Page 1

BIMBO I PANRICO

1

1. BIMBO I PANRICO El pa de motlle és un tipus de bé de consum basic, perquè és un producte de consum que el consumidor compra de manera regular.

1.1 ASPECTE Les llesques són quadrades amb la molla blanca i la costra marró. Com podem observar en aquesta fotografia de llesques de Panrico i Bimbo només pels color ja es veuen diferents: Com es pot veure llesca de Panrico (la de sobre) és una mica més fosca que la de Bimbo (la de sota).A més que la molla sembla com si tingues moltes bombolles a la molla i fa que sembli que té menys consistència, en cambi la de Bimbo sembla més compacta. La costra de Panrico està més torrada. En referència al sabor Panrico té un gust més dolç. Un factor important per no trobar el pa amb la tendresa i

frescor optima és la

proximitat a la data de caducitat, ja que, sense arribar a aquesta el pa pot començar a estar resec.

Llesques quadreades amb molla blanca i costra marró.

Alba León Fernández.


BIMBO I PANRICO

2

2. LA COMPANYIA PANRICO

2.1 MOLT A PROP TEU Sabies que a Espanya es consumeixen 19 Donuts® cada segón? I és que des del 1963 estem presents en milions de llars, bars i cafeteries fent més amens i deliciosos els esmorzars i els berenars de molta gent. Panrico® és la companyia líder en el mercat espanyol de brioixeria i pa de motlle, i, després de la recent adquisició d’Artiach®, ocupa el segon lloc en el mercat de galetes. D’aquesta manera, les nostres marques s’han convertit en el millor remei per despertar-te amb bon peu al matí o en l’aliat perfecte perquè els teus fills gaudeixin, sense piular, d’un berenar deliciós i divertit. Així són les nostres marques, quelcom que ja forma part del teu dia a dia. I per a nosaltres és un plaer poder-te donar un cop de mà.

Alba León Fernández.


BIMBO I PANRICO

3

2.2 QÜESTIÓ DE COMPROMÍS

Innovar cada dia. Marcar la diferència. Oferir la màxima qualitat de sempre. Res de tot això seria possible sense que hi hagués un equip de gent al darrere, amb la capacitat suficient per superar els reptes proposats. Al Grup Panrico® som gairebé 7.000 professionals, units pel nostre compromís amb la feina. Aquest és l’ADN de la nostra companyia:  La capacitat d’iniciativa per actuar de manera proactiva posant en marxa accions per compte propi i detectant oportunitats per millorar els resultats amb anticipació.  El liderat i la capacitat d’il·lusionar i de guiar l’equip cap a la consecució d’una visió comuna i compartida.  L’esforç i la fermesa per assolir els objectius fixats i, si és possible, per superar els resultats previstos.  El talent per marcar la diferència.  I, sobretot, la feina en equip per orientar l’esforç col·lectiu cap a una meta comuna.

Alba León Fernández.

Microsoft Word  
Microsoft Word  

Bimbo i Panrico