Page 12

CASA DE LA VILA - Butlletí d’Informació Municipal de Vilafamés

12

Març de 2018

Viu el Nadal

Una Sant Silvestre molt acolorida Al voltant de 200 persones van participar en la cursa de Sant Silvestre, una activitat esportiva amb la qu​al s’acomiada l’any​.​La prova, organitzada pel Club de Muntanya Vilafamés va constar de d​ue​s categories,​ la ​infantil, de​ xiquets i xiquetes fins a 12 anys van recórrer 200 metres, i ​la ​d’adults,​ amb un trajecte de 3.000 metres. La prova, que no té caràcter competitiu, va resultar molt ​a​colorida​amb una​majoria d​‘​ atletes disfressats. Una de les indumentàries ​més cridaneres, va ser la del grup vestit de Ferrero Rocher, amb el qu​al van​ ​recordar la candidatura de Vilafamés a ser el poble ​“​més bonic i bo​“​ en el concurs organitzat per la marca de bombons.​​ Premis a l’orginalitat L’organització va premiar els tres primers classificats​, tant ​en categoria masculina com femenina, a més d’obsequiar l’originalitat de les tres millors disfresses de la prova. Entre els participants de la cursa s’ha de ressaltar la presència de Sebastián Mora, el ciclista vila​-​realenc, actual Campió d’Europa de ciclisme en pista.

Concert extraordinari de la Coral de Vilafamés

Masiu sopar de Cap d’Any Més de 200 persones van acomiadar l’any 2017 participant de la festa-sopar que l’Ajuntament va organitzar al Pavel​ló​​Municipal​.​Un acte​que​ s’ha consolidat entre els vilafamesins, que van poder gaudir d’una de les festes més esperades de l’any. ​

La Coral de Vilafamés va oferir un concert extraordinari dins del cicle ‘Viu el Nadal’ dirigit pel mestre David Martínez i acompanyat pel jove pianista Lluís Forés. Un concert ​​presentat per Carmen Andrada i va tindre lloc en el magnífic marc sonor de l’església de l’Assumpció. El grup coral va inter-

pretar un repertori propi de l’època nadalenca. La Coral de Vilafamés és una agrupació de recent creació ​amb persones adultes​. Segons el regidor de Cultura, Longi Gil: “La coral han presentat una mostra molt digna del treball de tres anys d’assajos setmanal, cosa que és d’agrair”​.

​ aïm, cotilló, música i ganes de passar-s’ho bé R van ser els ingredients principals d’una nit que va corroborar l’èxit d’aquesta iniciativa municipal, que pretén “que els veïns i veïnes tinguen una oferta gastronòmica i lúdica, complementària a la ​d​els bars i restaurants, per a passar ella nit de Cap d’Any al poble”, explica el regidor de Festes, Sergi Trilles “i no per a substituir-la”, conclou. L’actuació d’una orquestra i disco-mòbil​van servir per a rebre el nou 2018.

Profile for Vilafamés

Bim març definitiu 3  

Bim març definitiu 3  

Advertisement