__MAIN_TEXT__

Page 1

BUTLLETÍ INFORMATIU MUNICIPAL

novembre 2016

Mediona

A l’arbre hi ha una fulla que ja està a punt de caure i l’últim raig del dia, que ho sap encara la daura. Josep Carner

55


2

BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA

ESTIMES ELS GOSSOS? DE VERITAT? Estimar els gossos no és tenir-ne un munt ni que estiguin ben cuidats... si realment estimes els gossos has d’aconseguir que tothom estimi com tu i els estimi per com es comporten. Si estimes els gossos no pots tenir-ne molts que no puguis atendre de manera personalitzada ni tenir cura de les seves necessitats. Si estimes els gossos has de procurar que no molestin el veïnat, que no embrutin el carrer, que ajudin a la convivència... Estimar els gossos no és barat: cal censarlos, xipar-los, vacunar-los, sanejar-los, esterilitzar-los i alimentar-los correctament. Tingues un sol gos per tenir-lo amb les atencions que demana. Cal passejar-lo dos o tres cops diaris i això demana temps, lloc i tenir-los i ben ensenyats. Un gos necessitat molt exercici per gastar les seves energies i mantenir-se en forma. Passejar la teva mascota suposa recollir els seus excrements... ningú ha de patir la teva deixadesa. Pots tenir un gos per a la teva protecció però no pot molestar tot el veïnat. De vegades una alarma fa la mateixa funció i no cal portar-la al veterinari ni res més. Els animals fan pudor, igual que les persones... higiènicament cal prendre moltes mesures o molestareu al veïnat. Deixar un gos tota una setmana a càrrec de la teva propietat pot solucionar un problema teu... però no el del veïnat que ha de suportar els seus lladrucs, olors, neguit, solitud. Sigues humà i posa’t una alarma. Si estimes els gossos que sigui amb fets i no amb paraules.

El proper Club de Lectura a la Font del Bosc, serà el 19 de Novembre de 10:30 a 11:30 h. per poguer participar ens podeu trucar al teléfon de l´associació de veins, o bé escriure un correo electrónic. Contarem amb suport infomàtic i audiovisual, per comentar el més interesant de cada lectura. Totes les lectures seràn les que recomanen els participants, per tant si saps d´un llibre que t´hagi arribat a l´ànima, vine i comenta ho amb nosaltres, volem pasar una bona estona i explicar la experiencia viscuda llegin el llibre o les nostres vivencies i també perqué no... fer noves amistats i compartir una afició. Teléfon: 684 368 472 - e-mail: ciutatjardifontdelbosc@gmail.com

DES DE L’ALCALDIA Benvinguda Tardor 2016 Ja tornem a tenir els bolets, la collita del raïm, la castanyada... ja tenim la boira, humitat i aquest temps que ens regala la paleta de colors més variada i gratificant que podem imaginar. El cicle de la vida va seguint immune a les nostres dèries, baralles, problemes i activitat. No mira si hi ha govern o fan el ximple, no mira si ens pugen els impostos o perillen les pensions. El temps fa veure que res va amb ell i resulta que tots anem amb ell. Tenim un panorama pel davant ple de sorpreses i reptes. Uns mesos molt intensos fins arribar al Nadal que, espero, no es faran llargs. Tenim a tocar de la mà un munt d’activitats i reptes que de ben segur dinamitzaran la vostra vida i ompliran d’esport i cultura el temps lliure, us engresco a apuntar-vos. Estem fent moltes obres de manteniment i millora que necessiten de la vostra col·laboració per que serveixin en tots els seus objectius... de res serveix arranjar deixalleries o punts de recollida d’escombraries si no recollim correctament o ho escampem... M’agradaria que llegiu amb atenció l’article sobre gossos. És un problema molt seriós que tenim a Mediona i que ens costa molts diners de tothom tenir-ho mínimament endreçat. Us necessitem també. I com no, gràcies per la vostra comprensió i suport en tots els sentits. Entre tothom ho fem tot i el paper de cadascú de nosaltres és imprescindible. Feliç tardor.

Servand Casas - Alcalde

TSI Cuida’m Aquesta targeta sanitària identifica aquelles persones que per les seves característiques clíniques específiques necessiten un conjunt d’actuacions diferenciades en la seva relació amb els professionals i els serveis sanitaris. Identificar des del mateix moment d’accés als serveis de salut les persones amb la TSI Cuida’m permet que siguin immediatament reconegudes per l’equip assistencial i se’ls pugui prestar una atenció diferenciada i més adaptada a les seves necessitats. Objectius de la TSI Cuida’m - Millorar l’atenció amb un tracte més adequat i personalitzat a les necessitats específiques que requereixen aquestes persones d’alta fragilitat relacional. - Afavorir la relació dels professionals amb aquestes persones i assegurar una comunicació més fluïda i precisa amb elles i amb els seus familiars o acompanyants. - Facilitar l’acompanyament per part de familiars o altres persones a les visites, l’atenció urgent, les proves diagnòstiques i els trasllats en ambulàncies, sempre que ho permeti la situació clínica. - Ajudar el pacient i acompanyants perquè puguin seguir de manera correcta les indicacions i els tractaments prescrits pels professionals Col·lectius als que se’ls hi ofereix Les persones amb les patologies o diagnòstics següents: • Demència (amb un nivell d’afectació cognitiu moderat, GDS a partir de 4). • Dany cerebral amb trastorn de la conducta. • Discapacitat intel·lectual (retard mental) greu i profunda. • Discapacitat intel·lectual (retard mental) lleu o moderada amb trastorn de conducta. • Trastorns de l’espectre autista (autisme) • Malalties minoritàries cognitivoconductuals de base genètica en l’edat pediàtrica amb trastorn de conducta. Per més informació poden dirigir-se al seu Consultori municipal, Area básica de salut o trucant al 012.


BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA

3

OPINIO PSC

MOLT IMPORTANT: Segurament alguns de vosaltres, més de 700, heu rebut o rebreu una carta on el Cadastre us regularitza alguna de les vostres propietats. Intentarem deixar clar com funciona i què es pot fer. QUI HO FA?: competència directa del CADASTRE (depenent del Ministerio de Hacienda y Adminstraciones Públicas) QUI HO DEMANA?: ningú, ho fan d’ofici, per tant ho fan a tota Espanya, tal com vam avisar al 2015. QUÈ HE DE FER SI REBO UNA CARTA?: - Trucar al telèfon que surt a la carta: 902373635 - 912874550 - Us informaran dels drets i motius de la regularització. QUÈ FAIG SI NO ESTIC D’ACORD?: entrar en www.sedecatastro.gob.es amb el codi que us donen a la carta. Però cal pagar igualment els 60 € que podrem sol·licitar la seva devolució si es guanya la reclamació. QUÈ FER SI TENEN RAÓ: - Pagar els 60 € que em toca per la feina de regularització - El proper any 2017 vindrà l’IBI actualitzat més la diferència no pagada de de la data de les obres fins a un màxim de 4 anys i interessos de demora. - El següent any 2018 ja estarà regularitzat. L’Ajuntament de Mediona no ha intervingut en cap dels processos i no pot fer res per deixar de recaptar les quantitats que suposi cada regularització. Quan l’equip de govern sàpiga quants diners recaptarà cada any, procedirà a ajustar el tipus de l’IBI per abaixar la pressió fiscal al veïnat, al 2018.

De 9 a 14 hores (de dilluns a divendres) De 16 a 18 h. (de dilluns a dijous) Nadal, Setmana Santa i Estiu (de 15 de juny a 15 de setembre, amndós inclosos): de 9 a 14 hores (de dilluns a divendres)

Segurament, quan llegiu aquestes ratlles, ja tindrem president del govern espanyol amb la vergonyant abstenció de determinats “socialistos” de l’estat. Segurament els interessos personals, particulars i ventres agraïts s’imposaran a la ideologia, sentiment, programa i veu del militant. Nosaltres volem demanar perdó per aquesta situació. Esperem els nostres diputats del PSC hagin complert amb la paraula donada i el No hagi estat No. És un moment de plantejar-se la relació del PSC amb el PSOE i plantejar-se-la seriosament amb una re-definició dels pactes, recuperant la veu pròpia i apostant per fulls de ruta que respectin les bases i la ideologia total de les dues organitzacions. Des de Mediona demanen recuperar les arrels socialistes i catalanistes del PSC, fent del PSC el referen que ha estat i hauria d’estar sempre. En aquest sentit hem treballat sempre i seguirem fidels als nostres principis, diguin el que diguin els “barons”.

PETICIONS DE MILLORA AL TRANSPORT PÚBLIC. Mirant el transport públic que tenim a Mediona i tal com ha quedat després de les darreres modificacions, hem plantejat, a la direcció General de Ports i Transports, les següents peticions: - Optimitzar els horaris del transport públic a Vilafranca, especialment a la tarda que només tenim 40 minuts entre la sortida i la tornada. - Coordinar el transport que passa de Pinedes, La Font del Bosc i S. Elies amb els horaris d’escoles i instituts. - Estudiar de la possibilitat de portar més autobusos dels que arriben a S. Quintí. En principi estudiaran la possibilitat de fer-ho amb dos viatges més. - També mirarem que una Igualadina que arriba a Sant Pere Sacarrera també arribi a S. Joan. Us mantindrem informats de totes les variacions que anem aconseguint i esperem tenir concrecions abans de final d’any.

El Grup de dones de Mediona organitza un acte el dia 26 de novembre a les 18 h. a la sala del Teatre del Casal Medionenc. L’acte estarà conduït pel nostre veí Borja Antela Bernárdez. Que és doctor en Història de Grècia per la Universitat de Santiago de Compostela (2004). Des de 2005 és professor associat d’Història Antiga en la Universitat Autònoma de Barcelona.


4

BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA LA SALA -ZONA CREATIVAJa hem iniciat les activitats a Sant Joan de Mediona. Al taller de LA SALA Ens endinsem a l’Exploració Plàstica -en majúscules- amb activitats pensades perquè cada grup d’edat les gaudeixi. Posem a l’abast dels infants materials insospitats per explorar-los plàsticament o materials de tota la vida amb propostes originals. A partir d’aquest octubre tenim obert el taller per a dos grups: el de PETITS (4 i 5 anys) els dimecres de 17:15 a 18:15 i el de MITJANS (6 a 8 anys) els dijous de 17:30 a 19h. Els grups són reduïts. Sóc Monitora de lleure i tinc experiència en activitats amb infants i joves des de fa anys. He realitzat tallers d’expressió plàstica, treballs manuals i d’artesania en centres especialitzats, museus i escoles. Tinc formació en escultura, enquadernació, paper fet a mà i sóc autodidacta en altres branques de l’art i l’artesania. Invento contes i jocs. Converteixo aquesta experiència i coneixements en recursos per a les propostes de LA SALA -Zona Creativa-. Per més informació: Mireia Sala Tel. 650.37.00.81 lasala.zc@gmail. com

BIOGRAFÍA HUMANA Metodología de Autoconocimiento Las personas sufrimos, tenemos obstáculos, anhelos inalcanzables, desamparos no reconocidos, necesidades imposibles de satisfacer. La construcción de la biografía humana es un recorrido para que cada individuo se comprenda más a sí mismo, entienda el hilo entre su pasado, su presente y su futuro y con mayor conciencia, haga las elecciones que quiera. Esta es una metodología muy buena, eficaz, relativamente rápida, contundente y directa. Como tantas otras técnicas, apunta al mayor conocimiento de uno mismo. Se ofrecen sesiones individuales de esta terapia en Sant Joan de Mediona. Para más información consultar con los datos del contacto.

III DIBUMED 11-25 DE NOVEMBRE - MEDIONA 11-25 de Novembre: Exposició d’obres d’il·lustracions de Gargot (Col·lectiu d’il.lustradors/res del Penedès) 12 de Novembre: Trobada Rural Sketchers, amb Iràdia Llucià. Convoquem a qui tingui ganes de passar una bona estona dibuixant 19 de Novembre: Realització de graffiti (Joan Ramon Buisan) amb música de percussió (Mel i alumnes) 24 de Novembre: Presentació del llibre 10 ingobernables de June Fernández (coordinadora de Pikara Magazine) il·lustrat per Susanna Martin (membre fundadora de l’Associació d’Autores de Còmic) Fins al 25 de Novembre es pot visitar al Castell de Mediona l’exposició “Les tires d’en Josep Gual. Del Far West al 1714 pels camins del còmic” Totes les activitats es fan a l’espai Pantinkillo@ (Biblio@ccés Roser Capdevila Mediona) excepte el graffiti (zona esportiva de Sant Joan de Mediona)

Il·lustració de Roser Capdevila


BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA

5

DIRECTORI D’ESTABLIMENTS COMERCIALS, EMPRESES I PORFESSIONALS DE MEDIONA SANT JOAN DE MEDIONA ADREÇA

NOM COMERCIAL

PRODUCTE O SERVEI

Ales Agullons

Cervesa Artesana

Masia Agullons

Autoreparacions Ros Casal Medionenc, S.L.

Reparació d’automòbils. Bar Restaurant

c/ A. Clavé, 44 F. Gustems, 12

Basar Gallego

Electrodomèstics, ferreteria...

c/ Escoles,15

Brikbike

Reparació, venda i lloguer de bicicletes

c/ Raval, 25

Cal Josepet

Supermercat

c/ F. Gustems, 2

Cal Quel

Papereria i Diaris

Pl. Montseny, 2

Can Vich

vi

c/ Pins, 22

Castell de Mediona Construccions Jaume Vallès Ferrer, SL. Contruccions Santacana Gallego, SL Estanc de Mediona El gat amb ales, Cal Ramallets El saber si ocupa lugar Farmacia Josep Gumà Vich Forn de pa Sant Joan

Construccions i reformes. Construccions i reformes.

Castell de Mediona

938985053 659420246 938985844 669107568 938985376 649792744 938985185 938985024 646379850 938985701

Av. Montserrat, 4

620223278

c/ Dr. Trueta, 3

Tabacs

c/ A. Clavé, 39

Roba i complements

c/ A. Clavé, 25

Col•leccionisme de llibres, cromos i paper en general.

C/ A.Clavé, 7

Productes Farmacologics

c/ Dr. Trueta, 16

Forn de pa i Pastisseria

c/ Escoles, 27

Fusteria Yntegral

Tot tipus de treballs amb fusta

Ms. El Solé

Imma Estilistes

Perruqueria i Tract. de bellesa

c/ Escoles, 25

Instal·lacions Bertran

Electricitat, aigua, calefacció...

c/ Que no passa, 6

Instal•lacions Manel Instal·lacions Joan Josep Perez

Electricitat, aigua, calefacció...

c/ A, Clavé, 8

Josep Duch, s.l.

Escorxador, fabrica d’embotits.

c/ F. Gustems, 20-24

L’Art de la Masia Manyeria Joan Saumell Mas Rodó

Merceria i complements Taller de manyeria i serralleria Celler

c/ de la Plaça, 6 c/ Pins, 30 Ctra. BV-2136 - km 2

Mercè Santacana Gallego

Fisioterapeuta

c/ Dr. Trueta, 3

Forn i pastisseria artesana Perruqueria i Tract. de bellesa

c/ Sant Josep, 11 c/ G. Prim, 17 c/ G. Prim, 10

Construccions i reformes

c/ A. Clavé, 26

Naulover Pa de Pessic Perruqueria Carmen Ref. Integrals Mediona SL Rafa Aguilar Bravo Reparaciones Mediona SCA Hygiene Products, SL Simó Serra Supermecat Pilar Ventura, Pintura i Decoració, SL

Electricitat, aigua, calefacció...

Reparación equipos eléctricos, electrónicos e informáticos Fàbrica de paper Tovallons, mocadors, facials... Enginyer Tècnic Forestal Supermercat

TELEFON 931022079 649505033

938985189 629847837 938985180 938985858 616793306 636912451 931996118

MAIL cervesaartesana@masia-agullons.com rosramallets@hotmail.com facebook basargallego@hotmail.com arnau@brikbike.es www.brikbike.es - facebook -lluisvich@hotmail.com info@castelldemediona.cat vallferrer@gmail.com mbscsg@gmail.com teresatorrensbatet@hotmail.com elgatambales@gmail.com www.elsabersiocupalugar.com marcos@calile.com

938985051 938985131 689769701 653815875 938985450 622415365 609314665 938985168 626805507

peresolcin@gmail.com

xbertran@hotmail.com manel.magines@gmail.com

659459649

Plaça Montseny, 8 ctra. de la Llacuna, s/n c/ A. Clavé, 14 c/ F. Gustems, 18

Pintura decorativa i industrial. LA FONT DEL BOSC ADREÇA Zona Comercial de la Font del Bosc

NOM COMERCIAL

PRODUCTE O SERVEI

Bodega la Font del Bosc

Vins, caves i begudes.

Cal Maristany

Hostal-restaurant

Av. Maristany, s/n

Clínica Dental Mediona. SL

Podologia y odontologia

c/ Xiprers, 2-4 b 3er 4ª

Garden Font del Bosc

Jardineria

Av. Maristany, 89

J. Tomas

Pintura decorativa i estucats.

c/ Avet, 102

Manel Ruiz Deu

Aparelladors-Arquitècte tècnic.

c/ Barcelona, 4

Novallar

Residència per a la Gent Gran

c/ Futbol, s/n

NOM COMERCIAL

PRODUCTE O SERVEI

Constructor Josep Ferran Instal·lacions Enric Beltran Marteles

Const., reformes i excavacions

938985077 938985717 938985105 932385780 606874744 938985189 938985011 938985728 938985150 625293902 938985234 615537700 977030600 938985570 690314621 938985146 938182235 699315940 TELEFON

duchsl@hotmail.com lartdelamasia@gmail.com manyeria.saumell@hotmail.com info@masrodo.com merce_sg84@hotmail.com naulover@naulover.com fornetsantjoan@hotmail.com www.reformesmediona.com reparacionesmediona@gmail.com

simo@socabosc.com ventura@grupventura.com

MAIL

938178100 938178380 630354154 938178334 932135183 938178009 633128820 615264150 938178291 938178116 934577509 938178700

info@calmaristany.com polonio.ferran@gmail.com gardenfontdelbosc@gmail.com lolo2tomas82@gmail.com manelruizdeu@gmail.com directora.mediona@novallar.org

LES CASES NOVES DE CAN PARDO

Electricitat, aigua, calefacció...

ADREÇA

TELEFON

MAIL

616433425 c/ Olivella, 33a

647950443

enricbeltran@hotmail.com


6

BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA DIRECTORI D’ESTABLIMENTS COMERCIALS, EMPRESES I PORFESSIONALS DE MEDIONA NOM COMERCIAL Àngel Peñafiel “Cal Cinto” Cal Poquet

SANT PERE SACARRERA ADREÇA ctra. Igualada, 43 Materials per a la construcció Cal Cinto Materials i llenya c/ de Baix, s/n PRODUCTE O SERVEI

TELEFON 938178048 607163719 938178171

MAIL materialspenyafiel@infonegocio.com calcinto@infonegocio.com

Tallers Domènech, CB.

Reparació d’automòbils

c/ De Dalt, 2

938178130

tallersdomenech@hotmail.com facebook

Vanessa Peñafiel Tutusaus

Arquitecte tècnica

ctra. Igualada, 43 Cal Cinto

610000520 938178048

vanessa@apabcn.cat

NOM COMERCIAL Cal Tino, Serveis de Jardineria, SL L’Era de Cal Pau

PRODUCTE O SERVEI

TELEFON 651398060 651317802 722130762

caltinojardi@caltino.cat

CAL PAIXANO ADREÇA

Jardineria

Masia Cal Tino

Restaurant

Can Paixano s/n

NOM COMERCIAL Mosaics Torra, SL Paviments Canigó, sa

PRODUCTE O SERVEI Mosaic Hidràulic Prefabricats formigó, terratzo

ALTRES ADREÇA Ctra. C-244, km. 18 Ctra. C-244, km. 18

Sol de Brugàs

Vins ecològics i cava

Ctra. C-244, km. 18

TELEFON 938998011 938998011 652772815 679758329

MAIL facebook MAIL info@mosaicstorra.com info@pavimentscanigo.com fincabrugas@hotmail.com

L’ajuntament de Mediona ofereix aquest servei gratuït a tots els negocis i empreses de Mediona. Esperem sigui de la vostra utilitat.

TALLERS I FIRES AMB PRESÈNCIA D’EL ROURE Aquesta vegada us escrivim des de la Comissió de Comunicació de l’escola El Roure. Som una de les moltes comissions - actualment en tenim tretze - que organitzen l’activitat de les famílies i de l’equip (en aquelles que és necessari) a l’escola, treballant conjuntament per poder donar una visió més global, cuidant l’escola i els seus membres. Des de fa uns anys, uns tres o quatre aproximadament, vam decidir que trobàvem important donar a conèixer la singularitat de la nostra escola, que enguany ha fet 15 anys i, que és una escola viva de referència a l’Estat. Així doncs, hem estat treballant per obrir finestres del projecte per totes aquelles persones, tant famílies com professionals, que tenien ganes de conèixer què és l’escola El Roure. Ho fem a través de la nostra formació, de les portes obertes, d’una nova pàgina web, de presència en fires i esdeveniments afins, participant en xerrades, etcètera. Estem molt contents d’aquesta obertura que estem fent i per això us escrivim. Ens ve de gust compartir amb vosaltres el que ha estat aquest inici de curs amb un mes de setembre molt intens i un octubre que també està sent ben actiu. El passat diumenge dia 25 vam participar a la fira EcoSantCugat, a Sant Cugat Sesgarrigues, la primera fira mediambiental que se celebra al Penedès i que aquesta vegada arribava a la seva 14a edició, amb presència d’una parada amb material de l’escola i on diferents famílies anàvem responent les preguntes que moltes persones ens anaven fent. El següent cap de setmana, el dissabte 1 d’octubre vam ser presents en dos formats a les Primeres Jornades sobre Educació Viva organitzades pel CAIEV Associació d’Educació Viva, a la UAB, on vam realitzar el taller “El camí holístic i l’escola El Roure” i, també vam tenir una parada al pati dels tarongers de la Facultat d’Educació, al costat d’altres projectes i entitats del món de l’educació. Va ser una experiència molt enriquidora. En paral•lel, els dies 30 de setembre i 1 d’octubre, també vam estar participant a la 4ª Edició del Curs Universitari de “Educación Activa y acompañamiento respetuoso a la Infancia”, a Madrid, organitzat per La Violeta i la Universidad Juan Carlos I de Madrid. I unes setmanes més tard, el dia 15 també vam participar en una sessió a l’ICE de l’ UAB, juntament amb La Caseta, a les Jornades sobre “El respecte a les noves iniciatives familiars o professionals”. Com us comentàvem anteriorment, per nosaltres aquests petits tastets que oferim d’El Roure ens estan servint per poder explicar i compartir el nostre projecte i, a la vegada, per poder compartir amb altres persones maneres d’acompanyar i entendre l’educació. Si encara no ho heu fet, us convidem a que visiteu la nostra pàgina web on s’explica molt clarament la mirada que tenim al Roure www.elroure.org. I si voleu estar al dia de les activitats que organitzem, ens podeu seguir també a https://www.facebook.com/escolavivaelroure/ Fins aviat! Comissió de Comunicació de l’escola El Roure


BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA

7

ACTIVITATS MUNICIPALS CONTINUADES

TELÈFONS D’INTERÈS URGÈNCIES Urgències - Bombers - Ambulàncies - Mossos d’esquadra... AJUNTAMENT Oficines Poliesportiu El Pantinkillo Casal d’Avis Serveis Socials Sereno EDUCACIÓ Llar d’Infants Nins Llar d’Infants Tangram Escola La Fassina Escola Renaixença Epiqueia El Roure SES Vallbona IES Moli de la Vila Institut Vall del Mediona SANITAT Consultori Area Bàsica Sant Sadurní - Cap Hospital Comarcal Alt Penedès Farmàcia SUBMINISTRES Anaigua Aigües de l’Anoia Aigües i Agrícola de Mediona Endesa Energia Gas Natural TRANSPORT Taxi Hispano Llacunense (HILLSA) Hispano Igualadina SERVEIS AL CIUTADÀ Castell de Mediona Parròquia Novallar

112 93.898.50.02 93.898.58.67 93.898.59.11 93.898.50.02 93.898.50.02 638 .108. 901 93.898.58.71 93.817.87.57 93.898.50.79 93.817.80.13 65.936.10.45 93.898.52.46 93.771.98.00 93.801.10.59 93.546.91.91 93.898.53.02 93.818.30.52 93.818.03.93 93.898.50.51 900.304.070 93.778.82.50 93.818.32.00 90.555.17.98 90.075.07.50 67.006.45.05 93.891.25.61 93.890.11.51 93.898.57.01 93.891.02.65 93.817.87.00

HORARI AJUNTAMENT De 9 a 14 hores (de dilluns a divendres) De 16 a 18 h. (de dilluns a dijous) Nadal, Setmana Santa i Estiu (de 15 de juny a 15 de setembre, amndós inclosos): de 9 a 14 hores (de dilluns a divendres)

AJUNTAMENT DE MEDIONA Informatiu Municipal Dr. Trueta, 10 – 08773 Tel. 93 898 50 02 Fax. 93 898 52 99 e.mail: mediona@diba.cat www.mediona.cat - Facebook

HORARI DEIXALLERIA LA FONT DEL BOSC DISSABTES De 8:00 a 14:00 Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

PANTINKILLO Anglès: Iniciació, Intermedi i Avançat Català: Diferents nivells Art i Artesania - Gralla i Timbal - Aprèn a Cosir - Guitarra Informàtica: Actic Bàsic - Actic Mitjà - Ofimàtica - Xarxes socials Eines avançades en TIC : Blogs Eines de Gogle: Gmail, Youtube, Picassa i Drive. Mes informació al Pantinkillo C/ del Molí, 25 - Tel 93 898 59 11 Mail: pij.mediona@diba.cat Horari: Matins divendres de 10 a 12. Tardes dilluns a divendres de 16:30 a 20 CASAL DE LA GENT GRAN “CASA NOSTRA” De dilluns a divendres de 16:30 a 20:00 Taller de Memòria els dimarts de 17:00 a 18:15 C/ Dr. Trueta, 10 bxos. POLIESPORTIU ANTONI RAMALLETS Futbol 7 Tai-Xi Bàsquet femení i masculí Capoeira Tennis Batucada Dansa Afro-brasilenya Futbol Sala Gimnàstica Gent Gran Pilates Entrenament Patinatge Qi Gong (Txi Kung) Estiraments Sala Fitnnes Ioga Taller Bici Rítmica Més informació al Poliesportiu - Zona Esportiva Tel: 93 898 58 67 - Facebook Horari: 11:00 a 13:00 – 17:00 a 21:00 LA COVA C/ del Pilar, s/n Dansa Integrativa, divendres de 10:00 a 11:15 Dance Lab per a nois i noies de 10 a 14 anys, divendres de 17:15 a 18:15. Dansa Oriental i Tribal Fusió –iniciació, intermedi i avançat-. Organitza: Judith Ramallets (620 215 501) Imparteix: Montse Morilla (616 677 915) AGRUPACIÓ ESPORTIVA FONT DEL BOSC Pàdel-Tennis Més informació: Agrupació Esportiva A.VV. CIUTAT JARDÍ FONT DEL BOSC TAI TXI – CHI KUN INFORMÀTICA BÀSICA Per més informació: Local social Avda. Maristany, 29 Tel. 684 368 472 e-mail:ciutatjardifontdelbosc@gmail.com LA CASA VOLADORA Av. Gaudí, 3, 2on Dimarts, de 17 a 18:30: Inventors d’històries, per infants de 7 a 12 anys. Dimecres, de 17a 18 : ImaginACCIÓ, per infants de 0 a 7 anys. Dimarts i dimecres d’11 a 13: Espai col•lectiu-matins oberts. Més informació: 646 260 974, casavoladora8@gmail.com, www.casavoladora.wordpress.com CORAL MEDIONA Assaig cada diumenge de 18 a 20 h. al Casal da la Gent Gran “Casa Nostra” FIRA ARTESANAL “LA VALL DE MEDIONA” Primer diumenge da cada mes Productes ecològics, parades d’artesania, Tallers per a nens/es, Teràpies alternatives i més... Facebook: www.facebook.com/firaartesanalmediona Blog: firaartesanalmediona.wordpress.com/ e.mail: firaartesanalmediona@gmai.com ESPAI TORNASSOL Un espai per a l’educació, creativitat i recerca interior 626 626 600 - S. Joan de Mediona LA SALA -Zona CreativaC/Canaletes, 2 Activitats de Joc i Plàstica PETITS (4 i 5 anys): dimecres de 17:15 a 18:15 MITJANS (6 a 8 anys): dijous de 17:30 a 19 Més informació: Mireia 650.37.00.81 lasala.zc@gmail.com


il

AGENDA D’ACTIVITATS MUNICIPALS NOVEMBRE 2016 DIA

HORA

LLOC

del 11 al 25

Pantinkillo

12

Pantinkillo

19

Zona Esportiva A. Ramallets

ORGANITZA

19

19:30 h.

Església de Sant Joan de Mediona

Coral Mediona

19

10:30 a 11:30 h.

A. VV. Font del Bosc (local social)

AA.VV Ciutat Jardí Font del Bosc

20 24

Pantinkillo

Fins el 25

Castell de Mediona

26

18 h.

Teatre del Casal Medionenc

Grup de dones de Mediona

10:30 h.

A. VV. Font del Bosc (local social)

AA.VV Ciutat Jardí Font del Bosc

26 11/12

Ajuntament de Mediona

ACTIVITAT

III DIBUMED Exposició d’obres d’il·lustracions de Gargot (Col·lectiu d’il·lustradors/res del Penedès) III DIBUMED Trobada Rural Sketchers, amb Iràdia Llucià. Convoquem a qui tingui ganes de passar una bona estona dibuixant III DIBUMED Realització de graffiti (Joan Ramon Buisan) amb música de percussió (Mel i alumnes) Concert de Gospel i Jazz a càrrec de Mediona Gospel Singers i The Unusual Quartet. Club de Lectura Dinar “50 Anys de Casats” III DIBUMED Presentació del llibre “10 ingobernables” de June Fernández il·lustrat per Susanna Martin III DIBUMED Exposició “Les tires d’en Josep Gual. Del Far West al 1714 pels camins del còmic” Acte sobre el Dia Internacional contra la Violència vers les dones Trobada “Pobles Llei de Barris” BOTIFARRADA POPULAR , MERCADILLO SOL-LIDARI I EXPOSICIÓ DE PATCHWORK

Profile for Ajuntament de Mediona

Butlletí Informatiu Municipal 55 Novembre 2016  

Ajuntament de Mediona Revista d'informació municipal i de les activitats de les entitats de Mediona

Butlletí Informatiu Municipal 55 Novembre 2016  

Ajuntament de Mediona Revista d'informació municipal i de les activitats de les entitats de Mediona

Advertisement