНИЕРА • 150 г • Мадам Помпадур • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

• 710 г • Подравка • цена за парче

• 710 г • Подравка • цена за парче

• 140 г • Ети • цена за парче

-13 %

Редовна цена: 112 ден.

75

98

ЏЕМ ШИПКА

ЏЕМ МЕШАН

КОЛАЧИ ЧОКОЛАДНИ ТУТКУ

• 400 г • Велуса • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

79

99

ГУРАБИЈА СО БАДЕМ

• 500 г • Велуса • цена за парче

120

ден.

ден.

-18 %

Редовна цена: 39 ден.

32

КРЕМ ЛИНО ЛАДА

-10 %

92

-15 %

28

• 400 г • Подравка • цена Редовна цена: 102ден. за парче

КОЛАЧИ ДАНКЕК • 180 г • Какао/Грозје • Улкер • цена за парче

Редовна цена: 33 ден.

МЕД ЦВЕТЕН • 900 г • Вкусно • цена за парче

НАПОЛИТАНКА ЧОКОЛАДНА

• 180 г • Штарк • цена за парче

56

-15 %

47

Редовна цена: 55 ден.

• 75 г • Црно чоколадо + Портокал • Штарк • цена за парче

• 200 г • Кандит • цена за парче

-19 %

270

ЧОКОЛАДО НАЈЉЕПШЕ ЖЕЉЕ

ЧОКОЛАДО ЗА ГОТВЕЊЕ

Редовна цена: 69 ден.

СУПЕР ЦЕНА

ЧОКОЛАДО СО ЛЕШНИК • 230 г • Канди • цена за парче

-22 %

Редовна цена: 139 ден.

109

ЗА КУПЕНИ ПРОИЗВОДИ ОД МИЛКА ВО ВРЕДНОСТ НАД 199 ДЕН. ДОБИВАТЕ ПОДАРОК МИЛКА ЧАНТА.

-24 %

Редовна цена: 46 ден.

35


СУПЕР АКЦИСКИ ПРОИЗВОДИ ЗА СЕЧИЈ ВКУС

ИНСТАНТ ПИЈАЛОК

ВОДА МИНЕРАЛНА

• 425 г • Портокал / Лимон • Фемили Вит • цена за парче

ВОДА ГАЗИРАНА

• 1,5 л • Аква Вива • цена за парче

-32 %

• 1,25 л • Књаз Милош • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

Редовна цена: 102 ден.

СУПЕР ЦЕНА

23

69

20 99

ден.

СОК

• 1,5 л • Браво • цена за парче

198

СУПЕР ЦЕНА

ден.

57

ВИСКИ

ЛИКЕР

• 0,7 л • Со две чаши • Џек Даниелс • цена за парче

• 0,7 л • 2 чаши Подарок • Јегермајстер • цена за парче

-11 %

-11 %

Редовна цена: 1459 ден.

Редовна цена: 935 ден.

1299

УЗО КЛАСИК • 2 л • Тирнаву • цена за парче

-12 %

Редовна цена: 885 ден.

779

829

ВИНО АЛЕКСАНДРИЈА ЦРВЕНО

ВИНО АЛЕКСАНДРИЈА РОЗЕ

• 0,75 л • Тиквеш • цена за парче

• 0,75 л • Тиквеш • цена за парче

-10 %

-10 %

Редовна цена: 242 ден.

Редовна цена: 242 ден.

217

217

ШОЉА ГРАТИС ИНСТАНТ КАФЕ • 200 г • Франк • цена за парче

-20 %

Редовна цена: 295 ден.

235

КАФЕ ПРЕМИУМ

• 500 г • Шоља Гратис • Браво • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

202

ВИНО АЛЕКСАНДРИЈА БЕЛО • 0,75 л • Тиквеш • цена за парче

-10 %

Редовна цена: 242 ден.

217

ИНСТАНТ НАПИТОК КАПУЧИНО СТИКС

• Франк • цена за парче

-20 %

Редовна цена: 15 ден.

12


КОЗМЕТИКА И ХЕМИЈА, ГОЛЕМ ИЗБОР И НИСКИ ЦЕНИ Намалување до 24% на целата Елсeв програма

1+1

ГРАТИС

ОГЛЕДАЛЦЕ ПОДАРОК

ШАМПОН ЗА КОСА

• 400 мл • Шампон за коса 400 мл Биомен гратис • Биоблас • цена за парче

145 БОЈА ЗА КОСА

• Огледалце подарок • Елеа • цена за парче

125

СУПЕР ЦЕНА

159

145

ден.

• 2+1 • Колгејт • цена за парче

МЛЕКО ЗА ТЕЛО

• 500+250 мл • Фелче Азура • цена за парче

-27 %

• Палете Интенсив • цена за парче

-18 %

Редовна цена: 135 ден.

345

БОЈА ЗА КОСА

• 400 мл • Нивеа • цена за парче

-12 %

Редовна цена: 470 ден.

189

ден.

КУПКА ЗА ТУШИРАЊЕ

ЧЕТКА ЗА ЗАБИ

СУПЕР ЦЕНА

ден.

-28 %

Редовна цена: 387 ден.

119

Редовна цена: 165 ден.

319

119

ДЕЗОДОРАНС • 150 мл • Рексона • цена за парче

-14 %

МАРАМИЦИ ВЛАЖНИ

• 72/1 • Косили • цена за парче

69

-29 %

Редовна цена: 97 ден.

КРЕМА ЗА ЛИЦЕ

• 50 мл • Ку 10 • Докторс • цена за парче

Редовна цена: 115 ден.

99

-12 %

Редовна цена: 112 ден.

99

1+1

ДО

-18%

125 195

ПЕЛЕНИ

• 9-20 кг • 56/1 • Виолета • цена за парче

-13 %

Редовна цена: 619 ден.

ГРАТИС ден.

ден.

539

ТОАЛЕТ ВЛАЖЕН

• 48/1 • 1+1 Гратис • биоразградлив • Бекутан • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

63

-26 %

265

ДО

-26% ВЛОШКИ

• 2х10 • Виолета • цена за парче

-23 %

Редовна цена: 137 ден.

105

ПЕНА ЗА БРИЧЕЊЕ

• 250 мл • Жилет • цена за парче

145

ден.

ГЕЛ ЗА БРИЧЕЊЕ

• 200 мл • Жилет • цена за парче

159

ден.

БРИЧ ВЕНУС

• 3/1 • Трежрс • Жилет • цена за парче

Редовна цена: 359 ден.


КОЗМЕТИКА И ХЕМИЈА, ГОЛЕМ ИЗБОР И НИСКИ ЦЕНИ -26% КЕСИ ЗА ЃУБРЕ

• 20л • 30/1 • Фино • цена за парче

20

ден.

БРИШАЧИ

• 2/1 • 2х45 м • Ендлес • цена за парче

135

-17 %

Редовна цена: 162 ден.

ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА

• 12/1 • 3 слоја • Селпак • цена за парче

-16 %

Редовна цена: 225 ден.

ТАБЛЕТИ ЗА САДОВИ 3/1 ГРАТИС

189

-25%

АЛУМИНИУМСКА ФОЛИЈА

• 10 м • Фино • цена за парче

89

ден.

1+1

ГРАТИС ТАБЛЕТИ ЗА МАШИНСКО МИЕЊЕ НА САДОВИ

СРЕДСТВО ЗА СТАКЛО

СРЕДСТВО ЗА САДОВИ

• 650 мл • Таблети за садови 3/1 Гратис • Фери • цена за парче

• 42/1 • Сè во 1 • Финиш • цена за парче

• 650 мл • 1+1 Гратис • Супер Јон • цена за парче

-10 %

-51 %

СУПЕР ЦЕНА

Редовна цена: 105 ден.

95

Редовна цена: 729 ден.

355

102 СEТ ЗА ЧИСТЕЊЕ ПОДНИ ПОВРШИНИ

1+1

ГРАТИС СРЕДСТВО ЗА ЧИСТЕЊЕ

• Ултра макс • Виледа • цена за парче

СЕТ СРЕДСТВО ЗА ЧИСТЕЊЕ

• 750 мл • Цилит Бенг • цена за парче

• 1л + 1л Гратис • Ајакс • цена за парче

-24 %

СУПЕР ЦЕНА

Редовна цена: 169 ден.

165

129

1639

ден.

ДО

-23% СEТ ЗА ЧИСТЕЊЕ ПОДНИ ПОВРШИНИ • Изи вринг • Виледа • цена за парче

1990

ден.

СУПЕР ЦЕНИ СРЕДСТВО ЗА ВЦ ШКОЛКА СРEДСТВО ЗА ТОАЛЕТ • 750 мл • Доместос • цена за парче

79

ден.

• 2х55 • Доместос • цена за парче

АБРАЗИВНО СРEДСТВО

-26 %

• 500 мл • Циф • цена за парче

79

Редовна цена: 189 ден.

139

ден.

Намалување до 22%

119

-17 %

Редовна цена: 259 ден.

215

ДЕТЕРГЕНТ

• 8 кг • Корпа за алишта Гратис • Персил • цена за парче

• 1 л • Первол • цена за парче

Редовна цена: 198 ден.

• 3 л • Орнел • цена за парче

КОРПА ЗА АЛИШТА ГРАТИС

ТЕЧЕН ДЕТЕРГЕНТ

-40 %

ОМЕКНУВАЧ ЗА АЛИШТА

ДЕТЕРГЕНТ

• 2 кг • Факс • цена за парче

229

ден.

ТЕЧЕН ДЕТЕРГЕНТ

• 1,3 л • Вајт колор • Факс • цена за парче

229

ден.

-29 %

Редовна цена: 1065 ден.

759


Ворио о роизво 

7о0ев% ин

Сок Синета

Ајран

• 1,5 л • Портокал • Синалко

н

Пример за купување на сок Синета: · со купување на еден производ плаќате 48 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 48 денари, а вториот само 15 денари

 роизво Вор 

70% ин оев

15 ден/парче

Редовн

Пример за купување на ајран: · со купување на еден производ плаќате 45 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 45 денари, а вториот само 13 денари

70% ин оев

18 ден/парче

Пример за купување на ролери полнети: · со купување на еден производ плаќате 68 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 68 денари, а вториот само 20 денари

70% ин оев

20 ден/парче

Пример за купување на мачмалоу: · со купување на еден производ плаќате 37 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 37 денари, а вториот само 11 денари

ин оев

25 ден/парче

8

ден/парче

ден/парче

н

: 32 де

а цена

Пример за купување на виршла пилешка: · со купување на еден производ плаќате 32 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 32 денари, а вториот само 10 денари

 роизво Вор 

70% ин оев

10 ден/парче

• 125 г • 4/1 • Алпро

н

: 37 де

70% ин оев

11 ден/парче

ин оев

53 ден/парче

 роизво Вор 

70% ин оев

48 ден/парче

• 750 мл • Фрош Пример за купување на средство за тоалет: · со купување на еден производ плаќате 104 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 104 денари, а вториот само 31 денари

Редовн

н

: 104 де

а цена

а це

70%

Редовн

Средство за тоалет

ден на: 178

 роизво Вор 

н

: 160 де

а цена

Пример за купување на десерт чоколаден: · со купување на еден производ плаќате 160 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 160 денари, а вториот само 48 денари

• 10 патрони • 3 ножиња • Супер Макс

Пример за купување на брич: · со купување на еден производ плаќате 178 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 178 денари, а вториот само 53 денари

17

Десерт чоколаден

 роизво Вор 

Редовн

ин оев

Редовн

Брич

н : 84 де

70%

ин оев

а цена

а цена

Пример за купување на паста за заби: · со купување на еден производ плаќате 84 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 84 денари, а вториот само 25 денари

70%

70%

• 205 г • Неопланта

н

 роизво Вор 

 роизво Вор 

Виршла пилешка Добар Ден

: 26 де

Редовн

Редовн

• 75 мл • Вадемекум

 роизво Вор 

ден/парче

Пример за купување на шпагети: · со купување на еден производ плаќате 55 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 55 денари, а вториот само 17 денари

• 105 г • Јафа

Паста за заби

Редовн

13

н

: 55 де

а цена

Редовн

Мачмалоу

н

 роизво Вор 

ин оев

а цена

Пример за купување на месен нарезок: · со купување на еден производ плаќате 26 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 26 денари, а вториот само 8 денари

: 68 де

а цена

Редовн

70%

• 130 г • Агрико

Ролери полнети со крем од портокал • 300 г • Мое Колаче

 роизво Вор 

Месен нарезок свински

н

 роизво Вор 

н

: 45 де

а цена

: 60 де

а цена

Пример за купување на чипс Чипсос класик: · со купување на еден производ плаќате 60 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 60 денари, а вториот само 18 денари

• 500 г • Граноро

Редовн

Чипс Чипсос класик • 150 г • Штарк

Шпагети

• 1л • Суташ

: 48 де

а цена

Редовн

е на Со купувањ зводи, и о р п два исти бивате о д го т о и втор 0% 7 о д со попуст

 роизво Вор 

70% ин оев

31 ден/парче

Акциската понуда на производи важи од 15.03.2018 - 04.04.2018 или до истекот на залихите на акциската стока. Акциска цена е намалена цена која ја плаќаат сите купувачи за време на акцијата. Основа за пресметка на попуст се цените од централниот ценовник на друштвото Супер Кит-Го. Редовна цена е цена од централниот ценовник на денот на почетокот на акцијата. За евентуални грешки настанати при подготовка и печатење на каталогот, однапред Ви се извинуваме. Телефон за контакт во Супер Кит-Го во Штип е: +389 (0)32 390 999; Телефон за контакт во Супер Кит-Го во Велес е: +389 (0)43 253 021; Телефон за контакт во Супер Кит-Го во Куманово е: +389(0)31 437 160. Работно време на маркетите: пон - саб: 08:00 - 21:00, недела: 08:00 - 16:00 часот Сликите во каталогот се симболични.

Супер Кит-Го каталог - 15.03 - 04.04.2018  
Супер Кит-Го каталог - 15.03 - 04.04.2018  

Пролетта носи нова свежина и во Супер Кит-Го Маркети. Голем избор на нови производи во духот на Велигденските празници, супер акциски намалу...

Advertisement