Page 36

ANNONCE

Test det banebrydende Marvel 2.0 høreapparat

Testpersoner søges!

Det er gratis & uforpligtende

Nu giver AudioNova dig mulighed for at teste Phonak Audéo™ Marvel 2.0 høreapparater i 14 dage. Med dette nye høreapparat får du exceptionel lydkvalitet, mulighed for at vælge genopladelige apparater og for at streame lyd i topkvalitet fra din telefon, tv m.m. Med Marvel 2.0 får du som noget helt nyt også en brugervenlig app, som du kan downloade på din smartphone. Med appen får du mulighed for at justere lyden i dine Marvel-høreapparater, så den passer præcis til dine behov. Takket være de forskellige funktioner i appen kan du altid føle dig helt sikker på, at dine konkrete hørebehov varetages på bedst mulig vis. Håndfri telefoni via smartphones Marvel-serien har den optimale trådløse opkobling til alle smartphones med Bluetooth. Med Marvel-høreapparater er det muligt at streame telefonsamtaler, musik og eksempelvis lydbøger fra alle mobiltelefoner og tablets. Samtidig kan du tale 100% håndfrit i din mobiltelefon via de indbyggede mikrofoner i høreapparaterne. Oplad apparaterne mens du sover Du kan vælge Marvel-høreapparater med genopladelige batterier og så-

Fordele ved Marvel høreapparater: • Exceptionel lydkvalitet • Bedre taleforståelse i støj • Streaming af lyd i topkvalitet • Lydjustering via app

ledes få apparater, der lader op, mens du sover – fuldstændig ligesom din mobiltelefon. Opladningen rækker til en hel dag inklusive streaming, og så er det ovenikøbet også slut med besværet med engangsbatterier. Få høreapparater med hjem på prøve Som testperson hos AudioNova får du en enestående mulighed for at teste Marvel 2.0 med exceptionel lydkvalitet gratis og helt uden forpligtelser i 14 dage. Du får således mulighed for at teste høreapparater hjemme og prøve Marvel 2.0 i forskellige hverdagssituationer. Alle testpersoner bliver fulgt tæt og kan stille spørgsmål og få råd af vores veluddannede audiologister under hele forløbet. Testforløbet afsluttes med besvarelse af et spørgeskema og en samtale med audiologisten om et evt. videre forløb.

HUSK: Hos AudioNova er du altid velkommen til at tage en pårørende med. Ring allerede i dag, og tilmeld dig som testperson. Vi tager også telefonen i weekenden.

Nyhed Marvel 2.0 Phonak AudéoTM Marvel 2.0

Hvem kan blive testperson? Deltagelse i testen forudsætter, at du er fyldt 18 år, bor i Danmark, formoder du har et høretab, samt at du enten ikke har høreapparater eller har apparater, som er mere end 3½ år. Testen er ikke videnskabelig, den fokuserer alene på brugernes oplevelser. Ring nu på:

70 60 68 68

og bliv testperson i dit lokale AudioNova Hørecenter. Tilmeld dig senest den 5. januar.

AudioNova har mere end 110 høre‑ centre i hele landet. Du finder dit lokale hørecenter på www.audionova.dk

Profile for Ældre Sagen

Ældre Sagen MEDLEMSBLAD december 2019  

Ældre Sagen MEDLEMSBLAD december 2019