Page 66

N

ews

TRACTAMENTS I COSMÈTICA JÚLIA

fragàncies

les

últimes en cosmètica novetats LA PRAIRIE Skin Caviar Absolute Filler Estimula els elements de la pell que ajuden a fomentar-ne el volum i la densitat. Incrementa la fermesa i l'elasticitat i perfecciona els contorns, proporcionant un aspecte jove. Actius hidratants que atrauen, concentren i recarreguen la hidratació.

VIKTOR&ROLF Bonbon Deliciosa, dolça i excitant, així és Bonbon de Viktor&Rolf. De principi a fi, les notes de caramel maduren i passen a ser intenses i comestibles, el cor té tocs més suaus i lactis que s’enfosqueixen per aportar profunditat a l’essència de fons.

JÚLIA BOUCHERON

GTX –Global Treatment Extreme Serum

Quatre Absolue de Nuit pour Femme

Tractament exclusiu que reuneix els actius més innovadors i una novetat en tecnologia, el Drone Cosmètic (by Infinitec Activos). Un luxe exquisit i la màxima sofisticació per a rejovenir instantàniament la pell del rostre, el coll i l'escot.

Un perfum floral i afruitat, impactant i elegant. És l’expressió en perfum d’un equilibri subtil entre innovació i tradició.

Redueix les arrugues, estimulant la síntesi de col·lagen pels fibroblasts, i evita la formació a través del mecanisme de relaxació muscular. Incrementa la lluminositat de la pell gràcies a l’efecte reomplidor de les arrugues. Proporciona un efecte tensor immediat i un efecte antiedat.

Dia i nit, després de netejar, tonificar i aplicar-se el sèrum. S’aplica sobre rostre, coll i escot. Cal evitar el contacte amb els ulls. Utilitza Skin Caviar Liquid Lift, Skin Caviar Crystalline Concentré o un sèrum de la teva elecció.

LA MER Moisturizing Matte Lotion Una innovació pionera, la nova Moisturizing Matte Lotion és una veritable paradoxa: proporciona una hidratació regeneradora i un acabat mat. Aquesta incorporació a la col·lecció de tractament aporta els poders transformadors del llegendari Miracle Broth de La Mer.

BOUCHERON Quatre Absolue de Nuit Pour Homme És una fragància de la família olfactiva afruitada especiada per a homes. Un perfum que recull la força de la modernitat i la dolçor de la maduresa.

CREED

VALMONT

Aventus

L’Elixir des glaciers by Valmont

Aventus és la fragància perfecta per a l'home d'acció: audaç, enèrgic i confiat. Disposat a conquerir el món! Desafiador, masculí i optimista, Aventus és per a l'home modern.

Aquest nèctar altament sensorial, d’aplicació divina i penetració rècord, es fusiona amb la pell per alliberar-hi potents omegues i preciosos ingredients del rusc. Amb els seus patentats components extraordinaris, la pell es revela transformada, més flexible, més suau i visiblement més radiant. Per incloure Cure Majestueuse en una rutina de bellesa, es recomana aplicar-ho entre el sèrum i la crema.

Se n’aplica una petita quantitat a les puntes dels dits per alliberar el Miracle Broth i es pressiona lleugerament sobre la pell. Perfecte per a climes càlids i humits.

L'art de viure 113  
L'art de viure 113  
Advertisement