Page 1

Zij die de beweging inzetten, Akertech BV Postbus 89

zullen de richting bepalen !

5070 AB UDENHOUT Handelsweg 5 5071 NT UDENHOUT Telefoon: 013 522 99 00 Fax: 013 522 99 99 info@akertech.nl www.akertech.nl

Alle Akertech-medewerkers wensen u en uw gezin een heel mooi jaar 2012 met veel geluk, voorspoed en vooral een goede gezondheid !


Akertech is het afgelopen jaar enorm in beweging geweest zo hebt u wellicht kunnen merken. We hebben ingespeeld op veranderende omstandigheden en besloten om juist nu, meer dan ooit te willen vernieuwen. Zo is de nieuwe adviesgroep Stedelijk Water opgericht, is geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten zoals ons nieuwe Prijs-Kwaliteits-Handboek en enkele productgerelateerde websites als www.uavgcadvies.nl . Eveneens wordt druk nagedacht over de integratie van ICT-mogelijkheden binnen onze dienstverlening. Ook is onderzocht welke samenwerkingen ons kunnen versterken waaronder ook die met opdrachtgevers via ons seminar “Ticket to the Future” ; veranderen doe je in onze ogen dan ook vooral SAMEN. Al met al kijken wij tevreden terug en met vertrouwen en hoopvol naar de toekomst. Ook het komende jaar mag u van ons weer een proactieve houding verwachten, want dat is de stijl die ons past: onderscheidend, samenwerkend, creatief en voorop lopend want:

Zij die de beweging inzetten, zullen de richting bepalen !

Adviseurs in Ruimtelijke Ontwikkeling

Akertech Kerstgroet 2011  

Akertech Kerstgroet 2011

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you