Page 62

>>> Un dels atractius a destacar d’aquesta obra és l’original sostre fals de color negre amb parts de fusta més clares i una il·luminació que presenta clarament cada expositor de productes

>>> La distribució està pensada per a poder captar l’atenció del client, però també per fer-lo sentir dins una gran casa i veure exemples dels productes en ús. Alguns dels mateixos són els ambientadors, que a més de decoratius acompleixen funcions aromàtiques

Aquest espai que hi havia al tercer nivell dels cèntrics magatzems comparteix la planta amb serveis com el de restauració i altres més personalitzats de cara al client, com els que tenen a veure amb el lleure o els tractaments de bellesa. Un dels atractius amb els que compta ara aquest nivell és el rehabilitat departament de parament de la casa, que ha patit una actualització considerable. Abans, a la mateixa zona s’hi ubicava la mercaderia destinada a les vendes outlet,

Aquest últim és un dels elements que criden més l’atenció, amb unes illes de fusta que es veuen reforçades amb la col·locació adequada dels focus, encarregats d’il·luminar els diferents expositors de productes. Cal tenir en compte que s’hi exposen vaixelles, roba de bany i de llit, a més d’un ampli assortiment de productes aromàtics per a la casa.

que al ser traslladades, van deixar una quantitat considerable de m2, però també un disseny d’interiors de fa diverses dècades. Per posar una cara nova al departament de material per a la llar, es van enderrocar tots els elements de pedra que donaven un aire rústic i adequat a un país com Andorra, però tenint en compte els paràmetres del segle XX. Per a la renovació les obres es van centrar en canviar terres, parets i sostre.

La distribució final, en la qual la fusta i la rajola son els protagonis-

tes principals, és càlida i acollidora. Aquestes sensacions s’aconsegueixen amb la distribució de les diferents prestatgeries i taules, separades pels camins que divideixen la rajola en dos tonalitats, més fosca i més clara, del paviment tipus fusta del terra. Per separar, les parets s’han fet amb plaques de guix, ja que calia delimitar d’alguna manera els diferents departaments que engloba tota la zona

i separar la varietat de firmes. Com que tot gira entorn de la llar, l’actualització s’ha fet basant-se en els paràmetres que marca el disseny actual, buscant un espai acollidor en què la rehabilitació ha contribuït a crear un ambient personalitzat amb el comprador d’avui en dia. Els temps i els patrons de consum han canviat. PROJECTE: Reforma comercial 3a planta Grans Magatzems Pyrénées CONSTRUCTORA: Construccions Roca

INTERIORISME

l’adv

121

L'art de viure 113  
L'art de viure 113  
Advertisement