Page 1

∆ΗΜΟTΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ψηφίζω για τον Άγιο Αθανάσιο

Ψηφίζω ΑΚΕΛ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΕΕΣ ∆ΥΝΑΜΕΙΣ

Για ένα σύγχρονο και ανθρώπινο δήµο

ΚΑΘΑΡΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΛΗΘΙΝΑ


Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες, Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι για το ΑΚΕΛ συστατικό στοιχείο της παράδοσης, της πολιτικής και της στρατηγικής του για τον κυπριακό λαό. Το ΑΚΕΛ έχει δώσει μάχες για την ενίσχυση του θεσμού και τον προοδευτικό του εκσυγχρονισμό. Για τη διεύρυνση των εξουσιών και των αρμοδιοτήτων των δήμων και την επαρκή οικονομική στήριξη τους. Οραματιζόμαστε τη μετατροπή των πόλεων και των κοινοτήτων σε δυναμικά κύτταρα συμμετοχικής δημοκρατίας και κοινωνικής συνοχής. Με σύγχρονες υπηρεσίες εξυπηρέτησης των πολιτών, με συστηματική μέριμνα για την ανταπόκριση στις καθημερινές τους ανάγκες, με υποδομές που προστατεύουν το περιβάλλον και αναδεικνύουν τον πλούτο του πολιτισμού μας. Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές είναι για μας η μεγάλη ευκαιρία να ξανασυναντηθούμε, να ξαναγνωριστούμε, να ξανακουβεντιάσουμε για όλα όσα αφορούν το δήμο μας. Είναι η αφετηρία μίας νέας κοινής πορείας, που θα πάρει το δήμο μας ακόμα πιο μπροστά, μέσα από κοινές αποφάσεις και νέους αγώνες. Για να γίνει η καθημερινότητα μας ποιοτικότερη Ως ΑΚΕΛ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ πιστεύουμε στη συλλογική δουλειά. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί, να διανύσουμε τους δρόμους που έχουμε χαράξει, με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα. Χωρίς λαϊκίστικες διακηρύξεις. Χωρίς πελατειακές αντιλήψεις. Χωρίς νεοφιλελεύθερες εμμονές σε πρακτικές που αντιστρατεύονται τα λαϊκά συμφέροντα, υπονομεύουν τις δυνατότητες μας και περιθωριοποιούν τους εργαζομένους. Ενώ η σημερινή διακυβέρνηση ακολούθησε σκληρές πολιτικές λιτότητας, μειώνοντας κάθετα τα κονδύλια προς το δήμο μας, εμείς εργαστήκαμε μεθοδικά και μεταξύ άλλων πετύχαμε τα εξής: Τη βελτίωση και αναβάθμιση του οδικού δικτύου όπως π.χ. την κατασκευή της οδού Ανοικοδομήσεως και του κυκλικού κόμβου των οδών Ρ. Καρτεσίου και Χαρ. Φτερούδη. Την τρίτη φάση του έργου ανάπλασης της Κεντρικής Πλατείας. Τη δημιουργία Δημοτικής Βιβλιοθήκης και Κέντρου Εκπαίδευσης. Το Μουσείο Ζωντανής Ιστορίας «ΣΠΕ Αγίου Αθανασίου». Τη λειτουργία του Παιδοκομικού Σταθμού ΣΚΕ Αγ. Αθανασίου. Τη δημιουργία Κοινωνικού Καταστήματος, στηρίζοντας τις ευάλωτες ομάδες του δήμου μας. Τη θεσμοθέτηση του προγράμματος του «Ανοικτού Σχολείου» που προωθεί τη διά βίου εκπαίδευση. Την ανάπτυξη σημαντικών περιβαλλοντικών πρωτοβουλιών. Την εισαγωγή του θεσμού του «Παρατηρητή της Γειτονιάς». Τη λειτουργία του Κέντρου Απασχόλησης των ατόμων της τρίτης ηλικίας. Τη διαμόρφωση νέων πάρκων και χώρων πρασίνων. Την επιτυχή ενασχόληση και εμπλοκή μας σε ανταγωνιστικά Ευρωπαϊκά Προγράμματα.


Με τη νέα πενταετία συνεχίζουμε και προωθούμε: Tην ανέγερση Πολυδύναμου Κέντρου στο χώρο υπηρεσιών στη Βιομηχανική περιοχή που θα απασχολεί παιδιά και ενήλικες. Την καλύτερη αξιοποίηση των δημοτικών υποδομών της Κεντρικής Πλατείας προς όφελος όλων των ομάδων του πληθυσμού. Την παραπέρα βελτίωση της ποιότητας ζωής στους Προσφυγικούς Οικισμούς. Την ολοκλήρωση και τον ορθολογιστικό και περιβαλλοντικό σχεδιασμό του πολεοδομικού ιστού, νέων έργων, καθώς και του οδικού δικτύου. Την ενίσχυση των περιβαλλοντικών δράσεων και προγραμμάτων σε όλα τα επίπεδα. Την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας για το δήμο. Τη συνεχή αξιοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και κονδυλίων. Την περαιτέρω ανάπτυξη των κοινωνικών θεσμών και υποδομών για τις ευάλωτες ομάδες. Την αναβάθμιση του θεσμού των Πανδημοτικών Συγκεντρώσεων, καθώς και την ενίσχυση της δημόσιας διαβούλευσης για λήψη σοβαρών αποφάσεων που αφορούν την πόλη μας. Την ενεργοποίηση του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας με στόχο τη μεγαλύτερη συμμετοχή της νέας γενιάς στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Την ενίσχυση της διαφάνειας σε όλους τους τομείς δράσης της Τοπικής Αρχής. Την προώθηση του πολιτισμού, της εκπαίδευσης και του αθλητισμού μέσω πολιτιστικών δραστηριοτήτων και προγραμμάτων του δήμου, όπως του θεσμού του «Ανοικτού Σχολείου» και των δημοτικών επιτροπών. Την παραπέρα ενίσχυση της συνεργασίας με το ΤΕΠΑΚ και άλλα εκπαιδευτικά και ερευνητικά Ιδρύματα της πόλης μας. Την παραπέρα συνεργασία μας με Σχολεία, Οργανώσεις, Φορείς και Σωματεία του δήμου μας. Την εισαγωγή προγράμματος Κοινωνικής Στέγασης - ανέγερση στέγης για νεαρά ζευγάρια στη βάση κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων.

Για μια Πόλη σύγχρονη, όμορφη και ανθρώπινη Ενώπιον σας θέτουμε τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους και Σχολικούς Εφόρους που με τη ψήφο σας θα κληθούν να εργαστούν δραστήρια και με συνέπεια για το καλό του δήμου μας. Στις 18 Δεκεμβρίου στηρίζουμε τον εκλογικό συνδυασμό του ΑΚΕΛ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

Γιατί ο Άγιος Αθανάσιος είναι οι Άνθρωποι του! Είμαστε όλοι εμείς! Με σταθερές αρχές! Για Νέες Σχέσεις Εμπιστοσύνης! Γιατί ο Άγιος Αθανάσιος, που μας ενώνει, θέλει έργα και όχι λόγια!


Έχουν τη δύναμη και μπορούν Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι για τον Δήμο Αγίου Αθανασίου

1 Γεωργίου Ηρόδοτος Ιδιωτικός Υπάλληλος

Γεννήθηκε και διαμένει στον Άγ. Αθανάσιο. Είναι 57 χρόνων, παντρεμένος με δυο παιδιά. Είναι απόφοιτος Πανεπιστημίων Ελλάδας και Λονδίνου με τίτλο στο Μάρκετινγκ και Δημόσιες Σχέσεις και εργάζεται στον Ιδιωτικό τομέα. Διετέλεσε πρόεδρος σε συνδέσμους γονέων Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Διετέλεσε επίσης Γραμματέας Κ.Ο. ΑΚΕΛ Αγ. Αθανασίου και μέλος Επιτροπής ΣΠΕ Αγ. Αθανασίου.

2 Γιάννακας Πέτρος

Δικηγόρος - Νομικός Σύμβουλος Γεννήθηκε στη Λεμεσό και διαμένει στη Λινόπετρα. Είναι 32 χρόνων. Φοίτησε στο Λονδίνο και είναι κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού στον κλάδο της Νομικής. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος των Κυπρίων Φοιτητών Ηνωμένου Βασιλείου. Εργάστηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το ΑΚΕΛ στην Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά - Βόρεια Πράσινη Αριστερά, παρακολουθώντας τις Επιτροπές Ελευθεριών, Υγείας και Μετανάστευσης. Σήμερα εξασκεί το επάγγελμα του Δικηγόρου. Είναι μέλος του Τοπικού Δικηγορικού Συλλόγου Λεμεσού και του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου. Είναι μέλος της ΕΔΟΝ και του Γραφείου της Κ.Ο. του ΑΚΕΛ Λινόπετρας.

3 Ζάκου Άντρη

Κυβερνητική Εργάτρια Γεννήθηκε στο Τρίκωμο Αμμοχώστου και διαμένει στο Συνοικισμό Αγ. Αθανασίου. Είναι 48 χρόνων και έχει δυο παιδιά. Έχει κάνει σπουδές στη Διοίκηση Τουρισμού, Δημόσιες Σχέσεις και Διαφήμιση. Εργάζεται ως γραφέας στο Ιατρικό Κέντρο Λινόπετρας. Έχει έντονη συμμετοχή στα κοινά, είναι μέλος του ΑΚΕΛ, της ΠΟΓΟ, της Συντεχνίας κυβερνητικών της ΠΕΟ και της Κ.Ο. του ΑΚΕΛ Συνοικισμού Αγ. Αθανασίου και του Σωματείου «Επάνοδος Προσφύγων». Είναι Δημοτική Σύμβουλος, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του «Ανοικτού Σχολείου», μέλος της Επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού και πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιτροπής του δήμου.

4 Θρασυβούλου Χαρίτων (Χάρης) Εργολάβος Οικοδομών

Γεννήθηκε στη Λάπηθο και διαμένει στον Αγ. Αθανάσιο. Είναι παντρεμένος και έχει τέσσερα παιδιά. Είναι Εργολάβος Οικοδομών. Είναι μέλος της Κ.Ο. του ΑΚΕΛ Συνοικισμού Αγ. Αθανασίου και πρόεδρος του Σωματείου «Επάνοδος Προσφύγων» του Συνοικισμού Αγ. Αθανασίου. Διετέλεσε από το 2001 - 2011 Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αγ. Αθανασίου.

5 Ιωάννου Χαρίλαος (Χάρης) Επιχειρηματίας

Γεννήθηκε στη Λεμεσό και διαμένει στον Αγ. Αθανάσιο. Είναι 53 χρόνων, παντρεμένος με ένα παιδί. Είναι απόφοιτος της Τεχνικής Σχολής στον κλάδο των Δομικών Έργων. Είναι Επιχειρηματίας Εργολάβος Οικοδομών. Διετέλεσε μέλος του Συμβουλίου Εγγραφής και Έλεγχου Οικοδομικών και Τεχνικών Έργων. Είναι πάρεδρος στο Δικαστήριο Εργατικών Διαφορών. Είναι αντιπρόεδρος στο Σύνδεσμο Εργολάβων Οικοδομών και μέλος στην Ομοσπονδία Συνδέσμων Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου. Είναι μέλος της Γραμματείας του Ταμείου Προνοίας των Οικοδόμων. Είναι μέλος της Κ.Ο. ΑΚΕΛ Συνοικισμού Αγ. Αθανασίου και μέλος του Σωματείου «Επάνοδος Προσφύγων» του Συνοικισμού Αγ. Αθανασίου. Είναι μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του «Ανοικτού Σχολείου» και του ΣΚΕ Αγ. Αθανασίου.


Έχουν τη δύναμη και μπορούν Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι για τον Δήμο Αγίου Αθανασίου

6 Κούσουλος Μιχάλης

Ιδιοκτήτης Μεταφορικής Εταιρείας Γεννήθηκε στην Αμμόχωστο και διαμένει στον Άγ. Αθανάσιο. Είναι 46 χρόνων, παντρεμένος με πέντε παιδιά. Είναι ιδιοκτήτης εταιρείας μεταφορών. Είναι γραμματέας της Κ.Ο. ΑΚΕΛ Συνοικισμού Αγ. Αθανασίου και μέλος του Σωματείου «Επάνοδος Προσφύγων» του Συνοικισμού Αγ. Αθανασίου. Είναι πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης πολυτέκνων Αγ. Αθανασίου και μέλος της Κ.Ε. της ΠΟΒΕΚ στον κλάδο των μεταφορών. Από το 2006 είναι Δημοτικός Σύμβουλος Αγ. Αθανασίου και επικεφαλής της δημοτικής ομάδας του ΑΚΕΛ στο Δημοτικό Συμβούλιο. Είναι πρόεδρος της επιτροπής προσφύγων και αντιπρόεδρος στην Επιτροπή Εργασιακών Θεμάτων του Δήμου Αγ. Αθανασίου.

7 Λεβέντη Χαρίκλεια (Λία)

Καθηγήτρια Οικονομικών - Οικονομολόγος Γεννήθηκε και διαμένει στον Άγ. Αθανάσιο. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Κώστα, με τον οποίο απέκτησαν μια κόρη. Είναι απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης - Τμήμα Οικονομικών Σπουδών. Είναι ιδιοκτήτρια Ιδιωτικού Φροντιστηρίου και αναπληρωτής πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιωτικών Φροντιστηρίων Κύπρου. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αγ. Αθανασίου από το 2001 - 2011, περίοδος κατά την οποία υπηρέτησε ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, της επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού και της Πολιτιστικής Επιτροπής.

8 Νικολάου Αντρέας (Εγγλέζος) Ωρομίσθιος Κυβερνητικός Υπάλληλος

Γεννήθηκε στην Άσσια της επαρχίας Αμμοχώστου και διαμένει στον Προσφυγικό Συνοικισμό Λινόπετρας. Είναι 60 χρόνων, παντρεμένος με πέντε παιδιά. Είναι απόφοιτος Μέσης Εκπαίδευσης και εργάζεται στο Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων (ωρομίσθιος κυβερνητικός υπάλληλος). Είναι μέλος της Κ.Ο. του ΑΚΕΛ στο Συνοικισμό Λινόπετρας και πρόεδρος του Σωματείου «Προμηθέας» στη Λινόπετρα. Έχει δυο αγνοούμενα αδέλφια και ήταν αιχμάλωτος πολέμου το 1974.

9 Χατζηκωστή Λεωνίδας

Διευθυντής Παραγωγής σε Γαλακτοβιομηχανία Γεννήθηκε στον Αμίαντο και από το 2000 κατοικεί στον Άγ. Αθανάσιο. Είναι 56 χρόνων, παντρεμένος με τρία παιδιά. Είναι απόφοιτος της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων και εργάζεται ως Διευθυντής Παραγωγής στη Γαλακτοβιομηχανία Χαραλαμπίδης Κρίστης. Συμμετείχε σε διάφορα προγράμματα εκπαίδευσης, τόσο στην Κύπρο, όσο και στο εξωτερικό, σε θέματα που αφορούν τον τομέα της Γαλακτοκομίας. Συμμετέχει σε ομάδες Παλαίμαχων Ποδοσφαίρου και είναι μέλος του Famagusta Tennis Club.

10 Χριστοφή Χρίστοφας Τοπογράφος Μηχανικός

Γεννήθηκε το 1969. Κατάγεται από την Επτακώμη Αμμοχώστου και από τον Αγ. Αθανάσιο όπου και διαμένει. Είναι παντρεμένος με τρία παιδιά. Είναι Τοπογράφος Μηχανικός. Είναι μέλος του Γενικού Συμβουλίου και της Επαρχιακής Επιτροπής Οικοδόμων ΠΕΟ και του Επαγγελματικού Συλλόγου RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors) και Πρόεδρος του Επιστημονικού Συνδέσμου Τεχνολόγων Τοπογράφων Μηχανικών. Διετέλεσε γραμματέας της Κ.Ο. του ΑΚΕΛ στον Άγ. Αθανάσιο και γραμματέας του σωματείου «ΑΠΕΝ». Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων του Δημόσιου και Κοινοτικού Νηπιαγωγείου Αγ. Αθανασίου και μέλος της Επιτροπής ΣΠΕ Αγ. Αθανασίου, της Διοικούσας Επιτροπής του ΣΚΕ και του «Ανοικτού Σχολείου». Διετέλεσε μέλος της Σχολικής Εφορείας και τώρα είναι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου.


Σχολική Εφορεία Αγίου Αθανασίου Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες, Στις προηγούμενες εκλογές για τη Σχολική Εφορεία εμπιστευτήκατε το ΑΚΕΛ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ εκλέγοντας τέσσερα μέλη. Ανταποκρινόμενοι στην εμπιστοσύνη σας θέσαμε ως στόχο τη δημιουργία των καλύτερων συνθηκών στα σχολεία του δήμου μας, όπου τα παιδιά μας μορφώνονται, δραστηριοποιούνται και αναπτύσσονται. Με συλλογική προσπάθεια πετύχαμε:

Την άριστη συνεργασία με το Δημοτικό Συμβούλιο Αγ. Αθανασίου, με τις Διευθύνσεις των σχολείων, το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους Συνδέσμους Γονέων. Την εξασφάλιση επιπλέον κονδυλίων για εξωραϊσμό των σχολείων και της υποδομής τους. Την ενίσχυση του προσωπικού της Σχολικής Εφορείας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των σχολικών μονάδων. Τη δημιουργία δύο νέων αιθουσών στο Β’ Δημοτικό Αγ. Αθανασίου. Την εξ’ ολοκλήρου κατεδάφιση και δημιουργία νέων αιθουσών του Δημοτικού Λινόπετρας και επιπρόσθετα τη δημιουργία σύγχρονης αίθουσας πολλαπλής χρήσης η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό κατασκευή. Την αξιοποίηση των σχολικών υποδομών όπως κλειστές αίθουσες αθλοπαιδιών και ειδικές αίθουσες κατά τις απογευματινές ώρες. Σε αυτούς τους χώρους επιμορφώνονται και αθλούνται πέραν των 2500 ατόμων την εβδομάδα, τόσο από το «Ανοικτό Σχολείο» Αγίου Αθανασίου, όσο και από άλλους τοπικούς φορείς του δήμου μας.


Συνεχίζουμε μαζί:

Με την καθημερινή μας παρουσία στα σχολεία για την άμεση και αποτελεσματική επίλυση των μικρών και μεγάλων προβλημάτων που προκύπτουν.

Με την ανέγερση δύο νέων σχολικών αιθουσών στο Α’ Δημοτικό Αγ. Αθανασίου και τη διεκδίκηση για την αναβάθμιση της αυλής και δημιουργία αίθουσας πολλαπλής χρήσης.

Με την πρόταση για άνοιγμα όλων των υπαίθριων χώρων των σχολείων του δήμου μας, όπου οργανωμένα και προγραμματισμένα θα μπορούν δημότες όλων των ηλικιών να χρησιμοποιούν το στίβο και τα γήπεδα ποδοσφαίρου, καλαθόσφαιρας και πετόσφαιρας των σχολείων κατά τις απογευματινές ώρες.

Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες, Το 2006 ξεκινήσαμε μαζί. Το 2011 συνεχίσαμε μαζί. Το 2016 συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά και αποφασιστικά, γιατί μοναδική μας έγνοια είναι τα παιδιά μας και οι ανάγκες τους. Η στήριξη σας στο ΑΚΕΛ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ θα διασφαλίσει τη δυναμική μας παρουσία στη Σχολική Εφορεία, για συνέχιση της συλλογικής προσπάθειας για περαιτέρω εκσυγχρονισμό και ποιοτική αναβάθμιση των σχολείων του δήμου μας. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε σύγχρονα και ανθρώπινα σχολεία!

Γιατί τον Άγιο Αθανάσιο αξίζει να τον ζεις! Γιατί στον Άγιο Αθανάσιο αξίζει να ζεις!


Έχουν τη δύναμη και μπορούν Υποψήφιοι Σχολικοί Έφοροι για τον Δήμο Αγίου Αθανασίου

1 Θεοδώρου Πανίκος

Οικονομολόγος στο Δήμο Λεμεσού Γεννήθηκε στη Λεμεσό και διαμένει στον Άγ. Αθανάσιο. Είναι 43 χρόνων παντρεμένος και έχει δυο παιδιά. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MBA) από το Kingston University. Εργάζεται στο Οικονομικό Τμήμα του Δήμου Λεμεσού. Διετέλεσε μέλος της Επαρχιακής Γραμματείας της ΕΔΟΝ Λεμεσού και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ. Κατά τη σχολική χρονιά 2014-15 διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων του Κοινοτικού και Δημόσιου Νηπιαγωγείου Αγ. Αθανασίου. Είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων του Β’ Δημοτικού Αγ. Αθανασίου.

2 Κυριάκου Ιφιγένεια

Επικοινωνία Μ.Μ.Ε. - Δημοσιογραφία Γεννήθηκε στη Μελβούρνη και από το 1991 διαμένει στον Άγ. Αθανάσιο. Είναι 27 χρόνων, απόφοιτη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης - Δημοσιογραφίας. Παρακολουθεί μαθήματα στα ΜΙΕΕΚ, στο τμήμα «Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας». Είναι στέλεχος της ΕΔΟΝ. Είναι μέλος του ΑΚΕΛ και της Κ.Ο. Αγ. Αθανασίου. Διετέλεσε στέλεχος της ΠΕΟΜ και της Προοδευτικής Κίνησης Φοιτητών Αθήνας. Είναι ταμίας του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Αγ. Αθανασίου και μέλος του Συμβουλίου Νεολαίας και Αποδήμων Χολετριών Πάφου.

3 Κωνσταντίνου Ειρήνη Ιδιωτική Υπάλληλος

Γεννήθηκε και διαμένει στον Άγ. Αθανάσιο. Είναι 26 χρόνων, απόφοιτη Πανεπιστημίου της Αθήνας με σπουδές στη Δημοσιογραφία, Δημόσιες Σχέσεις και Επικοινωνία. Είναι ιδιωτική υπάλληλος και ιδιοκτήτρια Ακαδημίας Ποδοσφαίρου.

4 Λεβέντη Κώστας Τεχνικός Αλουμινίων

Γεννήθηκε και διαμένει στον Άγ. Αθανάσιο. Είναι 55 χρόνων. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά. Είναι επιχειρηματίας και διατηρεί εργοστάσιο κατασκευής αλουμινίων. Διετέλεσε πρόεδρος του Ταμείου Πρόνοιας ΣΕΜΜΗΚ ΠΕΟ Λεμεσού και πρόεδρος του Συνδέσμου Μεταλλικών ΠΟΒΕΚ Λεμεσού. Είναι μέλος του χορευτικού συγκροτήματος «Χρυσομηλιά» του Αγ. Αμβροσίου Κερύνειας. Συμμετείχε στην Ομοσπονδία Δημοτικών Σχολείων Λεμεσού. Είναι μέλος του Συνδέσμου Γονέων του Λυκείου Λινόπετρας. Από το 2006 είναι μέλος της Σχολικής Εφορείας Αγ. Αθανασίου και από το 2011 αντιπρόεδρος.


Έχουν τη δύναμη και μπορούν Υποψήφιοι Σχολικοί Έφοροι για τον Δήμο Αγίου Αθανασίου

5 Τάκη Παναγιώτης Πωλητής

Γεννήθηκε στο Τρίκωμο και κατοικεί στον Άγ. Αθανάσιο. Είναι 50 χρόνων, παντρεμένος με δυο παιδιά. Είναι απόφοιτος Μέσης Εκπαίδευσης και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως πωλητής. Είναι μέλος του Σωματείου «Επάνοδος Προσφύγων». Διετέλεσε μέλος της Κ.Ε. της ΣΠΕ Αγ. Αθανασίου. Από το 1998 είναι μέλος Συνδέσμων Γονέων σε Δημοτικό και Γυμνάσιο Αγ. Αθανασίου και στην Τεχνική Σχολή Λεμεσού.

6 Φούττης Κάρλος

Άνεργος - Πολιτικός Επιστήμονας Γεννήθηκε το 1992 στη Λεμεσό. Είναι το ένα από τα τρία παιδιά του Ανδρέα και της Νίνας Φούττη. Είναι απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του τμήματος Πολιτικών Επιστημών. Είναι μέλος του ΑΚΕΛ. Διετέλεσε Οργανωτικός Γραμματέας της Προοδευτικής Κίνησης Φοιτητών Θεσσαλονίκης και μέλος της Ένωσης Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου. Συμμετείχε ως εθελοντής στο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης, στην Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος που προσφέρει υπηρεσίες σε άτομα με κινητικές και πολλαπλές αναπηρίες και σε μη κυβερνητικές οργανώσεις για παροχή τροφίμων και βοήθειας στους πρόσφυγες.

7 Χριστοδούλου Κρίστια Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής

Γεννήθηκε και διαμένει στον Άγ. Αθανάσιο. Είναι παντρεμένη με δυο παιδιά. Είναι απόφοιτος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Από το 2006 εργάζεται ως εκπαιδευτικός στα Ενιαία Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία Αψιούς, Χοιροκοιτίας και Ιαματικής. Τα τελευταία οκτώ χρόνια είναι προπονήτρια Πετόσφαιρας στην Ένωση Νέων Αγ. Αθανασίου (ΕΝΑΑΘ). Είναι μέλος του Συνδέσμου Γονέων του Α’ Δημοτικού Σχολείου Αγ. Αθανασίου.


η δική μας πόλη...

για τον Αγιο Αθανάσιο που αγαπάμε

Εμείς δε μένουμε στα λόγια


Μια όμορφη πόλη, ανθρώπινη, βιώσιμη και φιλική...

... όπου ο Πολιτισμός θα είναι μέρος της ζωής μας


Το ΑΚΕΛ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ στον Άγιο Αθανάσιο ψηφίζει για δήμαρχο τον ΜΑΡΙΝΟ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Έχει την εμπειρία, έχει τις γνώσεις, έχει τη δύναμη! info.marinoskyriakou@gmail.com 99 405450

25 751002

Marinos Kyriakou

Marinos Kyriakou

ΑΚΕΛ Δημοτικές Άγιος Αθανάσιος  
ΑΚΕΛ Δημοτικές Άγιος Αθανάσιος  
Advertisement