Page 13

CASA DE LA VILA - Butlletí d’Informació Municipal de Vilafamés

13

Desembre de 2017

XV Jornades Gastronòmiques

Èxit de participació i d’organització La XV edició de les Jornades Gastronòmiques ha reafirmat el potencial turístic de la localitat de Vilafamés, que durant tres dies va rebre la visita de milers de persones. Una cita gastronòmica que ja s’ha consolidat com un referent a les comarques de Castelló i que va concloure amb èxit i satisfacció, tant per part dels responsables municipals com dels comerços participants, que van tindre els seus establiments plens durant tot el pont de desembre. L’alcalde de la localitat, Abel Ibáñez, considera que “ha sigut l’edició de més nivell i amb més visitants dels darrers anys, i es pot qualificar com un èxit de participació i d’organització”. El primer edil ha explicat que “a més de la promoció realitzada en les darreres setmanes, la campanya del concurs ‘Luce tu Pueblo’ de Ferrero Rocher, també ha reforçat l’arribada de visitants i turistes”. Per la seua banda, l’edil de Turisme, Lluís Torlá, s’ha mostrat satisfet del resultat de les Jornades “on enguany s’han integrat també altres comerços del sector turístic, com allotjaments i cases rurals, i que han posat el cartell de complet, mentre que als restaurants era impossible trobar lloc”.

Web gastronòmica

Batucada matinal

Durant la cita es va presentar la web gastronòmica Terragolosa, una iniciativa impulsada per Comunica+ que naix amb l’objectiu de defensar un tipus de cultura gastronòmica, que siga èticament responsable, propera i elaborada amb gust pel producte.

La jornada matinal de dissabte va començar amb molta animació, gràcies a la ‘batucada’ que de l’Associació El Rinconet de Vilafamés, un dels col·lectius colaboradors de la cita, que també va participar amb una paradeta de ceràmica artesana i sabons.

Profile for Vilafamés

Bim desembre definitiu  

Bim desembre definitiu  

Advertisement