Page 1

CURRÍCULUM VITAE – JOSEP MARIA HUGUÉ i OLIVA DADES PERSONALS Nom i cognoms: Josep Maria Hugué i Oliva Data de naixement: 14 d’octubre de 1969 Lloc de naixement: Cubelles Correu electrònic: hugueon@cubelles.org Grup polític al qual representa a l’Ajuntament de Cubelles: Unitat Cubellenca (UC-RCat)

DADES ACADÈMIQUES Formació reglada: -E.G.B. Escola Charlie Rivel de Cubelles -B.U.P i C.O.U Escola Pia Vilanova i la Geltrú -Tècnic Especialista en Radiodiagnòstic. Escola Ramón i Cajal. Barcelona -Diplomat en Infermeria per la Universitat de Barcelona. UB -Postgraduat en Cures d´Infermeria al Malat Crític. UB -Postgraduat en Atenció Pre-hospitalària Urgent. UB -Cursant Grau en Ciències Jurídiques i de l´Administració a l’UNED Formació no reglada:

Idiomes estrangers:

DADES PROFESSIONALS Professió: Infermer Ocupació actual: Infermer al Consorci Sanitari del Garraf Trajectòria professional: -Tècnic especialista en Radiodiagnòstic al Consorci Sanitari del Garraf de 1989-1993 -Diplomat en Infermeria al Consorci Hospitalari del Garraf. De 1993 a l´actualitat. Adscrit als serveis de UCI i Urgències. -Diplomat en Infermeria al Sistema d´Emergències Mèdiques de la Generalitat de Catalunya. De 1997 fins a l´actualitat. Base assistencial de Bellvitge.


CURRÍCULUM VITAE – JOSEP MARIA HUGUÉ i OLIVA DADES POLÍTIQUES Càrrec actual: Regidor d’Unitat Cubellenca (UC-RCat)

Trajectòria política: -Militant de Convergència Democràtica de Catalunya CDC de 1997 fins 2011. -Fundador de Unitat Cubellenca 2011 -Regidor de Medi ambient i Sanitat. Ajuntament de Cubelles. Juny de 2011 fins setembre 2012. Legislatura 2011-2015

ALTRES DADES D’INTERÈS Aficionat l’esport, exjugador del C.F. Cubelles, co-fundador i ex-jugador de C.B. Cubelles, i col·laborador de Radio Cubelles a la joventut. Membre Associació Amics del Castell de Cubelles. Soci de Metges Sense Fronteres fa més de 25 anys, interessat en tot el que passa al món i al meu poble, així com posar un granet de sorra per millorar la vida de la gent.

CURRÍCULUM VITAE- JOSEP MARIA HUGUÉ OLIVA  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you