Page 12

Avantatges de tenir presència a Internet A la pregunta “Em cal realment estar a la xarxa?” es pot contestar amb una altra pregunta: M’interessa no estar present en un mercat amb 27 milions d’espanyols (i 2.000 milions al món) que no para de créixer? Em puc permetre el luxe de no ser-hi en el mercat més gran del món?

Internet s’ha convertit en la font d’informació principal quan s’està cercant algun producte o servei local. Un 68% dels usuaris d’Internet cerca productes a la xarxa abans de comprar-los a la tenda. I el 70% dels usuaris estan connectats a Internet fora de l’horari comercial. Altres dades a tenir molt presents:

-

Els internautes passen més hores a la setmana davant la pantalla de l’ordinador (13%) que davant la televisió (11%).

-

El comerç electrònic a la xarxa no para de créixer des de fa uns anys, i encara no ha trobat el seu sostre. L’últim any va créixer a Espanya un 19%.

A la pàgina web del projecte europeu Conecta tu negocio hi ha tres interessants casos d’èxit de petites empreses: http://www.conectatunegocio.es/casos-de-exito. Cadascuna de les empreses explica mitjançant un vídeo les avantatges que li ha suposat disposar d’una web i com han vist créixer el seu negoci gràcies amb la presència a la xarxa.

12

Curs Cibernarium Web del meu negoci  

Curs Cibernarium Web del meu negoci fet 25.6.12

Curs Cibernarium Web del meu negoci  

Curs Cibernarium Web del meu negoci fet 25.6.12

Advertisement