Page 1

Presentatiemiddelen


Bedrijfsprofiel WEVAB is een modern, praktisch en flexibel productiebedrijf en al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het nauwkeurig bewerken van voornamelijk aluminium profielen en platen tot halffabricaten en eindproducten voor diverse doeleinden. De organisatie is in staat om direct in te spelen op nieuwe ontwikkelingen, hierbij produceren wij tegen aantrekkelijke prijzen, hanteren wij korte levertijden en leveren wij producten met een hoge kwaliteit. WEVAB onderneemt met u mee, nu en in de toekomst.

Werkgebieden WEVAB bestaat uit vijf gespecialiseerde afdelingen: Constructies Plaattechniek Presentatiemiddelen Transportmiddelen Boog Overkappingsystemen

Iedere afdeling beschikt over een omvangrijk assortiment en uitgebreide bewerkings- en leveringsmogelijkheden. Onze grote kracht is het samenspel en de synergie tussen de verschillende afdelingen.

CODEMA

1

WEVAB maakt deel uit van de CODEMA Systems Group. CODEMA Systems Group is de holding maatschappij van HAWE, WEVAB en SDF. De groep is wereldwijd marktleider op het gebied van innovatieve logistieke systemen, management- en besturingssoftware en op maat gemaakte producten voor de (glas)tuinbouw.


2


Ervaring Door de zeer grote en gevarieerde klantenkring heeft WEVAB in meer dan 40 jaar zeer veel marktkennis en praktijkervaring opgedaan. Hierdoor bent u voor de ontwikkeling en productie van uw presentatiemiddelen bij WEVAB aan het juiste adres.

Ontwikkeling De ontwikkeling van producten heeft binnen WEVAB een hoge prioriteit. Tijden veranderen en ook de wensen van onze klanten veranderen mee. Bij de ontwikkeling van producten worden eindklanten en tussen personen betrokken om mee te denken over het uiteindelijke ontwerp van een product. Voor het ontwerpen van de producten beschikken wij over kundige medewerkers die in staat zijn om een product visueel te maken door het maken van een drie dimensioneel ontwerp of de fabricage van een prototype.

Productie Vrijwel alle producten, ontwikkeld bij WEVAB, worden ook bij WEVAB zelf geproduceerd. Voor het produceren van een uiteindelijk ontwerp kunnen wij kiezen uit verschillende bewerkingstechnieken in onze eigen productie, maar ook maken wij gebruik van onze gespecialiseerde toeleveranciers. Door de uitgebreide productie afdeling van WEVAB kunnen eenvoudige tot complexe producten geproduceerd worden.

3


4


Producten Onderstaand vindt u een omschrijving van de producten die worden geproduceerd op de afdeling presentatiemiddelen.

Presentatietafels Binnen de afdeling presentatiemiddelen vormen de presentatietafels de basis van het assortiment. Door de jarenlange ervaring zijn er enkele productlijnen ontwikkeld met daarin tafels met verschillende standaard afmetingen. Het voordeel van een standaard afmeting is dat deze tafels snel leverbaar zijn en dat vrijwel elk onderdeel van de tafel ook los verkrijgbaar is.

De tafels zijn vrijwel allemaal in hoogte verstelbaar en voorzien van een kunststof eb & vloed bodem. De tafel wordt geleverd met een filter, en een kraan zodat de tafel klaar is om aangesloten te worden aan een eb & vloed systeem.

WEVAB biedt twee typen presentatietafels aan. EĂŠn type heeft een afgemonteerde bovenbak met vlakke aluminium zijranden. Het andere type is min of meer identiek, maar kan worden voorzien van een gekleurd zijkantprofiel, in verschillende tinten leverbaar.

Mocht er binnen onze productlijnen geen afmeting zijn die toepasbaar is binnen uw bedrijf dan kunnen wij met u een presentatietafel ontwerpen en fabriceren naar de speciale eisen en wensen die u heeft.

Kaarthouders Voor prijs aanduiding, huisstijl, productcommunicatie etc. zijn er verschillende typen kaarthouders ontwikkeld voor de presentatietafels. De kaarthouders zijn er voor in de lengte of in de breedte van de tafel. Ze kunnen op de tafel worden geplaatst of aan de rand worden gehangen. Kaarthouders worden ontwikkeld voor vrijwel alle gangbare papiermaten zoals bijvoorbeeld A2, A3, A4 en A5.

Kop- en zijtafels

5

Om in de productpresentatie extra aandacht te kunnen vestigen op een bepaalde actie of bijvoorbeeld een plant-pot combinatie heeft WEVAB de mogelijkheid om verschillende tafels te leveren die voor, naast of op de tafel kunnen worden geplaatst. Deze tafels zijn leverbaar in verschillende afmetingen, maar ook in verschillende uitvoeringen zoals hout, aluminium of staal.

Planten stellingen Voor de presentatie van hangplanten of presentatie van planten op verschillende plateaus heeft WEVAB de mogelijkheid stellingen te produceren zodat de ruimte binnen uw bedrijf optimaal ingericht kan worden.


Eindgebruikers De presentatiemiddelen, ontwikkeld door WEVAB, zijn in verschillende marktsegmenten terug te vinden. U vindt onze producten in de volgende segmenten: Bouwmarkten Supermarkten Tuincentra Tankstations Bloemisterijen

Samenwerking Door onze jarenlange ervaring en goede reputatie hebben wij een groot netwerk aan bedrijven waar wij mee samenwerken om voor de eindgebruiker een goed product te ontwikkelen. De verschillende bedrijven waar wij mee samenwerken zijn: Kwekers Handelaars Exporteurs Winkelinrichters

Verkoop en levering Mocht u een prijs aanvraag willen doen of een bestelling willen plaatsen dan kunt u direct contact opnemen met onze verkoopafdeling. Deze zal uw aanvraag met zorg behandelen, een ontwerp maken, een offerte opstellen of een afspraak met u maken. Naast onze eigen verkoopafdeling zijn er verschillende bedrijven waar wij mee samenwerken en waar u onze producten kunt aanschaffen. De grootte van projecten is voor ons niet van belang, u kunt bij ons terecht voor een enkele tafel, maar ook voor de totale levering van omvangrijke projecten. De levering van de producten kan op verschillende manieren plaatsvinden, de producten zijn af te halen, maar ook het transport kunnen wij voor u regelen.

Contact Mocht u meer informatie willen ontvangen over onze presentatiemiddelen dan vindt u onze contact informatie op de achterzijde van deze brochure. Ook kunt u meer informatie vinden op onze website www.wevab.nl waar u productbladen en brochures kunt downloaden. Op onze website vindt u tevens het laatste nieuws, de beurzen waar wij ons presenteren en meer over de andere afdelingen binnen WEVAB.

6


Oosteindsepad 8 2661 EP Bergschenhoek Nederland T: +31 (0) 8516333 F: +31 (0) 8516340 info@wevab.nl www. wevab.nl

WEVAB Brochure Dutch  

WEVAB Brochure Dutch