Page 1

Wij zijn op zoek naar sponsors!

Het bouwen van deze installatie kost geld. Een schaars goed voor studenten, daarom zijn wij op zoek naar sponsors. In ruil voor uw financiële bijdrage krijgt u een plaats op onze website en – afhankelijk van het bedrag – mogelijk meer. Kijk voor de verschillende pakketten bovenaan deze pagina. Meer informatie over onze installatie vindt u op de achterkant of kijk op http://www.comicmapping.nl Bent u bereid te sponsoren? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Niels van der A niels@comicasa.info / 06 46440693

SPONS ORS GEZOC HT

light Banner op sponsorpagina website.

€25,Tel. 06 - 46440693

!

Standaard

PRemium

Banner op voorpagina website.

Banner op voorpagina website. Vermelding op scherm en poster.

€50,-

Email. niels@comicasa.info

€75,-

www.comicmapping.nl


Even Voorstellen!

SPONS ORS GEZOC HT !

Wij zijn de ‘Teenage mutant KNT students’ en studeren Kunst en Techniek aan Saxion hogeschool in Enschede. Om ons tweede jaar af te sluiten bouwen we voor het project ‘de Verleiding’ een interactieve installatie. Deze installatie zal van 2 tot en met 6 juli te bewonderen zijn bij Comicasa, een stripboeken- en spellenwinkel in het centrum van Enschede. Wat doet de installatie?

In de etalage van Comicasa hangt een groot scherm waarop strips van vorige gebruikers worden getoond. De beamer staat in de winkel, achter het scherm. De installatie is vanaf buiten te bedienen. De installatie merkt dat er iemand in de buurt is en speelt dan een introductiefilmpje af. Er wordt gevraagd om de superheld te helpen. De verleidde voorbijganger activeert de installatie door zijn/haar hand op de ‘Ja’-knop te plaatsen. Er wordt hem/haar gevraagd in een specifieke superheldenhouding te gaan staan. Dan wordt er met een webcam een foto genomen. De gebruiker geeft aan of deze foto wel of niet gelukt is. Er worden vier foto’s in vier poses gemaakt. Deze foto’s worden verwerkt in één stripverhaal. De gebruiker kan aangeven of hij/ zij deze wil uploaden naar de website en/of Facebookpagina van Comic Mapping ( http://www.comicmapping.nl ). Vanaf daar kan de gebruiker de complete strip delen.

comic mapping

Tel. 06 - 46440693

Email. niels@comicasa.info

www.comicmapping.nl

Sponsors gezocht!  

Sponsors gezocht voor het project Comic Mapping

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you