Page 1


DIVENDRES, 20 d’abril 19,00 h. Al carrer La Fira, bous de vila de la ramaderia d’Armando Beltrán de Sant Mateu. 20,00 h. Cercavila a càrrec de la Banda de Música Santa Cecília de Sant Mateu. 21,30 h. Al carrer La Fira, vaca cerril embolada de la ramaderia de Pedro Jovaní de Sant Mateu. 22,00 h. A la plaça de Les Monges XV Aplec de Bombos i Tambors. Recorregut per la Vila fins arribar a la plaça Major. 01,00 h. Al poliesportiu, disco mòbil amb Dj. Mu_k i Festival Local Djs amb la participació de Dj. Mercu, Tremendo Dj. i Ferreres Dj. Entrada gratuïta..


DISSABTE, 21 d’abril 07,00 h. Despertà a càrrec dels pirotècnics “Despertà Mare de Deu dels Àngels” pels carrers de la Vila. 08,00 h. Diana a càrrec de la Banda de Música Santa Cecília de Sant Mateu. 09,30 h. Als baixos de l’Ajuntament, repartiment de les canyes. 09,50 h. Baixada de La Senyera. Eixida de la Processó Eclesiàstica des de l’Arxiprestal, trobada amb la Processó Cívica i inici de la Romeria amb l’acompanyament del Grup de Dolçainers “Guillem Sorolla” de Sant Mateu. 12,00 h. A l’Ermita de la Mare de Deu dels Àngels, Missa Solemne, amb l’assistència de les Regines, Dames i Autoritats. Predicarà l’homilia un eloqüent Orador Sagrat. Amenitzarà la litúrgia la coral “Cors del Maestrat” de Sant Mateu. 14,00 h. A l’Ermita, dinar popular de les “calderes” d’arròs. (Caldrà recollir els tickets a l’Oficina de Turisme). 17,00 h. A la sala Gran de l’Hospederia, Ball Plà popular. 18,30 h. Al carrer La Fira, bous de vila de la ramaderia d’Armando Beltrán de Sant Mateu. 22,30 h. Al carrer La Fira, bou embolat de la ramaderia d’Armando Beltrán de Sant Mateu. 00,45 h. Al poliesportiu, ball amenitzat per l’orquestra MONTECARLO.


DIUMENGE, 22 d’abril 19,30 h. Al poliesportiu, Pot de Plom presenta l’espectacle “Veriueu-ho Show”. Venda d’entrades anticipades a: Sant Mateu: Oficina de Turisme, Bar Ka Nostra i Restaurant El Portal; La Salzadella: Pub La Ferreria; Morella: Oficina de Turisme; Benicarló: Cervesseria Babilon; Vinaròs: Cafeteria Mandràgora; Villarreal: Pub l’Àntic; Amposta: Òptica Salom. Anticipada: 6 €. Taquilla: 10 €.


Organitza i Col.labora: Comissió Festes Sant Mateu 2011 Ajuntament de Sant Mateu Penya Taurina Sant Mateu Unió de Joves Junta Administrativa Mare de Deu dels Àngels Grup de Tambors i Bombos de Sant Mateu


PROGRAMACIÓ MARE DE DÉU 2012  

Programació d'activitats per celebrar la Mare de Déu 2012

Advertisement