Page 1

r p Us

e es

n

n te

:

Un a ap ost a p er la poe sia d’autor.


Presentació Srs. El duet ditifet està composat per Quim Ponsa (rapsode) i Albert Cuevas (música) es va constituir l’estiu del 2010 amb la intenció de promoure la fusió entre la poesia d’autor i la música, partint d’uns recitals pensats en petit format, però amb la possibilitat d’adequarse tant en espais oberts, com en sales, auditoris, restaurants, etc.

Albert Cuevas i Quim Ponsa


OBJECTIUS La nostra és una aposta per una poesia, senzilla, popular, directe i compromesa, amanida per composicions musicals creades per a cada peça, interpretades amb instruments poc usuals i sorprenents. La nostra intenció és la de fer passar una estona agradable a l’hora que intentem canviar la imatge de vegades estranya de que la poesia és una de les parts més avorrides de la literatura.


Per a tot tipus d’ambients

... lluny, molt lluny de la mar salada

Restaurant la Cabana d’en Geli a Solsona


Amb l’espontaneitat i experiència necesaries

Plaça major de Darnius


Convidant al públic a participar

Centre Cìvic de Rabós


Poesia en multiformat

...la nit que t’emborratxa i et tortura i et fa salvatge

Bar la Piscina de Navata


...cels de porcellana per a tu que et deixes embolcallar per aquestes ones suaus que desprenen pau.


Sala del Sindicat a Navata


UN XIC DE LA NOSTRE HISTORIA Albert Cuevas i Bernal Nascut a Sta. Coloma de Gramenet província de BCN el 21 de març de 1953. 1960 Ingresso al cor de l’acadèmia Manent en Sta. Coloma de Gramenet on vaig estar durant dos anys. 1970 Formació d’un grup de rock els “the Leons” 1976 Formació duet amb el cantautor Josep Miquel Pasqual 1978 Primer premi Cançó original de Vic al duet amb Josep Miquel Pasqual. Segon premi de Cançó a Manlleu amb Josep Miquel Pasqual. 1986 Com a tabaler al grup de música tradicional “Els Grallers de Banyoles” 1989 Integrant fundador del grup “Els Grallers de l’Empordà, a Figueres. 1990 Composició de diversos temes per gralla entre ells, “L’Albertina” –sardana curta1995 Integrant fundador del grup de rock “Q3” de Navata. 1998 Integrant del grup “I tu que tal” amb la meva filla Elena com a bateria. 2003 Curs d’harmònics a Tarragona amb el mestre Nestor Kornblum –Tarragona2005 Concert a BCN al “Parc de les cotxeres Estació del Nord” amb més de 500 persones 2006 Concert a Sant Quirze de Colera –VilamaniscleSèrie de concerts al Mandala de Figueres Concert a l’ermita de Corçà –Girona2008 Sèrie de concerts a la Sala del Sindicat de Navata. Sèrie de concerts a la sala QArts. 5 concerts a l’spa de Golf Torremirona, Navata. 2009 Concert conjunt a la sala QArts amb Jos Gayá i Lys Riera de les Illes BalearsSèrie de concerts amb freqüències del “Solfechio” sala QArts, Navata. 2010 Concert església de Cadaqués. Concert Sala “Almadeioga” en Barcelona. Concert l’espai “la Placeta” de Verges Concert a l’església d’Albanyà Concert a la sala Sant Joan de Lladó Concert al Mandala Figueres. Component fundador del grup de música medieval Festorum de 5.


Quim Ponsa i Fernández -Vaig néixer a la Vila de Gràcia l’11 octubre de 1961. -Començo a escriure des de que tinc memòria. -Creador i organitzador de la Nit de poesia de Navata des de fa 15 anys. -Participo en les dues primeres nits de poesia de Girona. -Participo en totes les nits de poesia de la comarca : Avinyonet de Puigventós, Marzà, Figueres, Vilanant. -També participa convidat a la festa de poesia de Mercantic de Sant Cugat. -El 2006 vaig crear el blog de poesia quimgilipoeta.blogspot.com. -Participo en la primera edició de poesia a Quatre Veus a Navata. -El maig del 2008 guanyo el premi de la poesia de la rosa a Mollet de Peralada. -El juliol del 2008 publico el meu primer llibre auto editat : Sense més ni més. -L’abril del 2010 guanyo el primer premi de poesia Vila de Vallromanes amb l’obra Cels de porcellana. -El maig del 2010 soc finalista del premi de la poesia de la rosa de Mollet de Peralada. -L’estiu del 2010 participo junt amb l’Albert Cuevas del dia nacional de les sales d’art amb un petit recital a la sala d’art de Rabós d’Empordà. -Soc membre del grup Versos.cat DADES PERSONALS Quim Ponsa Mas Picalardit - Barri Colomer NAVATA -GironaTels. 972565375

CARACTERISTÍQUES TÈCNIQUES: Durada de l’espectacle 1 hora apróx. Equip de veus disponible de 1200 W. Columnes Beringuer 500 W.

Albert Cuevas Bernal Ca l’Albert - Barri Can Miró, 2 NAVATA - GironaTels. 972565202 / 626851600

Espai mínim necessari de 9 m2. Instruments utilitzats: Guitarra electroacústica Harmònium de mà. Pal de pluja. Tambor oceànic. Cajón i percussions varies.

Links actualizats: http://duetditifet.blogspot.com http://quimgilipoeta.blogspot.com

CATÀLEG/PROPOSTA DUET DITIFET  

Proposta d'actuacions del Duet Ditifet

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you