Page 1

«

οι δικοί μας άνθρωποι! »

ΑΚΕΛ - Αριστερά - Νέες Δυνάμεις στο δημο μέσα γειτονιάς

υποψήφιοι για το δημοτικό συμβούλιο Θεοδοσίου Ανδρέας Θεοφάνους Ανδρέας Κώστα Ανδρέας Μηνά ΜΙχάλης Μιχαήλ Μιχάλης (Σιάλος) Μότη Μαρία

Ξάνθου Ξάνθος Ονησιφόρου Πάρης Παρπή Κάτια Στεφάνου Στάλω Τιμοθέου Θέμης Χριστοδούλου Συγγέρη Μαρία

υποψήφιοι για την σχολική εφορεία

Αναστασίου Χριστάκης Ιακώβου Αντώνης Αριστείδου Άντρος Σταύρου Ξενοφώντος Παναγιώτης Συνέπεια, Συλλογικότητα, Σύνεση.…!!!! Βούρας Αυγερινός Χρίστου Χρίστος Θρασυβούλου Κυριάκος

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί για το ΑΚΕΛ – Αριστερά – Νέες Δυνάμεις βασικό κύτταρο της Δημοκρατίας, είναι επιλογή αγώνα και διεκδίκησης για την ενίσχυση των Τοπικών κοινωνιών και της ποιότητας ζωής των πολιτών. Ένας θεσμός συμμετοχικός ο οποίος συμβάλλει στην ανακατανομή και στον έλεγχο της εξουσίας και για την στήριξη του οποίου το ΑΚΕΛ ΑΡΙΣΤΕΡΑ – ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ έχει δώσει πολλές μάχες στην πορεία του χρόνου.

πάµε µαζί! πάµε µόνο µπροστά!

τη Μέσα Γειτονιά! ...για τη


Συνεχίζουμε μαζί…! Αγαπητοί συνδημότες, Ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποτελεί βασικό κύτταρο δημοκρατίας και τη πιο λαϊκή μορφή διοίκησης, το πιο κοντινό προς τους πολίτες επίπεδο εξουσίας, που μπορεί και πρέπει να τους στηρίζει στην καθημερινή τους ζωή και να παρέχει αυτές τις υπηρεσίες και υποδομές που να αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής τους. Είναι ένας λαϊκός και δημοκρατικός θεσμός, που το ΑΚΕΛ εργάστηκε και αγωνίστηκε διαχρονικά για τη στήριξή και ενίσχυσή του.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ 1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ

(Αυτοεργοδοτούμενος)

Γεννήθηκε το 1961 και διαμένει στη Χαλκούτσα. Αποφοίτησε από τη Τεχνική Σχολή Λεμεσού. Είναι μέλος της Συμπλεγματικής Επιτροπής ΑΚΕΛ Χαλκούτσας. Είναι νυμφευμένος και έχει τρία παιδιά.

2. ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ ΑΝΤΡΟΣ

(Ψυκτικός Μηχανικός)

Διαμένει στη Χαλκούτσα. Είναι μέλος του ΑΚΕΛ Χαλκούτσας. Διετέλεσε μέλος σε συνδέσμους Γονέων. Είναι νυμφευμένος και έχει δύο παιδιά.

Αγαπητές φίλες και φίλοι, Ως ΑΚΕΛ – ΑΡΙΣΤΕΡΑ – Νέες Δυνάμεις πιστεύουμε στη συλλογική δουλειά. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί και να διανύσουμε τους δρόμους που έχουμε χαράξει με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα. Ενώ η σημερινή διακυβέρνηση ακολούθησε σκληρές πολιτικές λιτότητας, μειώνοντας στο μισό τα κονδύλια προς το Δήμο μας, εμείς εργαστήκαμε μεθοδικά και συλλογικά για να πετύχουμε μεταξύ άλλων:

• • • • • • • • • • •

Την ολοκλήρωση του πάρκου γλυπτικής.

Την αναβάθμιση του Καλογεροπούλειου σταδίου.

Τη βελτίωση του οδικού δικτύου.

Την αναβάθμιση του Ανοιχτού Σχολείου, που προωθεί τη δια βίου μάθηση, με 40

3. ΒΟΥΡΑΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ

(Δημοτικός Υπάλληλος)

Κατάγεται από τη Φασούλα Λεμεσού και διαμένει στη Μέσα Γειτονιά. Γεννήθηκε το 1958 και είναι απόφοιτος Λυκείου. Εργάζεται στο Δήμο Λεμεσού στο τμήμα Τροχονομίας. Είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ. Νυμφευμένος με την Αθηνά και έχουν δύο γιούς.

4. ΙΑΚΩΒΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ

(Ιδιωτικός Υπάλληλος)

Γεννήθηκε το 1979 στη Λεμεσό και διαμένει στη Μέσα Γειτονιά. Ακολούθησε σπουδές Μεσαιωνικής και Νέας Ελληνικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Είναι Πρόεδρος του συνδέσμου Γονέων του ΚΖ΄ Δημόσιου Νηπιαγωγείου. Είναι νυμφευμένος και πατέρας ενός αγοριού.

5. ΟΝΗΣΙΦΟΡΟΥ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

(Δημοτικός Υπάλληλος)

λέσχες και την απασχόληση και φροντίδα των ηλικιωμένων του Δήμου μας.

Κατάγεται από την Ελεδιώ της Πάφου και διαμένει στη Μέσα Γειτονιά. Γεννήθηκε το 1952. Είναι μέλος του κομματικού γραφείου του ΑΚΕΛ Μέσα Γειτονιάς και μέλος του συλλόγου ΄΄ΦΟΙΝΙΞ΄΄ Μέσα Γειτονιάς. Είναι επίσης μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΣΚΕ Μέσα Γειτονιάς. Εργάζεται στο Δήμο Μέσα Γειτονιάς. Είναι νυμφευμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Την ανάπτυξη σημαντικών περιβαλλοντικών πρωτοβουλιών.

6. ΣΤΑΥΡΟΥ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Τη προσφορά προς τους δημότες μας μεγάλων και μικρών πολιτιστικών

προγράμματα και πέραν των 1400 μαθητών, κάθε ηλικίας.

Την συνέχιση της λειτουργίας του Συμβουλίου Κοινωνικής Ευημερίας με τις παιδικές

(Δημοτικός Υπαλλήλος)

Την Κοινωνική Αλληλεγγύη προς ευπαθείς ομάδες συνδημοτών μας.

Γεννήθηκε το 1970 στο Τράχωνα Λευκωσίας και διαμένει στη Μέσα Γειτονιά. Είναι μέλος του κομματικού γραφείου του ΑΚΕΛ Μέσα Γειτονιάς και μέλος του συνδέσμου Κυνοφίλων Κύπρου. Εργάζεται στο Δήμο Μέσα Γειτονιάς. Είναι νυμφευμένος με τη Μαρίνα Ονησιφόρου.

Τη προσφορά αθλητισμού και παιδείας.

7. ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ

Την διαμόρφωση και συντήρηση πάρκων και χώρων πρασίνου.

Τη πάταξη κάθε μορφής διαφθοράς.

εκδηλώσεων.

Μαζί για μια πιο όμορφη και ποιοτική καθημερινότητα…!

(Συνδικαλιστής)

Γεννήθηκε το 1973 στη Λεμεσό και διαμένει στη Χαλκούτσα. Είναι απόφοιτος κολλεγίου της Αυστραλίας. Είναι μέλος του ΑΚΕΛ Χαλκούτσας και μέλος της επιτροπής του συλλόγου ΄΄ΑΝΟΔΟΣ΄΄ Χαλκούτσας. Εργάζεται στη ΠΕΟ Λεμεσού και είναι Επαρχιακός Οργανωτικός Γραμματέας του κλάδου των Ξενοδοχοϋπαλλήλων. Έχει δύο παιδιά.


Σχολική Εφορεία Μέσα Γειτονιάς

Αγαπητοί συνδημότες, φίλες και φίλοι,

Ως ομάδα του ΑΚΕΛ – ΑΡΙΣΤΕΡΑ – Νέες Δυνάμεις, χωρίς να μας διαφεύγει, ότι κάθε επιτυχία είναι αποτέλεσμα σκληρής, προγραμματισμένης και επίπονης εργασίας, συνεργαστήκαμε στενά με γονείς και εκπαιδευτικούς, ώστε να είμαστε δίπλα από τους μαθητές, να επιλύουμε προβλήματά τους και να διασφαλίζουμε καλύτερες συνθήκες για μόρφωση, πρόοδο και επιτυχία.

Στις 18 Δεκεμβρίου καλούμαστε όλοι να επιλέξουμε τη νέα Δημοτική Αρχή της Μέσα Γειτονιάς. Σήμερα απευθυνόμαστε κοντά σας για μια ανανεωμένη λαϊκή εντολή για να δώσουμε, με σκληρή δουλειά, με συλλογικότητα και συναίνεση, με αποφασιστικότητα και σύνεση συνέχεια στο μέλλον.

Με συλλογική προσπάθεια πετύχαμε:

• • • • • •

Την ολοκλήρωση των εργασιών της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων και τη διαμόρφωση του χώρου υποδοχής του Καλογεροπούλειου Γυμνασίου.

Θέλουμε ο Δήμος της Μέσα Γειτονιάς να κρατηθεί ζωντανός και να γίνει ακόμα πιο παραγωγικός. Θα αγωνιστούμε ώστε η Μέσα Γειτονιά να συνεχίσει να υπάρχει και να λειτουργεί με αυτοτέλεια και αυτονομία στο νέο περιβάλλον που θα δημιουργηθεί με το νέο νόμο για τη Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Την ολοκλήρωση των γραφείων και την ετοιμασία των σχεδίων επέκτασης του 21ου Δημοτικού Σχολείου.

Με τη νέα πενταετία συνεχίζουμε και προωθούμε:

Ολοκληρώθηκαν και λειτούργησαν τα νέα κτήρια του 10ου Δημοτικού Σχολείου.

Ολοκληρώθηκε μέρος των βελτιωτικών έργων και σύντομα αναμένεται η αποπεράτωσή τους στο 27ο Δημοτικό Σχολείο.

Άρχισε η ανέγερση νέου Δημοτικού Σχολείου στα Πάνθεα.

Συνεχίστηκε η λειτουργία διαφόρων προγραμμάτων, όπως η ανακύκλωση, οι δενδροφυτεύσεις και τα ευρωπαϊκά προγράμματα ανταλλαγών με σχολεία του εξωτερικού

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Στη βάση του ρόλου που το ΑΚΕΛ – ΑΡΙΣΤΕΡΑ – Νέες Δυνάμεις διαδραμάτισε για τον προοδευτικό εκσυγχρονισμό του θεσμού της Σχολικής Εφορείας και στη βάση της διαχρονικής συνέπειας, υπευθυνότητας και αγωνιστικότητας που μας διακρίνει, διεκδικούμε τη στήριξή σας για να συνεχίσουμε μαζί:

• • • •

Την καθημερινή μας επικοινωνία και συνεργασία για τη σωστή λειτουργία των σχολικών μονάδων για την άμεση και αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν.

Τη δημιουργία ενός σύγχρονου και σωστού εκπαιδευτικού περιβάλλοντος.

Την αξιοποίηση του 14ου Δημοτικού Σχολείου, σε περίπτωση κατάργησής του, σε πολυχώρο εκδηλώσεων ή δραστηριοτήτων ή ακόμη και σε συνεργασία με το ΤΕΠΑΚ την όσο το δυνατό ορθολογιστική ανάπτυξη του χώρου.

Συνεννόηση της Σχολικής Εφορείας με τις Δημοτικές Αρχές και τις Διευθύνσεις των σχολείων με σκοπό τη χρήση των σχολικών αθλητικών υποδομών από τους δημότες τα απογεύματα.

Αγαπητοί φίλοι, Με τη νέα πενταετία ξεκινούμε μαζί ακόμα πιο δυναμικά και πιο αποφασιστικά με μοναδική μας έγνοια τα παιδιά μας και τις ανάγκες τους, που να μορφώνονται, να δραστηριοποιούνται και να αναπτύσσονται σε σύγχρονα και ανθρώπινα σχολεία.

• • • • •

• • • • •

Την ολοκλήρωση του γραμμικού πάρκου της Βαθκειάς.

Την ανακατασκευή των οδών Μακαρίου Γ΄ και Γρηγόρη Αυξεντίου.

Την επέκταση του θεσμού του Ανοιχτού Σχολείου.

Τη δημιουργία πολυχώρου για απασχόληση των δημοτών μας.

Την επαναξιολόγηση, ανασχεδιασμό και δημιουργία νέων πάρκων και χώρων πρασίνου σε συνεργασία με πολίτες με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών τους.

Την επιβαλλόμενη ασφαλτόστρωση και ανακατασκευή πεζοδρομίων και γενικότερα τον ανασχεδιασμό του κυκλοφοριακού συστήματος της περιοχής.

Την αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Την εξεύρεση και αξιοποίηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων και κονδυλίων.

Την περαιτέρω ανάπτυξη των κοινωνικών θεσμών και υποδομών για τις ευάλωτες ομάδες..

Την θεσμοθέτηση πανδημοτικών συγκεντρώσεων, την ενίσχυση της δημόσιας διαβούλευσης και της οργάνωσης συζητήσεων με στόχο τη συμμετοχή των δημοτών στη διαδικασία λήψης αποφάσεων για έργα μεγάλης σημασίας που αφορούν το μέλλον και το χαρατήρα της πόλης μας.

Την προώθηση του πολιτισμού και του αθλητισμού μέσω δραστηριοτήτων και προγραμμάτων του Δήμου.

Την παραπέρα συνεργασία μας με σχολεία, οργανώσεις, φορείς και σωματεία του Δήμου μας.

Την ενίσχυση της διαφάνειας σε όλους τους τομείς δράσης της Τοπικής Αρχής.

• • • .

Αγαπητοί συνδημότες, Η επόμενη πενταετία θα είναι καθοριστική για το μέλλον της πόλης μας.Θέλουμε και σε αυτή την πενταετία να πρωταγωνιστήσουμε, γιατί έχουμε ως εχέγγυα μας την παράδοση, την ιστορία, την εμπειρία και το όραμα.


1. ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ

Επιχειρηματίας

7. ΞΑΝΘΟΥ ΞΑΝΘΟΣ

(Συνεργατιστής)

Γεννήθηκε στη Μέσα Γειτονιά και είναι 54 χρονών. Είναι μέλος του κομματικού γραφείου ΑΚΕΛ Μέσα Γειτονιάς και μέλος της επιτροπής του συλλόγου ΄΄ΦΟΙΝΙΞ΄΄ Μέσα Γειτονιάς. Είναι πρόεδρος του Κυπρο-Ιρλανδικού Συνδέσμου Φιλίας Λεμεσού. Ήταν μέλος του επαρχιακού συμβουλίου της ΕΔΟΝ, μέλος του επαρχιακού συμβουλίου ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ και δημοτικός υπάλληλος στο Δήμο της Μέσα Γειτονιάς.

Γεννήθηκε στη Λεμεσό και είναι 57 χρονών. Από το 2000 είναι κάτοικος Μέσα Γειτονιάς, ενορία Χαλκούτσας. Έχει δίπλωμα Μάρκετινγκ και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Εργάστηκε στην ΕΣΕΛ-ΣΠΟΛΠ και στο Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού. Ασχολείται με διάφορες πολιτιστικές δραστηριότητες.

2. ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

8. ΟΝΗΣΙΦΟΡΟΥ ΠΑΡΙΣ

Σπούδασε στη Σοβιετική Ένωση. Είναι Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μέσα Γειτονιάς και πρόεδρος της επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας και δημόσιας υγείας καθώς επίσης και μέλος άλλων επιτροπών του δήμου όπου αναπτύσσει πλούσια κοινωνική δράση. Είναι μέλος της κομματικής ομάδας ΑΚΕΛ Χαλκούτσας και μέλος του συλλόγου ΄΄ΑΝΟΔΟΣ΄΄ Χαλκούτσας. Είναι νυμφευμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Γεννήθηκε το 1967 στη Λεμεσό. Αποφοίτησε από το Λανίτειο νυχτερινό Γυμνάσιο Εργάστηκε στην Αρχή Λιμένων Κύπρου όπου και σταμάτησε να εργάζεται με το σχέδιο εθελούσιας αποχώρησης. Εργάστηκε επίσης σε αρκετούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, όπως το Capital, Radio Lemesos, Radio Asteras. Τώρα εργάζεται στο Sports One σαν Αθλητικογράφος. Είναι νυμφευμένος και έχει δύο κόρες.

(Ιατρός Νευρολόγος)

3. ΚΩΣΤΑ ΑΝΔΡΕΑΣ

(Μηχανολόγος Μηχανικός)

Γεννήθηκε το 1989 στη Λεμεσό, διαμένει στη Μέσα Γειτονιά, ενορία Κοντοβαθκιών. Είναι απόφοιτος Μηχανολογίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης. Υπήρξε ενεργό στέλεχος του φοιτητικού κινήματος της ΕΔΟΝ. Διετέλεσε Οργανωτικός Γραμματέας της Προοδευτικής Κίνησης Φοιτητών και της Φοιτητικής Ένωσης Κυπρίων Ηρακλείου. Είναι μέλος της ΕΔΟΝ και του ΑΚΕΛ.

4. ΜΗΝΑ ΜΙΧΑΛΗΣ

(Αρχιτέκτονας – Πολεοδόμος )

Γεννήθηκε το 1988 στη Λεμεσό και διαμένει στην ενορία Χαλκούτσας. Είναι αριστούχος απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κύπρου στο κλάδο της Αρχιτεκτονικής με μεταπτυχιακές σπουδές στον αστικό σχεδιασμό και τη πολεοδομία στο Πανεπιστήμιο KU Leuven Βελγίου. Είναι μέλος του ΕΤΕΚ και εργάζεται σε αρχιτεκτονικό γραφείο. Είναι μέλος της ΕΔΟΝ και του ΑΚΕΛ και υπήρξε μέλος της Προοδευτικής Κίνησης Φοιτητών. Διετέλεσε γραμματέας της τοπικής οργάνωσης νέων εργαζομένων της ΕΔΟΝ.

(Αθλητικογράφος)

9. ΠΑΡΠΗ ΚΑΤΙΑ

(Επιχειρηματίας)

Γεννήθηκε και διαμένει στη Μ. Γειτονιά. Είναι Δ. Σύμβουλος, προεδρεύουσα της επιτροπής Αθλητισμού και μέλος του κομματικού γραφείου ΑΚΕΛ Μ. Γειτονιάς. Ήταν μέλος της ΕΔΟΝ και της Πρ. Κίν. Φοιτητών Ελλάδας και Ην. Βασιλείου. Ιδρυτικό μέλος της Team Spirit και του ΚΕΠΑΚΥ Ανδρέας Σοφοκλέους όπου και διετέλεσε Οργ. Γραμματέας. Κατέχει πτυχίο Μάρκετινγκ και μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάστηκε στον Όμιλο Εταιρειών Ανδρέας Σοφοκλέους σαν Operations Manager και Γεν. Διευθύντρια του Plus-TV. Από το 2016 είναι Γεν. Διευθύντρια της εταιρείας PARPIS TRADING. Παντρεμένη με τον Δρ. Κωνσταντίνο Στυλιανίδη και έχουν μια κόρη.

10. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΑΛΩ

(Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής)

Γεννήθηκε το 1981 στη Λεμεσό. Είναι μέλος της Σχολικής Εφορείας Μέσα Γειτονιάς (Ταμίας) και μέλος του κομματικού γραφείου ΑΚΕΛ Μέσα Γειτονιάς. Αποφοίτησε από το Semelweis University Ουγγαρίας στο κλάδο της Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο κολύμπι. Είναι Personal Trainer και διδάσκει γυμναστική στο Ανοιχτό Σχολείο. Διετέλεσε Οργανωτικός Γραμματέας της Προοδευτικής Ουγγαρίας. Είναι ενεργό μέλος του φιλοζωικού συνδέσμου Rescue & Rehome Cy. Είναι παντρεμένη και έχει μια κόρη.

5. ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΧΑΛΗΣ ( ΣΙΑΛΟΣ )

11. ΤΙΜΟΘΕΟΥ ΘΕΜΗΣ

Γεννήθηκε στη Μέσα Γειτονιά και διαμένει στην ενορία Χαλκούτσας. Είναι μέλος της Σχολικής Εφορείας Μέσα Γειτονιάς (Γραμματέας), μέλος του ΑΚΕΛ Μέσα Γειτονιάς και μέλος της επιτροπής του συλλόγου ΄΄ΦΟΙΝΙΞ΄΄ Μέσα Γειτονιάς. Είναι νυμφευμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Κατάγεται από το Λιμνάτι και διαμένει στη Μέσα Γειτονιά. Είναι μέλος του κομματικού γραφείου ΑΚΕΛ Μέσα Γειτονιάς και Πρόεδρος του συλλόγου ΄΄ΦΟΙΝΙΞ΄΄ Μέσα Γειτονιάς. Είναι επίσης μέλος του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου Μέσα Γειτονιάς Διετέλεσε Πρόεδρος του Κέντρου Νεότητος στο Λιμνάτι. Είναι νυμφευμένος και πατέρας τριών κόρων.

(Πωλητής)

(Ασφαλιστικός Σύμβουλος)

6. ΜΟΤΗ ΜΑΡΙΑ (Συνταξιούχος Λειτουργός Κοινωνικής Ευημερίας)

12. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΥΓΓΕΡΗ ΜΑΡΙΑ

Γεννήθηκε το 1952 στη Βάσα Κοιλανίου, διαμένει στη ενορία Χαλκούτσας και είναι μέλος της Σχολικής Εφορείας Μέσα Γειτονιάς. Είναι απόφοιτος του Αγρονομικού Ινστιτούτου Βουκουρεστίου με μεταπτυχιακό στη Κοινωνική Διοίκηση. Διετέλεσε γραμματέας των Κυπρίων Φοιτητών Ρουμανίας, πρόεδρος του Συνδέσμου γυναικών επιστημόνων Λεμεσού, του ΣΚΕ Βάσας και της Σχολικής Εφορίας Μέσα Γειτονιάς, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΓΟ και της ΠΑΣΥΔΥ. Είναι μέλος της συντακτικής επιτροπής της εφημερίδας ΄΄Συμπόρευση΄΄ και γραμματέας του Επαρχιακού Συμβουλίου Εθελοντισμού Λεμεσού. Παντρεμένη με το Δημήτρη Μότη από την Αμμόχωστο και έχουν μια κόρη.

Γεννήθηκε και διαμένει στη Χαλκούτσα. Αντιδήμαρχος Μέσα Γειτονιάς. Είναι μέλος της Διαχειριστικής Επιτροπής και Πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου. Είναι Αντιπρόεδρος του ΣΚΕ Μέσα Γειτονιάς και του Καλογεροπούλειου Νηπιαγωγείου. Είναι επίσης μέλος της ένωσης Δήμων, μέλος του Κεντρικού Γραφείου Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΑΚΕΛ και η εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ στη Μικτή Εργατική Επιτροπή της Ένωσης Δήμων. Είναι Επαρχιακή Γραμματέας της συντεχνίας Κυβερνητικών της ΠΕΟ Λεμεσού και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΕΟ. Είναι παντρεμένη με τον Κυριάκο Συγγέρη και έχει δύο παιδιά.

(Συνδικαλίστρια)


ΑΚΕΛ Δημοτικές Μέσα Γειτονιά  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you