Page 87

ANNONCE

EN NORMAL PROSTATA Halvdelen af alle mænd over 50 år oplever med alderen forandringer i forbindelse med vandladningen. Prostata er en kirtel med størrelse og form som en kiwifrugt. Den befinder sig i den nederste del af bækkenet hos drenge og mænd. Man mærker som regel først noget til den senere i livet. Blærehalskirtlen - også kendt som prostata - vokser nemlig gradvist med alderen, og egentlig har alle mænd en større prostata, når de fylder

65, end da de var 25. Det er således en helt almindelig tilstand, der er ufarlig*, men hvor man kan opleve forandringer i forbindelse med vandladningen. Et tilskud af hørfrø kan vedligeholde en normal prostata-funktion hos modne mænd. Læs mere på www.wellvita.dk

En normal prostata-funktion Ekstrakt af hørfrø i Prostabona understøtter en normal funktion af prostata. Prostabona er et kosttilskud til mænd, der gerne vil vedligeholde en normal prostatafunktion. Prostabona er tabletter, der indeholder et ekstrakt af hørfrø, der kan bidrage til en normal prostatafunktion hos modne mænd. Produktet indeholder også vitamin E samt zink og selen.

Blæren Prostata Urinrøret

* Problemer med vandladningen kan skyldes sygdom, der bør behandles af en læge. Hvis du oplever stærkt generende problemer og/ eller at dine problemer forværres, anbefaler vi at du søger læge.

Zink bidrager til at vedligeholde et normalt testosteronniveau i blodet, mens selen og vitamin E beskytter cellerne mod oxidativt stress.

ONLINE: www.wellvita.dk

Du sover igennem om natten uden flere toiletbesøg

Det drypper ikke, når du er færdig

Som en ekstra bonus bidrager selen til normal dannelse af sædceller, mens zink bidrager til en normal frugtbarhed og reproduktion.

BESTIL PÅ TLF. 82 30 30 40 MANDAG-FREDAG KL. 8-16

For voksne er 5 til 7 gange i døgnet normalt

Du har et normalt tryk på urinstrålen

HER KAN DU BESTILLE PROSTABONA Prostabona kan prøves på leveringsservice til halv pris for første pakke. Netop nu: Kr. 119,for 60 dages forbrug.

HAR DU EN NORMAL PROSTATAFUNKTION?

Prostabona er tabletter, der indeholder et ekstrakt af hørfrø, der kan bidrage til en normal prostatafunktion hos modne mænd.

Profile for Ældre Sagen

Ældre Sagen MEDLEMSBLAD april 2019