Page 1

Beste Student,

Verkort Verkiezingsprogramma 2013 - 2014

Van 22 tot en met 28 mei kan er op www.ru.nl/verkiezingen gestemd worden. Heb je weinig tijd, maar ben je wel benieuwd naar AKKUraatd en zijn standpunten? Speciaal voor jou hebben we naast het uitgebreide verkiezingsprogramma een verkort verkiezingsprogramma opgesteld. Sinds 2002 doet AKKUraatd mee aan de verkiezingen voor de Universitaire Studentenraad en heeft inmiddels vijf van de acht gekozen zetels weten te bemachtigen. Waardoor? Door keihard werken, een professionele structuur en een groep gemotiveerde studenten die het onderwijs- en studieklimaat op de RadboudUniversiteit continu willen verbeteren. AKKUraatd werkt! Samen met jou.

AKKUraatd in een notendop •

• • • •

Een fractie die zich inzet voor kwalitatief hoogwaardig en toegankelijk onderwijs, een bruisend studentenleven en goede faciliteiten. Binnen en buiten de Universitaire Studentenraad. Onderdeel van Studentenvakbond AKKU, lid van het Landelijk Overleg Fracties en van de Landelijke Studente vakbond. Professioneel, ervaren en initiatiefrijk. Constructief principiële inslag. Pleekrant, debatten, schaduwfracties en AKKUraatd polstd.

Lijsttrekkers #1 Huguette: #2 Rolf:

“Het eten in De Refter moet lekker én betaalbaar zijn.” “Studenten zijn intelligent, creatief en kritisch. Gebruik deze vaardigheden ook buiten hun studie.”” #3 Anne: “Onderwijsintensivering moet staan voor kwaliteit, dus geen ophokuren en bezigheidstherapie.” #4 Domenique: “Studenten moeten gestimuleerd worden om zich naast hun studie te ontwikkelen.” #5 Yurre: “De technologische mogelijkheden zijn grenzeloos. Benut ze.” #6 Marije: “Computers en lampen die 's nachts aanstaan zijn pure energieverspillers!”

AKKUraatd

02


Speerpunten Kwalitatief, kleinschalig en toegankelijk onderwijs Studenten moeten de mogelijkheid hebben gemakkelijk onderwijs te volgen aan een andere opleiding of faculteit Zorg voor kwalitatief goede toetsing en de beschikbaarheid van oefententamens Geen ophokuren Studenten moeten zonder vertraging naar het buitenland kunnen! Benader studenten persoonlijk en stimuleer nevenactiviteiten Passende begeleiding voor studenten met een functiebeperking! Behoud aanvullende bestuursbeurzen! Goed bereikbare en geïnformeerde studieadviseurs

Stem kwaliteit. Stem AKKUraatd!

Zorg voor voldoende voorzieningen voor studenten Meer groepswerkplekken en stiltewerkplekken Betaalbare ontbijt, lunch en diner! Meer ontspanningsruimtes Informeer en betrek de student Benut de kennis en vaardigheden van studenten, ook buiten de medezeggenschap! Geef studenten een eerlijke arbeidsmarktoriëntatie tijdens de opleiding Informeer studenten op tijd over maatregelen en nieuwe regels Een duurzame campus Zorg voor fairtrade en biologische producten op de campus Laat verlichting en computers ’s nachts niet onnodig aan ICT en onderwijs Stel weblectures online beschikbaar Zorg voor een goed WiFi-netwerk op de hele campus! Van 22 tot en met 28 mei vinden de verkiezingen plaats. Jij kunt bepalen wie opkomt voor jouw rechten en jouw belangen gaat vertegenwoordigen in de Universitaire Studentenraad. Wil jij ook vertegenwoordigd worden door een fractie die op de hele universiteit actief is en echt naar de student luistert? AKKUraatd werkt! Samen met jou.

Ga stemmen! AKKUraatd maakt zich al jaren sterk voor toponderwijs voor álle studenten. Zeker in deze tijd, waarin het hoger onderwijs sterk onder druk staat, is het van groot belang dat jouw stem goed vertegenwoordigd wordt.

Ga naar www.ru.nl/verkiezingen en breng met een simpele klik je stem uit!

03

Wil je meer weten over onze standpunten? Lees ons uitgebreide verkiezingsprogramma of bezoek www.akkuraatd.nl.

04

Verkort verkiezingsprogramma  

Verkort verkiezingsprogramma

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you