Page 1


DIJOUS, 1 de maig 17.30 h: Al poliesportiu, actuació del grup de danses El Raval, de Vilareal, on es presentarà el CD Al nord, Baix Maestrat. Al disc podem trobar algunes de les peces de la música tradicional santmatevana, com ara el fandango, el ball pla o la jota dels quintos, i també altres peces que ja fa molts anys es van deixar de practicar a Sant Mateu i finalment es van oblidar, com ara les seguidilles, la jota i altres cançons populars. 19.00 h: Ronda pel poble a càrrec del grup de danses El Raval, de Vilareal. 20.00 h: Al Pla de la Mare de Déu de la Font, bureo.

DIVENDRES, 2 de maig 17.30 h: Al carrer la Fira, bous de vila de la ramaderia d’Armando Beltrán de Sant Mateu. 19.00 h: Cercavila a càrrec de la Banda de Música Santa Cecília de Sant Mateu. 21.00 h: Al carrer la Fira, vaca embolada de la ramaderia d’Armando Beltrán de Sant Mateu. 22.00 h: A la plaça de les Monges, XVII Aplec de Bombos i Tambors. Recorregut per la Vila fins a la plaça Major. 00.30 h: Al poliesportiu, disco mòbil. Entrada gratuïta.


DISSABTE, 3 de maig 7.00 h: Despertà a càrrec dels pirotècnics Despertà Mare de Déu dels Àngels pels carrers de la Vila. 8.00 h: Diana a càrrec de la Banda de Música Santa Cecília de Sant Mateu. 9.30 h: Als baixos de l’ajuntament, repartiment de les canyes. 9.50 h: Baixada de la senyera. Eixida de la processó eclesiàstica des de l’Església Arxiprestal, trobada amb la processó cívica i inici de la romeria amb l’acompanyament del Grup de Dolçainers Guillem Sorolla de Sant Mateu. 12.00 h: A l’Ermita de la Mare de Déu dels Àngels, missa solemne, amb l’assistència de les Regines, Dames i Autoritats. Predicarà l’homilia un eloqüent orador sagrat. Amenitzarà la litúrgia la coral Cors del Maestrat de Sant Mateu. 14.00 h: A l’Ermita, dinar popular de les calderes d’arròs. (Caldrà recollir els tiquets a l’Ajuntament). 17.00 h: A la sala gran de l’hostatgeria, Ball Pla popular. 18.30 h: Al carrer la Fira, bous de vila de la ramaderia d’Armando Beltrán de Sant Mateu. 23.00 h: Al carrer la Fira, bou embolat de la ramaderia d’Armando Beltrán de Sant Mateu patrocinat pel Restaurant El Portal. 00.30 h: Al poliesportiu, ball amenitzat per l’orquestra GRUPO SCREAM.


Organitzen i col·laboren: 

Comissió de Festes de Sant Mateu 2013

Ajuntament de Sant Mateu

Penya Taurina Sant Mateu

Unió de Joves de Sant Mateu

Banda de Música Santa Cecília de Sant Mateu

Junta Administrativa Mare de Déu dels Àngels

Grup de Tambors i Bombos de Sant Mateu

Despertà Mare de Déu dels Àngels


Programacio Mare de Deu 2014  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you