Page 25

Actualització dels continguts (freqüència, persona encarregada, criteris...) Els usuaris consulten les pàgines web corporatives cercant contingut útil, per aquest motiu és molt important mantenir actualitzat el lloc web eliminant el contingut obsolet i afegint-ne de nou. Per una altra banda, tampoc cal perdre de vista que els cercadors d’Internet el que indexen és el text de la nostra web. A Internet el contingut és el rei Una bona estratègia si volem que el nostre lloc web sigui viu i els usuaris no deixen de visitar-lo és actualitzar amb certa freqüència el contingut. En aquesta línia teniu a la vostra disposició una càpsula al Cibernàrium que s’anomena “Màrqueting de continguts: dialoga amb els teus clients oferint-los materials útils”.

Punts a tenir en compte a l’hora d’actualitzar els continguts del web:

-

Qui serà la persona encarregada d’actualitzar el contingut del lloc web?

-

Cal fer una formació prèvia a la persona encarregada de l’actualització? De quin tipus?

-

Freqüència d’actualització. La freqüència d’actualització de continguts depèn del tipus de web que tingues i els serveis que ofereixis. Ex: un lloc web amb valors borsàtils.

-

Criteris a l’hora d’actualitzar el contingut: Hi ha cap manual d’estil per a la redacció de contingut?

-

Recordeu sempre fer una còpia de seguretat abans de començar a treballar i un cop publicat el contingut, comprovar la seva correcta publicació en el navegador.

Quines seran les seves responsabilitats? Publicarà el contingut que li passen altres persones o l’haurà de generar? D’on traurà les imatges? Algú ha de supervisar la seva feina abans de la publicació?

25

Curs Cibernarium Web del meu negoci  

Curs Cibernarium Web del meu negoci fet 25.6.12

Curs Cibernarium Web del meu negoci  

Curs Cibernarium Web del meu negoci fet 25.6.12

Advertisement