Page 1

ACUAN TERBAIK UNTUK ADUNAN MASA DEPAN KERJAYA PROFESSIONAL ANDA


Tak kenal Maka Tak Apa rahsia operasi dan pengurusan perniagaan ZIQ Bakery And Cake tampak begitu sistematik dan optimis? Lebih daripada itu, empayar perniagaan ZIQ Bakery and Cake memecut begitu pantas dan berkembang pesat. ZIQ Bakery and Cake kini sudah mempunyai outlet di Mydin Mall Melaka.

Rahsianya ialah memahami pelanggan dan mengenali produk. Kaedah ini penting kerana ia bertindak sebagai ejen pemantapan perniagaan dengan pengetahuan dan pengalaman baru setiap hari.


Pun begitu, pengetahuan dan pengalaman yang baru ditimba jika dikongsi, ia akan membantu percambahan pelbagai pengetahuan baru untuk kebaikan sejagat. Menyedari hakikat dan potensi pengetahuan baru itu, Akademi Bakeri ZIQ ditubuhkan

Berjaya. untuk kami kongsikan pengetahuan dan pengalaman dalam bidang perniagaan bakeri kepada pelajar dengan harapan akan lahirlah ramai lagi usahawan bakeri bumiputra di masa yang akan datang.


PENGIKTIRAFAN

Sehubungan pengiktirafan dan tauliah Jabatan Pembangunan Kemahiran Malaysia untuk kami menawar, mentadbir dan mengekalkan mutu Sistem Latihan Dual Nasional kami telah mengambil keputusan dengan menawarkan bidang latihan pekerjaan berikut ini.

1.Pembantu Penyedia Pastri (Commis Pastry) L-110-1 2.Penyedia Pastry (Pastry Cook) L-110-2 3.Ketua Seksyen penyedia Pastry (Chef De Partie-Pastry) L-110-3


Cara Gaya Akademi Bakeri ZIQ? “Time is Money�.Oleh kerana itulah Modul Latihan Komprehensif teori dan amali kami praktikkan serentak untuk menggilap potensi dan bakat anda menjadi lebih berinovatif, kreatif dan efektif dalam bidang yang mereka pilih. Pelajar didedahkan kepada persekitaran kerja sebenar yang akan membantu membangunkan sikap yang betul dan menjadikan mereka lebih bermotivasi dan berdedikasi untuk berhadapan dengan kerjaya pilihan mereka nanti.


KURSUS

Direka untuk individu yang ingin berminat dalam penyediaan pelbagai produk bakeri dan cuba untuk meluaskan pengetahuan secara praktikal dan teknikal. 1)Learn how to use nozel for decoration. 2)Learn how to make assorted od flower. 3)Use correct technique to create smooth finish of cake.

CLASS DI ATAS 1- 15 ORANG SAHAJA. HUBUNGI: 016-9217868/ 09-6673868. Diskaun diberikan kepada penyertaan berkum melebihi 15 peserta.


mpulan

Kos Kursus (Baking Class) 1) Basic Fondant Cake Deco ( RM 200.00) 2) Advance Fondant Cake Deco (RM 300.00) 3) 1 Tier Wedding Cake Butter Cream ( RM 150.00) 4) 3 Tier Steam Butter Cake Deco (RM 300.00) 5) Basic Cupcake ( RM 200.00) 6) Fondant Cupcake (RM 250.00) 7) Continental Cake ( RM 200.00) 8) Doll Cake ( RM 200.00) 9) Assorted Sweet Bun ( RM 200.00) 10 ) Varieties Tartlets Class ( 150.00) * All Cass Hand On. YANG PERLU DIBAWA SEMASA KELAS 1) Apron 2) Kitchen 3) Rolling Oin 4) Nozel (If Have)


ZIQ Bakery Academy  

Academy product information

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you