Page 1

FRESH AIR electronic cigarette


DISCOVER THE NEW SMART WAY TO SMOKE


CIgarret electrònic


funcionament

avantatges

El cigarret electrònic consisteix en un sistema inhalador dissenyat per simular i substituir el consum de tabac. Aquests dispositius utilitzen una resistència i una bateria de reduïdes dimensions per calentar i vaporitzar una solució líquida. Aquest vapor pot alliberar nicotina i incloure aromes.

El dispositiu està considerat com una teràpia de reemplaçament. Cal tenir en compte, però, que permet administrar la dosi de nicotina, fet que ofereix més, la solució líquida no conté cap dels ingredients tòxics cancerígens.


FILTRE

atomitzador Consisteix en una sola peça però que compta amb dues parts: el conteni-

CONTENIDOR

directe amb la boca i per mitjà de la qual es fa la pipada.

capçal base CAPÇAL BASE

És la part que serveix com a junta d’unió entre la bateria i l’atomitzador. A més, amb la seva forma, s’aconsegueix el tancament hermètic del contenidor, garantint així l’estanqueïtat i que el contingut no vessi.

BOTÓ D’ENCESA

botó D’ENCESA Aquest element ens indica, mitjançant un LED, si el cigarret està encès o apagat. Si està encès, en prémer el botó aquest s’il·lumina i ens informa que està a punt per a ser utilitzat. Si el que es vol és bloquejar el cigarret, ja que no s’ha d’utilitzar més, es realitza apretant cinc vegades seguides el botó. La operació s’haurà realitzat amb èxit si el botó emet una llum intermitent.

BATERIA

bateria Es tracta d’una bateria de liti de 3,7 V. Hi ha diferents tamanys, els quals L’autonomia és d’unes 20 hores aproximadament.


totalment personalitzable combina’l al teu gust


LÍQUID RECARREGABLE


càrrega

ingredients

La càrrega del líquid es duu a terme desenroscant l’atomitzador del capçal base i vertint el líquid dins el contenidor, tenint cura de no insertar líquid al tub cilíndric que hi ha a l’interior de l’atomitzador, ja que podria provocar falla del mecanisme d’inhalació o el líquid podria ser ingerit per l’usuari. La

Glicerina vegetal, Propilenglicol d’origen vegetal, nicotina vegetal produïda a Europa i aromes alimentaris, tot de nivell farmacèutic (FU/USP).

nicotina Hi ha diferents graduacions de nicotina en funció de la quantitat: 0 mg/ml,

funció de la quantitat que inhali l’usuari.


CLASSIC edition


BLACK edition


fruit edition

FRAGOLA

BANANA


BLACKBERRY

GREEN APPLE


ACCESSORIS


SUPORT Aquest element serveix com a suport per al cigarret electrònic. Es tracta d’una base en forma de con truncat amb una cavitat per la qual s’introdueix la part inferior del cigarret. D’aquesta manera, aquest queda subjectat i en forma vertical, per tal d’evitar el vessament del líquid. Aquest accessori resulta molt útil i funcional, ja que manté el cigarret en posició vertical i evita qualsevol possible caiguda.


El suport ofereix una gamma molt diversa de personalització que comprèn acabats metalitzats brillants o satinats de diferents colors: vermell, verd, blau, etc., plàstic translúcid o cromat, marbre i fusta.


FUNDA La funda és un accessori que serveix per a la protecció del cigarret, evitant les possibles conseqüències que es generen quan cau o xoca. A part de ser un accessori protector, també és personalitzable i es pot adaptar al gust de l’usuari amb els diferents models existents, basats en variacions del color i la textura.


CORDA Aquest accessori serveix per transportar el cigarret amb més facilitat i comoditat, ja que et permet tenir-lo a mà i a la vista en tot moment. El sistema d’anclatge al cigarret es basa en una anella que es col·loca al voltant del cigarret, adaptant-se a la seva forma. Igual que en el cas de la funda, la corda també es personalitzable i s’adapta a l’estètica del client a partir dels diferents colors fabricats.


CArregador El cigarret electrònic compta amb un carregador per poder recarregar la bateria. Aquest pot anar connectat, o bé a la corrent elèctrica, o bé a l’ordinador mitjançant un port USB. El carregador el composen dos elements: el primer és un cable que a un extrem té el USB i a l’altre té un mecanisme que va roscat a la part superior de la bateria. El segon es tracta d’un connector que permet endollar ports USB a la corrent elèctrica.


caixa expositora


Catalogo (el ultimo1)  
Catalogo (el ultimo1)  
Advertisement