Page 1

ΑΘΗΕΝΟΥ 2016

ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΕΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ | ΣΟΒΑΡΑ | ΑΛΗΘΙΝΑ

ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΗ

ΑΚΕΛ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ www.akel.org.cy


ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 ΑΚΕΛ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Αγαπητέ Συνδημότη – Αγαπητή Συνδημότισσα, Απευθυνόμαστε κοντά σου και σε καλούμε, όπως στις 18 Δεκεμβρίου προσέλθεις στις κάλπες για να εκλέξουμε τους εκπροσώπους μας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Το δικαίωμα της Ψήφου είναι ιερό, γι’ αυτό καλούμαστε να αναδείξουμε μέσα από το Ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ- ΑΡΙΣΤΕΡΑ- ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ τους πιο άξιους, που θα δώσουν εκείνες τις μάχες για περαιτέρω επέκταση και αναβάθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης η οποία βάλλεται από παντού και η οποία χρειάζεται άμεσα κάθαρση από τα σκάνδαλα και τη διασπάθιση κονδυλίων από τα ταμεία της. Τα σκάνδαλα και η κακοδιαχείριση από διάφορους Δήμους και Δημοτικά Συμβούλια, καθώς και από Κοινοτάρχες και Κοινοτικά Συμβούλια, έφεραν την Τοπική Αυτοδιοίκηση να αμφισβητείται από πολλούς. Η Πατρίδα και ο λαός μας χρειάζονται μία Τοπική Αυτοδιοίκηση εκσυγχρονισμένη, με ισχυρές αρμοδιότητες που να εξασφαλίζει τα μέγιστα στην ποιότητα ζωής των Δημοτών, μετατρέποντας τον Δήμο Αθηένου σε μία σύγχρονη πόλη. Συνδημότη – Συνδημότισσα, Στόχος μας είναι οι προοδευτικές πολιτικές που να ενισχύουν την αποκέντρωση με τη λαϊκή συμμετοχή. Αυτό θα επιφέρει ουσιαστική μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και περαιτέρω ενδυνάμωση της τοπικής και περιφερειακής ανάπτυξης. Η Αριστερά έχει την πείρα, τη θέληση, την αποφασιστικότητα και το όραμα να προωθήσει ένα νέο σύγχρονο θεσμικό πλαίσιο, που να αποκεντρώνει το κράτος, να νοιάζεται για τον άνθρωπο προσφέροντας του καλύτερη ποιότητα ζωής. Συνδημότη- Συνδημότισσα, Το πρόγραμμα του ΑΚΕΛ – ΑΡΙΣΤΕΡΑ – ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ είναι στα χέρια σου. Οι θέσεις και το όραμα μας για μια σύγχρονη Τοπική Αυτοδιοίκηση για τη δική μας κοινωνία είναι μπροστά σου. Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και Σχολικοί Έφοροι που κοσμούν το ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ – ΑΡΙΣΤΕΡΑ – ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ είναι καταξιωμένες και ικανές προσωπικότητες του Δήμου μας, έτοιμοι να υπηρετήσουν, να προωθήσουν και να διεκδικήσουν τα μέγιστα για το καλό του Δήμου μας και των Συνδημοτών μας. Σε καλούμε λοιπόν στις 18 του Δεκέμβρη όπως προσέλθεις στις κάλπες και να στηρίξεις με τη ψήφο σου τους Συνδυασμούς του ΑΚΕΛ – ΑΡΙΣΤΕΡΑ – ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ τόσο για Δημοτικούς Συμβούλους όσο και για Σχολικούς Εφόρους για να υλοποιήσουμε μαζί το όραμα μας για ένα ανανεωμένο σύγχρονο, φιλικό και ανθρώπινο Δήμο.


ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΕΝΟΥ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΑΜΕΣΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ •

Επιτακτική ανάγκη κατασκευής των περιμετρικών δρόμων και κυρίως του Νότιου περιμετρικού, για την αποκοπή των νερών της βροχής και των λυμάτων που εισέρχονται εντός της κωμόπολης.

Αναγκαία είναι η κατασκευή πεζοδρόμων και ποδηλατοδρόμων περιμετρικά για χρήση από τους συμπολίτες μας για άθληση και περίπατο σε συνθήκες ασφάλειας από το κρατικό προϋπολογισμό.

Επείγουσα ασφαλτόστρωση και σηματοδότηση των κωμόπολης, με κονδύλια από τον Κρατικό προϋπολογισμό.

Εντατικοποίηση των προσπαθειών για διάνοιξη του ΔΡΟΜΟΥ Αθηένου – Πυροΐου – Λευκωσίας.

Αναγκαία η κατασκευή πεζοδρομίων εντός του δήμου για διευκόλυνση των πεζών και των αναπήρων.

Επιβάλλεται Υπογειωποίηση των καλωδίων στους Κύριους δρόμους και μετακίνηση των πασσάλων της ΑΗΚ, που ακόμα παρεμποδίζουν την οδική κυκλοφορία και αποτελούν κίνδυνο για οδικά δυστυχήματα.

Τοποθέτηση λαμπτήρων σε σκοτεινά σημεία.

Η επέκταση και συντήρηση καθρεφτών σε επικίνδυνες διασταυρώσεις είναι αναγκαία.

Άμεσος σχεδιασμός κατασκευής υπονόμων, για την συλλογή των νερών της βροχής εντός της κατοικημένης περιοχής.

Δημιουργία νέων χώρων στάθμευσης και διαμόρφωση των υφιστάμενων.

δρόμων

της

• Κατασκευή των δρόμων προς τα Εξωκκλήσια του Αρχαγγέλου Μιχαήλ και της Αγίας Μαρίνας και διαμόρφωση των χώρων γύρω από αυτά. •

Επέκταση της οικιστικής περιοχής κυρίως προς τα νότια.

Αύξηση του Συντελεστή Δόμησης, ώστε να επωφεληθούν τα χαμηλά οικονομικά στρώματα του Δήμου.

Διεκδικούμε την Επαναφορά της χορηγίας του χαμηλότοκου Δανείου που δινόταν στις ακριτικές περιοχές για ανέγερση κατοικιών, έτσι ώστε να δίνεται η ευκαιρία στα Νεαρά ζευγάρια να παραμένουν στο Δήμο μας. Επίσης να


Διαχωριστούν οικόπεδα για τους πρόσφυγες και τις χαμηλά εισοδηματικές οικογένειες, ώστε να σταματήσει η αστυφιλία. •

Μέσω του ΚΟΤ και άλλων φορέων να εκπονηθούν προγράμματα για σωστή αξιοποίηση των αναπαλαιωμένων παραδοσιάκων οικιών, καθώς και του Καλλινίκειου Μουσείου. Επίσπευση και ολοκλήρωση του έργου στο Χάνι Μεστάνα. Αξιοποίηση του Αρχαιολογικού Χώρου της Μάλλουρας.

Επιχορήγηση κινήτρων για την δημιουργία αγροτουριστικών επιχειρήσεων και προσέλκυση αγροτουριστών στον Δήμο μας.

Μέσω Ευρωπαϊκών κονδυλίων να ζητήσουμε την κατασκεύη ποδηλατόδρομου από τις τουριστικές περιοχές της Λάρνακας προς την Αθηένου.

Άνοιγμα Γραφείου Εξυπηρέτησης του Πολίτη για την εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας.

Συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών του Δήμου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας.

• Άμεση κατασκευή και μόνιμη στελέχωση Νέου Πυροσβεστικού Σταθμού. •

Στελέχωση του Αστυνομικού Σταθμού και περισσότερη αστυνόμευση για καλύτερη ασφάλεια.

Επανασχεδιασμός και άμεση κατασκευή της Πλατείας των Εκκλησιών.

Άμεσος επανασχεδιασμός και αξιοποίηση των κονδυλίων για την διαμόρφωση του κτιρίου της Δημοτικής Αγοράς και της πλατείας γύρω από την Εκκλησία του Αγίου Φωκά.

Εξεύρεση χώρου για ανέγερση μνημείου των πεσόντων συνδημοτών μας.

Δημιουργία και αναβάθμιση γηπέδων φούτσαλ ώστε να δίνεται η δυνατότητα σε όλο κόσμο να αθλείται.

Επανασχεδιασμός και αξιοποίηση της Πλατείας Συνεργατισμού.

Διαμόρφωση του Κωνσταντινίδειου Πάρκου με την δημιουργία μόνιμων καμαρινιών και τοποθέτηση καθισμάτων για την διοργάνωση καλοκαιρινών εκδηλώσεων, καθώς και τη διαμόρφωση του Κιλικίου για να λειτουργεί και το χειμώνα.

Διεκδικούμε την μείωση των φόρων στα Σκύβαλα–Αποχετευτικό–Νερό και Ακίνητης περιουσίας.

Διαμόρφωση και ανάδειξη του χώρου της Βρύσης.


ΓΕΩΡΓΙΑ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ • Δημιουργία κυβερνητικού κτηνιατρείου, για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αγελαδοτρόφοι – αιγοπροβατοτρόφοι – κτηνοτρόφοι – πτηνοτρόφοι και η άμεση πρόσληψη υγειονομικού επισκέπτη είναι στις προτεραιότητες μας. • Επέκταση και αξιοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων για την παραγωγή βιοενέργειας. • Άμεση επίσπευση των έργων δημιουργίας ξηρού αναδασμού.

ΥΓΕΙΑ •

Διεκδίκηση και υλοποίηση της εξαγγελείας για ανέγερση νέου σύγχρονου Νοσοκομείου, για την εξυπηρέτηση των αναγκών των συνδημοτών μας.

Οι υγειονομικές υπηρεσίες του Δήμου χρήζουν άμεσης αναβάθμισης για αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Δημιουργία δημόσιων τουαλετών για τις ανάγκες του Δήμου.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ •

Επιβάλλεται η δημιουργία νέων χώρων πρασίνου και πάρκων σε περισσότερα σημεία της οικιστικής περιοχής.

Επίσπευση της λειτουργίας του Πράσινου Σημείου και δυνατότητα τοποθέτησης SKIP για την συλλογή άχρηστων αντικειμένων σε διάφορα σημεία του Δήμου.

Τοποθέτηση καλάθων ανακυκλώσιμων και άχρηστων υλικών στους δρόμους για την διατήρηση της καθαριότητας στον Δήμο μας.

Τοποθέτηση ειδικών κάδων για απορρίμματα ζώων.


ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ 

Πρώτιστο μέλημα μας είναι η Συνεχής Ιατρική Φροντίδα και Μέριμνα των ατόμων της Τρίτης Ηλικίας και η προώθηση προγραμμάτων κατ’ οίκον προσφοράς υπηρεσιών.

Ενίσχυση του Ταμείου Κοινωνικής Πρόνοιας του ΣΚΕ για την στήριξη άπορων και άνεργων συνδημοτών μας που έχουν πραγματική ανάγκη.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ  

 

Επιτάχυνση των εργασιών για ανέγερση του νέου Δημοτικού Σχολείου και δημιουργία της Αμφιθεατρικής αίθουσας. Αξιοποίηση του παλιού Γυμνασίου προς όφελος των οργανωμένων συνόλων – μη κυβερνητικών οργανώσεων και άλλων φορέων που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας και μεταφορά της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Εξεύρεση νέου χώρου για ανέγερση Σύχρονου Δημοτικού Σταδίου. Σωστός προγραμματισμός για καλύτερη εκμετάλευση της κλειστής αίθουσας αθλοπαιδειών και της αίθουσας του Γυμνασίου για την αξιοποίηση των προγραμμάτων του ΑΓΟ. Κατάρτιση προγραμμάτων για την χρήση του γηπέδου στο Νέο Γυμνάσιο μετά και τη τοποθέτηση συνθετικού χορτοτάπητα απ’ όλους τους δημότες και τα οργανωμένα σύνολα.


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

1. Αναστάση Καντηλάφτη Αρτεμισία Γεννήθηκε στη Λευκωσία και διαμένει στην Αθηένου. Είναι 31 χρονών, παντρεμένη και μητέρα 3 παιδιών. Είναι απόφοιτος Κολλεγίου στον κλάδο Γραμματειακά- Λογιστικά και τώρα εργάζεται ως πωλήτρια σε κατάστημα στη Λευκωσία. Είναι μέλος του ΑΚΕΛ. Είναι μέλος του Πολιτιστικού Ομίλου Μάλλουρας και υπήρξε ταμίας του Ομίλου.

2. Ηλία (Παστού) Χριστόδουλος Γεννήθηκε στην Λευκωσία και διαμένει στην Αθηένου. Είναι 56 χρονών, παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών. Είναι απόφοιτος του Τεχνικού Πανεπιστημίου Μπρατισλάβας Σλοβακίας. Εργάστηκε στην εταιρεία ATLAS COPCO σαν Ηλεκτρολόγος Μηχανικός καθώς και στη Λαϊκή Τράπεζα. Είναι άνεργος εδώ και τρία χρόνια. Είναι μέλος του ΑΚΕΛ. Είναι μέλος του Φιλοδασικού Συνδέσμου Αθηένου. 3.

Θεοδούλου Χρυσόστομος (Ττόμης)

Γεννήθηκε στη Λευκωσία και διαμένει στην Αθηένου. Είναι 50 χρονών, παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών. Είναι απόφοιτος Τεχνικής Σχολής ως Τεχνικός Δομικών Έργων. Είναι απόφοιτος της σχολής Εργοδηγών Ιωάννη Παρασκευαΐδη. Το επάγγελμα του είναι επόπτης και εργοδηγός στην Οικοδομική Βιομηχανία. Είναι μέλος τους ΑΚΕΛ, Γραμματέας Κ.Ο.Β, μέλος της Συμπλεγματικής Επιτροπής ΑΚΕΛ Αθηένου και μέλος της Γραμματείας. Επίσης είναι μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Ομίλου Μάλλουρας. 4. Κεπόλα Ι. Έλενα Γεννήθηκε στη Λευκωσία και διαμένει στην Αθηένου. Είναι 30 χρονών. Έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο Πατρών, Επιστήμονας Υλικών και στην συνέχει έκανε Μάστερ Χημείας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Τώρα είναι υποψήφια στο συγγραφικό στάδιο του Διδακτορικού της τίτλου στο θέμα της σύνθεσης νέων υλικών για γονιδιακή θεραπεία στο τμήμα της Χημείας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Είναι μέλος του ΑΚΕΛ. Είναι μέλος των νέων στην Παγκύπρια Ένωση Επιστημών Χημείας.


5. Κολιάς Πέτρος Γεννήθηκε και διαμένει στην Αθηένου. Είναι 27 χρονών. Είναι κάτοχος πτυχίου Δημοτικής Εκπαίδευσης και μεταπτυχιακού στη Διδακτική μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Υπήρξε εκπρόσωπος του Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Εργάζεται στο Δημοτικό Σχολείο Τόχνης (ΠΟΣ). Είναι Γραμματέας της Τοπικής Επιτροπής ΕΔΟΝ Νέων Εργαζόμενων Αθηένου, μέλος του Επαρχιακού Συμβουλίου ΕΔΟΝ Λάρνακας, Μέλος Συμπλεγματικής Επιτροπής ΑΚΕΛ Αθηένου, Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Αθηένου. 6. Κυριάκου Δημήτρης (Πελεκάνος) Γεννήθηκε στην Δρομολαξία και διαμένει στην Αθηένου. Είναι 58 χρονών, παντρεμένος και πατέρας 5 παιδιών. Έχει δικό του εργοστάσιο, Επιπλοποιείο στην Βιομηχανική Περιοχή Αθηένου. Είναι μέλος του ΑΚΕΛ.

7. Μιχαήλ Μιχάλης Γεννήθηκε στην Πηγή Αμμοχώστου και διαμένει στην Αθηένου. Είναι 47 χρονών, παντρεμένος και πατέρας 4 παιδιών. Είναι απόφοιτος Σχολής Μέσης Εκπαίδευσης. Είναι Ιδιωτικός Υπάλληλος. Είναι μέλος του ΑΚΕΛ, μέλος της Συμπλεγματικής Επιτροπής ΑΚΕΛ Αθηένου και της Επαρχιακής Επιτροπής ΑΚΕΛ Λάρνακας. Διετέλεσε για 20 χρόνια Πρόεδρος του Α.Σ. ΟΡΦΕΑΣ Αθηένου. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Ομίλου Μάλλουρας. Είναι μέλος του Συνδέσμου Γονέων Γυμνασίου Αθηένου και μέλος της Τ.Ε. Πολυτέκνων Αθηένου. 8. Χατζηκυπριανού Ανδρέας Γεννήθηκε στη Λάρνακα και διαμένει στην Αθηένου. Είναι 27 χρονών. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κύπρου στο τμήμα Ψυχολογίας. Εργάζεται στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Νευροεπιστήμης με τη θέση του Ειδικού Επιστήμονα. Υπήρξε ΕΔΟΝόπουλο για 15 χρόνια. Διδάσκει παράλληλα στον Πολιτιστικό Όμιλο Μάλλουρα χορό τα τελευταία χρόνια. Επίσης συμμετέχει σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια (με θεματολογία της γήρανσης των γνωστικών λειτουργιών) καθώς και σε διαλέξεις σε πολυδύναμα κέντρα σε ολόκληρη την Κύπρο.


Συνδημότες – Συνδημότισσες ,

Στις 18 Δεκεμβρίου μαζί με την εκλογή Δημάρχου και Δημοτικού Συμβουλίου, ψηφίζουμε και για Σχολική Εφορεία. Οι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Αθηένου ζητούν τη ψήφο σου για να μπορέσουν να συνεχίσουν την προσπάθεια για την περαιτέρω αναβάθμιση των Σχολείων μας ώστε να γίνουν πιο σύγχρονα, πιο δημοκρατικά και πιο ανθρώπινα. Μέλημα μας είναι:  Η Ασφάλεια και η υγεία των παιδιών μας: Η Ασφάλεια κατά τη διάρκεια του σχολείου αλλά και εκτός των σχολικών ωρών , όπως και υγεία των παιδιών μας είναι υψίστης σημασίας για μας και θα δώσουμε όσες μάχες και εάν χρειαστούν.  Εξοπλισμός στα σχολεία: Προτεραιότητα μας είναι επίσης ο συνεχής εξοπλισμός των Σχολείων μας με κάθε νέο τεχνολογικό μέσο, καθώς και η αναβάθμιση των υπαρχόντων ώστε το έργο τόσο των εκπαιδευτικών όσο και των μαθητών να είναι λειτουργικό, παραγωγικό και ανθρώπινο για την καλή πρόοδο των παιδιών μας.  Κτιριακές υποδομές: Η επίσπευση των εργασιών για το νέο Δημοτικό Σχολείο πρέπει να ενταθούν έτσι ώστε αυτό να παραδοθεί μέσα στα νέα χρονικά πλαίσια που έχουν καθοριστεί. Η συνεχής αναβάθμιση, ο εκσυγχρονισμός και η συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων που άπτονται και της ασφάλειας των παιδιών είναι πρώτιστο μέλημα μας. Συνδημότες – Συνδημότισσες, Τα παιδιά μας είναι ο ανθός της νέας γενιάς, είναι το μέλλον του λαού και του τόπου μας. Η συνεργασία μας με τις Διευθύνσεις των Σχολείων και τους Συνδέσμους γονέων είναι δεδομένη για να μπορέσουμε να δώσουμε τις καλύτερες συνθήκες για μάθηση και ανάπτυξη στα παιδιά μας.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΕΦΟΡΟΙ 1. Γεωργίου Βερόνικα Γεννήθηκε και διαμένει στην Αθηένου. Είναι 35 χρονών και μητέρα 2 παιδιών. Είναι απόφοιτος ανώτερης εκπαίδευσης του Global International College στον κλάδο Executive Secretarial Studies και κάτοχος certificate in Secretarial & Office Administration Studies. Κατέχει επίσης δίπλωμα στο Business Administration. Εργάζεται στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας ως στενογράφος Δικαστηρίου. Είναι μέλος του ΑΚΕΛ. Είναι μέλος του Δ.Σ του Πολιτιστικού Ομίλου Μάλλουρας. Είναι μέλος της χορωδίας του Δημοτικού Πολιτιστικού Ομίλου Αθηένου. 2. Κεπόλα (Εξαδάκτυλου) Χρυστάλλα Γεννήθηκε και διαμένει στην Αθηένου. Είναι 54 ετών και μητέρα 3 παιδιών. Είναι απόφοιτος Λυκείου στον Εμπορικό Κλάδο. Είναι Γραμματέας της Συμπλεγματικής Επιτροπής ΑΚΕΛ Αθηένου και μέλος της ΠΟΓΟ Αθηένου. Είναι μέλος του ΔΣ του Πολιτιστικού Ομίλου Μάλλουρας και της Πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου Αθηένου.


3. Κωνσταντίνου Μάριος Γεννήθηκε και διαμένει μόνιμα στην Αθηένου. Είναι 25 ετών και βρίσκεται στο 5 ο έτος σπουδών στο κλάδο Τοπογραφίας στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Αθήνας. Συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα και ήταν μέλος της Προοδευτικής ΚΚΦ Αθήνας. Είναι μέλος του ΑΚΕΛ και της Συμπλεγματικής Επιτροπής ΑΚΕΛ Αθηένου. Είναι μέλος της Επιτροπής της Τοπικής Οργάνωσης ΕΔΟΝ Αθηένου. 4. Παμπόρης Κυριάκος (Καναρίνι) Γεννήθηκε και διαμένει στην Αθηένου. Είναι 48 ετών και πατέρας 4 παιδιών. Είναι απόφοιτος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από το Γυμνάσιο Αθηένου. Από το 2001 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος Αθηένου με τον συνδυασμό του ΑΚΕΛ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. Την πενταετία 2007-2011 διατέλεσε Αντιδήμαρχος. Είναι μέλος της Σχολικής Εφορίας από το 2012. Είναι μέλος της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας ΣΚΕ και της Επιτροπής Πολιτισμού του Δήμου. Είναι Υπεύθυνος και Συντονιστής του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αθηένου. Είναι μέλος του ΑΚΕΛ και της Συμπλεγματικής Επιτροπής ΑΚΕΛ Αθηένου. 5. Πεχλιβάνη Μαρία (Μαριλένα) Γεννήθηκε και διαμένει στην Αθηένου. Είναι 24 ετών και απόφοιτος του CDA College στον κλάδο της Διοίκησης Γραφείου. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Είναι μέλος του ΑΚΕΛ Αθηένου και της ΕΔΟΝ Αθηένου.

6. Σίμου Ελευθέριος Γεννήθηκε στην Αραδίππου και διαμένει στην Αθηένου. Είναι 52 ετών, παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών. Είναι απόφοιτος σχολής Μέσης Εκπαίδευσης. Είναι υπάλληλος στον Δήμο Αθηένου. Είναι μέλος του ΑΚΕΛ και της Συμπλεγματικής Επιτροπής ΑΚΕΛ Αθηένου και μέλος της ΠΕΟ. Είναι Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Πολιτιστικού Ομίλου Αθηένου, μέλος της Χορωδίας και μέλος της Ομάδας Εθελοντών του Δήμου Αθηένου. 7. Χατζηγεωργίου Βασιλική Γεννήθηκε στην Λευκωσία και διαμένει στην Αθηένου. Είναι 34 ετών και μητέρα 2 παιδιών. Είναι απόφοιτος του Παγκυπρίου Γυμνασίου Λευκωσίας και του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Λευκωσίας στον κλάδο Ευρωπαϊκών σπουδών και Ευρωπαϊκού Δικαίου. Εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο.


Στηρίζουμε την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Υποψηφιότητα του ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΝΤΗΛΑΦΤΗ για τη Δημαρχία Αθηένου Ο Ιωάννης Καντηλάφτης γεννήθηκε στην Αθηένου στις 6 Ιουνίου 1956 και είναι το δεύτερο από τα πέντε παιδιά της οικογένειας του Αντρέα και της Δήμητρας Καντηλάφτη. Είναι νυμφευμένος με τη Νίνα Φραγκίσκου από τον Κορμακίτη και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά. Αποφοίτησε από το Δημοτικό Σχολείο Αθηένου και συνέχισε τη φοίτηση του στην Αμερικάνικη Ακαδημία Λάρνακας αποφοιτώντας το 1975 από τον εμπορικό κλάδο. Είναι κάτοχος των πτυχίων GCE Αγγλικών, Μαθηματικών, Λογιστικής, Εμπορικών και Οικονομικών. Έχοντας ολοκληρώσει τη στρατιωτική του θητεία, εργάστηκε ως λογιστής σε μεγάλη εταιρεία εισαγωγών - εξαγωγών και ακολούθως ανέλαβε ως επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων. Στη συνέχεια ξεκίνησε τη δική του επιχείρηση στο τομέα της εμπορίας ξυλουργικών μηχανημάτων. Ο Ιωάννης Καντηλάφτης ασχολήθηκε επί σειρά ετών με τα κοινά του Δήμου Αθηένου. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συνεργατικού Παντοπωλείου Αθηένου και Μέλος της Σχολικής Εφορίας για πέντε χρόνια. Πρόσφερε τις υπηρεσίες του, από τη θέση του Προέδρου και Ταμία στο Αθλητικό Σωματείο Ορφέας Αθηένου. Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια είναι μέλος της επιτροπής καθαριότητας του Δήμου Αθηένου και γενικός υπεύθυνος των χώρων πρασίνου. Από το 2000 μέχρι το 2003 ήταν αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Ομίλου «Μάλλουρα» Αθηένου. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με τη συγγραφή και σκηνοθεσία κυπριακών θεατρικών έργων.

ΑΚΕΛ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ


ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΑΣ

ΚΑΘΑΡΑ | ΣΟΒΑΡΑ | ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΚΕΛ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ www.akel.org.cy |

ΑΚΕΛ Δημοτικές Αθηένου  
ΑΚΕΛ Δημοτικές Αθηένου  
Advertisement