Page 9

CASA DE LA VILA - Butlletí d’Informació Municipal de Vilafamés

9

Desembre de 2017

Clínic amb Marcos Senna

Reforma integral de l’Estepar L’Ajuntament de Vilafamés continua treballant en el seu objectiu de completar els treballs de reforma integral del complex esportiu l’Estepar. Una vegada finalitzades les obres de remodelació del camp de futbol, que s’ha inaugurat enguany, l’edil d’Esports, Lluís Torlá, explica que “en aquests moments s’estan executant les obres del rocòdrom municipal, que es preveu finalitzar en els propers mesos. Torlá assenyala que a aquestes millores s’ha de sumar la construcció de les noves pistes de bàsquet i tennis, i la millora de les zones interiors i exteriors del recinte, com són els murs, les tanques,

la senyalització i les voreres. Des de l’Ajuntament ja es treballa en els projectes de reforma que es duran a terme en 2018, els quals afectaran a la pista de pádel i al poliesportiu.

L’ex jugador del Vila-real CF i ex internacional espanyol, Marcos Senna, va impartir un clínic en el camp de futbol de l’Estepar de Vilafamés, en el qual els joves esportistes de la comarca van poder gaudir dels consells que els va donar l’exfutbolista. Durant més d’una hora, Senna va instruir les promeses del Vilafamés en diversos aspectes del futbol en les instal·lacions esportives de la localitat. La visita de Marcos Senna estava emmarcada dins de la presentació de la campanya ‘Endavant Plana Alta’, llançada per l’entitat groga amb l’objectiu de promocionar els municipis de la comarca, en concret Sant Joan de Moró, Borriol, La Pobla Tornesa, Vilafamés, la Vall d’Alba i Serra d’en Galceran.

CM Vilafamés, subcampió El Club Muntanya Vilafamés ha aconseguit un nou títol, aquesta vegada en el ‘Circuit Diputació de Castelló de Carreres d’Asfalt’. En la classificació general el guanyador de la present edició ha sigut el Club Atletisme Onda amb un total de 148 punts, seguit pel CM Vilafamés amb 133 punts. Grau Runner ha ocupat la tercera possició amb 70 punts. A nivell individual, els corredors del CM Vilafamés han fet un gran paper mostrant una bona regularitat al llarg de les sis proves de les que ha constat el circuit provincial. Santi Saborit  ha sigut el segon classificat en categoria Veterà A i Sandra Cervera, malgrat arrossegar un trencament de fascia plantar, ha sigut la tercera classificada en la mateixa categoria.

Homenatge a Marmaneu

Vilafamés va ser la seu del III Torneig Benèfic Manolo Marmaneu amb el qual el futbol castellonenc va homenatjar la figura d’una de les persones que més s’ha dedicat al futbol regional provincial. Un torneig entre la pedrera del Vilafamés i el Cabanes i un triangular entre els veterans del CD Castellón, Vilafamés CF i una selecció provincial, van ser les principals activitats d’una jornada en la qual tota la recaudació va anar destinada a la Fundació Josep Carreras Contra la Leucemia.

Profile for Vilafamés

Bim desembre definitiu  

Bim desembre definitiu  

Advertisement