Page 1

BUTLLETÍ INFORMATIU MUNICIPAL

octubre 2017

Mediona CAN PAIXANO SANT ELIES

F E S T E S MAJORS

SANT PERE SACARRERA

MONTERREI

FONT DEL BOSC

65

CASES NOVES


2

BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA DES DE L’ALCALDIA Xoc de trens en benefici dels maquinistes?

SALUT PER A TOTES I EINES PER VIURE EN POSITIU L’apoderament és possible amb la millora de l’autoestima i l’autoconeixement, la identificació i el reconeixement de les propies necessitats, l’establiment de relacions saludables i amb el desenvolupament de la creativitat en l’aprenentatge vital. Amb aquest taller, i des d’una prespectiva de gènere, s’abordaran qüestions com la naturalesa cíclica de les dones (el vincle entre el cos, la ment, les emocions i l’energía vital), l’autocura i els habits de salut o la influencia del patriarcat en els rols i els cicles vitals femenins (menstruació, maternitat, menopausa). Dirigit a dones de totes les edats. Inscripció previa al Poliesportiu Antoni Ramallets abans del dia 20 de setembre. Dimarts 3, 10,17 i 24 d’octubre de 17 a 19h A càrrec de la Fundació Aroa. Lloc: Poliesportiu Municipal Antoni Rammalets. Preu inscripció: 2 euros. Places limitades. Organtiza: Ajuntament de Mediona i Diputació de Barcelona.

JORNADA DEL MULLA’T 2017 Un any mes Mediona va demostrar la seva solidaritat amb el programa Mulla’t per l’esclerosi múltiple. L’esclerosi múltiple és una malaltia neurològica crònica que afecta el sistema nerviós central. El sistema immunitari, que normalment ens protegeix de les malalties, reacciona contra la mielina del sistema nerviós central. Si la mielina és destruïda o malmesa, la comunicació neuronal es retarda o s’interromp i apareixen els símptomes, que són amplis i variats i que afecten de manera diferent a cada persona. Entre els més comuns hi ha la fatiga, la debilitat, trastorns visuals i problemes d’equilibri, entre d’altres. L’esclerosi múltiple és la segona causa de discapacitat neurològica en persones d’entre 20 i 40 anys i afecta més a les dones que els homes. Un 70% de les persones amb EM són dones, i el 30%, són homes. Es calcula que a l’Estat espanyol, hi ha 46.000 persones que pateixen esclerosi múltiple, 7.000 a Catalunya. En total es va recaptar 527,02 euros. 24 persones van participar nedant metres solidaris i també 24 persones es van tirar simultàniament a les 12 hores del migdia. Molts gràcies per la vostra col·laboració.

Creieu-me si us dic que he iniciat mil cops aquesta editorial, que l’he esborrat 999 i que no estic satisfet amb el resultat final, però cal lliurar un escrit i no deixaré de ferho ni que sigui complicat. Vagi pel davant que escric aquestes línies el 18 de setembre i les llegireu a l’octubre, un cop passat l’1 i per tant sabreu com ha anat tot. Jo no ho sé i per això faig un exercici molt arriscat. 1er: La Generalitat convoca un Referèndum i passa als alcaldes/ses la responsabilitat de garantir locals per poder votar. (simplifico per manca d’espai) Si la Generalitat disposa de locals a cada municipi com és que es trasllada aquesta responsabilitat a qui no ha pintat res en tot aquest procés? Feia falta? Els alcaldes no podem impedir la votació a un referèndum de la Generalitat! 2on: Personalment sempre he actuat en equip i sota el manament jurídic de la secretària. És una postura criticable però, al meu entendre, la única legítima i responsable. Es poden buscar mil subterfugis i raonaments jurídics però l’equip de govern ha fet cas de les recomanacions de la responsable jurídica. 3er: He rebut pressions, insults, desqualificacions, injúries... en un exercici de discrepància i llibertat d’expressió de la ciutadania. Entenc que hi hagi persones que expressin així el seu descontent, ho lamento però ho entenc. Només dir-vos que els que m’acusen de delictes tenen responsabilitat ciutadana i jurídica de denunciar-ho o es converteixen en còmplices del que m’acusen. Vull expressar el meu ferm CONVENCIMENT que estem davant del major fracàs de la política catalana i espanyola per no oferir solucions possibles a problemes reals. Tenim uns polítics professionals que són uns fracassats, han suspès en la gestió dels problemes i han fet un mal, esperem no sigui irreparable, a la societat. També vull expressar el meu convenciment que aquest fracàs està pactat entre les dues dretes espanyola i catalana per evitat els temes reals que han de preocupar a la societat: la corrupció, el rescat bancari, les retallades, la reforma laboral, la precarietat, l’estat de l’ensenyament, sanitat i dependència, la justícia, amnisties fiscals i castors mil... ens han canviat el centre d’atenció fent impossible temes que tenen una solució segura. Servand Casas - Alcalde

CASAL D’ESTIU 2017

Un any mes, des de l’Ajuntament de Mediona conjuntament amb el Consell Esportiu de l’Alt Penedès, es va organitzar Casal d’Estiu. Des de l’organització es fa una valoració molt positiva, tant en participació com en el resultat de les activitats proposades, basant-nos en els resultats de les activitats proposades i les sensacions i aprenentatges viscuts dels nostres participants, en edats compreses de 3 a 14 anys. El Casal es un espai de lleure, destinat a l’entreteniment i a la diversió, aprofitant per desenvolupar valors tot compartint experiències i vivències amb la resta de participants, on l’objectiu principal es que els nens i nenes gaudeixin d’activitats durant el període vacacional. El fil conductor d’enguany a sigut l’ “Eureka”, una noia que em conegut, que ens ha ensenyat un tou de coses d’astronomia, ciències, teories del moviment, i on totes les activitats i tallers giraven al voltant d’aquest eix, adaptant cadascuna a la franja d’edat corresponent, i amb els objectius marcats des de l’organització del Casal. Els grup dels nostres “joves” del casal d’estiu, van estar una setmana a Navàs, juntament amb altres grups de joves de la resta de casals de la comarca, en el projecte anomenat Estiu Jove, coordinat i organitzat des del Consell Esportiu de l’Alt Penedès. Agraint-vos la vostra confiança, rebeu una cordial salutació, i us esperem l’estiu vinent!!!


BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA

3

VINYASONS Torna el VinyaSons, el festival on música, vins i gastronomia es combinen per crear experiències úniques d’estiu. Mas Rodo va ser el celler que va portar el fabulòs grup In Crescendo. Un maridatge espectacular. Un grup vocal format per joves d’entre 18 i 26 anys, que van resultar guanyadors de la segona edició del popular programa televisiu Oh Happy Day, el 2014. Des d’aleshores, la seva trajectòria ja estat fulgurant i, a més de presentar diversos espectacles, un disc i haver realitzat més de 70 actuacions, s’han consolidat com un dels grups vocals més singulars del panorama musical actual. La seva versatilitat, qualitat vocal, originalitat dels arranjaments i composicions i carisma, els converteixen en una formació única i d’una gran força sobre els escenaris.

2º ENCUENTRO DEL CONGRESO "INSPIRACCIONES 2017 Reescribir y tejer entre cuerpos narrativas decoloniales entre Lationamérica y Europa", del 13-17 de septiembre 2017 (Inscripciones hasta el 30 de agosto, y recepción de ponencias hasta el 13 de agosto. Un sueño hecho realidad: crear un congreso vivo, que teja entre distintas personas del mundo reflexiones profundas y movilizadoras. Gracias a todos los que han puesto su granito de arena para que esto sea posible. En este segundo encuentro estaremos en Medellín, sede Universidad de Antioquia, donde hemos conseguido que grupos de investigación de distintas Facultades entren en diálogo para crear mesas de discusión y talleres con los personas que lleguen.

CORRELLENGUA MEDIONA 2017 Com cada any i ja en fa 15 d’anys! , el dia 7 d’octubre és farà el Correnllengua a Sant Joan de Mediona. Enguany és vol recuperar la figura de l’artista Lola Anglada coincidint amb el 125è aniversari del seu naixement, el Correllengua 2017 fa un record a l’il. lustradora i narradora infantil no només amb la importància de la seva obra com artista, sinó també el seu compromís amb els valors cívics, democràtics i catalanistes i el seu esperit feminista. La Lola Anglada i Sarriera (Barcelona, 1892 – Tiana, 1984) és considerada la primera i.lustradora professional catalana. La seva obra forma part del nostre imaginari col.lectiu i és recordada sobretot pels seus contes il.lustrats. Actes Organitzats per Acció per la Llengua de Mediona (ALM): - 2/4 de 10 del mati, sardinada popular , plaça dels països Catalans. - 12 del migdia ,tirada de bitlles catalanes , pati de les 3 pedres. - 5 de la tarda , cercavila per els carrers del poble amb els castellers, gegants , grallers, ball de gitanes , gitanetes i panderetes de nens i nenes de Mediona i els gegants de la Llacuna. - 2/4 de 7 de la tarda animació per nens, nenes, mares, pares i tothom, sala teatre del Casal Medionenc. - 2/4 de 10 vespre , sopar popular al poliesportiu (cal adquirir tiquets) .

Les mil maneres d’estimar Catalunya El PSC i Independents de Mediona vol expressar el seu suport a l’equip de govern de l’Ajuntament de Mediona davant els atacs que ha rebut, en especial en la persona de l’alcalde, per la decisió de no cedir els locals municipals per al referèndum de l’1 d’octubre. Qui estima més Catalunya i la seva gent? Qui té la legitimitat de dir mal català a l’altre? Qui pot dir que només ell vol el millor per al seu país? Nosaltres estem convençuts que totes les postures (independentistes, unionistes, federalistes...) tenen un plantejament, argumentari i mil raons per garantir el millor futur per a Catalunya. Estem tant convençuts que creiem i apostem pel diàleg, el pacte i evitar el xoc de trens. Uns diuen que és tard i els altres massa d’hora però ningú pot oblidar que mai és tard per aconseguir un acord i mai és massa d’hora per trobar una solució. I tothom té arguments demolidors per fer esclatar en la cara dels altres, y tothom pot buscar a la història errades per recriminar... i si seiem i construïm? Nosaltres estem per una sortida pactada, de consens, que ofereixi una sortida amb una societat no fragmentada i reculli les aspiracions comuns de Catalunya.

DEPURADORA DE CAN PAIXANO Tal com es va anunciar en parlar del pressupost a Can Paixano calia fer una nova depuradora per mal funcionament i envelliment de l’anterior. Passats tots el tràmits administratius i havent-la adjudicat a una empresa de Mediona, podem comunicar que ja la tenim acabada i en funcionament. En realitzar l’obra hem aprofitat per sanejar el terreny i adequar l’entorn. Aquesta obra ha costat mes de 31.000 € i ha estat subvencionada íntegrament per la Diputació de Barcelona. Aprofitem per agrair al propietari del terreny les facilitats que en tot moment ha donat per fer aquesta millora i la seva disposició a col·laborar amb el municipi.


4

BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA GEGANTS DE MEDIONA

L`última sortida dels gegants de Mediona del 2017 serà el dia 15 d’octubre a Sant Cugat Sesguerigues. Aprofitem a convidar a les persones que vulguin acompañar-nos a que vinguin, necessitem del vostre suport si voleu que els gegants continuin ballant el 2018.

SUPORT A LES VICTIMES DE L’ATAC TERRORISTA A BARCELONA L’Ajuntament va convocar 5 m. de silenci per expressar el rebuig i condemna els atacs terroristes de Barcelona i Cambrils. El nostre suport a les víctimes i el més sincer condol als familiars de les víctimes mortals.

PREGÓ DE LA FESTA MAJOR Veïnes, veïns, gegants, grallers, timbalers, grup de gitanes, castellers, gent dels diferents balls, molt bona tarda a tothom. Sigueu benvinguts al pregó que marca l’ inici de la Festa Major. Mediona Gospel Singers som enguany els convidats i per tant els encarregats de donar el tret de sortida a cinc dies en els quals la comissió de Festes ha treballat durant mesos per organitzar un seguit d’actes de tota mena, dels quals esperem que en gaudiu plenament. En aquet aspecte hem de felicitar a tots els grups i associacions que durant aquestes últimes setmanes han estat treballant de valent per poder dur a terme les seves activitats dins el marc de la Festa Major, i així elevar un xic més la cultura i tradicions del nostre poble. Medionencs, aparquem durant uns dies els problemes i disposem-nos a gaudir de les sobretaules amb la família i del ventall d’actes que ens ofereix el programa. El cant coral, teatre, balls, sardanes, futbol, curses, havaneres, sopar popular, l’exposició dedicada als camins de Mediona, l’empalmada etc. Des d’aquí us animem a que així sigui. Tot seguit baixarem aquí a baix i us ho explicarem de la manera que al grup de Gospel ens agrada més, es a dir, cantant. Fins ara!

DESBROSSAR ELS CARRERS

3X3 DE BÀSQUET

Mediona té moltíssims quilometres de carrers i camis en i entre tots els seus nuclis. El fet de viure a la natura comporta una quantitat d’herbes i vegetació que, sovint, ens desborda amb facilitat. Necessitaríem molts recursos per tenir aquest tema endreçat i estem buscant una solució per al proper anys. Aquest any hem recorregut a una solució d’urgència que, de ben segur, pot quedar curta en quant la pluja revifi de nou les plantes de les nostres voreres. Durant el mes d’agost i setembre hem tingut una empresa t re b a l l a n t en la neteja de les herbes dels carrers i, a dia d’avui, creiem que ha estat una bona feina. Aquesta feina ha suposat una inversió superior als 13.000 € que esperem ajudi a millorar la endreça i seguretat dels nostres carrers. De cara a propers anys posarem al pressupost una partida adreçada a solucionar aquest problema.

L’Ajuntament de Mediona, com sempre promocionant l’esport i oferint als habitants del Municipi la possibilitat de la pràctica esportiva de una amplia varietat d’esports i disciplines, ja fa alguns estius consecutius que organitza el 3x3 de Bàsquet . Aquest torneig continua creixent en participació i en equips, consolidant així aquesta activitat en el període d’estiu. Enguany, vàrem tindre la participació de 8 equips, la gran majoria de gent de Mediona, però també vinguts de Capellades i de Vilafranca. El torneig es va desenvolupar a l’exterior de la zona esportiva, com ja es feia amb anterioritat, fent així un espai de bon ambient i pràctica de l’esport sota el sol de l’estiu. Els partits es disputaren el dia 15 de Juliol. Partits de 15 minuts en una sola cistella, on quan s’acabava el temps, l’equip que anava guanyant s’adjudicava la victòria, o si arribava a 21 punts abans de que s’acabés el temps. Es varen muntar dos camps per poder agilitzar els partits, i al finalitzar la jornada, l’equip VLFP de Vilafranca, format per Jose Luis Piñol, Fran Carrión, Rafael Ramos i Ricard Colom es va proclamar campió del torneig 2017. L’any vinent de ben segur que es tornarà organitzar, us esperem a tots i totes!!!


BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA

5

NOCES D’OR

AGRUPACIÓ ESPORTIVA DE LA FONT DEL BOSC

El passat dia 15 de juliol és celebrar unes Noces d’Or entre el Sr. José i Dioni en l’Ermita de St. Elies . La celebració del casament va ser amb missa flamenca amb el cor rocier de Capellades, van ser uns moments inoblidables per tots els assistents i per els protagonistes. De part de l’Ajuntament de Mediona Moltes Felicitats !!!

Des de l’Agrupació Esportiva de la Font del bosc, promocionem i facilitem l’esport i l’activitat física a tots els nivells.Conscients de la importància i els beneficis de la pràctica esportiva, oferim un ventall d’activitats lúdiques i esportives, adequades a totes les edats, i de forma totalment gratuïta per als socis. Enguany, el nostre calendari d’activitats d’estiu ha omplert l’agenda de tornejos de pàdel, tenis, frontó, petanca, ping-pong, cursa, triatló, natació, salts de trampolí i un munt d’activitats més, pensades per a petits i grans, que afavoreixen la pràctica de l’esport d’una forma saludable, sense oblidar la part lúdica, que també creiem molt important, com el dia dels inflables, o la festa pels avis entre d’altres. L’agrupació Esportiva de la font del bosc som una entitat sense ànim de lucre, que ens nodrim de les aportacions que fan els socis i els ajuts i acords que ens ofereix l’Ajuntament de Mediona, per a mantenir les instal·lacions i poder realitzar activitats que omplen de vida i salut. Fer-se soci i gaudir de tot el que fem és molt fàcil i econòmic. Dins les instal·lacions, però de forma independent, disposem d’un gimnàs totalment equipat, amb monitora de sala i activitats dirigides per a totes les edats. Així que, els que encara no ens coneixeu, esteu convidats a provar els nostres serveis i instal·lacions de forma gratuïta i enganxar-vos al tren de la salut. L’exercici físic hauria de ser una pràctica habitual per a la majoria de persones de totes les edats, doncs els efectes favorables sobre la salut s’aconsegueixen practicant-les amb regularitat. Us aportarà benestar físic i psíquic, redueix els factors de risc contra la obesitat, colesterol, tensió arterial i diabetis. A més, genera endorfines, us farà sortir de la rutina i gaudir d’un bon ambient. i un tracte fabulós.

CAMPUS DE BÀSQUET Èxit absolut en l’edició del II Campus de bàsquet a Mediona, tant en el desenvolupament com en la participació i satisfacció dels participants. Des de l’organització es fa una valoració molt positiva en el nou format de campus d’aquest estiu. Durant tot el més de juliol als matins de 11 a 14, s’ha desenvolupat al poliesportiu sessions de tot tipus vinculades en tot moment al bàsquet: tècnica, tàctica, jocs, habilitats han sigut el guió marcat durant tots els dies. S’ha buscat en tot moment que l’objectiu de aprendre a jugar a bàsquet, i que els nens i nenes s’ho passin be, fossin els eixos centrals del campus d’enguany. Com a novetat, cada dijous de setmana s’ha afegit un nou element al campus, que a sigut fer una jornada intensiva, on els nens i nens feien nit al poliesportiu, amb entrenaments nocturns i activitats de nit. De cara properes edicions repetirem el format, i esperem que les properes temporades segueixi sent un èxit. Volem agrair als monitors Roger Pérez i Manel Ruiz, la bona predisposició i el bon tracte mostrat amb els nens i nenes, i el seu bon caràcter i entrega en el nostre campus. E.E.M.M.

ESPORTS ESTIU 2017

MOTOTERRA

VÒLEI

FUTBOL LA GRANADA L'equip infantil de Mediona que ha participat en el torneig infantil entre municipis i que va finalitzar amb la victòria de l'equip de Vilafranca, que va guanyar al de Sant Martí Sarroca. en la imatge els jugadors medionencs i entrenadors amb el jugador de Sant Sadurní del Rayo Vallecano, Àlex Moreno

BÀSQUET

FUTBOL

PISCINA NIT

PING-PONG


6

BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA ASSOCIACIÓ DE VEÏNS I VEÏNES CIUTAT JARDÍ FONT DEL BOSC

ESCOLA ESPORTIVA MUNICIPAL DE MEDIONA TEMPORADA 17/18 RÍTMICA Dilluns de 17:15 a 18:15 BALL SOCIAL Dijous de 11:00 a 12:00 KUNG FÚ Divendres de 17:00 a 18:30 ESTIRAMENTS/PILATES Dimecres de 18:15 a 19:15 TAI-CHI Dijous de 19:30 a 21:00 TENNIS Dilluns,dijous, divendres I dissabtes. (horari en funció del grup) TENNIS PARTICULARS (en funció dels interessats) CIRC Dimarts de 18:00 a 19:00 TALLER BICI Dilluns de 16:30 a 18:30 ENTRENAMENT Dilluns I dijous de 18:15 a 19:15 ENTRENAMENT SUAU Dilluns de 19:15 a 20:15 GIM. GENT GRAN Dilluns i dimecres de 10:00 a 11:00 DANCE Dilluns de 19:30 a 20:30 FITNESS DIRIGIT Dilluns de 10:15 a 11:15 BALL MODERN Dijous de 17:30 a 18:30 IOGA Dimarts de 19:30 a 21:00 IOGA SUAU Dimarts de 18:00 a 19:30 IOGA TERAPÈUTIC Dilluns de 11:00 a 12:00 PATINATGE Dimecres de 17:15 a 18:15 BÀSQUET Benjamí( 08/09) - Aleví(07/06) Infantil masculí (05/04/03): Dilluns 17:15, dijous 19:15 Infantil femení (05/04/03): Dimarts i dijous a les 19:15 FUTBOL 7 Mainada (2012/2013): Dimarts i dijous a les 17:15 Prebenjamí (2011/2010): Dimarts i dijous a les 17:15 Benjamí (2009/2008): Dimarts i dijous a les 18:15 Aleví (federat)(2007/2006): Dimarts i dijous a les 18:15 FUTBOL 11 Infantil (federat)(2005/2004): Dimecres i divendres a les 18:00

Des de l´associació de veïns i veïnes Ciutat Jardí Font del Bosc, volem recordar-vos que continuem amb les classes de ball de saló e informàtica,i el nostre club de lectura . Activitats obertes a tothom. Tenim previst per el mes d´Octubre començar les classes de català. Els diumenges l´associació es oberta de 10:30 a 12:30 h., on podreu llegir gratuïtament la premsa del dia i fer tràmits per internet. També us podeu acostar per el local social i proposar activitats e inquietuds sobre la nostra urbanització. Per a més informació podeu consultar també el nostre Facebook ¨AA.VV.Ciutat Jardi Font del Bosc. ¨ciutatjardifontdelbosc@ gmail.com¨ Telefón:684368472 UNA TERRA NETA, UN PAISATGE NET Escola Epiqueia Els nois i les noies del grup dels ganàpies d’Epiqueia hem estat fent un projecte col·lectiu sobre el canvi climàtic. Això ens ha permès entendre un dels problemes més greus que té el nostre planeta –i els seus habitants!- i a prendre partit per intentar arreglar-lo en la mesura que sigui possible –perquè hi ha danys que són irreparables-. Hem treballat aspectes de física, d’història, de ciències naturals, d’economia, de sociologia... I tot plegat ens ha portat a fer coses molt diferents. Una d’aquestes coses –i la raó per la qual fem aquest petit article- ha estat la neteja de zones del nostre bosc. Seria llarg d’explicar la relació que tenen la contaminació i els residus amb el problema del canvi climàtic, però això ara no és pas el més important. El més important és que, com han fet altres grups i col·lectius del nostre poble a la riera o a les fonts, hem recollit sacs i més sacs de deixalles perjudicials per al medi ambient i hem pogut adonar-nos de com n’arriba a ser de difícil netejar i del poc que costa embrutar. Després de tres tardes intenses de feina, ens vàrem animar a fer un rètol –el que es veu a la fotografia- per recordar als qui no ho tenen present que la majoria de gent volem una terra neta i un paisatge net.

L’ESCORÇA TEATRE El dia 29 de juliol per la festa major de Sant Joan vam estrenar l’obra : “Quan a la escola ens donaven llet amb pols” , aquella “escuela “que ens va tocar patir a molta gent que ja tenim una edat amb “el arriba España, el cara al sol, el mes de Maria...”i moltes altres falòrnies. El dia 20 d’agost per la festa major de Cases Noves “els joves de l’Escorça Teatre” amb unes col·laboracions molt estimades ,varen representar el musical “Elles” amb guió de l’Oscar Ros, estrenat el passat mes de març per el dia de la dona.

UN CAMINO DE MAYOR CONCIENCIA a través del enfoque sistémico Las experiencias vividas desde la concepción y durante la infancia tienen impacto en nuestra organización emocional futura. En estas etapas se construye el esqueleto emocional que nos sostendrá durante la vida. Este esqueleto puede ser más débil o fuerte dependiendo de la realidad vivida, del amparo, cercanía emocional, palabras y sostén recibido de las personas que nos cuidaron. Durante los talleres miraremos las diferentes etapas de la vida para entender las carencias y potencial del niño/a que vive en nuestro interior. Así podremos comprender nuestra realidad emocional y los recursos que tenemos para mejorar nuestra vida de adultos. Esta propuesta está organizada en talleres de periodicidad mensual, durante los cuales miraremos aspectos de nuestra vida, como los padres, expectativas familiares, vínculos afectivos, miedos, talentos, vocación, pareja, hijos, trabajo,… Comienzo 20 de octubre en Sant Joan de Mediona. Facilitadora: Cecilia Ruiz Gonzalez, cecilruiz@ gmail.com, 616 509 957 - www.biografiahumana. info INICI D’ESTIU AMB EL TEATRE DE MOLIÈRE Escola Epiqueia Com cada any, el grup de teatre d'Epiqueia va oferir -a la comunitat de l'escola i als veïns del poble- un espectacle teatral en què l'avarícia i la hipocondria varen ser presentades a través de la mirada h u m o r í st i ca de Molière, i gracies a la vitalitat i la il·lusió dels joves actors. Agraïm el suport del Teatre l'Escorça i de l'Associació del Casal medionenc, i la presència i el caliu del públic.


BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA

7

ACTIVITATS MUNICIPALS CONTINUADES

TELÈFONS D’INTERÈS URGÈNCIES Urgències - Bombers - Ambulàncies - Mossos d’esquadra... AJUNTAMENT Oficines Poliesportiu El Pantinkillo Casal d’Avis Serveis Socials Sereno EDUCACIÓ Llar d’Infants Nins Llar d’Infants Tangram Escola La Fassina Escola Renaixença Epiqueia El Roure SES Vallbona IES Moli de la Vila Institut Vall del Mediona SANITAT Consultori Area Bàsica Sant Sadurní - Cap Hospital Comarcal Alt Penedès Farmàcia SUBMINISTRES Anaigua Aigües de l’Anoia Aigües i Agrícola de Mediona Endesa Energia Gas Natural TRANSPORT Taxi Hispano Llacunense (HILLSA) Hispano Igualadina SERVEIS AL CIUTADÀ Castell de Mediona Parròquia Novallar

112 93.898.50.02 93.898.58.67 93.898.59.11 93.898.50.02 93.898.50.02 638 .108. 901 93.898.58.71 93.817.87.57 93.898.50.79 93.817.80.13 65.936.10.45 93.898.52.46 93.771.98.00 93.801.10.59 93.546.91.91 93.898.53.02 93.818.30.52 93.818.03.93 93.898.50.51 900.304.070 93.778.82.50 93.818.32.00 90.555.17.98 90.075.07.50 67.006.45.05 93.891.25.61 93.890.11.51 93.898.57.01 93.891.02.65 93.817.87.00

HORARI AJUNTAMENT De 9 a 14 hores (de dilluns a divendres) De 16 a 18 h. (de dilluns a dijous) Nadal, Setmana Santa i Estiu (de 15 de juny a 15 de setembre, amndós inclosos): de 9 a 14 hores (de dilluns a divendres)

AJUNTAMENT DE MEDIONA Dr. Trueta, 10 – 08773 Tel. 93 898 50 02 Fax. 93 898 52 99 e.mail: mediona@diba.cat www.mediona.cat - Facebook

HORARI DEIXALLERIA LA FONT DEL BOSC DISSABTES De 8:00 a 14:00 Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

PANTINKILLO Anglès: Iniciació, Intermedi i Avançat Gralla i Timbal - Aprèn a Cosir Informàtica: Actic Bàsic - Actic Mitjà - Ofimàtica - Xarxes socials Mes informació al Pantinkillo C/ del Molí, 25 - Tel 93 898 59 11 Mail: pij.mediona@diba.cat Horari: Matins divendres de 10 a 12. Tardes dilluns a divendres de 16:30 a 20 CASAL DE LA GENT GRAN “CASA NOSTRA” De dilluns a divendres de 16:30 a 20:00 Taller de Memòria els dimarts de 17:00 a 18:00 h. C/ Dr. Trueta, 10 bxos.

POLIESPORTIU ANTONI RAMALLETS Futbol 7 Tai-Xi Bàsquet femení i masculí Capoeira Tennis Batucada Dansa Afro-brasilenya Futbol Sala Gimnàstica Gent Gran Pilates Entrenament Patinatge Entrenament Suau Estiraments Sala Fitnnes Ioga Taller Bici Rítmica Taller de Circ Ball Social Més informació al Poliesportiu - Zona Esportiva Tel: 93 898 58 67 - Facebook Horari: 11:00 a 13:00 – 17:00 a 21:00 AGRUPACIÓ ESPORTIVA FONT DEL BOSC Pàdel-Tennis Més informació: Agrupació Esportiva A.VV. CIUTAT JARDÍ FONT DEL BOSC Informàtica bàsica: Dissabtes de 17:00 a 18:30 h Ball de saló/Línia: Dissabtes de 18:30 a 20:00 h. Per a més informació: 684 368 472 ciutatjardifontdelbosc@gmail.com o local social

LA CASA VOLADORA Av. Gaudí, 3, 2on Dimarts, de 17 a 18:30: Inventors d’històries, per infants de 7 a 12 anys. Dimecres, de 17a 18 : ImaginACCIÓ, per infants de 0 a 7 anys. Dimarts i dimecres d’11 a 13: Espai col·lectiu-matins oberts. Més informació: 646 260 974, casavoladora8@gmail.com, www.casavoladora.wordpress.com CORAL MEDIONA Assaig cada diumenge de 18 a 20 h. al Casal da la Gent Gran “Casa Nostra” ESPAI TORNASSOL Un espai per a l’educació, creativitat i recerca interior 626 626 600 - S. Joan de Mediona

ASSOCIACIÓ D’ESTUDIS CULTURALS I CIENTIFICS DE MEDIONA (AECCM) El dia 8 d’octubre: EXCURSIÓ al Fondal i l’Agulla de Valldelos. - Sortida a 2/4 de 9 del matí del Casal. - Cal portar esmorzar i calçat adecuat.


AGENDA D’ACTIVITATS MUNICIPALS OCTUBRE 2017 DIA

HORA

3, 10,17 i 24

17 a 19 h.

Fins el 15

11 a 14 h, 17 a 20 h.

7

Tot el dia

8

10 h.

Pantinkillo

8

8:30 h.

Davant del Casal

15

10:30 h. (mati-tarda)

Pantinkillo

20

15:15 h.

22

10:30 h.

29

LLOC

Poliesportiu Municipal Castell de Mediona 938985701

ORGANITZA

Ajuntament

Acció per la Llengua de Mediona Club de Lectura Medionenc

Ajuntament Ajuntament

Residència Novallar Sant Joan de Mediona

AA.VV Ciutat Jardí Font del Bosc

ACTIVITAT

SALUT i cicles vitals femenins a càrrec de la Fundació Aroa EXPO #MOONotemètica Fotos de Joan Ramon Molero i Yll CORRELLENGUA (Programa d’activitats dins la revista) CLUB DE LECTURA EXCURSIÓ al Fondal i l’Agulla de Valldelos. TALLER DE CINEMA (Plà seqüència) a partir de 12 anys SORTIDA AL PALAU DE LA MÚSICA Preu: 30 € - inscripció fins el dia 15 al Casal Casa Nostra CLUB DE LECTURA VI CURSA DELS MILLORS AMICS

* Assaig de castells tots els dijous a les 19h a la plaça dels Països Catalans. * Salut i cicles vitals femenins - Dimarts 3, 10,17 i 24 d’octubre de 17 a 19h - Lloc Poliesportiu Municipal - Inscripció previa.

Ajuntament de Mediona

Butlletí Informatiu Municipal 65 Octubre2017  

Ajuntament de Mediona Revista d'informació municipal i de les activitats de les entitats de Mediona.

Butlletí Informatiu Municipal 65 Octubre2017  

Ajuntament de Mediona Revista d'informació municipal i de les activitats de les entitats de Mediona.

Advertisement