Page 1

ГОЛЕМА ЗАБАВА

ГОЛЕМО ОТВОРАЊЕ на новиот супермаркет Супер Кит-Го во населба Тафталиџе, на ул. ,,Московска'' бр.15, Скопје

ДАТУМ: 04.04.2018 (среда) ЧАС: 10:00

Акцијата трае од 04.04-10.04.2018 г. или до истекот на залихите на акциските производи. Понудата важи за Супер Кит-Го Скопје.

Леб Тонус црно семе

Млеко 3,2%мм

• 450 г • Жито Центар

• 1л • Суташ

Редовн

 роизво Вор 

 роизво Вор 

Пример за купување на млеко: · со купување на еден производ плаќате 50 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 50 денари, а вториот само 15 денари

70%

Пример за купување на леб Тонус: · со купување на еден производ плаќате 63 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 63 денари, а вториот само 19 денари

ин оев

15 ден/парче

Инстант кафе Голд

Туна во маслиново масло

4 ден

 роизво Вор 

а це

 роизво Вор 

Пример за купување на туна: · со купување на еден производ плаќате 110 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 110 денари, а вториот само 33 денари

70% ин оев

33 ден/парче

Пример за купување на инстант кафе: · со купување на еден производ плаќате 474 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 474 денари, а вториот само 142 денари

70% ин оев

142 ден/парче

ин оев

19 ден/парче

• 90 г • Кикирики/ Карамел • Милка

47 а цена: Редовн

ден на: 110

70%

Чоколадо

• 200 г • Нескафе

• 80 г • Рио Маре Редовн

н

: 63 де

а цена

н

: 50 де

а цена

Редовн

н

: 69 де

а цена

Редовн

 роизво Вор 

Пример за купување на чоколадо: · со купување на еден производ плаќате 69 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 69 денари, а вториот само 21 денари

-35%

70% ин оев

21 ден/парче

ОМЕКНУВАЧ 1,9 л ГРАТИС ДЕТЕРГЕНТ

• 8 кг • Вајт и колор • Омекнувач Ленор 1,9 л Гратис • Ариел • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА БАНАНИ

• рефус • цена за 1 кг

СУПЕР ЦЕНА

52 цена за кг

СВИНСКИ БУТ БЕЗ КОСКА

• рефус • Агриа • цена за 1 кг

СУПЕР ЦЕНА

249 цена за кг

739 цена за парче


Голема понуда на гратисни производи 1+1

1+1

УРДА ГРАТИС

ГРАТИС

ГРАТИС ЈОГУРТ 3,2% мм

• 1 л • 1+1 Гратис • Суташ • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

53

цена за парче

КИСЕЛО МЛЕКО 3,9 мм

• 500 г • 1 + 1 Гратис • Суташ • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

ТОПЕНО СИРЕЊЕ ГРАТИС

МЛЕЧЕН НАМАЗ

90

СУПЕР ЦЕНА

• 2х140 г • Топено сирење Гратис • Осоговски • цена за парче

цена за парче

2+1

КИСЕЛА ПАВЛАКА

• 180 г • 2+1 Гратис • Алпско Млеко • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

48

цена за парче

ШУНКА СПЕЦИЈАЛ

• 350 г • Виршла 200 г Гратис • Гроздановски • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

СУПЕР ЦЕНА

• замрзнат • Слога • цена за 1 кг

СУПЕР ЦЕНА

цена за кг

67

цена за парче

1+1

123 цена за парче

ЛЕПИЊА ЗА ХАМБУРГЕР

• 300 г • 1+1 Гратис • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

КРОАСАН 50 Г ГРАТИС

79

цена за парче

КРОАСАН

• 90 г • Вишна и ванила • Кроасан 50 г Гратис • 4 У • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

РУСКА САЛАТА ФРЕСКО 500 г ГРАТИС

СТЕК КРУПЕН

274

ВИРШЛИ 200 Г ГРАТИС

ГРАТИС

ГРАТИС

• 420 г • 1+1 Гратис • Цермат • цена за парче

цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

ГРАТИС

1+1

ИНТЕГРАЛНИ КРОАСАНИ ФРАНЦУСКИ

35

СИРЕЊЕ МЕШАНО ШАРСКО

• вакуум • со купени 2 сирења добивате Урда Гратис • Хит-73 • цена за 1 кг

145 цена за кг

ГРАШОК

• 450 г • Руска салата Фреско 450 г Гратис • Фриком • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

60

цена за парче

19

цена за парче

СЛАДОЛЕД МАНГО 500 г ГРАТИС

СЛАДОЛЕД ЧОКОЛАДЕН КВАТРО

• 1,65 л • Сладолед Манго 500 г Гратис • Фриком • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

249 цена за парче


Голема понуда на гратисни производи 1+1

1+1

ГРАТИС

СЛИВА СУВА • 200 г • 1+1 Гратис • Агранела • цена за парче

76

СУПЕР ЦЕНА

цена за парче

ГРАТИС

КАРАМЕЛА МЛЕЧНА

• 100 г • 1+1 Гратис • Пионир • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

1+1

• 375 г • 1+1 Гратис • Верона • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

46

цена за парче

ИНСТАНТ ОВЕСНИ СНЕГУЛКИ • 300 г • 1+1 Гратис • Натура • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

цена за парче

ГРАТИС

СУПЕР ЦЕНА

СУПЕР ЦЕНА

145

189

цена за парче

1+1

ГРАТИС

ГРИЦКИ

• 70 г • Вкус на пица • 1+1 Гратис • Елефант • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

30

цена за парче

НАМАЛУВАЊЕ ДО -50% НА ПРОИЗВОДИТЕ НА НИВЕА

цена за парче

КУЈНСКИ БРИШАЧ 2/1 ГРАТИС

1+1

ГРАТИС

цена за парче

цена за парче

• 400 мл • Шампон за коса 400 мл Биоблас мен Гратис • Биоблас • цена за парче

• 250 мл • Гел за туширање 250 мл Гратис • Палмолив • цена за парче

269

68

СУПЕР ЦЕНА

ШАМПОН ЗА КОСА

ГЕЛ ЗА ТУШИРАЊЕ

• 500 г • 1+1 Гратис • Вениш • цена за парче

48 1+1

ГРАТИС

СУПЕР ЦЕНА

• 300 г • 1+1 Гратис • Мое Колаче • цена за парче

ГРАТИС

1+1

СРЕДСТВО ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ ДАМКИ

цена за парче

СТАПЧИЊА РОЛЕРИ

1+1

ГРАТИС

НАПОЛИТАНКИ

25

1+1

ГРАТИС

СРЕДСТВО ЗА СТАКЛО

• 750 мл • 2 во 1 • Кујнски бришач 2/1 Гратис • Виолета • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

95

цена за парче

КУЈНСКИ БРИШАЧ 1/1 ГРАТИС

ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА • 12+4 • Кујнски бришач 1/1 Гратис • Виолета • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

269 цена за парче


Голема понуда на гратисни производи 500 мл

300 мл

РЕГЕНЕРАТОР ГРАТИС

ГРАТИС

ГРАТИС

ШАМПОН ЗА КОСА

ШАМПОН ЗА КОСА

ШАМПОН ЗА КОСА

• 500 мл • Шампон за коса 300 мл Гратис • Сиос • цена за парче

• 1 л • Шампон за коса 500 мл Гратис • Хелена • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

СУПЕР ЦЕНА

СУПЕР ЦЕНА

269

245

цена за парче

• 400 мл • Регенератор за коса 200 мл Гратис • Лореал • цена за парче

1+1

ГРАТИС

99

цена за парче

цена за парче

250 мл

1+1

-35%

ГРАТИС

ГРАТИС

КУПКА ЗА ТУШИРАЊЕ

• туширање 250 мл Гратис • Фелче Азура • цена за парче

ДЕЗОДОРАНС • 150 мл • 1+1 Гратис • Фа • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

ТЕЧЕН САПУН

• 300 мл • 300 мл рефил Гратис • Палмолив • цена за парче

122

СУПЕР ЦЕНА

СУПЕР ЦЕНА

95

135 цена за парче

цена за парче

цена за парче

1+1

ОМЕКНУВАЧ 1,9 л ГРАТИС

ГРАТИС

1+1

ГРАТИС

-14%

СЕТ КРЕМА ЗА ЛИЦЕ ОД КОЗЈО МЛЕКО

СУПЕР ЦЕНА

• 50 мл • Дневна • Ноќна крема 50 мл Гратис • Зиаја • цена за сет

235 цена за парче

КЕСИ ЗА МРАЗ ГРАТИС

ПЕЛЕНИ

• 76/1 • Омекнувач 1,9 л Ленор Гратис • Памперс • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

899 цена за парче

ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА

• 4/1 • 3 слоја • 1+1 Гратис • Перфекс • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

ГРАТИС СРЕДСТВО ЗА ЧИСТЕЊЕ

• 1 л • 1+1 Гратис • Ајакс • цена за парче

• 750 мл • Средство за стакло Луче 550 мл Гратис • Арис • цена за парче

ФОЛИЈА НАЈЛОНСКА

СУПЕР ЦЕНА

58 цена за парче

1+1

РЕФИЛ ГРАТИС

ГРАТИС СРЕДСТВО ЗА ОДМАСТУВАЊЕ

• 650 мл • 1+1 Гратис • Смак • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

СУПЕР ЦЕНА

125

165 цена за парче

цена за парче

1+1

СРЕДСТВО ЗА СТАКЛО ГРАТИС

ГРАТИС

ПОЛИТУРА ЗА ПОВРШИНИ

• 500 мл • Средство за стакло рефил Гратис • Чисто • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

СУПЕР ЦЕНА

145

124

цена за парче

цена за парче

1+1

СРЕДСТВО ЗА СТАКЛО ГРАТИС СРЕДСТВО ЗА ОДМАСТУВАЊЕ

• 30 м • Прима Пак • Кеси за мраз Гратис • цена за парче

33

цена за парче

ДЕТЕРГЕНТ

• 300 г • 2 во 1 • 1+1 Гратис • Савекс • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

39

цена за парче


Голема понуда на гратисни производи 2+1

ЧАЈ ЛЕДЕН 2 л ГРАТИС

1+1

ГРАТИС

ГРАТИС

СОК ОД ПОРТОКАЛ 100%

• 2 л • Чај леден 2 л Гратис • Фанер • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

214 цена за парче

КОЛАЧИ

• 400 г • 2+1 Гратис • Дивела • цена за парче

2+1

ЧОКОЛАДО ТЕМНО 70%

108

СУПЕР ЦЕНА

цена за парче

цена за парче

1+1

ГРАТИС

• 100 г • 2+1 Гратис • Теравита • цена за парче

119

СУПЕР ЦЕНА

ГРАТИС

ИНТЕГРАЛНИ КОЛАЧИ ВЕЛНЕС

• 205 г • 1+1 Гратис • Бамби • цена за парче

68

СУПЕР ЦЕНА

цена за парче

21

СУПЕР ЦЕНА

КОЛАЧИ МЕДЕНИ • 50 г • 1+1 Гратис • Милкис • цена за парче

цена за парче

1+1

ГРАТИС

БАКЛАВА

• 500 г • Гурабии 250 г Гратис • Колид Сандеј • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

145 цена за парче

ЧИНИЈА ГРАТИС

ШПАГЕТИ 250 г ГРАТИС

ТОМАТИНО

• 680 г • Шпагети 250 г Гратис • Дивела • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

86

цена за парче

ТУНА

• 160 г • Чинија Гратис • Рио Маре • цена за парче

ЧИПС

СУПЕР ЦЕНА

66

цена за парче

202 цена за парче

СЕТ СОНЧОГЛЕДОВО ЛАДНО ЦЕДЕНО МАСЛО 250 мл + ЛЕНЕНО СЕМЕ 250 г • Агрофила • цена за сет

ПЕРЕЦИ 80 г ГРАТИС

ЧИПС 42 Г ГРАТИС

• 115 г • Зачинет • Чипс 42 Гратис • Патос • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

КРЕКЕРИ

• 150 г • Пица • Солени переци 80 г Гратис • Кроко • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

27

цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

75

цена за парче

2+1

ГРАТИС

ПАШТЕТА ПИЛЕШКА ПЕРФЕТА

• 95 г • 2+1 Гратис • Овако • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

74

цена за парче


Ворио о роизво 

7о0ев% ин Шунка свинска

Пиво

• 0,5 л • Лименка • Ајхбаум а цена

а

Редовн

70% ин оев

15 ден/парче

Пример за купување на шунка свинска: · со купување на еден производ плаќате 46 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 46 денари, а вториот само 14 денари

• 80 г • 7 дејс

:

29 ден

14 ден/парче

Пример за купување на макарони: · со купување на еден производ плаќате 47 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 47 денари, а вториот само 14 денари

70% ин оев

9

ден/парче

:

а цена

ин оев

26 ден/парче

ин оев

65 ден/парче

 роизво Вор 

Пример за купување на колачи Кукис: · со купување на еден производ плаќате 45 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 45 денари, а вториот само 14 денари

н

70% ин оев

26 ден/парче

• 150 г • Киндер

н

 роизво Вор 

Пример за купување на ролат со чоколадо: · со купување на еден производ плаќате 43 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 43 денари, а вториот само 13 денари

Пример за купување на колачи: · со купување на еден производ плаќате 83 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 83 денари, а вториот само 25 денари

70% ин оев

25 ден/парче

ин оев

13 ден/парче

• 18,2 г • Киндер

н

70% ин оев

27 ден/парче

н

: 16 де

а цена

Редовн

 роизво Вор 

 роизво Вор 

Пример за купување на чоколадо: · со купување на еден производ плаќате 89 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 89 денари, а вториот само 27 денари

70%

Чоколадо дупло

: 89 де

а цена

Редовн

 роизво Вор 

н

: 43 де

а цена

Чоколадо

: 83 де

а цена

ден/парче

Редовн

Колачи

Редовн

14

• 175 г • Кавис Мини

 роизво Вор 

• 175 г • Мини мадалени • Сен мишел

н

: 45 де

Редовн

: 88 де

а цена

Пример за купување на џем од аронија: · со купување на еден производ плаќате 88 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 88 денари, а вториот само 26 денари

ден/парче

Ролат со чоколадо

Редовн

 роизво Вор 

70%

70%

• 420 г • Ким

86 ден

14

а цена

: 21

Џем од аронија

• 170 г • Мориц Редовн

8 ден

 роизво Вор 

Чоколаден млечен конус

ин оев

Колачи Кукис со чоколадо

а цена

Пример за купување на житарки : · со купување на еден производ плаќате 218 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 218 денари, а вториот само 65 денари

70%

• 175 г • Жито Лукс

Редовн

 роизво Вор 

Пример за купување на млечен конус: · со купување на еден производ плаќате 86 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 86 денари, а вториот само 26 денари

ин оев

 роизво Вор 

• 375 г • Нестле

а цена

Пример за купување на бејк ролс: · со купување на еден производ плаќате 29 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 29 денари, а вториот само 9 денари

70%

н

: 47 де

а цена

Редовн

Житарки Несквик

Бејк Ролс

Редовн

• 500 г • Рискоса

ден цена: 46

 роизво Вор 

 роизво Вор 

Пример за купување на пиво: · со купување на еден производ плаќате 50 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 50 денари, а вториот само 15 денари

Макарони

• 110 г • Миспол

н : 50 де

Редовн

е на Со купувањ зводи, и о р п и ст и два бивате о д го вториот о 70% со попуст д

Пример за купување на чоколадо дупло: · со купување на еден производ плаќате 16 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 16 денари, а вториот само 5 денари

70% ин оев

5

ден/парче


7о0ев% ин

Ворио о роизво 

Салвети

• 200 мл • Здраве :

а цена

Редовн

52 ден

70% ин оев

16 ден/парче

а цена

Пример за купување на шампон за коса: · со купување на еден производ плаќате 132 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 132 денари, а вториот само 40 денари

ин оев

40 ден/парче

Пример за купување на абразивно средство за чистење: · со купување на еден производ плаќате 93 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 93 денари, а вториот само 28 денари

 роизво Вор 

Пример за купување на сјај за обувки: · со купување на еден производ плаќате 89 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 89 денари, а вториот само 27 денари

70% ин оев

27 ден/парче

н

 роизво Вор 

70% ин оев

28 ден/парче

• Ервик

н

Пример за купување на електричен освежувач на простории: · со купување на еден производ плаќате 209 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 209 денари, а вториот само 63 денари

57 ден/парче

Пример за купување на средство за садови: · со купување на еден производ плаќате 40 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 40 денари, а вториот само 12 денари

70% ин оев

63 ден/парче

 роизво Вор 

70% ин оев

12 ден/парче

Омекнувач за алишта • 750 мл • Памуков цвет • Фрош

н

 роизво Вор 

н

: 40 де

а цена

Редовн

: 209 де

а цена

Редовн

ин оев

• 450 мл • Типсо

Електричен освежувач на простории

: 89 де

70%

Средство за садови

: 93 де

а цена

Редовн

Сјај за обувки со сунѓер а цена

ден/парче

н

70%

Редовн

40

Пример за купување на паста за заби: · со купување на еден производ плаќате 189 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 189 денари, а вториот само 57 денари

• 450 мл • Арф

 роизво Вор 

• Ердал

ин оев

 роизво Вор 

Абразивно средство за чистење

: 133 де

а цена

Редовн

70%

н

: 189 де

а цена

Редовн

 роизво Вор 

Сунѓер крпа • 3/1 • Виледа

• 75 мл • Колгејт

н : 132 де

Редовн

 роизво Вор 

Пример за купување на сунѓер крпа: · со купување на еден производ плаќате 133 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 133 денари, а вториот само 40 денари

Паста за заби макс вајт 1

Шампон за коса

• 25/1 • 2 слоја • Фреш

Пример за купување на салвети: · со купување на еден производ плаќате 52 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 52 денари, а вториот само 16 денари

е на Со купувањ изводи, о р п и ст два и обивате д го т о и р вто о 70% со попуст д

Пример за купување на омекнувач за алишта: · со купување на еден производ плаќате 125 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 125 денари, а вториот само 38 денари

н

: 125 де

а цена

Редовн

 роизво Вор 

70% ин оев

38 ден/парче


7о0ев% ин

Ворио о роизво 

Маица женска со чипка

Хулахопки • Ликра • Сара

Играчка автомобил

• Сара на: 99

а це Редовн

ден

70%

Пример за купување на маица женска со чипка: · со купување на еден производ плаќате 129 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 129 денари, а вториот само 39 денари

ин оев

29 ден/парче

-58%

• Хот Вилс

н

: 129 де

а цена

Редовн

 роизво Вор 

Пример за купување на хулахопки: · со купување на еден производ плаќате 99 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 99 денари, а вториот само 29 денари

е на Со купувањ зводи, и о р п и ст и два бивате о д го вториот о 70% со попуст д

н

: 199 де

а цена

Редовн

 роизво Вор 

 роизво Вор 

70%

Пример за купување на играчка автомобил: · со купување на еден производ плаќате 199 денари · со купување на два исти производи едниот го плаќате 199 денари, а вториот само 60 денари

ин оев

39 ден/парче

70% ин оев

60 ден/парче

1+1

ГРАТИС

БОКСЕРКИ МАШКИ

• 1+1 Гратис • Коза • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА AПАРАТ ЗА ПЕЧЕЊЕ

• Мултибејкер • Макс • ПМ1800Т • цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

189

1099

СЕТ ТЕГЛИ

• 2/1 • Стило • цена за сет

цена за парче

цена за парче

СУПЕР ЦЕНА

79 цена за сет

ЗА ЛОЈАЛНИ КУПУВАЧИ TAC - úĈćƅĔć Ĕć éćğďƛTĕē öĕĘęČĒĔďĔďĘĕƉĉČĔđĉćĒďęČę öėČđėćĘĔďďĖėČěďĔČęďTČĎČĔďïĎėćĈƛČĔďĕT 100% ĖėďėĕTČĔďēČđĖćēĚđĎćĘČđĕĮTĔČƇć ĚĖƛėČĈćďĚčďĉćİČĉĕTĕēƛ 7

ѕвезди

7

-50%

ѕвезди

Постелнина дупла

-42%

Постелнина единечна

• Долен чаршав 240x260 цм • 2 навлаки за перница 50x70 цм • Навлака за јорган 200x220 цм • Тач

• Долен чаршав 180x240 цм • Навлака за перница 50x70 цм • Навлака за јорган 160x220 цм • Тач

АКЦИСКА ЦЕНА

АКЦИСКА ЦЕНА

1899 ден/парче Редовна цена: 3800 ден

1699 ден/парче Редовна цена: 2950 ден

7

ѕвезди

-42%

Постелнина единечна

7

ѕвезди

-42% Постелнина единечна детска

• Долен чаршав со ластик 100x200 цм • Навлака за перница 50x70 цм • Навлака за јорган 160x220 цм • Тач АКЦИСКА ЦЕНА

• Долен чаршав со ластик 100x200 цм • Навлака за перница 50x70 цм • Навлака за јорган 160x220 цм • Тач АКЦИСКА ЦЕНА

1699

1699

ден/парче Редовна цена: 2950 ден

ден/парче Редовна цена: 2950 ден

За секои 300 денари од Вашата сметка добивате една ѕвездичка на лојалност. Со собрани потребен број на ѕвезди добивате можност да ги купите производите со -50% попуст. Акцијата трае од 22.02.2018 до 16.05.2018г или до истекот на залихите на акциските производи. Ѕвездичките можете да ги искористите најдоцна до 25.05.2018г. Акциската понуда на производи важи од 04.04.2018 - 10.04.2018 или до истекот на залихите на акциската стока. Акциска цена е намалена цена која ја плаќаат сите купувачи за време на акцијата. Основа за пресметка на попуст се цените од централниот ценовник на друштвото Супер Кит-Го. Редовна цена е цена од централниот ценовник на денот на почетокот на акцијата. За евентуални грешки настанати при подготовка и печатење на каталогот, однапред Ви се извинуваме. Телефон за контакт во Супер Кит-Го во Штип е: +389 (0)32 390 999; Телефон за контакт во Супер Кит-Го во Велес е: +389 (0)43 253 021; Телефон за контакт во Супер Кит-Го во Куманово е: +389(0)31 437 160. Работно време на маркетите: пон - саб: 08:00 - 21:00, недела: 08:00 - 16:00 часот Сликите во каталогот се симболични.

Отворање Супер Кит-Го во Скопје, нас. Таталиџе, акциски каталог 04.04.-1004.2018  

Супер Кит-Го Маркети, од 4ти април, среда, лоцирани и во Скопје, во населба Тафталиџе. Супер акциски цени, одлични понуди и голем број грати...

Отворање Супер Кит-Го во Скопје, нас. Таталиџе, акциски каталог 04.04.-1004.2018  

Супер Кит-Го Маркети, од 4ти април, среда, лоцирани и во Скопје, во населба Тафталиџе. Супер акциски цени, одлични понуди и голем број грати...

Advertisement