Page 1


resorti


Nr 6 TRAVEL 2012


Agjensia jone ofron edhe keto sherbime : Paketa turistike verore Paketa Turistike Dimerore Pushime termale Udhetime dhe pushime me krociera. Organizime per seminare dhe konferenca kudo Rezervime hoteli Transferta Guida profesionale Makina me qera Exlusive Hotel Splendid,Montenegro. Sherbime Vip Kembime Valutore


nit turistik Çelja e sezo

rë 12 maj,Vlo

jirokastër Maj,Vlorë,G

Maj, Fier


KUR: NË ÇDO KOHË QËNDRIMI: NJË DITË TRANSPORTI: ME MJETE UJORE € ÇMIMI/PERSON: 5-10 WHEN: EVERY TIME STAYING: ONE DAY TRANSPORT: WTER PRICE/PERSON: 5-10 €

Gadishulli i Karaburunit Photo: Google ©

Gjiri i Gramës Photo: Pajtim Shpata ©

Shpella e Haxhi Alisë Photo: Pajtim Shpata ©


Kepi i Rodonit Photo: Alket Islami Š


Gadishulli i Laguba e Nartës dhe Zvërneci Photo: Viktor Vlashi ©

Laguna e Nartës dhe Manastiri i Zvërnecit

Gadishulli i Laguba e Nartës dhe Zvërneci Photo: Blue Albania ©

Vija bregdetare Divjakë-Pishë Poro Photo: Alket Islami ©

Plazhi Pishë Poro Photo: Blue Albania ©


Kastriot Faci


d d dani’s T

R

A

V

E

L

dani’s T

R

A

V

E

L


Perëndim mbi Tomor Foto: Gent Mati ©

Ekipi i Pilotëve të ekspeditës Foto: Gent Mati ©

info


Gent & Casper Foto: Benoit Vollmer Š


Menu Supa/ Soup/ Minestra Supe domate Tomato Soup / Minestra di pomodori

350

Supe perime Vegetables soup / Minestra di verdure

350

Supe pule Chicken Soup / Minestra di pollo

420

Supe peshku Fish soup / Minestra di pesce

700

Tradita/ Tradition/ Tradizione Turshi e shtepise me salce kosi dhe arra

350

Home made Pickles with yoghurt and nuts / Salamoisa della casa con salsa di yoghurt e noce Tave me speca Stuffed Peppers / Peperoni con ricotta

320

Tave dheu 570 A Traditional Albanian casserole with liver, vegetables and cottage cheese / Tegliata tradizionale di frittura Tave me karkaleca Casserole with shrimps / Tegliata di canocchie

1000


Alban Shehri


7UDYHO$JHQF\

‡7UDYHO$JHQF\ ‡7LFNHWLQJ6HUYLFH ‡7UDYHO$JHQF\ ‡7LFNHWLQJ6HUYLFH

7UDYHO$JHQF\

Guide tours to Albania Travel Services for the Balkans Cruises to the Mediterranean

Mob.: 0692047611 Mob.: 0692047611 : 0673144719 :E-mail: 0673144719 info@hola-travel.net E-mail: info@hola-travel.net

Guide tours to Albania Travel Services for the Balkans Cruises to the Mediterranean


Travel & Tours BILETA AVIONI, TRAGETI, AUTOBUSI, TURIZEM


Rr. DurrĂŤsit, Blloku i Ambasadave (mbi restorant Napoli) TiranĂŤ, Albania; Tel: +355 42 267 700; Mob: +355 68 20 93 662, 69 21 01 694 maddtravel@albmail.com gusht 2011 TRAVEL


4

email: ledi-mece@hotmail.com web: www.olgeno.al

ÇE

r

Landi MEÇE administrator

TiranĂŤ. 1

OLGENO

Landi MEÇE administrator

4

Adresa: Rr. “DurrĂŤsitâ€?, pĂŤrballĂŤ pastiçeri Internacional, TiranĂŤ. Cel Landi: +355 (0) 69 26 17 441 Cel Titi: +355 (0) 69 43 32 796 email: ledi-mece@hotmail.com web: www.olgeno.al

TRANSPORT UDHËTARËSH Landi MEÇE administrator

Adresa: Rr. “DurrĂŤsitâ€?, Adresa: Rr. e KavajĂŤs, nĂŤ krah tĂŤ MTKRS pĂŤrballĂŤ pastiçeri Internacional, TiranĂŤ. Landi: +355 (0) 69 26 17 441 NO OLGE Tel: +355 (0) 69 26 17 441; 0Cel 69 40 73 443 Cel Titi: +355 (0) 69 43 32 796 email: ledi-mece@hotmail.com email: ledi-mece@hotmail.com; www.olgeno.al web: www.olgeno.al

r. “DurrĂŤsitâ€?, pastiçeri Internacional, TiranĂŤ. i: +355 (0) 69 26 17 441 355 (0) 69 43 32 796 di-mece@hotmail.com w.olgeno.al

  

  

     

 

 

 

 

   


AGJ E N S I U D H Ë T I M I


Travel magazine 6 - 4 million visitors in one year  

The best spring destinations, are an irresistible invitaion to visit Albania, Kosovo and Macedonia, during the spring period. Allover the co...

Travel magazine 6 - 4 million visitors in one year  

The best spring destinations, are an irresistible invitaion to visit Albania, Kosovo and Macedonia, during the spring period. Allover the co...

Advertisement