a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 1

Agafa una llibreta i anota els reptes que aconsegueixes! Apunta el nom del repte, i allò que has aconseguit (número de tocs, temps que has aguantat...) en aquells reptes que sigui possible. Per exemple:

REPTES EDUCACIÓ FÍSICA 1. #10toqueschallenge Dia 24 de Març: He aconseguit 5 tocs. Dia 30 de Març: He aconseguit 6 tocs. 2. #thefloorislava Dia 25 de Març: He fet un circuit a la meva habitació.

Busca, inventa i prova nous reptes! Anota’ls a la llibreta perquè també compten!


Vídeo/imatge del repte

#10toqueschallenge Fes 10 tocs amb pilota/rollo WC amb el peu #thefloorislava Construeix un circuit per casa de manera que recorris una part de ca teva sense tocar el terra. #rugbychallenge Fes els exercicis de rugbi amb pilota/altres objectes #tenischallenge #ping-pongchallenge #machallenge Fes el màxim numero de tocs amb una pala de tenis/ping-pong/mà i una pilota. #remchallenge Aguanta el màxim temps a dalt fent rem horitzontal a una taula/cadira. #movilitatchallenge Fer la següent proposta de mobilitat (tria 5 dels moviments proposats i realitza’ls durant 30 segons cada un). #punteriachallenge Col·loca peluixos o objectes que no es trenquin damunt una superfície. Agafa una pilota petita o un parell de calcetins plegats com si fossin una bolla. Intenta tirar els peluixos llançant el calcetí contra ells. #camisetachallenge Aconsegueix posar-te i llevar-te una camiseta emprant només un braç. #equilibrichallenge Quant temps ets capaç d’aguantar en aquesta posició?


#zumbachallenge Tria una coreografia de zumba de youtube i segueix-la! #dogchallenge Recorre la teva casa desplaçant-te d’aquesta manera. #manequinchallenge Crea figures com si estiguessin fent una acció i no et moguis! Si vols, et poden gravar per comprovar que no et mous!

Profile for Alba Vives Membrive

REPTES EDUCACIÓ FÍSICA SON CANALS  

REPTES EDUCACIÓ FÍSICA SON CANALS  

Advertisement