Page 19

>>> En aquestes imatges es pot apreciar la fidelitat en les obres de rehabilitació, a la façana que dona a Príncep Benlloch. També, una imatge de l’escut commemoratiu del casament entre Anna Argelich i Salvador Riberaygua, a l’any 1821.

inicials del matrimoni (aa-SR), s’hi pot llegir 1821, any en que aquesta parella es va casar. Tornant a la façana de l’Antic Carrer Major, aquesta és la que té els balcons que també han estat renovats. Les baranes de ferro forjat sí que han patit algun canvi, sent ara d’un disseny més estètic que les més senzilles d’abans. Els terres d’aquests balcons s’han fet de fusta. Amb l’afany de conservar el

34

l’adv

ARQUITECTURA

màxim d’elements possible la porta d’entrada principal també s’ha pogut mantenir, encara que ha calgut treballar per a donar-li l’aspecte que tenia. Precisament a l’entrada s’hi ha col·locat el gravat original a la pedra amb el nom de la casa, encara que en un nou graó. PROJECTE: Cal Ramon · Andorra la Vella ARQUITECTE: Turi Riberaygua COL·LABORACIÓ: Toni Riberaygua (enginyer tècnic)

CONSTRUCTORA: Pidasa

L'art de viure 113  
L'art de viure 113  
Advertisement