Page 1

-BIMButlletí d’informació Municipal Riudellots de la Selva

www.riudellots.cat

En marxa la creació d’un cos de vigilants municipals FIPORC 2017 Arriba la fibra òptica per a ús residencial Reconeixement de l’AOC a Riudellots Suport als pagesos Ampliació del Pavelló

04 Abril 2017


Sumari

Editorial

SERVEIS SOCIALS P3

Benvolguts riudellotencs i riudellotenques, el primer trimestre del 2017 ha vingut marcat per tres esdeveniments importants per al nostre municipi: l’èxit de la quarta edició de Fiporc, en què s’han superat totes les expectatives, amb més de 10.000 visitants; la inauguració de les obres d’ampliació del Pavelló Municipal d’Esports, i la creació d’un cos de vigilants municipals de Riudellots.

HISENDA P4 OBRES P5 PROMOCIÓ ECONÒMICA P5 NOVES TECNOLOGIES P6 JOVENTUT P10 MEDI AMBIENT P11 EDUCACIÓ P13 CULTURA

P13

ESPORTS

P14

ESCRITS MUNICIPALS P16 ACORDS DE GOVERN P18 ACORDS DE PLE P23

Crèdits Edita: Ajuntament de Riudellots de la Selva Coordinació general: Regidoria de comunicació Producció: Regidoria de comunicació Coordinació: Marc Sureda Disseny i maquetació: Roser Bona Impressió: Ducform SA Dipòst Legal: DL Gi 610-2016

Parlar de Fiporc és parlar de la implicació dels voluntaris, col·laboradors i patrocinadors que ho fan possible i en aquest sentit no ens cansarem de donar-vos les gràcies. En aquest BIM us presentem el balanç econòmic de la fira i us avancem que ja hem començat a treballar en l’edició de l’any vinent. Després d’un any d’obres, el 12 de març, van quedar oficialment inaugurades les obres d’ampliació del pavelló, que han suposat una inversió de prop d’un milió d’euros. Esperem que aquestes obres en aquest equipament, que enguany celebra els seus 30 anys de vida, contribueixin a potenciar l’esport i la salut entre tots els veïns i veïnes de Riudellots. Finalment, donant compliment al pla de govern 2015-2019, el passat mes de març va aprovar-se la creació d’un cos de vigilants municipals amb la voluntat de millorar la seguretat i la convivència al municipi. Es tracta d’una actuació que l’equip de govern duia en el seu programa electoral i que en breu serà una realitat, i que esdevindrà un nou servei de proximitat entre l’Ajuntament i la ciutadania. Us recordem que podeu fer-nos arribar les vostres propostes, queixes i suggeriments des de www.riudellots.cat i que, a banda dels canals convencionals, cada primer divendres de mes l’alcaldessa, Montserrat Roura, es reuneix de forma distesa amb tots aquells veïns i veïnes que ho desitgin. Per tal de participar-hi, cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon 972 47 88 99 o bé fent ús de les xarxes socials de Twitter o Facebook de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva.


-BIM-

Serveis socials Atenció a les persones En marxa la creació d’un cos de vigilants municipals El Ple ordinari celebrat el passat 6 de març va aprovar, per unanimitat, crear un cos de vigilants municipals a Riudellots de Selva. La creació del cos de vigilants, prevista en el pla d’actuacions del govern municipal, permetrà vetllar per la bona convivència ciutadana i, a la vegada, com a agents de proximitat, esdevindran un nou canal de comunicació entre l’Ajuntament i la ciutadania. Entre les funcions dels vigilants hi ha custodiar i vigilar els béns, serveis, instal·lacions i dependències municipals, ordenar i regular el trànsit dins el nucli urbà, participar en les tasques d’auxili al ciutadà i de protecció civil i vetllar pel compliment dels reglaments, de les ordenances, dels bans i de les resolucions. Podeu consultar les bases de la convocatòria del procés selectiu des de l’apartat convocatòries de personal de www.riudellots.cat

Premis jubilació L’Ajuntament de Riudellots de la Selva ha lliurat els premis jubilació als veïns del municipi que, l’any 2016, s’han jubilat. El premi consisteix en uns vals amb un valor total de 100 €, per a cadascun dels beneficiaris, que podran bescanviar als establiments comercials de Riudellots. L’acte de lliurament ha tingut lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament, a càrrec de l’alcaldessa, Montserrat Roura on també hi ha assistit la regidora Carme Camps.

Premis nounats L’Ajuntament de Riudellots ha lliurat els premis nounats. Amb aquest guardó l’Ajuntament de Riudellots vol donar la benvinguda als nous riudellotencs i riudellotenques nascuts durant el 2016. Enguany, han estat un total de 11 famílies les que han rebut el premi. L’obsequi consisteix en uns vals per valor de 100 € per bescanviar als comerços i establiments del municipi per adquirir productes de primera necessitat per a l’infant. El lliurament ha tingut lloc aquest dimarts a càrrec de l’alcaldessa, Montserrat Roura, acompanyada de la regidores Carme Camps i Cristina Pineda.

Butlletí d’informació Municipal

3


Servei Local d’Orientació Familiar L’Ajuntament de Riudellots de la Selva s’ha adherit al Reglament per a la gestió i el desenvolupament del Servei Local d’Orientació Familiar (SLOF) per al curs 2016/2017. El SLOF és un servei gratuït de suport a les famílies i a les polítiques municipals d’atenció a les persones, impulsat pel Servei d’Acció Social de Dipsalut, com a programa d’orientació i assessorament a pares i mares. El servei, el coordina l’Àrea de Governació i Atenció a les Persones i es realiza quinzenalment, a la Casa de Cultura, els divendres, de 18.30 a 20 hores. Per a més informació sobre aquest servei, podeu consultar el web www.slofdiputaciogirona.cat

Hisenda Més de 445.000 euros en inversions per al 2017 El pressupost municipal per a l’any 2017 és de 3.540.115,64 €, molt similar al de l’any anterior, tot i que s’incrementa el capítol d’inversions en un 35,76%. Aquestes inversions estan quantificades en 445.686,50 € i es finançaran amb recursos propis gràcies a la capacitat financera de l’Ajuntament. Cal recordar que l’Ajuntament de Riudellots de la Selva segueix amb un endeutament del 0% des de l’any 2015.

Les inversions previstes són: Accessos a la piscina: 201.585 € L’enllumenat de Mas Joals, del Pavelló, de l’Escola i de la Llar d’infants:

62.300 €

Equipament per al Pavelló:

50.000 €

Asfaltatge del carrer Catalunya:

25.000 €

L’adquisició d’un nou vehicle:

25.000 €

Lona per al Pavelló: 15.000 € Nou mobiliari per al pis de refugiats: El pressupost municipal per al 2017 va aprovar-se el mes de desembre passat amb els vots favorables de l’equip de govern i l’abstenció del grup municipal d’ERC a l’oposició.

4

Butlletí d’informació Municipal

5.000 €

En compliment de la Llei de transparència i bon govern podeu consultar el pressupost municipal i la seva execució trimestral des del portal de la transparència, accessible des de www.riudellots.cat


-BIM-

Obres Reurbanització del nucli antic L’Ajuntament ha encarregat el projecte constructiu per a la reurbanització del nucli antic que permetrà millorar la vialitat i la supressió de barreres arquitectòniques per tal de fomentar la mobilitat de vianants d’aquesta zona del municipi. En la redacció del projecte es tindran en compte les propostes de vialitat i mobiliari urbà que l’any 2014 es van sotmetre a valoració i votació popular mitjançant un procés de participació ciutadana.

Coberta de la pista El 4 de març passat va quedar oficialment inaugurada la coberta de la pista de l’escola. La coberta permetrà disposar d’un espai resguardat de les inclemències meteorològiques i millorar-ne la utilització polivalent per a realitzar-hi activitats.

Promoció econòmica FIPORC Un any més la Fira del Porc (Fiporc) de Riudellots ha sigut un èxit rotund!. De nou (i no ens cansarem de dir-ho) ha estat mèrit de totes i tots els voluntaris que hi han col·laborat. Hem traspassat la xifra de 10.000 visitants i hem tingut la sort de gaudir d’un temps magnífic, tant dissabte com diumenge. Tot i ser una fira que pretén promocionar el poble de Riudellots i generar activitat econòmica per als comerços i productors locals (aquest any calculem que s’hauran superat totes les expectatives), sempre hem mirat d’anar contenint la despesa per tal que no suposés un dispendi massa alt per a les finances municipals, i aquest any ha sigut l’edició de Fiporc en la qual el consistori ha hagut d’invertir menys diners, cosa que ens congratula quan es tracta de gestionar diners públics.

Butlletí d’informació Municipal

5


Seguirem treballant perquè les properes edicions la fira continuï essent tan reexida com les que hem viscut aquests darrers anys.

Despeses totals

59.388,71 € (*)

Patrocinis i altres ingressos

42.452,47 €

Subvencions pendent d’adjudicació

12.000,00 € (**)

Balanç final Fiporc 2017 A continuació us fem un resum del balanç econòmic de la Fira, d’acord amb els principis de transparència que ens hem marcat des de l’equip de govern.

4.936,24 €

(*) Inclou previsió de despeses pendents de rebre factura. (**) Subvencions demanades a organismes oficials de Promoció Econòmica pendents d’adjudicació.

Borsa de treball. Formació ocupacional. Ajudant de cuina del Consell de Formació de Foodlab. Des de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, un dels indicadors que ens mantenen més en alerta és el de les dades d’ocupació dels veïns i veïnes del municipi. Tot i que el polígon de Riudellots genera gran quantitat de llocs de treball, des del consistori ja fa uns quants anys que treballem perquè la Borsa de Treball de l’Ajuntament de Riudellots esdevingui una eina útil per a continuar mantenint uns nivells molt baixos de gent aturada. Les dades d’ofertes gestionades i de gent que ha aconseguit una ocupació des de la Borsa de Treball ens fan estar orgullosos de la feina que s’està duent a terme i ens esperona a mantenir-la i incrementar-la.

6

Butlletí d’informació Municipal


-BIM-

Aquestes són les dades corresponents a l’any 2016: S’ha gestionat un total de 107 ofertes laborals, a petició d’empreses tant del municipi com de la rodalia (Fornells de la Selva, Campllong, Girona, Bescanó, Cassà de la Selva, Franciac, Vilobí d’Onyar, etc.). Això suposa un increment del 37% de les ofertes gestionades respecte a l’any passat. Un total de 19 persones han trobat feina a través de la Borsa de Treball. S’han publicat 11 ofertes laborals al portal Feina Activa i més de 60 publicacions a Facebook (www.facebook.com/BorsaRiudellots), que ha vist incrementat el seu nombre de seguidors en un 26%, i s’ha passat de 452 a 571 persones interessades en la Borsa de Treball.

S’han organitzat 3 cursos de formació ocupacional: conducció de carretons elevadors (amb 8 inscrits), taller d’iniciació al Linkedin (amb 7 inscrits) i taller d’apps per a la recerca de feina (amb 4 inscrits). S’han inscrit a la Borsa de Treball un total de 207 persones, de les quals 84 resideixen a Riudellots i estan en situació d’atur o cercant una millora laboral.

persones aturades, segons les dades oficials del Departament d’Empresa i Ocupació. La formació dels joves i els programes de formació del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) també han arribat al nostre municipi. Durant aquests darrers mesos s’ha dut a terme una formació ocupacional d’ajudant de cuina, gestionada pel Consell Comarcal, a les instal·lacions del Foodlab.

La taxa d’atur al municipi s’ha reduït lleugerament, i ha passant de 87 (7,53%) a 78 (7,14%)

Butlletí d’informació Municipal

7


Noves tecnologies Arriba la fibra òptica per a ús residencial A finals del mes de febrer, s’han registrat les primeres altes residencials al servei de fibra òptica que l’empresa ADAMO ha desplegat a Riudellots de la Selva. Vist que les grans operadores no tenien previst desplegar, en breu, la fibra òptica per a ús domèstic al nostre municipi, a finals de l’any passat l’Ajuntament va arribar a un acord amb l’empresa AdamoTelecom amb la voluntat d’agilitzar l’arribada d’aquest servei a les llars riudellotenques. Aquest acord no ha suposat cap cost per a les arques municipals. Els treballs d’estesa del cablejat es preveu que finalitzin durant aquest primer trimestre de l’any. Un cop acabats els treballs, es farà un estudi per donar solució a possibles zones fosques, però l’empresa Adamo s’ha compromès a resoldre les possibles dificultats que per diferents motius es vagin trobant i a donar-hi solució. Els interessats a donar-se d’alta s’han de posar directament en contacte amb l’empresa.

IdCAT Mòbil L’Ajuntament de Riudellots, com a entitat de registre autoritzada de l’Agència Catalana de Certificació (CATCert), ha aprovat la prestació del nou servei d’emissió dels nous certificats digitals idCATMòbil a tots els ciutadans que s’adrecin a les dependències de l’Ajuntament. L’idCATMòbil és un mecanisme d’identificació i signatura electrònica orientat a la ciutadania basat en l’enviament de paraules de pas d’un sol ús al mòbil. Per donar-s’hi d’alta, cal ser major de 16 anys, acreditar la personalitat mitjançant documents reconeguts (DNI, NIE, passaport...) i disposar d’una adreça de correu electrònic i un telèfon mòbil.

8

Butlletí d’informació Municipal


-BIMReconeixement de l’AOC a Riudellots L’Ajuntament de Riudellots de la Selva ha rebut un guardó per la implantació de l’administració digital dins la categoria de municipis de 1.001 a 5.000 habitants. El reconeixement per part del Consorci AOC situa l’Ajuntament de Riudellots de la Selva dins dels 10 municipis de 1.001 a 5.000 habitants amb més grau de digitalització d’Administració Oberta. El regidor de l’Àrea de Participació, Transparència, Bon Govern i Comunicació, Lluís Barnés, va recollir el guardó en representació de l’Ajuntament, durant l’acte de cloenda del II Congrés de Govern Digital, celebrat el 26 de gener a Barcelona. Des de l’Ajuntament volem compartir i agrair la implicació de tots els treballadors públics de l’Ajuntament que ho han fet possible.

Butlletí d’informació Municipal

9


Joventut Joves per l’ocupació Emmarcat dins del programa de Joves per l’Ocupació de la comarca de la Selva, 3 joves del municipi que es trobaven en situació d’atur estan participant en dos cursos que van iniciar-se el mes de gener passat i que tenen com a objectiu millorar l’ocupabilitat mitjançant una formació específica i unes pràctiques professionalitzadores. Un d’aquests cursos és d’ajudant de cuina i es realitza al Foodlab del nostre municipi. L’altre curs és d’auxiliar d’indústria i es realitza al municipi de Sils.

Els joves en el FIPORC Els dies 18 i 19 de febrer, en el marc del Fiporc, molts joves del nostre municipi van participar en diversos grups per promoure’n els actes i intentar finançar futures activitats. Els joves del Riudelan van poder promocionar la LanParty d’enguany (10, 11, 12 i 13 d’agost al Pavelló); els joves d’entre 16 i 17 anys de l’Esplai “La Petjada” van recollir diners per poder viure l’experiència del Camí de Sant Jaume, i els Hereus i Pubilles també van participar-hi a través d’un servei de Bar i marxandatge per poder viatjar a Londres en els pròxims mesos. En definitiva, molts joves han viscut la fira i han mostrat una gran voluntat per assolir els seus objectius!

10

Butlletí d’informació Municipal


-BIM-

Medi ambient El 0,5% de l’IBI a Medi Natural L’Ajuntament de Riudellots destinarà el 0,5% de la recaptació de l’Impost de Béns Immobles, l’IBI, del 2017 a la protecció, foment i salvaguarda de la flora, la fauna i el paisatge natural del municipi. L’acord es va prendre per unanimitat en el transcurs del Ple ordinari celebrat el 6 de març. Es calcula que el 0,5% representarà uns 6.000 euros.

Suport als pagesos Amb els vots favorables de l’equip de govern i l’abstenció d’ERC, el Ple de l’Ajuntament de Riudellots ha aprovat aquest mes de març, donar suport al manifest “Lluita amb Unió de pagesos per la dignitat de la pagesia”. D’aquesta manera, l’Ajuntament, vol manifestar públicament el suport a la moció del sindicat majoritari de pagesos riudellotencs i

catalans que reivindica la dignitat del camp català i el reconeixement de l’activitat agrària, emmarcat dins la conjuntura de canvi social i polític que viu el país. En aquest mateix sentit, el mes de febrer passat, Riudellots va acollir el pas de la Marxa Pagesa que va transcórrer per diversos punts del territori, fins a Barcelona.

Butlletí d’informació Municipal

11


L’any 2016 a Riudellots vam reciclar el 37% de les nostres deixalles diàries Riudellots de la Selva som un dels pobles que més reciclem de la comarca. I això sempre és motiu d’elogi. Però ha arribat el dia que no ens podem acontentar comparant-nos només amb els pobles veïns, ni amb els d’arreu de Catalunya, sinó que ens hem de proposar arribar a la nota màxima per dos motius de pes. En primer lloc, pel que ja coneixem de sempre, el motiu mediambiental, ja que tots i totes sabem que és molt més sostenible reciclar que extreure nous materials del planeta. En segon lloc, pel nou motiu que ens trobem els darrers anys, que és l’econòmic, ja que a Catalunya no reciclar és cada cop més car, perquè el govern carrega amb un cànon mediambiental els residus que van a parar sense separar als abocadors i cada any aquest cànon incrementa. L’anomenat “cànon sobre la disposició dels residus” recau directament sobre les taxes municipals, que es veuran agreujades encara més, d’ara fins al 2020. Per efecte del cànon, l’any 2003 el preu dels abocadors es va apujar 10 euros la tona, d’aleshores amb ara ha incrementat 20 € més i està previst que s’elevi fins a 50 € d’aquí a 2020. Superar la conscienciació mediambiental de tot el poble és una fita difícil d’assumir per a un ajuntament, ja que depèn de la voluntat de cada llar, i això és competència única de les persones que hi viuen. Ara bé, vetllar per l’economia del poble i instaurar les mesures necessàries per contenir-la sí que és una competència directa de qualsevol consistori municipal. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament ens estem informant sobre les vies més efectives d’incrementar el reciclatge en benefici del poble i procurarem tirarles endavant malgrat que això suposi instaurar sistemes més obligatoris per a tothom.

12

Butlletí d’informació Municipal

A Europa i també a Catalunya ja hi ha implantats diversos sistemes de recollida de residus que permeten identificar els generadors de les bosses de deixalles mal separades o, fins i tot, l’excés de generació, i aquesta és l’estratègia que es veuen obligats a practicar els ajuntaments, com el nostre, que no volen quedar-se plegats de braços veient com incrementa cada any el pressupost municipal destinat a les deixalles. I més a Riudellots que, si bé ja hem dit, som un dels pobles de la comarca que més reciclem, també som uns dels que més residus generem per càpita. Un d’aquests sistemes de recollida que està donant millors resultats de reciclatge i de control de la generació, tant als pobles catalans, com als europeus que l’estan practicant, és la recollida dels residus a la porta de casa, separats per fraccions. Ja no tenim més excusa. Per al bé del medi ambient i de l’economia municipal, des de l’Ajuntament hem de trobar les estratègies que s’avinguin més al nostre poble i, tots i totes, des de casa, hem d’incorporar nous hàbits quotidians per reciclar cada cop més i millor.


-BIM-

Educació Estalvi i eficiència energètica dels edificis públics Emmarcat dins del Pla d’acció́ per a l’energia sostenible (PAES), que persegueix reduir les emissions de CO2 en favor de les fonts d’energia renovables i les tecnologies de millora de l’eficiència energètica, l’Ajuntament de Riudellots segueix treballant per augmentar el grau d’estalvi i eficiència energètica dels edificis públics. En aquest sentit s’ha procedit a la contractació́ del

subministrament de llums tipus led per a l’Escola i la Llar d’Infants municipal per tal de substituir els actuals llums fluorescents. Així mateix, en aquesta mateixa línia es substituiran els focus del Pavelló Municipal d’Esports per uns de led.

Nova bomba de calor a la Llar d’Infants L’Ajuntament de Riudellots ha encarregat la substitució de la bomba de calor de la Llar d’Infants per tal de garantir un estalvi econòmic i un major confort per al conjunt de l’equipament. El canvi, l’ha motivat una avaria de la bomba existent, de més de 20 anys de vida. L’actuació ha suposat una inversió de 10.706,08 euros.

Cultura Riudellots amb el teatre L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Riudellots segueix donant suport al teatre local amb la programació i la promoció d’espectacles. En aquest sentit els propers 13 i 14 de maig hi ha prevista la representació de l’obra Nit d’estrellats, dirigida i produïda per Nando Massaneda. Es tracta d’un espectacle d’humor on es barreja música, monòlegs i imitacions, amb la finalitat que el públic no pari de riure. D’altra banda, el 3 de març passat va tenir lloc una nova sortida emmarcada dins la programació “Anem al teatre a Barcelona”, coordinada des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament. En aquesta ocasió l’obra seleccionada va ser Art, protagonitzada per Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva. Per a més informació sobre la programació d’activitats culturals podeu consultar l’agenda des de www.riudellots.cat o dirigir-vos a la Casa de Cultura.

Butlletí d’informació Municipal

13


Conveni amb el Consorci per a la Normalització Lingüística L’Ajuntament de Riudellots ha aprovat un conveni amb el Consorci per a la Normalització Lingüística per al desenvolupament de programes i actuacions d’acolliment lingüístic. La voluntat d’aquest conveni és desplegar el pla d’acolliment lingüístic, amb l’objectiu d’afavorir la comprensió́ de la llengua catalana, la relació comunicativa i la integració́ de les persones immigrades en el context social, cultural i lingüístic del territori. El conveni preveu la realització de diversos cursos per a diversos col·lectius i nivells.

Esports Ampliació del pavelló El 12 de març passat va tenir lloc la inauguració de les obres d’ampliació del Pavelló Municipal d’Esports. Les obres han permès adequar les instal·lacions als requeriments reglamentaris del Consell Català de l’Esport així com ampliar l’oferta d’activitats que es realitzen i millorar la comoditat dels seus usuaris amb nous espais per

14

Butlletí d’informació Municipal


-BIMa realitzar les diverses activats esportives, uns vestidors nous, uns nous lavabos, així com sales de reunions per als clubs i per a les entitats. Els treballs van iniciar-se el mes de març de l’any passat i han suposat una inversió de 956.403,17 €, 270.000 € dels quals, han estat aportats pel Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) del Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya. La inauguració va anar a càrrec de la consellera de Governació de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Borràs, acompanyada per l’alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura, i del regidor d’Esports, Gerard Fabrellas. A l’acte, també hi van assistir els regidors de l’equip de govern i de l’oposició i diversos representants d’entitats i clubs esportius així com el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu; el representant territorial de l’Esport a Girona, Josep Pujols, i el director territorial del Departament de Governació a Girona, Raül Morales. Actualment el Pavelló dóna servei a més de 500 persones en les diferents disciplines i activitats esportives que van des del futbol sala, a l’handbol o a l’atletisme, passant per les activitats dirigides i els campus esportius que s’organitzen durant l’any. Des de l’Ajuntament us animem a seguir fent un bon ús d’aquest equipament. Per a més informació sobre les activitats i l’oferta esportiva us podeu dirigir al Servei Municipal d’Esports.

Ajuts per als esportistes locals L’Ajuntament de Riudellots ha atorgat un ajut de 1.100 euros al riudellotenc Paco Hervás per a la seva participació a l’Ironman 2017 que tindrà lloc el proper mes de maig de 2017 a Lanzarote. Entre les condicions de l’ajut atorgat s’inclou fer constar el suport de l’Ajuntament en la roba i material esportiu, en qualsevol acte, acció de publicitat o difusió així com realitzar una xerrada a la població on expliqui la seva experiència , els entrenaments i la seva participació en aquesta cursa. D’altra banda, emmarcat dins del programa municipal d’ajuts als esportistes gironins d’esports individuals, la Diputació́ de Girona ha concedit al riudellotenc Miquel Rodríguez Anglada i la riudellotenca Noa Garcia Correa, una subvenció de 228,53 € a cadascú.

Butlletí d’informació Municipal

15


Escrits grups municipals Escrit PdeCat Aquest any 2017 ha de ser un any farcit de projectes endegats i també un any en què s’hagin concretat projectes que fa temps que s’estaven duent a terme. Hem enllestit la inauguració de les reformes del pavelló, que ha estat un èxit col·lectiu i del qual esperem que puguin gaudir un gran nombre de riudellotencs i riudellotenques. També s’ha iniciat el procediment per tal de crear un cos de vigilants que ha d’ajudar a la convivència i seguretat dels veïns i veïnes de Riudellots i a fer d’aquest municipi un lloc millor per a viure-hi. La coberta de la pista també ha estat una actuació que ha de permetre tirar endavant activitats que, degut a les inclemències del temps, s’havien de suspendre o traslladar a d’altres indrets, amb les complicacions que això suposava. Aquest any també s’iniciarà la definició del projecte d’adequació dels serveis i paviment del carrer Major, que s’havia hagut de posposar a causa de la paralització del Pla únic d’obres i serveis per part de la Generalitat i que s’endegarà inicialment amb recursos propis. S’ha iniciat també el desplegament residencial de la fibra òptica, que convertirà Riudellots en un dels

16

Butlletí d’informació Municipal

municipis que disposarà d’una major amplada de banda d’ús particular de tot l’Estat. La regidoria de Medi Ambient està estudiant la posada en marxa d’un model de recollida de deixalles porta a porta, que significarà un millor aprofitament dels residus i una millora molt significativa del seu reciclatge, seguint els models i estàndards europeus. S’ha concretat destinar el 0,5% de la recaptació de l’IBI a projectes d’estudi i conservació del Medi Natural del municipi, per tal de preservar els recursos naturals i la flora i fauna, tot impulsant la cultura de la preservació de l’entorn on vivim. I així en podríem dir de molts altres, que en definitiva indiquen el treball incansable i el compromís que s’està fent per a convertir Riudellots en un municipi on s’emmirallin els altres municipis i del qual els seus vilatans es sentin orgullosos. Seguim! Equip de govern


-BIM-

Escrit Esquerra Republicana Esquerra Republicana defensa al Parlament Europeu el ‘compromís del Govern català amb la democràcia’, després de la sentència del 9N. Els eurodiputats d’Esquerra Republicana, JosepMaria Terricabras i Jordi Solé, van defensar el dilluns 13 de març davant del Ple del Parlament Europeu ‘el compromís del Govern català amb la democràcia’, després d’haver-se conegut la sentència del 9N, que imposava dos anys d’inhabilitació per exercir càrrecs públics i 36.500 euros de multa a l’expresident Artur Mas, i sancions similars a l’exvicepresidenta Joana Ortega i a l’exconsellera Irene Rigau per haver mantingut la consulta del 9N tot i la suspensió del Tribunal Constitucional. ‘Aquest és el preu que a l’Estat espanyol es paga per posar les urnes i permetre que els catalans decidim el nostre futur polític’, va declarar l’eurodiputat Solé davant del Ple d’Estrasburg, on va lamentar ‘una sentència antidemocràtica després d’un judici polític’. ‘El preu, el pagaran el nostre expresident i dues exconselleres; tot i que qui el pagarà, finalment, serà la democràcia, que es debilita davant d’aquest tipus d’atacs’, van afegir.

Per la seva part, Terricabras va fer referència al dictamen de la Comissió de Venècia, òrgan consultiu del Consell d’Europa, en què s’adverteix l’Estat espanyol que no pot utilitzar el TC per posar multes coercitives i per suspendre càrrecs públics, perquè el que està fent és deslegitimar el Tribunal. ‘El dictamen és molt crític i adverteix que la independència del TC queda tocada si a més de dictar sentència ha d’encarregar-se de fer-la complir’, va dir l’eurodiputat republicà. També va recordar que ‘la Comissió qüestiona seriosament el TC per la pràctica repetitiva d’imposar multes coercitives i inhabilitar càrrecs públics democràticament escollits’, i va esmentar la condemna a Mas, Ortega i Rigau. Terricabras també va dir que de l’informe es desprèn que la reforma del TC es va fer ‘ad casum per oposar-se als legítims intents independentistes’. ‘Si en aquesta casa critiquem el poc rigor i la politització de la justícia en certs països, també ho hem de fer -i jo ho faig severament- quan es tracta d’Espanya’, va concloure Terricabras.

Davant d’aquest embat, Solé va refermar el compromís amb la democràcia del Govern català: ‘No ens aturaran ni amb sentències ni amb multes ni amb cap altre tipus d’amenaça. Perquè a Catalunya som milers els càrrecs públics -a ajuntaments, Parlaments i Govern- els que no ens oblidarem del nostre compromís amb la democràcia. I perquè al nostre costat hi ha centenars de milers de catalans que també defensaran fins al final els seus drets democràtics’. ‘Vostès posen preu a la democràcia, però nosaltres sabem que la llibertat no té preu’, va concloure.

Butlletí d’informació Municipal

17


Acords de Junta de Govern En data 18 d’octubre de 2016 S’aprova la relació de factures número 17/2016, per un import de 59.732,42 €. S’aprova la segona certificació d’obres del cobriment de la pista poliesportiva per un import de 18.395,86 €. S’atorguen diverses llicències urbanístiques. Es desestima l’exempció de la taxa del servei de recollida d’escombraries a una empresa. S’aprova el conveni marc entre el Consorci per a la Normalització Lingüística i l’Ajuntament de Riudellots de la Selva per al desenvolupament de programes i actuacions d’acolliment lingüístic, amb una aportació de 2.200,00 €. S’aprova el conveni de col·laboració per a la formació pràctica entre l’Institut Vallvera i l’Ajuntament de Riudellots, per a la realització de pràctiques a l’Ajuntament de Riudellots. S’aprova l’adhesió al Reglament per a la gestió i el desenvolupament del Servei Local d’Orientació Familiar (SLOF) per al curs 2016/2017 publicat al Butlletí Oficial de la Província de Girona número 158, de 17 d’agost de 2015. S’acorda atorgar a l’AMPA de la Llar d’Infants de Riudellots de la Selva una subvenció per un import de 381,57 €, per sufragar el 70% de les despeses pressupostades de l’01/09/2016 al 30/10/2016. S’acorda acceptar el pressupost presentat per a la realització dels treballs de construcció d’una base de formigó que ha de servir de base per a la instal·lació d’una escultura en homenatge dels donants de sang per un import de 1.855,17 €, IVA inclòs.

En data 2 de novembre de 2016 S’aprova la relació de factures número 18/2016, per un import de 55.402,62 €.

18

Butlletí d’informació Municipal

S’aproven les certificacions d’obra de les obres d’ampliació del pavelló poliesportiu per uns imports de 157.665,66 € i 35.686,44 €. S’atorga una llicència urbanística a Gas Natural per a realitzar una prospecció per instal·lar servei a un domicili. S’aprova inicialment el projecte d’urbanització d’un tram del carrer Nou. S’accepta el pressupost presentat de 1.512,50 €, IVA inclòs, per a l’aixecament topogràfic per a la futura redacció del projecte de reforma i condicionament del nucli antic. S’aprova l’acta de preus contradictoris de les obres de formació i senyalització d’un tram del carril bici, corresponents als treballs d’entrega de la cuneta amb el tub de pluvials que travessa la carretera que, atenent l’amidament final previst, suposa un import total certificat per a aquest concepte de 2.439,61 €. S’aprova la prestació del nou servei d’emissió d’idCATMòbil a tots els ciutadans que s’adrecin a l’Ajuntament de Riudellots de la Selva com a entitat de registre. S’acorda sol·licitar a l’Oficina de Suport a l’Administració Electrònica de la Diputació de Girona la integració al gestor d’expedients dels serveis e-TRAM, e- NOTUM i MUX-Descàrrega del Consorci AOC.

En data 15 de novembre de 2016 S’aprova la relació de factures número 19/2016, per un import de 119.144,22 €. S’aprova la certificaciód’obra de l’asfaltatge del camí del Regàs per un import de 54.693,38 €. S’aprova la certificació d’obra del projecte de formació d’un carril bici entre can Brugada i l’A2 per un import de 8.594,34 €.


-BIM-

S’aprova la liquidació mensual, tramesa pel Servei de Recaptació del Consell Comarcal de la Selva corresponent als imports recaptats durant el mes de setembre, en període voluntari i executiu, per un import total de 278.727,85 €. S’atorga una llicència urbanística a l’empresa ADAMO TELECOM IBERIA S.A. S’aprova adjudicar a la FUNDACIÓ PRIVADA ONYAR LA SELVA el contracte del servei de conservació i millora dels espais verds i arbrat viari de Riudellots de la Selva per un import de 145.406,15 €, IVA exclòs, i pel termini de dos anys, així com la realització de 80 hores sense cost per a l’Ajuntament. S‘aprova el conveni entre el Consell Comarcal de la Selva i l’Ajuntament de Riudellots de la Selva per a l’assistència tècnica en matèria d’enginyeria. S’aprova el pressupost i adjudicar a TECNOGEO S.L., per un import de 3.500 €, IVA exclòs, la realització dels treballs previs i necessaris per a la implantació del SIT URBANISME i SIT EXPEDIENTS, que inclourà el servei avançat de depuració dels carreres i el servei de digitalització de plànols. S’aprova el nou document elaborat per l’arquitecte municipal, de modificació puntual del Text refós de les normes subsidiàries de planejament, el qual incorpora l’estudi hidrogeològic i el document de perillositat associada al risc de subsidència induïda per explotació d’aigües subterrànies.

En data 29 de novembre de 2016 S‘aprova la relació de factures número 20/2016, per un import de 46.814,56 €. S’aprova la liquidació mensual, tramesa pel Servei de Recaptació del Consell Comarcal de la Selva (reg. entrada núm. 5751 de 16.11.2016), corresponent als imports recaptats durant el mes d’ octubre, en període voluntari i executiu, per un import total de 154.569,78 €. S’aprova l’acta de preus contradictoris de les obres de pavimentació dels accessos i ordenació de l’entorn del Centre de Serveis per a la Gent Gran El Lliri Blau, que suposen un increment de 2.917,37 €.

S’acorda modificar el contracte d’obres d’asfaltatge del camí del Regàs, en els termes descrits a l’informe emès el dia 14 de novembre proppassat per l’arquitecta tècnica i directora de les obres sense que les condicions essencials de la licitació i adjudicació es vegin alterades. S’aproven les certificacions d’obres de les obres d’ampliació de pavelló poliesportiu per uns imports de 3.397,23 € i de 76.083,57 €. S’acorda aprovar el registre de la marca “FOODLAB” en les classes 41, 42 i 43 per un import de 1.271,76 €, IVA i taxes incloses, i aprovar la tramesa del títol oficial i la vigilància setmanal per mantenir l’exclusivitat d’ús de la marca “FOODLAB”, per un període de 10 anys i per un únic import de 907,50 €, IVA inclòs. Es deixar sense efecte l’acord adoptat per aquesta mateixa Junta de Govern Local, en sessió celebrada el dia 15 de novembre proppassat, en virtut del qual es va adjudicar a TECNOGEO, S.L., la realització dels treballs previs i necessaris per a la implantació del SIT URBANISME i SIT EXPEDIENTS, per un import de 3.500 €, més IVA.

En data 13 de desembre de 2016 S’aprova la relació de factures número 21/2016, per un import de 60.387,53 €. S’aprova la certificació d’obra de la darrera fase del Centre de Serveis per a la Gent Gran El Lliri Blau per un import de 3.397,23 €. S’atorguen diverses llicències urbanístiques. Es dóna per degudament justificada la subvenció sol·licitada pel Club Petanca Riudellots i s’aprova procedir al pagament de la subvenció atorgada de 732 € amb càrrec a la partida 48021.340 del pressupost del corrent exercici.

En data 20 de desembre de 2016 S’aprova la relació de factures número 22/2016, per un import de 43.604,43 €.

Butlletí d’informació Municipal

19


S’aproven les certificacions d’obres de la coberta de la pista per uns imports de 108.186,66 € i 8.795,29 €. S’aprova la liquidació mensual, tramesa pel Servei de Recaptació del Consell Comarcal de la Selva (reg. entrada núm. 6290 de 14.12.2016), corresponent als imports recaptats durant el mes de novembre, en període voluntari i executiu, per un import total de 36.795,79 €. S’acorda una modificació de la llicència urbanística atorgada en data 22 de maig de 2015. S’atorguen diverses llicències urbanístiques. S’aprova assignar la quantitat detallada de 2.956,79 € , a favor de la Mancomunitat de la Conca de l’Onyar, constituïda pels municipis de Campllong i Riudellots de la Selva. S’acorda acceptar el pressupost pel que fa als serveis de depuració del carrer, digitalització de plànols i per una sessió de 4 h d’assistència telemàtica, valorats en 4.235,00 €, IVA inclòs. S’atorga a la Colla Gegantera de Riudellots de la Selva una subvenció d’un import de 1.992,06 € per a les despeses derivades de la Trobada Gegantera de Riudellots de la Festa Major. S’acorda tenir per degudament justificada la subvenció sol·licitada per l’Associació de propietaris del Polígon Industrial de Riudellots de la Selva i procedir al pagament de la subvenció atorgada de 6.000 € amb càrrec a la partida 48019.430 del pressupost del corrent exercici. S’acorda tenir per degudament justificada la subvenció sol·licitada per l’Ateneu de la Dona d’un import de 63,75 €, i el seu pagament amb càrrec a la partida 48014.231 del pressupost del corrent exercici. S’acorda tenir per degudament justificada la subvenció sol·licitada per l’Associació Comissió de Festes de Riudellots de la Selva d’un import de 367,50 €, amb càrrec a la partida 48010.338 del pressupost del corrent exercici.

20

Butlletí d’informació Municipal

S’acorda tenir degudament justificada la subvenció sol·licitada per l’Agrupació Cultural i Esportiva Riudellots atorgada per 15.560,00 € (justificant despeses de 43.320,00 €). Atès que les despeses finalment pagades per l’entitat sol·licitant han estat inferiors a les inicialment pressupostades (s’han justificat despeses de 31.489,88 €), procedeix modificar-ne l’import atorgat, en la quantitat d’11.310,77 € per ser la quantitat proporcional entre les despeses subvencionades i les pagades per l’entitat sol·licitant. S’acorda tenir per degudament justificada la subvenció sol·licitada pel Club Handbol Riudellots de la Selva i procedir al pagament de l’import atorgat 1.860,00 €, amb càrrec a la partida 48013.340 del pressupost del corrent exercici. S’acorda tenir per degudament justificada la subvenció sol·licitada per l’Esplai Parroquial d’un import de 1.757,15 € i procedir al seu pagament amb càrrec a la partida 48022.337 del pressupost del corrent exercici. S’acorda tenir per degudament justificada la subvenció sol·licitada per l’Associació RiudeLAN de Riudellots de la Selva d’un import de 830,00 €. Atès que de l’import concedit ja se n’ha pagat per bestreta la quantitat de 664,00 €, que correspon al 80 %, es disposa el pagament del 20% restant de la subvenció concedida que ascendeix a 166,00 €, amb càrrec a la partida 48027.341 del pressupost del corrent exercici. S’acorda tenir per degudament justificada la subvenció sol·licitada per la coral “Les Veus del Cric” atorgada per un import de 2.422,00 € (justificant despeses de 2.560,00 €) i atès que les despeses finalment pagades per l’entitat han estat inferiors a les inicialment pressupostades, procedeix modificar-ne l’import atorgat, en la quantitat de 81,93 €, diferència proporcional entre les despeses subvencionades i les despeses pagades per l’entitat sol·licitant. S’acorda tenir per degudament justificada la subvenció sol·licitada per la coral “Les Veus del Cric” atorgada per un import de 800,00 €.


-BIM-

S’aprova el modificat del projecte de reforma i ampliació del pavelló poli-esportiu municipal, redactat per l’arquitecte dels Serveis Tècnics del Consell Comarcal de la Selva i director de les obres, de conformitat amb l’establert a l’article 234.3.a) del TRLCSP.

imports recaptats durant el mes de desembre, en període voluntari i executiu, per un import total de 43.285,72 €. S’atorguen diverses llicències urbanístiques.

En data 10 de gener de 2017

S’acorda acceptar el fraccionament en 6 terminis de la llicència urbanística atorgada per acord de la Junta de Govern local el dia 15 de novembre.

S’accepta el canvi de destinació de la subvenció atorgada a l’atleta Paco Hervás Santoyo per participar a l’IRONMAN 2017, que es celebrarà el proper mes de maig de 2017 a Lanzarote.

S’acorda iniciar expedient per a la contractació del subministrament de llums tipus led per a l’Escola i la Llar d’Infants municipal, d’acord amb la memòria tècnica elaborada amb aquesta finalitat.

S’acorda tenir per degudament justificada la subvenció sol·licitada per l’AMPA de la Llar d’Infants de Riudellots de la Selva per al 70 % de les despeses (atorgada per 381,57 € si s’acreditaven despeses per un import de 545,10 €). Atès que les despeses finalment pagades per l’entitat han estat inferiors a les pressupostades, per no portar-se a terme una de les activitats planificades, procedeix modificar-ne l’import atorgat, i en resulta la quantitat de 241,57 €, el 70 % de les despeses pagades per l’entitat sol·licitant.

S’aprova el pressupost presentat per a la restitució de l’actual columna i lluminàries aixafades, per un import de 2268,65 €, IVA inclòs.

S’acorda atorgar a l’entitat AECC- Catalunya contra el Càncer una aportació econòmica per un import de 202,60 € a raó de 0,10 per habitant. S’acorda la proposta per a la prestació dels serveis de dinamització de l’Espai Jove de Riudellots de la Selva, a raó de 14 €/hora, més IVA. S’acorda aprovar el conveni de col·laboració entre els ajuntaments de Llagostera, Cassà de la Selva, Caldes de Malavella i Riudellots de la Selva i l’entitat Castellers de les Gavarres per a la realització i desenvolupament del fet casteller en el territori.

En data 24 de gener de 2017 S’aprova la relació de factures número 1/2017 per un import de 146.993,79 €. S’aprova la liquidació mensual, tramesa pel Servei de Recaptació del Consell Comarcal de la Selva (reg. entrada núm. 286 de 16.01.2017), corresponent als

S’aprova acceptar el pressupost presentat per a la redacció del projecte de reurbanització del nucli antic de Riudellots de la Selva, per un import de 17.250,00 €, IVA exclòs. S’acorda tenir per degudament justificada la subvenció sol·licitada per la Comissió de Festes de Riudellots de la Selva per sufragar les despeses de la Festa Major 2015. S’acorda tenir per degudament justificada la subvenció sol·licitada per l’AMPA de la Llar d’Infants de Riudellots de la Selva per al 70 % de les despeses (atorgada per 2.171,68 € si s’acreditaven despeses per un import de 3.102,40 €). Atès que les despeses finalment pagades per l’entitat han estat inferiors a les pressupostades, procedeix modificar-ne l’import atorgat, i en resulta la quantitat de 1.869,40 €, el 70 % de les despeses subvencionables justificades per l’entitat sol·licitant. S’acorda tenir per degudament justificada la subvenció sol·licitada per l’Associació de Comerciants de Riudellots de la Selva per sufragar part de les despeses per a la dinamització del comerç local l’any 2016, (atorgada per 1.500 € si s’acreditaven despeses per un import de 3.940 €). Atès que les despeses finalment acreditades per l’entitat han estat inferiors a les pressupostades, procedeix modificar-ne l’import atorgat, i en resulta la quanti-

Butlletí d’informació Municipal

21


tat de 1.359,35 €, que és la part proporcional a les despeses subvencionables justificades per l’entitat sol·licitant. S’acorda autoritzar al Consell Comarcal de la Selva, per a l’ocupació de l’auditori, l’àrea de rentat i la sala de prospeccions del FoodLab, amb efectes a partir del dia 16/01/2017 i fins al dia 24/03/2017. S’acorda aprovar el pressupost presentat de 10.706,08 €, per al subministrament i instal·lació d’una bomba de calor a la Llar d’Infants municipal.

En data 7 de febrer de 2017 S’aprova la relació de factures número F/2017/2, per un import de 37.047,61 €. S’aprova la Memòria de Gestió de l’any 2015, presentada per SPORTGEST ASSOCIACIÓ ESPORTIVA. S’aprova l’expedient de contractació, mitjançant procediment obert, per al subministrament de les lluminàries, les característiques tècniques de les quals s’indiquen a les dues memòries tècniques redactades per l’enginyer tècnic municipal. S’aprova el Plec de clàusules administratives particulars i les memòries tècniques per a la millora del sistema d’enllumenat dels carrers de la Urbanització Mas Joals i d’una part de l’avinguda Països Catalans de Riudellots, i de la pista del pavelló poliesportiu. S’aproven diversos pressupostos per a material, insonorització i mobiliari divers del pavelló municipal d’esports.

En data 21 de febrer de 2017 S’aprova la relació de factures número F/2017/3 per un import de 42.524,69 €. S’atorguen diverses llicències urbanístiques. S’acorda iniciar l’expedient per a la contractació

22

Butlletí d’informació Municipal

dels serveis de conservació i millora de les lleres públiques. S’aprova el pressupost presentat per PRODAISA, per un import de 3.855,33 €, IVA inclòs, per a la realització dels treballs d’obra civil i substitució d’una part de la canonada d’aigua del carrer Catalunya. S’acorda acceptar el pressupost presentat per a la redacció del projecte d’urbanització bàsic i executiu dels accessos al pavelló poliesportiu de Riudellots de la Selva i l’estudi de seguretat i salut, per un import de 14.250 €, IVA exclòs. S’acorda acceptar el pressupost presentat de 2.964,50 €, IVA inclòs, per als serveis de redacció del projecte de condicionament i asfaltatge del camí de Sant Andreu Salou, en el tram comprès entre el camí de Caldes (a Can Cotorra) i el límit del terme municipal (riera Benaula). S’acorda acceptar el pressupost presentat de 2.722,50 €, IVA inclòs, per als serveis de redacció del projecte d’asfaltatge d’un tram del carrer Major (entre el tram final asfaltat i l’inici del paviment de formigó existent darrere la indústria ACEBSA). S’acorda delegar al Consell Comarcal de la Selva la responsabilitat de la recollida i control dels animals de companyia abandonats, perduts i/o ensalvatgits. S’acorda acceptar l’adhesió de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva al contracte derivat (EXP. 2015.05 D1) de l’Acord Marc de subministrament d’energia elèctrica destinat a les entitats locals de Catalunya (Exp. 2015.05 D01), per un termini de dotze mesos, des de l’1 de gener de 2017 al 31 de desembre de 2017. S’acorda atorgar al Centre de Recursos Pedagògics La Selva una col·laboració econòmica per un import de 50 € per a la III Jornada Esportiva, amb càrrec a la partida 480.26/341 del pressupost vigent. S’acorda aprovar el pressupost de 8.232,84 €, IVA inclòs, per al subministrament i la instal·lació d’equips de so i altre material complementari a l’aula d’activitats dirigides, a l’aula d’spinning i a l’aula de fitnes del pavelló poliesportiu municipal.


-BIM-

Acords de Ple En data 4 d’octubre de 2016 Amb els vots de tots els grups s’acorda considerar provat que l’empresa SERVEIS INTEGRALS DE FINQUES URBANES S. L. ha comès diverses infraccions en l’execució del contracte de prestació del servei de neteja de les dependències municipals.

En data 7 de novembre de 2016 Amb els vots de CiU i ERC, s’aprova inicialment la modificació puntual de les normes subsidiàries de planejament de Riudellots de la Selva en els articles 63, 65, 91 i 123 i es sotmet a informació pública, pel termini d’un mes, mitjançant la publicació del corresponent anunci al BOP de Girona, a un dels diaris de premsa de més difusió d’àmbit provincial, al tauler d’edictes de la corporació i al web municipal, per tal que tothom que ho desitgi pugui consultar l’expedient, a les oficines municipals, i formular, si escau, les al·legacions que consideri convenients. Amb 9 vots favorables (7 de CiU i 2 d’ERC) i 2 abstencions d’ERC, s’aprova provisionalment, per a l’exercici 2017, la modificació de les ordenances fiscals. Amb els vots favorables de CiU i l’abstenció d’ERC, s’aprova inicialment el Pla estratègic de subvencions 2017-2019 per al municipi de Riudellots de la Selva. Per unanimitat s’aprova manifestar el compromís de continuar oferint el suport de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva en l’organització i cessió d’espais per als actes de La Marató de TV3, així com participar en el projecte “Regalar Cultura”, que pretén agrair la participació als ciutadans voluntaris i a les entitats que participen en l’organització dels diferents actes de La Marató de TV3, a través d’invitacions en actes culturals organitzats pel mateix ajuntament.

Per unanimitat s’acorda donar suport als acords signats pel Govern de la República de Colòmbia i els representants de les Forces Armades Revolucionàries de Colòmbia (FARC), esperant que aquests siguin l’inici d’una pau estable, justa i duradora a Colòmbia. Per unanimitat s’aprova la moció presentada pel grup municipal d’ERC referent a una administració socialment responsable. S’assabenta el Ple de la substitució del regidor Sr. Gerard Calle Barba com a tercer tinent d’alcaldessa i membre de la Junta de Govern Local per la regidora Sra. Cristina Pineda Espinosa amb efectes a partir del dia 31 d’octubre de 2016. Per unanimitat s’accepta la renúncia al càrrec de regidor d’ERC de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva presentada per Josep Massó i Ruhi. Amb els vots favorables de tots els grups de l’Ajuntament s’aproven les obres que s’han de realitzar a càrrec del fons de reposició del servei de subministrament d’aigua potable 2016.

En data 19 de desembre de 2016 Pren possessió del càrrec de regidora la senyora Raquel Fumadó i Bou en representació d’ERC en substitució de Josep Massó i Ruhi. Amb els vots de CiU i l’abstenció d’ERC, s’aprova inicialment el projecte de pressupost general per al 2017, les seves bases d’execució i la plantilla de personal.

Butlletí d’informació Municipal

23


CONNECTA’T Nova Riudellots APP

Baixa’t l’App Riudellots a www.riudellots.cat

Butlletí Informació Municipal 4  

Butlletí Informació Municipal 4

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you