Page 1

BUTLLETÍ INFORMATIU MUNICIPAL

juliol 2017

Mediona

Il·lustració de Roser Capdevila per a l’escola viva El Roure

63


2

BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA DES DE L’ALCALDIA

#thanmaleducat El 20 de Juny es va presentar al Consell Comarcal de l’Alt Penedès, la campanya de gènere “EL PATRIARCAT PERJUDICA GREUMENT LA SALUT”. Aquesta campanya pretén sensibilitzar a la població juvenil sobre la necessitat de prevenir les desigualtats i les violències de gènere, tant en dones com en el col•lectiu LGTBI, en tots els àmbits, fent especial incidència en l’oci nocturn. És una companya visual formada per tríptics en tres versions diferents, cartells, banderoles, xapes, però que ha anat acompanyada en la seva elaboració per la participació de joves, principalment de Mediona i Santa Margarida i els Monjos, i que en el seu desenvolupament posterior anirà acompanyada per activitats als instituts, espais juvenils i Punts Mòbil de Salut en les festes majors de la comarca. Els eixos que s’han treballat han estat: Estereotips i desigualtats de gènere; Amor i violència a la parella; LGTBIfòbia; Violència sexual i oci nocturn. El grup motor que ha generat les idees ha estat format per 2 tècniques de joventut del Consell Comarcal, la tècnica de Sta. Margarida i els Monjos, el tècnic del Pantinkill@ de Mediona i la preventòloga del Pla de drogues de la Mancomunitat Penedès-Garraf. Ha comptat també amb l’assessorament de l’Associació Candela, i del disseny s’ha encarregat el col·lectiu Virtual Room. Ara que arriben les festes majors, adjuntem en aquest article un dels tríptics, el que s’identifica més amb l’oci nocturn. Podeu informar-vos i demanar xapes al Panti. A l’acte de presentació va intervenir també la Directora General de Joventut de la Generalitat, Marta Vilalta.

Després d’un mes de vertigen arriba l’estiu amb tota la seva força i la seva festa. De tot el que ha passat ens farem ressò en aquesta revista però m’agradaria destacar uns punts que considero importants per la època en que estem. MediMàgic, Cursa dels Seglars, Sortida a Tarragona, visita presidenta del Parlament Carme Forcadell, Fira de la Cervesa amb la visita de la consellera Neus Munté, Sortida club de lectura, Remuntada del riu... un pom d’actes que han posat a Mediona al mapa de Catalunya i arreu. Gràcies a tothom que ho ha fet possible. No parlaré més del que ha de venir ni del que ha passat, només vull demanar la col· laboració de tothom en tres temes molt importants: - Respectem les propietats municipals i el clima cívic. En arribar l’estiu el dia s’allarga i les nits conviden a voltar i jugar molt. Genial però cal tenir present que la gent necessita descansar doncs treballa, les propietats de tothom cal respectar-les doncs són molt cares mantenir-les i les normes de circulació poden salvar vides... els carrers no són pistes de carreres! - Estalviem aigua: És molt important fer servir l’aigua amb seny, estalviar aigua és tenir cura de la natura i del nostre futur. - Vigilem amb el foc: El perill d’incendis és una realitat que salta a la vista. A tot arreu hi ha herba seca, boscos sobreescalfats i combustible potencial. Una ximpleria pot comportar una desgràcia i mil lamentacions. És molt important que el respecte a l’altre sigui el meu límit. Hem de gaudir però també deixar gaudir! Feliç estiu, molt bona festes majors i que gaudim del merescut descans! Servand Casas - Alcalde

VISITA DE LA PRESIDENTA DEL PARLAMENT SRA. CARME FORCADELL El dia 9 de juny, la Molt Honorable Presidenta del Parlament de Catalunya Sra. Carme Forcadell, va visitar el municipi de Sant Joan de Mediona just després de participar en el acte de presentació de la data i pregunta del referèndum per la independència del proper 1 d’octubre. La presidenta, que en la fotografia es troba amb representants municipals –encapçalats per l’alcalde Servand Casas – també va visitar l’empresa tèxtil local Naulover fundada el 1957 i una de les més importants de l’Alt Penedès. La visita de la Presidenta del Parlament de Catalunya ens ha deixat moltes fotografies, una dedicatòria al llibre d’honor, molts records i una senyera catalana feta íntegrament a Catalunya, numerades de l’1 al 1000 i la número ú està al Palau de la Generalitat, la 2 a l’Ajuntament de Barcelona i a Mediona ens ha arribat la número 26. El protocol marca que la visita de la Presidenta porti un regal per al poble consistent en una senyera numerada i una gravació del Cant del Segadors. Estem orgullosos d’aquest honor i agraïm el gest vers el poble de Mediona.

ATENCIÓ!! ESTÀ TOTALMENT PROHIBIT, ENTRE EL 15 DE JUNY I EL 15 DE SETEMBRE, A MENYS DE 500 METRES DE LES ZONES BOSCOSES: - Encendre foc per qualsevol tipus d’activitat i de crema - Encendre fogueres i focs a terra en terrenys públics - Llençar coets, petards i tota mena de material pirotècnic - Llençar burilles en els vials - Fer barbacoes


BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA

3

LA XII FIRA DE LA CERVESA ARTESANA DE MEDIONA Feia por, respecte, prevenció... digueu-li com vulgueu. La XII Mostra de la cervesa Artesana de Mediona es presentava amb molts reptes sota el braç i, després de l’èxit de l’any anterior havíem de preveure situacions per no morir d’èxit. L’aposta inicial era obrir el camp de futbol per agrupar més a qui participava en l’esdeveniment. Obrir el camp volia dir re fer tots els esquemes i pensar diferent doncs en molt més espai es podia tenir sensació de buidor... Convençuts uns i altres tiren endavant el projecte i la realitat va anar convencent crítics i detractors fins crear un estat d’opinió favorable a la nova aposta que, a més, obre moltes possibilitats. La visita de la Honorable Consellera de Presidència Sra. Neus Munté va ser una arrencada de festa molt important amb la visita d’alcaldes i personalitats del territori com la Presidenta de la Mancomunitat i alcaldessa de Canyelles Rosa Huguet.

Parlar de xifres i participants pot ser un estímul però nosaltres ens quedem en altres xifres: zero incidents, molta diversió, grans trobades, ambient immillorable, participació de tothom i d’arreu... creiem que un èxit total gràcies al treball i dedicació de Carles i Montse, la feina de la brigada i equip administratiu de l’Ajuntament de Mediona. L’equip de govern vol dedicar una paraula a tothom sense oblidar la col·laboració de tot el

LA CONSELLERA DE LA PRESIDÈNCIA VA VISITAR LA XII MOSTRA DE CERVESA ARTESANA DE MEDIONA I L’AJUNTAMENT DE LA VILA La consellera de la Presidència, Neus Munté, va destacar que la XII edició de la Cervesa Artesana de Mediona que se celebra en aquest municipi de l’Alt Penedès, contribueix a la “vertebració del territori i al posicionament de la comarca i del municipi”. La portaveu del Govern, que tambè va visitar l’Ajuntament de Mediona, va signar en el Llibre d’Honor i va felicitat a l’alcalde, Servand Casas, i als membres del seu consistori, per acollir aquesta fira que enguany ”hem de celebrar que arribi a la dotzena edició, i això no és per casualitat”. “Hi ha molta feina al darrera d’un sector com el de la cervesa on s’hi ha involucrat molta gent jove”, va afegir, i el nombre d’expositors locals, de l’estat espanyol i internacional, 76 en total, demostra que la fira “ja està consolidada”. “En totes les coses que afavoreixen el municipi, el Govern està al vostre costat” va concloure la consellera.

Mediona con Pedro Sánchez Tal com hem dit sempre els i les socialistes de Mediona hem apostat per Pedro Sánchez i la seva visió de l’Espanya federal i Nació de nacions. L’aclaparadora victòria sobre la seva principal rival i botxí ha estat un cop de geni de la militància sobre els barons, del socialisme de carrer sobre l’especulatiu de despatx i les arrels contra les branques seques i podrides. Estem molt contents i treballarem per al reconeixement del dret a decidir, per un referèndum vinculant i acordat i pel reconeixement de la identitat de Catalunya com a nació. El nostre sentit federal suposa que Catalunya es federi amb Espanya d’igual a igual i rebi el respecte i tracte que la seva identitat demana. També demanarem al govern de Catalunya que governi per a tothom, que tingui cura del dia a dia i procuri no oblidar que les injustícies no poden ser base per a cap govern. No ens agraden els fets consumats, els blocs d’uns contra altres, l’immobilisme i les imposicions, vinguin d’on vinguin. Volem acords i diàleg com a norma de les relacions Catalunya Estat.


4

BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA CONCERT I EXPOSICIÓ DE PINTURES AL CASTELL DE MEDIONA

Diumenge 18 de juny hi havia nervis per veure com resultaria el treball de més de 40 persones dels Ajuntaments de S, Sadurní, Torrelavit, S. Pere de Riudebitlles, S. Quintí i Mediona que durant molts dies havien preparat la Remuntada del Riu Mediona-Bitlles-Lavernó.

Una preparació impecable per part dels quatre equip es posava a prova a les 8 del matí quan, amb un sonor petard es va donar la sortida als més de 120 participants en la cursa de resistència. 30 km amb unes temperatures molt dures van ser desgranats un a un per tothom amb l’estímul dels molt ben sortits avituallaments on, a més de control i marcar la tarja, s’oferia aigua, aliments i descans. Tots els trams van ser superats sense grans incidents i en arribar a la meta el bocata de botifarra, refresc i bany van ser considerats com a premi suficient a l’esgotadora jornada. Donat que era una prova de resistència tothom la podia fer com considerés més adient a la seva preparació. Així el primer va estar 2 h 41’ i el darrer va superar les vuit hores. Al final tothom coincidia en la bellesa del camí, l’excel·lent treball de preparació, neteja i senyalització i la riquesa d’uns marges fluvials únics.

El diumenge 18 de juny, a les 12 del migdia, es va inaugurar la mostra pictòrica de Melanie Prada “Colors d’Austràlia” amb la bona companyia d’un grup amants de l’art que varen poder gaudir de l’exposició punt a punt. L’exposició és visitable d’11 a 14 h. i de 17 a 20 h. fins el 31 de juliol. A la tarda, a l’església del Castell, va ser marc de la presentació en concert del primer disc de Moriningblid, fruit de la col·laboració entre la cantautora catalana Sandra Bossy Retti i l’escriptor britànic Richard Hayden. El resultat és el seu primer EP, The Srping, que prové d’un ampli ventall d’influències: folk, jazz, música clàssica i rock.

SORTIDA FINAL GIMNÀSTICA GENT GRAN Desprès de tota la temporada fent classes de gimnàstica per a la gent gran al poliesportiu,de passar-ho be tot realitzant manteniment i prevenció amb el nostre cos i amb un èxit molt gran de participants, amb un total de 31 alumnes inscrites, es va concloure amb el ja tradicional “ viatge de final de curs”. Enguany, tots/es junts , amb els seus respectius acompanyants, vàrem anar a Tarragona, per visitar

punts d’ interès turístic de la ciutat. Va ser un dia molt complert, acompanyats de bon temps , que es va iniciar amb la visita guiada a la maqueta de Tarragona., per situar-nos a la ciutat i al que desprès ens tocaria visitar. La visita va continuar a les muralles, al circ, i per finalitzar el matí a l’amfiteatre, on ens explicaren amb deteniment la història i la importància de Tarragona en l’antiguitat. Desprès d’aquestes dues visites, tocava anar a dinar, al Restaurant “ La Tova Taverna”, bon servei i bon menjar. El restaurant triat estava al centre històric, on desprès ens tocava fer la darrera visita guiada a la Catedral de Tarragona. En acabada la jornada, la valoració que fem des de l’organització i participants es molt bona. Us esperem la temporada vinent!!! - ESCOLA ESPORTIVA MUNICIPAL.

FINAL DE D’ESCOLA ESPORTIVA MUNICIPAL DE MEDIONA El passat dia 3 de juny, es va celebrar la festa final de l’EEMM. Durant tot el matí, els diferents equips participants a les respectives lligues d’esports col·lectius, van realitzar partits de bàsquet i futbol , contra uns equips molt especials, els equips de “mares i pares”. Cada equip va jugar un partit contra els pares dels nens i nenes de l’equip, amb un èxit de participació i on tots i totes s’ho van passar d’allò més be. La valoració que des de l’organització de l’EEMM fem és molt positiva, amb la presència d’un equip federat de futbol 7, que feia anys que es volia tirar endavant, acompanyats com no dels mes petits, els prebenjamins. També ens omple d’orgull la participació als Jocs Escolars de quatre equips de bàsquet, en categoria benjamí, aleví, infantil i cadet. Remarcar, que encara ens omple més d’orgull, el premi que dos equips nostres s’han endut, guanyadors en les seves categories del joc net, i els equips que més valors i millor actitud demostren als partits, amb la indispensable col·laboració de les seves famílies. La jornada va finalitzar amb un bon dinar, amb els equips de futbol i bàsquet junts. Volem agrair la vostra participació en les activitats i esports proposats, ajudant-nos a créixer, especialment als nens i nens que gaudeixen cada dia fent esport, i sobretot als pares i mares que fan que això sigui possible. Us esperem la temporada 2017/18, que de ben segur tornarà a ser un èxit.


BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA CORAL MEDIONA Des que es va remprendre el Cant Coral a Mediona, al voltant del 2002, l’agrupació ha anat canviant i adaptant-se als nous temps. Al llarg dels anys han passat moltes persones diferents aportant el seu granet de sorra a través de la seva personalitat i veu. A La Coral Mediona, intentem evolucionar i superar-nos any rere any per tal d’oferir concerts més variats. D’aquesta manera volem aconseguir que pugui venir a sentir-nos gent de diferents edats i gustos musicals. A més d’enriquir qualitativament l’agrupació. Actualment la Coral la dirigeix la Carolina Ramos, que ja fa set anys que és amb nosaltres. Pel que fa als cantaires som uns disset i ens dividim en quatre veus: soprans, contralts, tenors i baixos. Aprofitem també aquest espai al butlletí per crear consciència de la importància cultural del Cant Coral ja que ara per ara som un grup petit i cal animar a la gent a participar-hi. Recordem que no és imprescindible tenir coneixements musicals, si t’agrada cantar ets totalment benvingut/da. Assagem cada diumenge de 18:00 a 20:00 al Casal de la Gent Gran (Ajuntament). A continuació volem passar balanç de les activitats de la darrera temporada. Així posem al dia als nostres seguidors i ens donem a conèixer a tothom qui vulgui saber una mica més de nosaltres. Començant per la temporada estival vam tenir l’oportunitat de participar a la IV Trobada de Corals a Avinyó (Bages) que va tenir lloc el 26 de juny del 2016. I a l’estiu van arribar les festes majors. En aquesta ocasió vam preparar un repertori que combinava la cançó catalana i temes de bandes sonores de pel·lícules. La primera actuació va ser a la Festa Major de Sant Pere Sacarrera. La següent, i per partida doble, a la de Sant Joan de Mediona. I la darrera a la de Les Cases Noves de Can Pardo (en aquesta també van actuar els companys de Mediona Gospel Singers). Finalment destacar que un cop més ens van convidar a cantar a l’Aplec del Castell de Mediona. De cara a la temporada de Nadal vam preparar un concert dividit en dues parts, l’una de nadales i l’altra clàssica, en què vam interpretar un parell de peces juntament amb la Coral Foix de Torrelles. L’endemà vam repetir l’experiència però aquest cop a Torrelles de Foix. Dues setmanes més tard també els Mediona Gospel Singers van realitzar un concert a l’Església de Sant Joan de Mediona. A més, al mes de febrer de 2017 van tornar a actuar tot convidant als Gaià Gospel en un concert que va suposar una trobada enriquidora, molt dinàmica i entretinguda. Amb l’inici del nou any vam començar un nou curs coral. La primera cita va ser al febrer ja que vam actuar, juntament amb la Coral Foix, a la cripta de la Sagrada Família. La segona cita important va ser el Concert de Música Clàssica del 30 d’abril on vam comptar amb les interpretacions de la Mariona Tuset al violoncel, l’Eugeni Muriel a la guitarra i la Carolina Ramos al piano. A més dels nostres solistes habituals i la part clàssica de la Coral. Aprofitem també per explicar que a la Coral no només cantem, també organitzem altres activitats com ara la ja tradicional calçotada o bé la paradeta de Sant Jordi. Enguany hi vam ser des de les 8 del matí fins les 21 hores de la nit. Volem agrair des d’aquí a tothom que va passar a comprar la rosa o el llibre, als curiosos i als que vau passar a saludar. Per concloure aquest espai volem parlar­vos d’un parell de temes. L’un sobre el programa de Festa Major de Mediona d’enguany: hem intentat que sigui variat quant a estils, gustos i edats. Us assegurem novetats i peces realment boniques. L’altre punt és sobre la Coral Infantil. Des de la Coral Mediona volem animar a recuperar el grup d’infants cantaires. Si algú en té ganes li donarem un cop de mà en tot el calgui. Gràcies, i esperem veure-us als assajos, o si més no, per Festa Major!!

5

FESTA MAJOR SANT PERE SACARRERA

NOVALLAR El passat 3 de juny, a Novallar de Mediona, vam celebrar una gran festa. Durant al matí vam poder gaudir d’un concert d’havaneres i cançó de taberna per part de “La Guingueta”. Per acabar de fer el dia rodó, vam fer un aperitiu i una paella al foc de llenya.


6

BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA MERCAT DE 2a. MÀ A SANT ELIES

GRÀCIES.

A Sant Elies l’associació de Veïns ha muntat un mercat d’intercanvi que, des de primeres hores, ha estat una autentica festa. Una vintena de parades al voltant del camp de futbol, música en directe i un ambient molt engrescat i acollidor ha fet que, per a tothom que ha passat per allà, un matí molt calorós fos també un moment de riure, xerrar, compartir i comprar autentiques gangues que podies trobar entre totes les parades. Des de les 12 del matí fins al final de la tarda moltes persones de Mediona es van passar a donar suport a aquesta iniciativa.

Com alguns ja sabeu, al Roure hem estat ocupats darrerament amb una campanya de micromecenatge que hem titulat “Unes gotes per al Roure” i que cercava finançament per a fer potable l’aigua de l’escola. L’aigua del pou que tenim és bona però, per a ser escola homologada, cal que aquesta sigui clorada i, per això, allà lluny de la xarxa municipal d’aigua corrent com estem, cal aquesta obra tant costosa. Ha estat un procés llarg, en el que una comissió de famílies (que anomenem Nous Recursos), colze a colze amb la cooperativa de mestres, i el suport de la nostra Comissió de Comunicació, han estat pensant quina era la millor plataforma, quins eren els textos que calia preparar, planificar pressupost amb la màxima cura, pensar recompenses… que fàcil quan està tot fet, però quanta reflexió i activitat previs que signifiquen! Per fi, ens trobem en el moment de llençar la campanya. Totes les persones de la comunitat gaudim molt compartint-ho amb els nostres amics, familiars veïns… gent que podia ser sensible al tema i que podia tenir ganes de contribuirhi. Ens hem adonat que tenim una gran xarxa de persones, d’arreu del món, que tenen moltes ganes d’ajudar i de conèixer de més a prop la realitat d’una escola com la nostra. I gràcies a aquestes persones, arribem a la nostra fita, en un temps molt més curt del que ens pensàvem: quina sorpresa!. Ens ha emocionat tant aquest rotund moviment de l’exterior que ha vingut a impulsar-nos, a sostenir-nos com la pinya d’un castell! Ens veiem ara regenerats, amb il·lusió, i amb un veritable regal que és sentir-nos així d’ acompanyats. Han passat les setmanes i no només hem arribat a l’objectiu mínim, sinó també a l’òptim, pel que hem pogut fer totes les obres que necessitàvem. Només ens queden paraules d’agraïment i moltes ganes de continuar la feina. Comissió de Comunicació, que ha donat suport a la campanya quant a fer-ne difusió.

MISSA ROCIERA A L`ERMITA DE SANT ELIES El diumenge 21 de maig a l`ermita de Sant Elies es va fer la tradicional Missa Rociera. Com ja fa uns anys el “ grupo rociero de la casa de Andalucia “ de Capellades va posar la música i les cançons fent-nos gaudir del seu dinamisme i la seva alegria. Sempre que hi ha un acte on uns quants o molts en gaudim, hem de pensar amb les persones que ho han organitzat i que estan al darrera de la festa, d`una o altre manera, dit això sabem que masses vegades queden a l`anonimat, en aquest cas és el senyor Antonio el que sempre ho organitza i / o dinamitza aquest i tots els actes que es celebren a l`ermita, caldria agrair- li tots els esforços que sempre ha fet sense cap més interès que satisfer als veïns perquè ho passin bé. Dir-li que malgrat tingui moments tristos i defalliment en sentir-se poc acompanyat, segueixi amb el seu entusiasme, ben segur que l`any vinent l`ajudarem amb el que es pugui.

SORTIDA A VIELLA “ CORAL CANTAIRES DE LA FONT DEL BOSC “ El dissabte 27 de maig, la “ Societat Coral Sarroca Nova “ i els Cantaires de la Font del Bosc “varen ser convidats a participar a una missa cantada i a l`església de Sant Miquel de Viella,en acabar oferiren un concert de cant coral. Aquesta església construïda entre els segles XII i XIII de construcció original entre el romànic i el gòtic , ens va acollir , recollint les nostres veus. El concert va ser molt emotiu, sobretot per les persones araneses que ens escoltaren, en acabar i cantar l`himne de la vall, tots junts dempeus s`emocionaren escapant- se més d´una llàgrima en sentir aquests cants ressonant per les muntanyes, moments on sen`s encongí el cor sentint una emoció difícil d’ explicar. Felicitar a la coral “ Sarroca Nova “ i als organitzadors de la sortida. Tot plegat va ser un èxit i un cap de setmana fantàstic.

SORTIDA LITERÀRIA “CLUB DE LECTURA MEDIONENC” Enguany el diumenge 18 de juny ,el club de lectura, ha fet la ruta literària del llibre “ La Catedral del Mar “ Una sortida guiada visitant l`entorn on es desenvolupa la història. Ha estat molt interessant reviure els fets i les contrades que ens retornaven a la lectura. Les 50 persones que hi hem participat n`hem gaudit revivint moments emocionants de la nostre pròpia història . Aquesta sortida és la cloenda del curs, tornarem a començar el segon diumenge de setembre amb lectura preparada , ara toca gaudir de l`estiu i les vacances. En arribar a Sant Joan tots els que han pogut s`han apuntat al dinar que a piscines ha arrodonit la sortida.

SORTIDA EN AUTOCAR

VISITA A LES MINES DE BELLMUNT I LA CARTOIXA D'ESCALADEI DIA: 16 JULIOL 2017 8:00 h. AA.VV de la Font del Bosc – Parada bus S.Joan Excursió amb guia oficial a cada visita - Dinar opcional - Places limitades - Informació: Telef. 684 368 472 e-mail: ciutatjardifontdelbosc@gmail.com

CREUER PEL DELTEBRE - ”CASAL CASA NOSTRA” SORTIDA EL 20 DE JULIOL Abans de donar pas a les vacances d’estiu, volem acomiadar-nos de vosaltres amb un creuer i un bon àpat de germanor dalt d’un vaixell-restaurant, que ens durà a fer una volta pel Deltebre fins a la desembocadura amb el mar. Sortirem a les 8h. del matí. Esmorzarem en ruta per compte de cadascú i seguirem fins al Montsià on pujarem al vaixell-restaurant Santa Susana. A mitja tarda farem el retorn cap a casa. Apuntar-se abans del divendres 14 de juliol. Places limitades.


BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA

TELÈFONS D’INTERÈS URGÈNCIES Urgències - Bombers - Ambulàncies - Mossos d’esquadra... AJUNTAMENT Oficines Poliesportiu El Pantinkillo Casal d’Avis Serveis Socials Sereno EDUCACIÓ Llar d’Infants Nins Llar d’Infants Tangram Escola La Fassina Escola Renaixença Epiqueia El Roure SES Vallbona IES Moli de la Vila Institut Vall del Mediona SANITAT Consultori Area Bàsica Sant Sadurní - Cap Hospital Comarcal Alt Penedès Farmàcia SUBMINISTRES Anaigua Aigües de l’Anoia Aigües i Agrícola de Mediona Endesa Energia Gas Natural TRANSPORT Taxi Hispano Llacunense (HILLSA) Hispano Igualadina SERVEIS AL CIUTADÀ Castell de Mediona Parròquia Novallar

ACTIVITATS MUNICIPALS CONTINUADES 112

93.898.50.02 93.898.58.67 93.898.59.11 93.898.50.02 93.898.50.02 638 .108. 901 93.898.58.71 93.817.87.57 93.898.50.79 93.817.80.13 65.936.10.45 93.898.52.46 93.771.98.00 93.801.10.59 93.546.91.91 93.898.53.02 93.818.30.52 93.818.03.93 93.898.50.51 900.304.070 93.778.82.50 93.818.32.00 90.555.17.98 90.075.07.50 67.006.45.05 93.891.25.61 93.890.11.51 93.898.57.01 93.891.02.65 93.817.87.00

HORARI AJUNTAMENT De 9 a 14 hores (de dilluns a divendres) De 16 a 18 h. (de dilluns a dijous) Nadal, Setmana Santa i Estiu (de 15 de juny a 15 de setembre, amndós inclosos): de 9 a 14 hores (de dilluns a divendres)

AJUNTAMENT DE MEDIONA Dr. Trueta, 10 – 08773 Tel. 93 898 50 02 Fax. 93 898 52 99 e.mail: mediona@diba.cat www.mediona.cat - Facebook

7

HORARI DEIXALLERIA LA FONT DEL BOSC DISSABTES De 8:00 a 14:00 Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

PANTINKILLO Anglès: Iniciació, Intermedi i Avançat Gralla i Timbal - Aprèn a Cosir Informàtica: Actic Bàsic - Actic Mitjà - Ofimàtica - Xarxes socials Mes informació al Pantinkillo C/ del Molí, 25 - Tel 93 898 59 11 Mail: pij.mediona@diba.cat Horari: Matins divendres de 10 a 12. Tardes dilluns a divendres de 16:30 a 20 CASAL DE LA GENT GRAN “CASA NOSTRA” De dilluns a divendres de 16:30 a 20:00 Taller de Memòria els dimarts de 17:00 a 18:00 h. C/ Dr. Trueta, 10 bxos.

POLIESPORTIU ANTONI RAMALLETS Futbol 7 Tai-Xi Bàsquet femení i masculí Capoeira Tennis Batucada Dansa Afro-brasilenya Futbol Sala Gimnàstica Gent Gran Pilates Entrenament Patinatge Entrenament Suau Estiraments Sala Fitnnes Ioga Taller Bici Rítmica Taller de Circ Ball Social Més informació al Poliesportiu - Zona Esportiva Tel: 93 898 58 67 - Facebook Horari: 11:00 a 13:00 – 17:00 a 21:00 AGRUPACIÓ ESPORTIVA FONT DEL BOSC Pàdel-Tennis Més informació: Agrupació Esportiva A.VV. CIUTAT JARDÍ FONT DEL BOSC Informàtica bàsica: Dissabtes de 17:00 a 19.00 h Ball de saló/Línia: Dissabtes de 19:00 a 20:00 h. Per a més informació: 684 368 472 ciutatjardifontdelbosc@gmail.com o local social

LA CASA VOLADORA Av. Gaudí, 3, 2on Dimarts, de 17 a 18:30: Inventors d’històries, per infants de 7 a 12 anys. Dimecres, de 17a 18 : ImaginACCIÓ, per infants de 0 a 7 anys. Dimarts i dimecres d’11 a 13: Espai col·lectiu-matins oberts. Més informació: 646 260 974, casavoladora8@gmail.com, www.casavoladora.wordpress.com CORAL MEDIONA Assaig cada diumenge de 18 a 20 h. al Casal da la Gent Gran “Casa Nostra” ESPAI TORNASSOL Un espai per a l’educació, creativitat i recerca interior 626 626 600 - S. Joan de Mediona LA SALA -Zona CreativaC/Canaletes, 2 Activitats de Joc i Plàstica A Sant Joan de Mediona JOC I PLÀSTICA (4 i 5 anys) dimecres de 17:15 a 18:15 EXPLORACIÓ PLÀSTICA (6 a 10 anys) dijous de 17:30 a 19h Més informació: Mireia 650.37.00.81 lasala.zc@gmail.com


AGENDA D’ACTIVITATS MUNICIPALS JULIOL 2017 DIA

HORA

1i2 8

LLOC

ORGANITZA

Sant Pere Sacarrera Rosario Chacón 608548594

ACTIVITAT FESTA MAJOR DE SANT PERE SACARRERA (Programa d’activitats al interior del butlletí) DANSES DEL MON

19 a 20:30 h.

Bar El Casal

9

Piscina Municipal

MULLA’T

15

3x3 BÀSQUET

8h. 8:15h.

Poliesportiu A. Ramallets AA.VV.Font del Bosc Sant Joan Mediona

16

AA.VV Font del Bosc

CREUER PEL DELTEBRE - ”CASAL CASA NOSTRA”

20 21

SORTIDA MINAS DE BELLMUNT I CARTOIXA ESCALADEI TEATRE TÍVOLI - SUGAR “NINGÚ NO ÉS PERFECTE” 20:30 h.

sortida 17:45h.

22

Poliesportiu A. Ramallets

24H. FUTBOL SALA CONSERT D’ESTIU - MEDIONA GOSPEL

22

22h.

Casal Medionenc

23

10:30h.

Residencia Novallar

27

AA.VV Font del Bosc

CLUB DE ELCTURA

Piscina Municipal

PISCINA NOCTURNA

28

23h.

Esglèsia de S. Joan

CONCERT FESTA MAJOR - CORAL MEDIONA

30

20h.

Esglèsia de S. Joan

CONCERT FESTA MAJOR - CORAL MEDIONA

28-29-30-31 i 1 d’agost

FESTA MAJOR DE MEDIONA

1 agost

Poliesportiu A. Ramallets

5 i 6 agost

Plaça de la l´Associació VV.

TENNIS TAULA AA.VV Font del Bosc

FESTA MAJOR FONT DEL BOSC

* Assaig de castells tots els dijous a les 19h a la plaça dels Països Catalans.

S’INFORMA QUE:

Ajuntament de Mediona

El mes de setembre no s'editarà el butlletí municipal degut a les vacances del mes d'agost. Per això, totes les activitats de l'agenda del mes de setembre, hauran de ser enviades abans del 20 de juliol per ser editades en el butlletí del mes d'agost/setembre. El proper termini, 20 de setembre, tornarem a admetre els articles per al butlletí d’octubre. Gràcies.

Profile for Ajuntament de Mediona

Butlletí Informatiu Municipal 63 Juliol 2017  

Ajuntament de Mediona Revista d'informació municipal i de les activitats de les entitats de Mediona.

Butlletí Informatiu Municipal 63 Juliol 2017  

Ajuntament de Mediona Revista d'informació municipal i de les activitats de les entitats de Mediona.

Advertisement