Page 1

santboi.cat/ďŹ rapurissima #purissima2017 #ďŹ rasantboi #turismesantboi #visitsantboi

programa-purissima-2017.indd 1

28/11/17 15:12:20


Autolica

Autolica

e:;/ lnnovn1ton thai excite&

AR Motors

Motor Llansà

lnfiniti

Renta car

~

Webycar

HONDA

MnsUBISHI MOTORS

lbertecno

Mitsubishi Catalunya

RIERA ROJA, 26 ·SANT BOl DE LLOBREGAT

www.quadis.es programa-purissima-2017.indd 2

28/11/17 15:12:23


La Fira, aparador d’una ciutat saludable i sostenible

La Fir Firaa de la Puríssima és un dels referents més clars de la nnostra identitat com a ciutat. Cada any esdevé un aparador de primera magnitud de la vida social, cultural i aparad econòmica de Sant Boi. econòm Els se seuus orígens pagesos i la capacitat que ha tingut per adaptar-se als canvis de l’economia i de la societat fan adapta sigui especial i, sobretot, que estigui ben viva. que sig Enguany, des de l’estand municipal, volem mostrar Engua l’aposta feta per la sostenibilitat i la salut, pel producte l’apost proximitat i de km. 0 i per la promoció dels hàbits de prox vida saludables. Perquè creiem que aquests són els de vida atributs que ens identifiquen a l’entorn metropolità. atribut Però, l’l’estratègia que hi ha al darrere d’aquesta aposta de l’Ajuntament, va molt més lluny i ja ha no és només n començat a donar fruits: la instal·lació a Sant Boi de comen la se seuu mundial de la Gasol Foundation, el premi Cuiner lAn de l’An ’ y 2017 per al xef santboià Albert Mendiola o la promoció de la carxofa com a producte genuí del Parc promo Agrari del Baix Llobregat en són molt bons exemples. En aquest aqu context, hi ha un Sant Boi que es reinventa i que mira al futur. Desitjo que gaudiu de tot allò que la Fira ofereix i que ompliu els carrers de Sant Boi en aquests ofereix dies ttaan especials. Bona Fira! F LLUÏSA LLUÏ SA MORET SABIDÓ Alcaldessa de Sant Boi Alcalde

programa-purissima-2017.indd 3

28/11/17 15:12:24


CI Uuls Castells, 57 Tel: 93 661 25 37 í9 6e3198 71

SOCIO PREMIUM CUERPO ENTERC 60€ I MES Depilación de cuerpo completo Sesiones ilimitadas

SOCIO ORO 3 ZONAS 35€ I MES Depilación 3 zonas a elegir (excepto piernas) Sesiones ilimitadas ~

20% de Dcto. en el resto de tratamientos ¡DISFRUTA DE ESTAS TARIFAS DURANTE TODO UN Af:JO!

programa-purissima-2017.indd 4

28/11/17 15:12:32


La Fira, respirem aires saludables i de futur La Fira de la Puríssima és un dels moments més especials ials per a tots els santboians i les santboianes. Són tres dies en què se’ns omplen el cor i l’esperit d’orgull per la nostra ciutat i la nostra gent. Sortim a passejar, a gaudir i també mbé a explicar qui som. dable Per això enguany, posem èmfasi en aquest futur saludable i sostenible que estem construint entre tots i totes. Perquè sóm la ciutat amb més superfície de Parc Agrariri del Baix LLobregat i perquè tenim el privilegi de respirar l’aire més net de l’entorn metropolità. Inaugurem un nou espai de Mobilitat Saludable i Sostenible, per conscienciar que aquesta ciutat verda i pròspera ho seguirà sent si ens impliquem entre tots i totes i no contaminem l’aire que respirem. Hi trobareu vehicles i bicicletes elèctriques, podreu resoldre dubtes sobre aquests tipus de vehicles i obtindreu informació de la mà dels concessionaris de laa nostra ciutat, que també són un referent de la comarca er a en el sector de la mobilitat. Hi haurà circuits i tallers per tothom, grans i petits guiats per la policia local. Serem un aparador de vida i hàbits saludables!! rtell L’artista Joana Santamans ho ha reflectit molt bé al caartell ue d’enguany amb el martí pescador, una au protegida que ue habita entre nosaltres i representa aquesta aposta que ha fet Sant Boi per protegir l’entorn natural i l’aire que respirem. Bona Fira! ELENA AMAT SERRANO Regidora de Turisme i Fires

programa-purissima-2017.indd 5

28/11/17 15:12:33


UNA MIRADA A LA FIRA

Els dies 6, 7 i 8 de desembre Sant Boi celebra la Fira de la Puríssima. Enguany arriba a la 71a edició plena de vida i mirant al present i al futur. La Puríssima és una de les fires més antigues i més visitades de Catalunya Cada any, sap combinar la tradició i la modernitat en els àmbits del comerç, la innovació i la vida social i cultural de la ciutat.

Ciutat saludable i ciutat sostenible En aquesta ocasió, la Fira vol mostrar amb orgull que Sant Boi és una ciutat saludable i sostenible. Amb el títol “Sant Boi respira un altre aire”, l’estand municipal mostrarà vídeos, fotografies i instal·lacions per difondre aquests aspectes que ens identifiquen en el conjunt de l’àrea metropolitana.

programa-purissima-2017.indd 6

28/11/17 15:12:41


Mobilitat sostenible i saludable La Fira dedica una bona part del recorregut a la mobilitat sostenible i als vehicles híbrids i elèctrics. És una de les gran novetats de la present edició i neix com una prolongació del tradicional sector dedicat a l’automoció. La gran implantació de concessionaris a la ciutat ha configurat una oferta de 28 marques sota la denominació Sant Boi, Ciutat del Motor. A banda del tradicional espai d’automoció, el carrer de Baldiri Aleu, acollirà el nou espai per a l’exposició i venda de cotxes híbrids i elèctrics, motocicletes, bicicletes i patinets elèctrics, punts de càrrega per a aquests vehicles i proves de conducció de cotxes elèctrics, amb cita prèvia, entre altres ofertes.

programa-purissima-2017.indd 7

28/11/17 15:12:51


UNA MIRADA A LA FIRA Menjar, beure i producte fresc i de proximitat El Mercadal Gastrònòmic, situat al nucli històric, s’ha consolidat com un dels espais més visitats del certamen. Presenta una oferta variada acompanyada de propostes culturals i lúdiques. L’èxit aconseguit en edicions anteriors per la Mostra de Food Trucks, la Fira de la Cervesa Artesana, la venda de productes artesanals i l’oferta musical ViCult, a la terrassa de Can Barraquer, són els millors testimonis de la seva bona acollida. La Carpa Fresca, al parc de la Muntanyeta, esdevé com sempre un espai de promoció del producte fresc i de proximitat. Nascuda al voltant de la tradicional Mostra de Fruites i Verdures, promociona i difon el producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat mitjançant activitats i propostes per al públic familiar.

Talent ‘Fet a Sant Boi’ La Fira de la Puríssima 2017 reforça la presència d’una de les grans novetats de la passada edició: l’espai “Fet a Sant Boi”. Enguany està dedicat a la producció cultural audiovisual i cinematogràfica amb la presència d’artistes i realitzadors santboians. “Fet a Sant Boi” es podrà veure als jardins de Can Torrents. Al voltant d’aquesta ubicació, es concentra una interessant oferta gastronòmica, musical i cultural al cor del centre històric de la ciutat.

programa-purissima-2017.indd 8

28/11/17 15:13:08


Un cartell, una il.lustració de Joana Santamans El cartell anunciador de la 71a Fira de la Puríssima és obra de la pintora i il·lustradora Joana Santamans, una artista sempre sorprenent i innovadora. Joana Santamans s’uneix a la llista de professionals de prestigi que han deixat el seu segell a la Fira: Conrad Roset, Mikel Urmeneta, Rebeca Dautremer, Pilarín Bayés, Roser Capdevila i Philip Stanton.

La Fira és molt més A banda de les novetats que sempre incorpora, la Fira és també un espai de lleure i de participació en la vida col·lectiva, amb la possibilitat de gaudir d’activitats i esdeveniments per a tots els públics. La Festa de l’Animal de Companyia, la Mostra d’Art Jove, juntament amb els espais d’activitats familiars i els dedicats al Nadal, entre moltes altres manifestacions, fan de la ciutat un referent per als visitants d’arreu.

programa-purissima-2017.indd 9

28/11/17 15:13:17


?J9e' Molt importontll!

Patis espectaculars

.

an1vers0,.~'.

,.;~;;Q, ,

2 centres a Sant Boi el Bonaventura Aribau , 17 (Pça. Catalunya) el Antoní Gaudí, 69 IBarri Marianaol Llars d'infants autoritzades per la

I ll

de 540 i 300 m2

Generalitat de catalunya Departament d'Educació

5 horaris a escollir des de les 6 del matí Entrades i sortides t molt flexibles

Informació del Projecte Educatiu i visita instal · lacions

elf.: 680 997 097 Project e Educat iu de qualit at , molt bona preparació per anar a P3

~ J.. r~

400 ilOO ml de classes climatitzades

INVERTEIX EN l'EDUCACIÓ Da TEU FIU./A

Nova Gamma

fÀ\ ~

RENAULT Passlon for li fe

Crossover by Renault

RENAULT ROS www.renaultros.com Carretera de la Santa Creu de Calafell, 1. Tel. 936 52 20 51 . SANT BOl DE LLOBREGAT Avinguda Bertran i Güell, 36. Tel. 936 62 08 58. GAVÀ

programa-purissima-2017.indd 10

28/11/17 15:13:31


O

-H R A V MPRO a

CO unicipal de l A E N a dm VI uríssim l’estan a

a de r i F a 1 7

Dies 6,7 i 8 de desembre de 2017

Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer

Horari: de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h

programa-purissima-2017.indd 11

la P

UNIÓN EUROPEA

28/11/17 15:13:31


talk l ~

Mètode comunicat*au- GrUps reduits Infantil· Primària - ESO -"Batxillerat - Adults

.J..- Cambridge English ..... E..-n l"rt~•hon Cfllrrt

RONDA SANT RAMON, 118 LOCAL 3 SANT BOl DE LLOBREGAT

T. 93 277 78 48

programa-purissima-2017.indd 12

28/11/17 15:13:33


Durant els dies de la Fira de La Puríssima, la terrassa del Museu de Sant Boi esdevé l’esp pai #ViCult17, la p parada ideal p per descansar i g gaudir del terrassing g, escoltar la bona música q que es fa a Sant Boi i fer un tast de vins o cerveses.

12h PALOS DE CIEGO

12h THE VINOS

12h FUM, FUM, FUM!

13h TROBAR DE MORTE 12h FAR Us donem la benvinguda, dins del ViCult, a la presentació oficial d’un llibre-disc que recull 12 nadales tradicionals versionades, interpretades i il.lustrades per artistes locals. És el resultat de la col·laboració de moltes persones: des de totes aquelles que van triar la seva nadala preferida fins als músics, il.lustradors i dissenyadors que van completar aquesta obra coral.

programa-purissima-2017.indd 13

28/11/17 15:13:35


Escaneja el codi QRJ

[!]

.

li

r:'l .... • . 1:.1. ...

-

Sant Boi · Ctra . Sta Creu de Calafell, 63-67. Tel: 93 592 37 88 www.GRUPTAUTOMOCIO.es

programa-purissima-2017.indd 14

28/11/17 15:13:36


Carpa fresca 2017

Menú de Fira

Dies 6, 7 i 8 de desembre de 10 a 21.30 h Mostra de fruites i verdures

“El camp d’ahir, avui i sempre”, amb productes frescos subministrats per la Cooperativa Agrària Santboiana i el Mercat de Pagès de Sant Boi

Concurs de preguntes

Participa en el concurs, aprèn curiositats de la pagesia santboiana i guanya grans premis

Orgull Pagès

Vesteixte com un pagès o una pagesa. Passa pel photocall i fes-te una foto. Segueix a Instagram @firapurissima i penja la foto amb l’etiqueta #sborgullpages. Sentir orgull pagès té premi. Participa-hi!

Estands d’entitats agràries

i venda de productes dels camps de Sant Boi

Dia 6 de desembre

Menú diari

De 12 a 13.30 h

Cuina en directe

Viu en directe l’elaboració de plats amb els nostres productes agrícoles i tasta les

degustacions del resultat final

De 16 a 20 h

Taller d’elaboració artesanal de cervesa de carxofa

A càrrec de Sittar Green. Aprèn a elaborar cervesa artesana de carxofa santboiana i fes-ne un tast!

18.30 h

Tast d esgustació de productes del camp Fins a exhauriment d’existències

20 h

Concert dels Sittar Green i tast de cervesa artesana Gaudeix d’una música que transmet molt bon rotllo mentre fas un tast de cervesa artesana Música fresca a la Carpa Fresca!

programa-purissima-2017.indd 15

28/11/17 15:13:37


Carpa fresca 2017

Dijous 7 de desembre

Menú infantil

(6, 7 i 8 desembre)

De 12 a 13.30 h

Carmanyoles saludables

D’11 a 14 i de 17 a 20 h

De 16.30 a 18 h i de 18.30 a 20 h

amanides amb varietats agrícoles i altres receptes amb fruites. Cuinar jugant per aprendre a menjar de tot.

Taller d’elaboració de menjar sa per emportar. Menja sa, també fora de casa

Taller de decoracions amb hortalisses i flors

Emporta’t la teva decoració de Nadal i aprèn a fer molts més guarniments

18.30 h

Tast degustació de productes del camp Fins a exhauriment d’existències

Divendres 8 de desembre De 12 a 13.30 h

Cuina en directe

Viu en directe l’elaboració de plats amb els nostres productes agrícoles i tasta les degustacions del resultat final

Taller de cuina infantil: Taller infantil d’hort:

planta el teu enciam i emporta-te’l a casa per cuidar-lo

Circuit de tractors de pedals

: diverteix-te conduint un tractoret i et sentiràs com un pagès de vertat!

Taller de maquillatge facial creatiu:

converteix la teva cara en fruita o verdura, què se sent?

Taller infantil de decoracions amb hortalisses i flors:

desperta la teva creativitat. experimenta amb nous materials.

18.15 h

Tast degustació de productes del camp Fins a exhauriment d’existències

18.30 h

Els pagesos de Sant Boi prenen la paraula!

Vine a xerrar una estona amb pagesos de Sant Boi i descobreix allò que no sabies sobre la pagesia. Intervenen: · Lluís Solana, president de la Cooperativa Agrària Santboiana · Pere Herrero, sotspresident de la Cooperativa Agrària Santboiana · Amadeu Alemany: presentador i moderador de l’acte

programa-purissima-2017.indd 16

28/11/17 15:13:38


(PLAÇA

DE

MOSSÈN JAUME OIIVERAS. DE 10 A 22 H)

Fira de Cervesa Artesana Arriba la 4a Fira de Cervesa Artesana amb 14 productors i més de 40 cerveses artesanes. QUER BERGA CERVESA HOPE SANT SADURNÍ D’ANOIA CERVESA LO VILOT ALMACELLES ARRIACA BARCELONA SANTO CRISTO SAN CIBRAO DAS VIÑAS THE ROLLING BEER SABADELL LA MONTNEGRE CALELLA RÚSTICA BUFONA CUNIT TERRA ASPRA TORTELLÀ CERVESES LA CASTELLERA VILAFRANCA DEL P. CERVESES LA PIRATA SÚRIA CERVESES BRIPAU SANT PERE DE RIUDEBITLLES CERVESES CORNÈLIA CORNELLÀ DE LL. BARRET CERVESES GRANOLLERS THE BIG WHIM FEM CUINA MEDITERRÀNIA, SENZILLA, SABOROSA, DIVERTIDA I AMB MOLT AMOR. Organitza:

TOT BEGUT TOT PER BEURE

totbeguttotperbeure

totbeguttotperbeure@gmail.com

(PLAÇA CONSTITUCIÓ. DE 10 A 22 H)

Mostra de Food Trucks

CARAVANA CARAMBOLA APERITIUS, ENTREPANS, PINXOS I XIPS CORAZÓN VERDE MENJAR TAILANDÈS. VEGÀ I SENSE AL·LÈRGENS FOOD’N ROLL HAMBURGUESES GOURMET 100% VEDELLA DE VIC I HAMBURGUESES ARTESANES DE SEITÁN I TOFU REINA CROQUETA CROQUETES SELECTES. MÉS DE 25 VARIETATS DE CROQUETES FRESQUES I ARTESANALS WOK ON THE ROAD WOKS I PITES AL MILLOR ESTIL ASIÀTIC ZANUY TEX-MEX SABOR MEXICÀ SOBRE RODES LA BODEGUETA IBÈRICA ESPECIALITAT EN TORRADES AMB IBÈRICS I PERNIL TALLATS AL MOMENT. ESCUDELLA BARREJADA TREBALLEM L’ART CULINARI I INVESTIGUEM EL RECEPTARI ANTIC I POPULAR

programa-purissima-2017.indd 17

28/11/17 15:13:40


1•nncl ...........................

.... _...,. .-...¡

Montmany, 59

-

Rambla Rafael Casanova, 18

Nou,43

P~mel

• ..

lluís Pascual Roca, 56

Panet ...

Mercat de la

~~~.~~~~.~~~.....

Jaume I, 73

....................¡··········.. ··: - ..... r.....

"'·· ... . . ...... ............................

. •

1

~~! ... . . .

'\'\

·"

N ord, 28

Panel. Plaça Cap de la Vila, s

.

...............

.................. ...... Panet

Maria Fortuny.. Sl

Francesc Macià, 1 1

Panet ............... ...............................................................,.• Francesc Macià~ S4

Visiteu l'estand de Fadrins de la Fira (Pl. Ajuntament) ......., ~ AJUNTAMENT DE V SANT 601 DE LLOBREGAT

programa-purissima-2017.indd 18

Panel

28/11/17 15:13:41


LA FIRA

EN XIFRES

2017

> 52.000 m2 de recinte firal > 12.000 m2 de superfície d’exposició > 485 expositors > 331 parades al carrer > 40 parades de la Fira del Planter i Fira de Nadal > 57 expositors al pavelló comercial > 14 productors artesanals a la Fira de la Cervesa Artesana i més de 40 varietats de cervesa > 8 Food trucks > 13 línies d’autobús. Transport públic a la Fira > 1.500 places d’aparcament a 50 m de l’estació dels FGC Sant Boi > 260.000 visites > Nota mitjana atorgada pels visitants en la darrera edició : 8,18 (sobre 10) > 6,9 milions € d’impacte econòmic > 26,5 € de despesa per visitant > 316.704 € (50% aportació municipal) de despeses d’organització programa-purissima-2017.indd 19

28/11/17 15:13:42


El disseny del nou Kla Stonlc està pensat per als que, de cada trajecte, en fan una aventura. Un acabat aerodinàmic i esportiu defineix encara més la teva personalit at. Fars amb tecnologia LEO remarcaran sempre la teva presència. Moltes combinacions de color, tant interiors com exterior s, li donaran el teu segell per sonal. Aixl és el Nou Kia Stonic, per als que volen més de la vida.

The Power to Surprlse

Vine a descobrir-lo!

A.R. MOTORS CI Riera Roj a, 26. Quadis Autocentre • Sant Boi de Llobregat • Tel.: 93 635 87 00 • www.armotors.es Consum combinat (1(100 Iem): 4,2-5,2. Emissions de C02 (g(lcm): 109-118. "Consulteu ol ""'nual de garantia Kla.

programa-purissima-2017.indd 20

28/11/17 15:13:44


Tiquet per a la zona d’atraccions

VÀLIDS NOMÉS ELS DIES 9 i 10 DE DESEMBRE 2017

programa-purissima-2017.indd 21

28/11/17 15:13:45


MAS SONI

JARDINERIA DES nE 1952 www mns-;;onts! com

• Projectes • Consultqria. · Manteniment • Construcció ~ · Piscines naturalitzades ·Arboricultura • Sistemes de re¡ auto màlic • 11-luminacló • Cobertes enjarditla"lles

l'iseI~ n+ SERvtaos DE JARDINERIA jardineria y limpie.za

~PIW DE COLEcnVIOAOES

.

.....

OOMUNIDADES

-

~~~

tioii!Orrl.,_.flt!"IIP"'"'•

*tollpll.lr.--Pl'*'*'

CI UUis CIMPAIII1. IS V11JIIUIS

'" 118 518 . 93 637 58 69 WIW.IIICIIU.EI

0 (9

C iorrefleueras, 37 Sant Bo1 dc: IObree,at

T 93ij 400 4l~ ·F 936 307289 ma<son1@masson" com

programa-purissima-2017.indd 22

28/11/17 15:13:46


Dimarts

5 desembre

BIBLIOTECA JORDI RUBIÓ I BALAGUER 21 H

Recepció oficial als expositors

CAN MASSALLERA 21.30 H

En concert, a Sant Boi…

La Casa Azul Guille Milkyway, nom que hi ha al darrere de La Casa Azul, ha aconseguit enderrocar les barreres de la comercialitat per fer arribar a tothom el bubblegum, el sunshine-pop, l’europop i altres estils amb les més belles melodies i arranjaments perfectes. Gratuït. Entrada, a partir de 16 anys. Aforament limitat a la capacitat de la sala, 700 persones.

programa-purissima-2017.indd 23

28/11/17 15:13:48


~ ~©~$©lli\ q

/A®$

@>OC

~u

[p~\& ~~íP)~

(f®r;?®~ffi\ ~~ ij©~aMJ ~ ~~~~Ql]

®©~~WU©JA@!@:f

100 litres més bonificats per persona addicional I dia. ifotes les llars ae Barcelona i les ciutats ae l'àrea metrOP-Olitana gaudeixen de 300 litres d'aigua al dia a un preu bonificat. Però, a més, si a casa sou més ae 3, per caoa persona addicional ROdeu sol·licita~ 100 litres més al dia amb la mateixa bonificació. Informa-te'n al900 71O71 O, a les nostres oficines i a aiguesoel:iarcelona.cat

programa-purissima-2017.indd 24

28/11/17 15:13:58


Dimecres

6 desembre

MASIA DE CAN JULIÀ DE 9 A 11 H

Esmorzar de pagès Obert a tothom. Preu del tiquet, 2 €. Venda als casals i a Can Julià, el mateix dia (fins a exhaurir existències). ORGANITZA /

Federació els Garrofers

CAMP MUNICIPAL DANI JARQUE -CIUTAT COOPERATIVA DE 9 A 19 H

VII Torneig Aleví CF Ciudad Cooperativa Més de 2.000 jugadors de diferents equips. ORGANITZA /

CF Ciutat Cooperativa amb la col·laboració de l’Ajuntament.

PLAÇA DE L’AGRICULTURA 9.30 H

Trobada de Cotxes Clàssics i Antics Els vehicles estaran exposats a la plaça de l’Agricultura i faran una cercavila per Sant Boi d’11.30 a 12.30 h. Inscripcions o més informació al telèfon 626 766 806. ORGANITZA /

Associació de Vehicles d’Època del Baix Llobregat

CARPA FRESCA DE 10 A 21.30 H

Menú de Fira. Mostra de fruites i verdures El camp d’ahir, avui i sempre, amb productes frescos subministrats per la Cooperativa Agrària Santboiana i el Mercat de Pagès. Participa en el concurs, aprèn curiositats de la pagesia santboiana i guanya grans premis. Orgull Pagès: Tenim atrezzo per convertir-te en pagès o pagesa. Sent orgull pagès, fes-te una foto i penja­ la amb l’etiqueta #sborgullpages a Instagram, recorda seguir @firapurissima. Les tres millors tindran premi. Estands d’entitats agràries i venda de productes del camp de Sant Boi.

programa-purissima-2017.indd 25

28/11/17 15:13:59


Dimecres

6 desembre

ESPAI POP HOUSE (CARRER DEL PONT, NÚM. 6) DE 10 A 21 H

Topö Market Exposició i venda de productes de disseny (il·lustració, bijuteria, complements per a la llar...) realitzats a petita escala, amb caràcter únic, de qualitat i de proximitat. Una oportunitat única per adquirir dissenys originals. Accés lliure i gratuït ORGANITZA /

We Art

ESPAI DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE D’11 A 14 H I DE 16 A 18 H

Circuit d’educació viària de la Policia Municipal Per a infants de 4 a 8 anys. DAVANT DE LA BIBLIOTECA JORDI RUBIÓ I BALAGUER D’11 A 13 H

V Ballada Country Activitat oberta a tota la ciutadania. ORGANITZA /

Associació Country’s Sant Boi

CARPA FRESCA D’11 A 14 H I DE 17 A 20 H

Menú Infantil. Taller de cuina Amanides amb varietats agrícoles i altres receptes amb fruites. Cuinar jugant per aprendre a menjar de tot. Taller de l’hort: planta el teu enciam i emporta-te’l per cuidar-lo. Circuit de tractors de pedals. Taller de maquillatge facial creatiu per convertir-te en una verdura o una fruita. Taller infantil de decoracions amb hortalisses i flors.

programa-purissima-2017.indd 26

28/11/17 15:14:07


A L’ESPAI FAMILIAR (AL COSTAT DE L’AMFITEATRE DEL PARC DE LA MUNTANYETA) D’11 A 20 H

Tallers infantils D’11 a 14 h i de 17 a 20 h Taller de granja per conèixer millor els animals de granja D’11 a 18 h Tallers de manualitats, jocs i diferents propostes per passar una bona estona ORGANITZA /

MiM Psicologia

I a partir de les 17.30 h i fins a l’exhauriment d’existències, pa amb xocolata per a els nens i nenes nes ORGANITZA /

Panet

PARC DE LA MUNTANYETA D’11.30 A 13 H

Cercavila de Gegants ORGANITZA /

Gegants de Sant Boi

programa-purissima-2017.indd 27

28/11/17 16:02:47


Soluciones de Movilidad Ofrecemos una propuesta integral de soluciones para la movilidad de las personas. Con una clara vocación innovadora que nos ha permitido generar nuevos espacios de interrelación y compromiso con la sociedad. Oueremos aportar los valores diferenciadores que nos ofrecen la larga experiencia acumulada en la gestión logfstica y el compromiso en mejora permanente, la tecnificación y respeto al medio ambiente.

.Avan-t Grup

Sustainable Mobility Solutions

Av. de la Marina, 1 08830 Sani Boi de I lobregat Barcelona - Spain Tels:

1 34 902

500 512 ·

~34

936 528 488

avantgrup@avantgrup.com www.avantgrup.com

Realizamos parkings y rampas con tratamiento antideslizante para vehículos, pistas deportivas, pequeño parcheado de asfalto ...

programa-purissima-2017.indd 28

28/11/17 15:14:22


Dimecres

6 desembre

AMFITEATRE DEL PARC DE LA MUNTANYETA D’11.30 A 12.30 H

Story Time The Elf’s Inventions Kids & Us Sant Boi us convida a l’hora del conte en anglès. ORGANITZA /

Kids & Us

TERRASSA DEL MUSEU CAN BARRAQUER DE 12 H I 13 H

Concert i tast amb:

Palo de Ciego i Palos Trobar de Morte Trob .

ESCENARI PLAÇA DE L’AGRICULTURA ESCENA DE 12 A 13 H

Mosstra promocional del Mo Musical Hostal Barcelona Mus Activitat Ac ctit vi vita tat ooberta a tota la ciutadania. ORGANITZA ORGANITZ TZA TZ A/

programa-purissima-2017.indd 29

Spai Carioca

28/11/17 15:14:24


Dimecres

6 desembre

ESPAI D’ENTITATS DE 12 A 13 H

Taller Infantil Decoració per a la taula de Nadal A càrrec d’Alba Vera JARDINS DE CAN TORRENTS (ESPAI FET A SANT BOI) D’11 A 13 H

Programació Especial Ràdio Sant Boi Amb entrevistes i actuacions en directe ORGANITZA /

Ràdio Sant Boi

ESPAI DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE DE 12 A 13 H

Demostracions i proves en circuit tancat de la Moto S02i Silence, e-Bikes i Patinet Elètric ORGANITZA /

Zeroemissions

CARPA FRESCA DE 12 A 13.30 H

Cuina en directe Viu en directe l’elaboració de plats amb els nostres productes agrícoles MERCAT D’ART JOVE DE 12 A 14 H

Sessió de

mOrsa punxadiscos MERCAT D’ART JOVE ELS TRES DIES DE FIRA, DE 12 A 14 H I DE 15 A 20 H

Taller de Creació d’objectes amb goma pneumàtica Impartit per El Jardín Cósmico

programa-purissima-2017.indd 30

28/11/17 15:14:41


AMFITEATRE DEL PARC DE LA MUNTANYETA 12.30 H

Exhibició d’arts marcials Caballero Ryusando ORGANITZA /

Arts Marcials Caballero Ryusando

ESCENARI PLAÇA DE L’AGRICULTURA DE 13 A 14 H

Exhibició de Taekwondo Yong-Gi Sant Boi ORGANITZA /

Escola Haw-Rang-Do (Can Massallera)

CARPA COMERCIAL DE 15 A 18 H

ió Tallers de programacció amb Minecraft ORGANITZA /

SAR Solutions

CARPA FRESCA DE 16 A 20 H

Taller d’elaboració artesanal de cervesa de carxofa A càrrec de Sittar Green. Aprèn a elaborar cervesa artesana de carxofa santboiana i fes-ne un tast!

programa-purissima-2017.indd 31

28/11/17 16:03:46


NUCLI ANTIC 1 Planter i Jardineria 2 Fira de Nadal 3 Mercadal Gastronòmic

3

NUCLI ANTIC 2 1

Vicult

3a mostra de Food Trucks 4a fira de la Cervesa Artesana Pessebre Artístic (Esglèsia) Fet a Sant Boi

4

4

Parades d’Artesania

MUNTANYETA

5

Exposició Municipal Sant Boi respira un altre aire

6 7

Esplais Joves

8

Carpa Fresca

Mercat d’Art Jove

9 Espai Entitats 10 Automoció 11 Pavelló Comercial i saludable

13 Bars Entitats Locals 14 Associacions

15 Espai Familiar

ETA

NY UNTA

M

5

Biblioteca

12 Mobilitat sostenible

e tr ea fit m A

14

6

7 8

Taller de granja

16 Atraccions

programa-purissima-2017.indd 32

15

9

28/11/17 15:14:56


CAN MASSALLERA

15

10

14

16

11 13 12

ri

Escena

programa-purissima-2017.indd 33

28/11/17 15:14:57


DESEMBRE APERTURA A SANT BOl DE LLOBREGAT

AQUEST

programa-purissima-2017.indd 34

28/11/17 15:14:58


Patrocinadors

Patrocinadors de la 71a 70a Fira Fira de la la Puríssima

Puríssima

Parc de la Muntanyeta

programa-purissima-2017.indd 35

El M er ca da l Fi ra de N ad al

At ra cc io ns

Fi ra

co m er ci al

Sant Boi de Llobregat, Llobregat, 6, 7 i 8 de de desembre desembre de 2017 2016

Bonaventura Calopa

Estació FGC

Servei de Firabús gratuït Durant els tres dies de la Fira de la Puríssima hi haurà un servei gratuït d’autobús que enllaçarà la Fira comercial, les Atraccions, El Mercadal i la Fira de Nadal (FGC). Organització : Ajuntament amb la col·laboració d’Avantgrup

28/11/17 15:15:06


R5R GRUP IMMOBILIARI

ZON~LTA RESIDENCIAL

EL

LLOR

~

El cor de CornellÃ

RSR GRUP IMMOBILIARI

programa-purissima-2017.indd 36

T. 93 474 22 44 - www.r5r.es 28/11/17 15:15:10


Dimecres

6

ESPAI MOBILITAT SOSTENIBLE DE 17 A 18 H

Demostracions i proves en circuit tancat de la Moto S02i Silence, e-Bikes i Patinet Elèctric desembre

ORGANITZA /

Zeroemissions

MERCAT D’ART JOVE DE 17 A 20 H

Taller de Lettering L’origen, les formes bàsiques i els materials per practicar i crear un text en lettering. A càrrec d’Ana Martínez, de Supercaligrafic. ESPAI D’ENTITATS DE 18 A 19 H

Taller Infantil: Fes les teves boles de Nadal A càrrec d’Alba Vera ESCENARI PLAÇA DE L’AGRICULTURA DE 18 A 18.30 H

Banda de la Hermandad del Santo Cristo de la Agonía y Nuestra Señora de los Dolores ORGANITZA /

Hermandad del Santo Cristo de la Agonía y Nuestra Señora de los Dolores

Degustació de productes ductes del camp Fins a exhaurir existències CARPA FRESCA 20 H

Concert Sittar Green en i tast de cervesa artesana Gaudeix d’una música que transmet molt bones sensacions mentre fas un tast de cervesa

programa-purissima-2017.indd 37

28/11/17 16:06:10


SERIN

BA~O COMPLETO · Derribos y desescombros · Repaso de lnstalaciones · Ceramíca de prlme;a calidad en paredes y suelos ·l~doro. bidé y bañe;a oplatode ducha •Grifería monomando

SERVIClOS E lNSTALAClONES

. . . . . . . . . . . . . . . .. . LtSOt CAMBIO DE BAFlERA Sustitutión bañe;a por plato de du<ha hasta 1,20cm

INSTALADOR AUTORIZADO • SEGURO DE RC EN TODOS LOS SERVICIOS

FINANCIACIÓN A12 MESES O% INTERESES

OFERTA WICA ............ (No lnduldala ....,.,.,.,

ESTRE~I.A..

OFERTA ...... (lnclulda la mamparo)

IIIt

Tel 936 308 190 ·fax 936 308 187 · C/ Rosellon n'128 Ba¡os tEd La uro Clar ana) 08830 Sant Bo<de Uobregat senn128@hotma•l com

IHt

DIVISIÓN DE CUMATIZACIÓN

COC!NA.....................EWA SU MOBIUARIO DE NUESTRA EXPOSICIÓN ENTRE ESTAS 3 OPCIONES: · Oerribos y desescombros · Repaso de lnstalaciones · Alita!ado de paredes y suelos con oeramicas de primera ~alidad · Griferia Monomando · Encime/a de graníto nacional

. . . . . . .. . . . . . . . . . S.ttot

·GAMMA MEDIA._,___ ,

MOt•

·GAMMA MEDIA-AlTA......._

"8A41. IAVV'III

'

·GAMMA ALT.\..- ...... . . . . . ..

fl'reclos para 3mtllnealesdealtos y bajos, Jnduyendo remates)

CALDERA CONDENSACIÓN ........ l.l95€ {Arlston, Roco, Forroll) AIRE ACONDICIONADO PANASONIC de 3000frlg. INVERTER......................895€ lfiSTAlAOÓM INClUfoA EN TOOOS NUUT1IOS 'IIOIMJCTOS

Electricldad, Fontaneria,Gas Tratamientos de agua (Osmsis, descalficadores), Proyectos de iluminación tipo LEO

Let•s go English

•:¡

Cf.Compte Borrell, 24 · 93 640 90 28 ·SANT 801 le~goenglish.idiomes@gmoil.!om

https://goo.gllforma/FjggsF6HaVNOnkXm2

programa-purissima-2017.indd 38

28/11/17 15:15:23


Dijous

7 desembre

COMPLEX ESPORTIU BALDIRI ALEU DE 9 A 16 H

Torneig Melé - Torneig d’Escoles de Rugbi 700 nens, d’entre 4 i 12 anys, de 8 clubs d’Espanya. ORGANITZA / Unió Esportiva Santboiana amb la col·laboració de l’Ajuntament

CARPA FRESCA DE 10 A 21.30 H

Mostra de fruites i verdures El camp d’ahir, avui i sempre, amb productes frescos subministrats per la Cooperativa Agrària Santboiana i el Mercat de Pagès. Participa en el concurs, aprèn curiositats de la pagesia santboiana i guanya grans premis. Orgull Pagès: Tenim atrezzo per convertir-te en pagès o pagesa. Sent orgull pagès, fes-te una foto i penja-la amb l’etiqueta #sborgullpages a Instagram, recorda seguir @firapurissima. Les tres millors tindran premi. Estands d’entitats agràries i venda de productes del camp de Sant Boi. A L’ESPAI FAMILIAR (AL COSTAT DE L’AMFITEATRE DEL PARC DE LA MUNTANYETA) D’11 A 20 H

Taller Infantil D’11 a 14 h i de 17 a 20 h Taller de granja, per conèixer millor els animals de granja. A partir de les 17.30 h i fins a l’exhauriment d’existències, pa amb xocolata per a tots els nens i les nenes. ORGANITZA /

Panet

programa-purissima-2017.indd 39

28/11/17 15:15:24


Dijous

7 desembre

ESPAI DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE D’11 A 14 H I DE 16 A 18 H

Circuit d’educació viària de la Policia Municipal Per a infants de 4 a 8 anys. TERRASSA DEL MUSEU CAN BARRAQUER 12 H I 13 H

Concert i tast amb

The Vinos i Far ORGANITZA /

Zeroemissions

AMFITEATRE DEL PARC DE LA MUNTANYETA DE 12 A 14 H

Story Time Saving Christmas Kids & Us Sant Boi us convida a l’hora del conte en anglès. ORGANITZA /

Kids & Us

ESPAI ENTITATS DE 12 A 13 H

Showcooking Dolços sense sucre A càrrec de la Cristina Viader ESPAI DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE DE 12 A 13 H

Demostracions i proves en circuit tancat de la Moto S02i Silence, e-Bikes i Patinet Elèctric ORGANITZA /

Zeroemissions

programa-purissima-2017.indd 40

28/11/17 15:15:32


CARPA FRESCA DE 12 A 13.30 H

Com preparar carmanyoles saludables Aprèn a preparar receptes senzilles i equilibrades per dinar fora de casa i amb productes de proximitat. MERCAT D’ART JOVE DE 12 A 14 H

Sessió del DJ Ricardo ESPAI ENTITATS DE 13 A 14 H

Showcooking Cuina

amb espècies i sense sal A càrrec de Cristina Viader CARPA COMERCIAL DE 15 A 18 H

Tallers de programació amb Minecraft ORGANITZA /

SAR Solutions

ESPAI ENTITATS DE 16.30 A 18.30 H

Taller de titelles de dits A càrrec de Teatre Imagina (activitat infantil) ORGANITZA /

Teatre Imagina

ESPAI MOBILITAT SOSTENIBLE DE 17 A 18 H

Demostracions i proves en circuit tancat de la Moto S02i Silence, e-Bikes i Patinet Elèctric ORGANITZA /

Zeroemissions

programa-purissima-2017.indd 41

28/11/17 15:15:43


Barcelona Premium Sant Boi

/ n

:_o

Motorrad

BMWService

BMWPremi1.1m Selection

Barcelona Premium Sant Boi Ctra. del Prat NO 15 Sant Boi de Uobregat 08830 (Junto a Centro Comercial Alcampo)

Tel: 933 319 800 I www.barcelonapremium.es

programa-purissima-2017.indd 42

28/11/17 15:15:48


Dijous

7 desembre

MERCAT D’ART JOVE DE 17 A 20 H

Taller d’objectes amb ciment ràpid Aprendre a fer massa de ciment per elaborar una peça feta amb aquest material. A càrrec de Raquel Sande de Proyecto Mamey

CARPA FRESCA DE 16.30 A 18 H I DE 18.30 A 20 H

Taller de decoracions amb hortalisses i flors Emporta’t la teva decoració de Nadal i aprèn a fer molts més guarniments ESCENARI PLAÇA DE L’AGRICULTURA DE 18 A 19 H

Mostra promocional del Musical Hostal Barcelona ORGANITZA /

Spai Carioca

CARPA FRESCA 18.30 H

Degustació de productes del camp Fins a exhaurir existències ESPAI D’ENTITATS 19 H

Xerrada i exhibició de dansa oriental Taller per a adults. Dansa oriental suau on es treballa la coordinació, l’atenció i la consciència corporal. ORGANITZA /

Associació Equilibri

programa-purissima-2017.indd 43

28/11/17 15:15:49


4o An· •"ersario

Ven a visitarnos y entra en el sorteo de una cesta valorada en 150 €. iTe esperamos! Ronda Sant Ramon, 81. C.P: 08830 Sant Bol de Llobregat (Barcelona). Teléfono: 936617887 Facebook: lacasadelbebesantboi

mm Dentistas

programa-purissima-2017.indd 44

• sases del sorteo: Compra mínima de 25 ( ,

50 %cito* Limpieza dental

28/11/17 15:15:59


Divendres

8 desembre

COMPLEX ESPORTIU BALDIRI ALEU DE 9 A 16 H

Torneig Melé - Torneig d’Escoles de Rugbi 700 nens d’entre 4 i 12 anys de 8 clubs d’Espanya. ORGANITZA / Unió Esportiva Santboiana amb la col·laboració de l’Ajuntament

PARC DE LA MUNTANYETA (DAVANT DE LA BIBLIOTECA) DE 10 A 13 H

Escacs Gegants ORGANITZA /

Club Escacs Sant Boi

CAN MASSALLERA DE 10 A 14 H

XIV Trobada d’Intercanvi de Plaques de Cava ORGANITZA /

Ajuntament i CPC

AMFITEATRE DEL PARC DE LA MUNTANYETA DE 10 A 14 H

nyia XI Festa de l’Animal de Compaanyia Homenatge a Carlos Úrios De 10 a 10.30 h Taller d’Spartan Dogs. Estimulant la ment del gos De 10.30 a 11.30 h. Taller d’Agility D’11.30 a 12.30 h. Desfilada de gossos del Refugi Municipal. Els nostres amics del refugi surten a passejar per la Puríssima De 12.30 a 14 h. Exhibició de Disc Dog i d’Agility. El KO, guanyarà el més ràpid De 10 a 14 h. mpo p lllles po es es Distribució, a les persones propietàries de gossos censats al municipi, d’ampolles plegables, per posar líquid sabonós. Ajuda’ns a mantenir Sant Boi Net ORGANITZA /

Refugi Municipal d’Animals de Companya, Club Agility Baix Llobregat i Ajuntament. tament.

programa-purissima-2017.indd 45

28/11/17 15:16:00


0PTIMUS

¡Ç::t FERRETERIA

\tDI P~ANETA, S.A. Subministraments industrials ·Material elèctric · Parament per la llar

Déianos mim. r a tu mascota

·~

servlclo a domlcllo

GRATIS

Servlclode

AUTOLAVADO

\... 931 825 366

9

programa-purissima-2017.indd 46

CI Gorona 17, 08830 • st Bo• de Llob

0

De lunes ~ vu.lrnes 09 30h - 13 30h

16 30h - 20 30h sabado. 10 ooh - 14·0oh

28/11/17 15:16:11


programa-purissima-2017.indd 47

28/11/17 15:16:12


Divendres

8 desembre

CARPA FRESCA DE 10 A 21.30 H

Mostra de fruites i verdures

El camp d’ahir, avui i sempre, amb productes frescos subministrats per la Cooperativa Agrària Santboiana i el Mercat de Pagès. Participa en el concurs, aprèn curiositats de la pagesia santboiana i guanya grans premis. Orgull Pagès: Tenim atrezzo per convertir-te en pagès o pagesa. Sent orgull pagès, fes-te una foto i penja-la amb l’etiqueta #sborgullpages a Instagram, recorda seguir @firapurissima. Les tres millors tindran premi. Estands d’entitats agràries i venda de productes del camp de Sant Boi ESPAI ENTITATS DE 10.30 A 12.30 H

Taller infantil de titelles de dits A càrrec de Teatre Imagina ORGANITZA /

Teatre Imagina

ESPAI DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE D’11 A 14 H I DE 16 A 18 H

Circuit d’educació viària de la Policia Municipal Per a infants de 4 a 8 anys A L’ESPAI FAMILIAR (AL COSTAT DE L’AMFITEATRE DEL PARC DE LA MUNTANYETA) D’11 A 14 H I DE 17 A 20 H

Tallers infantils D’11 a 14 h i de 17 a 20 h Taller de granja, per conèixer millor els animals de granja A partir de les 17.30 h i fins a l’exhauriment d’existències, pa amb xocolata per a tots els nens i les nenes ORGANITZA /

Panet

TERRASSA DEL MUSEU CAN BARRAQUER DE 12 A 13 H

Espai ViCult Presentació llibre de nadales programa-purissima-2017.indd 48

28/11/17 15:16:16


ESCENARI PLAÃ&#x2021;A DE Lâ&#x20AC;&#x2122;AGRICULTURA DE 12 A 12.30 H

Exhibició dâ&#x20AC;&#x2122;arts marcials Hikari ORGANITZA /

Arts marcials Hikari

ESPAI MOBILITAT SOSTENIBLE DE 12 A 13 H

Demostracions i proves en circuit tancat de la Moto S02i Silence, e-Bikes i Patinet Elèctric ORGANITZA /

Zeroemissions

MERCAT Dâ&#x20AC;&#x2122;ART JOVE DE 12 A 14 H

Sessió del Dj Ernie Beard CAL NINYO A LES 12.30 I A LES 20 H

Musical: Hostal Barcelona - Donde historia y arte se encuentran Preu: 9 â&#x201A;¬. Venda dâ&#x20AC;&#x2122;entrades, a Cal Ninyo i reserves, a www.spaicarioca.com Espectacle recomanat a partir de 16 anys ORGANITZA /

Spai Carioca

Divendres 8 de desembre Carpa dâ&#x20AC;&#x2122;entitats

ESPAI ENTITATS DE 13 A 14 H

Story Time: Gina Giner & Charlie Chives

ecretament enamorat r, la seva veïna, però len i discuteixen. es paus?

Kids & Us Sant Boi us convida a lâ&#x20AC;&#x2122;hora del conte en anglès ORGANITZA /

Kids & Us

CARPA COMERCIAL DE 15 A 18 H

nt Boi 9, Baixos Boi de Llobregat 7 VDQGXVFDW

Tallers de programació amb Minecraft IORGANITZA / SAR Solutions

programa-purissima-2017.indd 49

28/11/17 15:16:23


programa-purissima-2017.indd 50

28/11/17 15:16:31


Divendres

8

ESCENARI PLAÇA DE L’AGRICULTURA DE 16.30 A 17 H

Actuació de l’Orquestra de la Hermandad del Santo Cristo de la Agonía y Nuestra Señora de los Dolores desembre

Hermandad del Santo Cristo de la Agonía y Nuestra Señora de los Dolores

ORGANITZA /

PLAÇA DE L’AGRICULTURA DE 17 A 18 H

Zumbaldiri. Classe de zumba ORGANITZA /

Complex Esportiu Baldiri Aleu

ESPAI MOBILITAT SOSTENIBLE DE 17 A 18 H

Demostracions i proves en circuit tancat de la Moto S02i Silence,, e-Bikes i Patinet Elèctric Organització: Zeroemissions

ORGANITZA /

MERCAT D’ART JOVE DE 17 A 20 H

Taller: Laborato ori ri de joieria tèxtil i maaterials terials Experimentar i crear amb materials tèxtils l i eelements ls leme le eme ment n s re nt reci reciclats cicl clat as per crear diferents tipus de joies: collarets, arracades ts, s arrac a addes i aanells. ac nelllll s. ne s A càrrec d’Aina Oset de Carrousel Craft ESPAI ENTITATS DE 18 A 19 H

Màgic Cambras Espectacle per a grans i petits, on els mateixos ateeixxos espectadors es transformen en protagonistes nis i ttees is

programa-purissima-2017.indd 51

28/11/17 15:16:32


www.garro.es

Garro

El gran magatzem de la Construcció i l'Exposició

US DESITGEM BONES FESTES al servei del professional i el particular.

·~ llll' ,~ - ii ,Jl ...·.·~··~'· I Crto./Sonto Creu de Calafell, Iem. 10,7 08830 Soni Boi de Uobregol (BCN) Tel. 93 654 60 00- fax 93 640 06 20 emoíl gorro@gorro.es

Juon de lo Ciervo. 8- Nou A-B-C Pol. Ind. C on Coste lls- 08420 CANOVELLES (BCN) Tel. 93 840 90 86- fax 93 840 93 44 emoil gorro.Conovelles@gorro.es

CONSTRUCCIÓ · FONTANERIA ·SANITARIS ·CERÀMICA · ELÈCTRIC

CITROEn

NOU SUV COMPACTE CITROEN C3 AIRCROSS Més espai, Més modularitat #MesPossibilitats 520 l de maleter Modularitat rècord Citroen Advanced Comfort® Seients posteriors lliscants 12 ajudes a la conducció 85 possibiUtats de personalització Grip Control amb Control de Descens

n" a

ÏNSPÏReD

BYYOU

® li d troen.es

CONSUM MlXT(I./100 KM)/ EMISSIÓCO, (G/KM): CITROEN C3AJRCROSS: 4 ,0- 5,6/104·126.

PSA RETAll SANT BOl programa-purissima-2017.indd 52

CTRA. DEL PRAT, 1 - SANT BOl DE LLOBREGAT TEL.: 93 652 49 19

28/11/17 15:16:46


Divendres

8 desembre

CARPA FRESCA 18.15 H

Degustació de productes del camp Fins a exhaurir existències

CARPA FRESCA 18.30 H

Els pagesos de Sant Boi prenen la paraula! Amb Lluís Solana i Pere Herrero, president i sotspresident de la Cooperativa Agrària Santboiana, respectivament. Amb Amadeu Alemany com a moderador MERCAT D’ART JOVE 20 H

Lliurament del premi del concurs a La Millor Parada del Mercat d’Art Jove

programa-purissima-2017.indd 53

28/11/17 16:07:05


programa-purissima-2017.indd 54

28/11/17 15:16:58


â&#x20AC;˘

Hospitalitat, com ahir, avui i sempre

Germanes HospitalĂ ries BENITO MENNI CASM

www.ho spitalbenitomenni .org

programa-purissima-2017.indd 55

28/11/17 15:16:58


ALTRES ACTIVITATS

MERCAT D’ART JOVE D’11 A 21 H

il ·lu str ació : D avi d M artínez B an ú s

Espai format per parades de diverses disciplines d’arts plàstiques: il·lustració, disseny gràfic, pintura, fotografia, disseny tèxtil, bijuteria... on joves artistes locals exposen i venen les seves obres. També hi haurà activitats i tallers: Espai d’experimentació permanent per crear objectes amb diverses tècniques. Taller de creació d’objectes amb goma pneumàtica, a càrrec d’El Jardín Còsmico (d’11 a 14 h i de 15 a 20 h). Concurs de fotografia a Instagram El mercat d’art amb mirada jove (segueix @joventutsantboi i publica amb l’etiqueta #majsboi17) on es pot guanyar una sessió d’scape room per a 6 persones. Es podrà votar la millor parada del mercat (resultat, el dia 8, a les 20 h). Exposició dels cartells finalistes del IV Concurs de Cartells del Mercat Jove i de les peces de la mostra d’il·lustració del dia 6. Més informació: Servei d’Informació Juvenil El Punt La Factoria Jove de Can Massallera C. Mallorca, 30. Tel. 93 652 98 43. Whastsapp 673036495. c/e: elpunt@santboi.cat. joventutsantboi.cat i comptes a Facebook, Twitter i Instagram (@joventutsantboi) CAN MASALLERA DIA 8

Exhibició de coreografies de dansa 15,30 h Estudi Baobabs / 17 h Acadèmia Susi / 18.30 h Dancefit Boombàstic / 20 h Acadèmia Luisa Fernando / 21.30 h Escola FipBall PLAÇA DE L’AJUNTAMENT

Pessebre tradicional A l’entorn de les parades de Nadal de la Fira, podeu visitar el pessebre tradicional i trobareu tots els elements que es necessiten per muntar el vostre propi pessebre ESGLÉSIA PARROQUIAL DE SANT BALDIRI

Pessebre artístic Horari: Dissabte. 5, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. Diumenge. 6 i dissabte. 8, de 9.45 a 11 h , d’11.45 a 14 h i de 16 a 20 h. Dilluns 7, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. A banda dels dies de la Fira, també es podrà visitar abans o després de les misses. Visites concertades per a grups. ORGANITZA /

Pessebristes de Sant Boi

programa-purissima-2017.indd 56

28/11/17 15:16:59


CAN BARRAQUER I TERMES ROMANES

Jornada de portes obertes al Museu Horaris: Termes Romanes, d’11 a 14 h, i Can Barraquer, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h Entrada gratuïta PLAÇA DE L’AJUNTAMENT

A un Salt de Barcelona Horari: de 10 a 14 h i de 16 a 21 h Estand de promoció turística ORGANITZA / Consorci de Turisme del Baix llobregat

CARRER DE BALDIRI ALEU

Donació de sang i control de tensió i hepatitis Donació de sang. Dies 6 i 8, de 10 a 21 h Tensió arterial. Dies 6,7 i 8, de 10 a 14 h Prova d’hepatitis. Dia 7, de 10 a 14 h ORGANITZA / Creu Roja i Banc de Sang i Teixits PLAÇA DE L’AJUNTAMENT

Venda de Fadrins de Sant Boi ORGANITZA /

Col·lectiu de pastissers i forners de Sant Boi

Bars entitats locals Un dels espais emblemàtics on cada any tots els visitants poden gaudir de les millors tapes i entrepans de la Fira: CPUD Málaga, Casa de Sevilla, Unión Extremeña i Gent de Sant Boi.

programa-purissima-2017.indd 57

28/11/17 15:17:05


FIRABUS

Per moure’s per la Fira

Durant els tres dies de la Fira de la Puríssima hi haurà un servei gratuït d’autobús que enllaçarà el parc de la Muntanyeta i el centre històric.

Les parades són les següents:

> Centre històric (davant de l’estació dels FGC)

> Fira comercial (parc de la Muntanyeta/ronda de Sant Ramon amb carrer de Baldiri Aleu) > Zona d’atraccions (carrer d’Alacant)

> Zona museística (Termes Romanes)

Organització: Ajuntament amb la col·laboració d’Avant Grup

programa-purissima-2017.indd 58

28/11/17 15:17:11


la Puríssi

't.¡t LOCAL I RE.COLLIR

rt-Z~

a domic.ili

93 630 39 00 - 93 65Z 50 50 Kossén .Jacint Verdaguer, 66

SANT BOI

OFERTA EXCLUSIVA FIRA PURÍSSIMA -----~

lnfom~tt

dt Its cont1icions

""""'"""'llxb•ldiri•I«<.CIIII· 93 no za 38

programa-purissima-2017.indd 59

28/11/17 15:17:12


Expositors pavelló comercial estands promoció

PRODUCTO TÍPICO DE GRANADA PRODUCTOS DE CASTILLA Y LEÓN

ADESLAS AEGON AGRUPACIÓ ASSOCIACIÓ COMERÇ SANT BOI BRICODUCHA CEM DUET PAU GASOL CONSULTORES DE BELLESA GANIVETERIA ALBACETE

Barcelona Madrid Sant Cugat del Vallès Sant Boi de Llobregat Canovelles Sant Boi de Llobregat Cornellà de Llobregat Vilafranca de los Caballeros (Toledo) GRUP CORSA, TRACTAMENTS D’AIGUA Barcelona IMC SPAIN Massanassa-Valencia LA MILLA D’OR Sant Boi de Llobregat MUGENDO Sant Boi de Llobregat PEDRO ARTÍCULOS VARIOS Puerto Sagunto PELADOR 5 EN 1 Elche PLAZA PIEL Elche REGALOS BEGOÑA Valladolid SAR SOLUTIONS ROBOTICA & INFORMATICA Sant Boi de Llobregat SECURITAS DIRECT Madrid THERMOMIX Sant Boi de Llobregat VIVENSO, SIENTE Y EXPERIMENTA EL AIRE PURO WWW.BYGOTICO.COM Zaragoza ZAPATARI Iruña/Álava

pavelló comercial estands alimentació i venda directa ACEITUNAS CAÑADAS ACEITUNAS TORRALBA ACEITUNAS Y SALAZONES LUMAR R ANXOVES DE PALAMÓS ARTESANS DE L’ABEL BERENJENAS DE ALMAGRO Y ACEITUNAS BOTIFARRES DE LA TERRA CARNICAS CAÑADAS CASA DÍAZ PRODUCTOS REGIONALES CASA SAYOS- BERGA CELLERS MASET COQUES DE PERAFITA DEMENORCA DOLÇ ESTIL PASTISSERS EMBOTITS CASOLANS DE PLANOLES EMBOTITS DE LA GARROTXA EMBOTITS I FORMATGES PLANA DE VIC FORMATGE DE PASTOR IDIAZABAL FORMATGES BETARA- PERAFITA HX WOK IBERICOS EXTREMEÑOS LA CASA DE L’AVI L’HEURA EMBOTITS MASIA FONTIRONS PANADERIA GALLEGA (PAN VELLO)

Socuellanos Ciudad Real San Antonio de Requena / Valencia El Portón - Valencia Palamós Matarò Valenzuela de Calatraba- Ciudad Real Sant Martí Sarroca Socuellanos Ciudad Real Vallirana Terrassa La Granada- Barcelona Perafita Ciutadella menorca La Llagosta Planoles La Pinya- Girona Barcelona Manresa Perafita Barcelona Castuera L’Hospitalet L’Ampolla L’Espunyola Lugo

QUESERIA ROSILLO RESTAURANTE TIO BIGOTES EMPANADAS Y PIZZAS ROSMAR PRODUCTOS GALLEGOS SALAZONES CAÑADAS SALAZONES Y CONSERVAS BLASAN TOT NATURAL VISUAL CAKES BCN WWW.VINOSEFECTOFUEGO.COM

Guadix Cabanillas del Campo Guadalajara Sitges Castelldefels La Coruña Socuellanos Ciudad Real Santoña- Cantabria Besalú Barcelona Hospitalet de Llobregat

ESPAI AUTOMOCIÓ CONCESSIONARIS RENAULT ROS ŠKODA LAMPIS SUZUKI - CLOTET – FORD ESPAI MOBILITAT SOSTENIBLE I SALUDABLE AMB BICIBOX EUROVERD ELECTRIC MOBILITY POLICIA LOCAL SANT BOI QUADIS AUTOCENTRE SANT BOI RENAULT ROS ŠKODA LAMPIS TOYOTA STARBAIX WALLBOX ZEROEMISSIONS BARS ENTITATS LOCALS CASA DE SEVILLA C.P.U.D MÁLAGA GENT DE SANT BOI-GRUP MUNICIPAL ERC-AM UNIÓN EXTREMEÑA ESPAI ENTITATS LOCALS ACCIS SANT BOI ASOCIACIÓN ESPAÑOLA DE ESCLERODERMIA ASSOCIACIÓ COMPASSIÓ I VIDA ASSOCIACIÓ D’AMISTAT SAN MIGUELITO DE SANT BOI ASSOCIACIÓ DONES MAGRIBÍ EL FARAH ASSOCIACIÓ EQUILIBRI, OBERTAMENT I IMAGINA AVECE ICTUS BANC DEL TEMPS CREARTE ASOCIACIÓN


DNA FAMILY BOOK FIBROBAIX IBN ROCHD LGTB VIOLETA OBRA SOCIAL SANT JOAN DE DEU (Sindrome de Rett ) PLATAFORMA TDHA TOTS SOM SANTBOIANS UPA DIVER’S

LA BODEGUETA IBÉRICA REINA CROQUETA WOK ON THE ROAD ZANUY FOOD TRUCK

Quina sort, hi trobaré de tot!

FIRA DE LA CERVESA ARTESANA ARRIACA

BARRET CERVESES CERVESA LO VILOT CERVESA RUSTICA BUFONA

CARPA FRESCA COOPERATIVA AGRARIA SANTBOIANA UNIÓ DE PAGESOS

CERVESES BRIPAU

CERVESES CORNÈLIA CERVESES HOPE CERVESES LA CASTELLERA CERVESES LA PIRATA LA MONTNEGRE QUER SANTO CRISTO-CERVEXAS DE OURENSE

ENTITATS JUVENILS

Yunquera de Henares (Guadalajara) Granollers Almacelles Sarral en la Conca de Barberà (Tarragona) Sant Pere de Riudebitlles Cornellà de Llobregat Sant Sadurní d’Anoia Vilafranca del Penedès Súria L’Alt Maresme Berguedà San Cibrao das Viñas Ourense Tortellà Barcelona Ripolll

De la fira al Nadal, comerç local

AGRUPAMENT ESCOLTA SANT RAMON NONAT ESCOLA ANTONI GAUDÍ ESPLAI ARRELS IES ÍTACA INSTITUT JOAQUIM RUBIÓ I ORS INSTITUT MARIANAO ASSOCIACIONS ALCER ASSOCIACIÓ M.A.X CARITAS PARROQUIAL EL PAPIOL CIUDADANOS PARTIDO POR LA CIUDADANIA DEMÒCRATES DE CATALUNYA ESQUERRA UNIDA I ALTERNATIVA LA LLAR DELS PELUTS NOMA, NO LA MALTRATO ANIMAL

MERCADAL GASTRONÒMIC

Manresa Barcelona Sant pere de Ribes Sant Cugat del vallés

Molins de Rei Barcelona Cornellà L’Ametlla del Vallés

FOOD TRUCKS CARAVANA CARAMBOLA CORAZON VERDE ESCUDELLA BARREJADA FOOD’N ROLL

Edita: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat Disseny i maquetació: circularsquare.eu Impressió: Rotocayfo, S. L. Distribució: Igualssom

Manresa Barcelona Sant pere de Ribes Sant Cugat del vallés Molins de Rei Barcelona Cornellà L’Ametlla del Vallés

TERRA ASPRA THE BIG WHIM (FOOD TRUCK ) THE ROLLING BEER - LA CALAVERA ALTRES EXPOSITORS CONSORCI DE TURISME DEL BAIX LLOBREGAT CREU ROJA DE SANT BOI UNITAT DONACIÓ DE SANG CREU ROJA

Sant Boi LA COM

a

Amb el suport de:

Comercialitza publicitat: Komunica (Grupo Oto Media, SL) Lola Anglada, 21 08840 Viladecans T. 930 153 361


A~~!?!~~~~~;.~·,L~"""'"'

GESTIÓ DE RECICLATGE I TRANSPORT DE RESIDUS FÈRRICS - NO FÈRRICS - VFU - N FU - RAEES - TRANSFORMADORS - COR

Oficines centrals:

Delegacions:

MOLINS OE REl (BARCELONA)

BARCELONA: SANT BOl DE LLOBREGAT, SANTA COLOMA DE GRAMANET, CASTELLBISBAL I ZONA FRANCA DE BARCELONA UEIDA: PALAU D'ANGLESOLA

T. 936 803 676 F. 936 800 851

TARRAGONA: L'ARBOÇ

viudaclariana@viudadllri-.com

GIRONA: CELRÀ

ZARAGOZA:GALL UR

www.viudaclariana.com

~~~OP.. FAX Etvc.ú,qb

<.<'~

.....,_<::>

~

Q:'

35~ç.

Didac Priu,

~

~

93 1292137

o

: A PP_ Sant Boi ~ ~ appsantboi.ped r o @g mail.com ~ 'ó f/

s.empre en <Y~

~

:.¿s

altra.·~

#

:-no»~

J:<IO:::> V'::>I..l..'d~

programa-purissima-2017.indd 62

28/11/17 15:17:19


Tecno! .f I I

Espai especialitzat en cerveses artesanes, vins, caves i vermut. Servei de degustaciรณ, fem tastos de vi, cervesa i formatges.

Organitzadors de la Fira de Cervesa Artesana de la Purissima.

programa-purissima-2017.indd 63

28/11/17 15:17:20


3 OFICI NAS A TU SERVICIO

ef----------e----~0 CENTRO

MOLÍ VELL

MARIANAO

C. OVIEDO, 1. lOCAL 2

C. INDÚSTRIA, 24. LOCAL1

931 928195 • OAVID@GROCASA.COM

936116 800 • DANIEL@GROCASA.COM

C. GIRONA, 29. LOCAL 1 931 171 539 • RAUL@GROCASA.COM

WWW.GROCASA.COM ~Nt~' programa-purissima-2017.indd 64

28/11/17 15:17:21

Programa Fira de la Puríssima 2017  
Advertisement