Page 1

Vaartocht senioren RDW 21 juli 2010

Spijkenisse – Dordrecht


De jaarlijkse bijeenkomst van de senioren RDW Fruitweg en Buitendienst omvatte wegens succes in voorgaande jaren weer een boottocht. Dat heeft als voordeel dat je a) niet afhankelijk bent van het weer, b) deelname is ook mogelijk voor mensen met een wat minder goede gesteldheid en c) tijdens de dag kom je gemakkelijk met anderen aan de praat. Keerzijde is wel dat je naar een vertrekhaven (Spijkenisse) moet komen, die niet voor iedereen even goed bereikbaar is. Voor dit jaar was gekozen voor een dagtocht met bestemming Dordrecht, waar op eigen gelegenheid een wandeling door het historisch centrum gemaakt kon worden. Het succes van voorgaande jaren werd met deze editie zelfs overtroffen: het aantal deelnemers noodzaakte de rederij om te kiezen voor een grotere boot. Dat was niet verkeerd; zowel binnen als buiten op het dek had iedereen ruimte genoeg om met deze en gene een praatje te maken. Eigenlijk is één dag te kort om met iedereen eens lekker bij te kletsen. Maar vele contacten zijn weer eens aangehaald. Omstreeks 180 uitnodigingen werden verstuurd. Daarvan kwamen plusminus 100 reacties terug. 25 inzenders lieten weten om uiteenlopende redenen niet mee te gaan. De 75 andere brachten in totaal 131 deelnemers naar Spijkenisse. Op de volgende pagina’s is een impressie van de dag weergegeven.


De route van de dagtocht is op onderstaande kaart met een groene lijn aangegeven. Vanuit Spijkenisse is tegen de klok in gevaren.


Direct na binnenkomst zochten de vroegere collega’s elkaar al op


Gezellig, en wat staat er nog meer te gebeuren‌.


Welkom allemaal


Volgens Rob maken ze dit teken in China bij zo’n foto. Leerzaam nu de RDW die markt gaat betreden‌.


Lunch: je kunt hier van de vloer eten……


Het weer maakte het dek tot een aangename plek om bij te praten Zo kwam Dordrecht al (te) snel in beeld


Ontschepen voor een stadswandeling op eigen houtje


Denk maar niet dat we er daarna doorheen zaten of zo‌.


De doos van Pandora opende zich wederom. En dit keer voor een voortreffelijk diner


De kok hoefde bepaald niet aan te dringen


Rotterdam blijft altijd bezienswaardig vanaf het water


En de Rotterdam natuurlijk ook


Het afscheid komt altijd te vroeg


(Zucht…!) Leuk hè, om die trip en al die collega’s nog eens terug te zien! Enne, er zijn nog méér foto’s beschikbaar. Desgewenst zijn deze (tegen kostprijs) verkrijgbaar. Stuur gewoon een mailtje aan RDW@telfort.nl. Het zou nog leuker zijn als andere deelnemers die foto’s gemaakt hebben deze ook beschikbaar zouden stellen. Geef daarover ook even een seintje aan hetzelfde adres. Dan kunnen ze allemaal op één CD worden samengevoegd. Enne, hopelijk tot het volgende jaar!

Uitje 2010 RDW senioren  

Vaartocht Spijkenisse - Dordrecht voor gepensioneerden van RDW Fruitweg

Uitje 2010 RDW senioren  

Vaartocht Spijkenisse - Dordrecht voor gepensioneerden van RDW Fruitweg

Advertisement