Page 1

Computer club "CHIP"


We leven in de meest prachtige en mooie plek ... Zodra we de beste zwembad, prachtige paardensport sectie, de meest interessante computer club "CHIP", de beste in de dorpsschool, een sportstadion voor de jeugd en kinderen, mooie Paleis van Cultuur en vele andere spannende plaatsen! Jubileum - een droom die uitkomt! Wijzelf Gazprom. We hebben geen olie, maar de mensen in onze gemeenschap zijn vriendelijk, vriendelijk, hardwerkend en responsief. Kortom, onze mensen meer waard dan olie!


E leven in een leuk stadje, maar nu het allerbelangrijkste we vertellen u over op school als hun levende ... Stel je voor: er is een huis, al de kinderen die hij bezet, regenboog schijnt over het, al de kinderen samen. Opnieuw aan de raad bijeen in een kring kinderen, raadplegen, poreshat: hoe te leven, om te creren, om te spelen? Alle leefde om plezier te hebben en niet breken traditie kinderen zelf hebben besloten: de unie gecreerd. Sterk, vriendelijk, dus het was oke. Lange gedachte, vroeg zich af: regenboog noemden zichzelf. Ons, jongens en meisjes, op school RAINBOW gemeen elke kamer is uniek en iets een beetje beroemd. Onze taak is als volgt: Activiteit! Creativiteit! Game! Nuttig voor alle dingen, dat het leven interessanter! Onder onze vele talenten, elk met iets bekend, en we krijgen vijf en handen van meesters. Op school zijn we allemaal met elkaar verbonden kracht van familie, vriendschap en verbeelding, creativiteit, en spelen maar!


TEAMLEDEN:

Mikhalitsyn Maxim, een student in rang 11, want het is niet alleen een A op school, actief in alle school-zaken, maar ook een opmerkelijk atleet: de partij, de winnaar en meervoudig winnaar van het kampioenschap van Rusland, internationale wedstrijden in polyathlon, de winnaar van een schietpartij.


Kirzhaeva Irina - een leerling van de 10e klas, vriendelijk en geweldig meisje, een liefdevolle dochter en de uitvoerende macht, creatieve en zorgzame mensen met een actieve levensstijl, aanhoudend en volhardend atleet, hardwerkende, positief en proactief student.


Valery Kozlova - een student van rang 11, voorzitter van de kinderen openbare verenigingen "Rainbow", heeft een uitstekende kennis van alle vakken, een actief lid verenigingen YUVK, prijswinnaar van verschillende scholen wedstrijde, alle getalenteerde, energieke, vrolijke, klaar voor alle uitdagingen.


Shcheglova Xenia-actief, vrolijk, creatief, vriendelijk en sympathiek persoon. Uitstekende tekening, naaien. Deelnemer Olympiades in de Informatica en ICT en MCC, een actieve deelnemer aan diverse regionale competities.


Shurakova Diana - rang 11 studenten, positief, atletische, nieuwsgierig meisje. Goed in basketbal, zaniamaetsya toerisme, meervoudig winnaar van de concurrentie voor het leven veiligheid. Hij houdt van lezen, muziek.


Hier zijn we dan, onze club uchastiniki: groeien, ontwikkelen, leren, delen, zich verheugen, maken, vrienden, droom, streven!

result  
result  
Advertisement