Page 37

ANNONCE

MINE BEN VAR HÆ VEDE OG TUNGE

SMED STØTTESTRØMPERNE! Tove har i de senere år været nødt til at bruge støttestrømper hver dag. –Mine ben føltes tunge og det var anstrengende bare at gå det korte stykke ned i supermarkedet. Nu tager hun Active Legs™ hver dag og har smidt støttestrømperne.

Modelfoto

– Mine ankler var hævede, og jeg havde uro i benene. Jeg følte mig tung i hele kroppen, og jeg var ikke glad, så mit ellers gode humør forsvandt stille og roligt. I et ugeblad læste jeg om Active Legs™. Jeg købte en æske og gik i gang. Det er kun én tablet om dagen, så det var nemt at huske. Jeg er så glad for Active Legs tabletterne. Det er som om min gang er blevet mere let, og jeg kommer hurtigt omkring. Jeg har ikke problemer med tunge og trætte ben, så nu har jeg lagt støttestrømperne på hylden.

modvirker trætte og tung ben samt hjælper til at vedligeholde sunde vener i benene. Fransk maritim fyrrebark støtter god blodcirkulation og indholdet af vitamin C Active Legs™ tabletten hjælper med at bidrager til den normale dannelse af kolopretholde normalfungerende vener lagen og en normal funktion af blodkarog blodkar. Den unikke kombination af rene. bioaktive næringsstoffer i hver tablet, hjælper med at undgå følelsen af træt- Forskerne har testet de naturlige plantete ben efter længere tids ståen eller forbindelser fra fyrrebark i mere end 200 sidden. Tabletten, som er fremstillet i undersøgelser. Især for virkningen ift. at Sverige, indeholder en urtekombination understøtte en normal funktion af vener af ekstrakt fra fransk maritim fyrrebark, og kapillæer. Resultaterne var så utrolige, rødvinsblade ekstrakt og sort peber plus at de blev offentliggjort i førende videnvitamin C. Indholdet af rødvinsblade skabelige tidsskrifter.

DERFOR ER ACTIVE LEGS TABLETTEN SÅ GOD!

RÅD & VEJLEDNING Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte New Nordic på :

TLF.: 46 33 76 00 FORHANDLES HER Active Legs™ kan købes i Matas, Helsam, Helsemin og Din Lokale Helsekost samt på apoteket. Fås også online på :

Det gode råd gør forskellen www.matas.dk

www.newnordic.dk

Din lokale

helsekost

www.newnordic.dk

Online Store

Det gode råd gør forskellen

JUNI 2019

37

Profile for Ældre Sagen

Ældre Sagen MEDLEMSBLAD juni 2019  

Ældre Sagen MEDLEMSBLAD juni 2019