Page 1

BUTLLETÍ INFORMATIU MUNICIPAL

febrer 2018

Mediona

69

Carnestoltes 2018


2

BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA AVÍS A LA POBLACIÓ!!!

DES DE L’ALCALDIA Un nou any pel davant! La passada editorial acabava amb els millors desitjos per a l’any 2018 i aquesta començo amb el mateix esperit i les mateixes intencions per a tot el veïnat i persones que es prenen la molèstia de llegir-me. En el terreny dels propòsits i objectius en tinc molt clars i definits que penso fer tot el possible per aconseguir. En faig un llistat per a la vostra informació i perquè segurament demanarem el suport de la població.

Atenció a l’hora d’abocar les cendres de les llars de foc als contenidors! L’Ajuntament fa una crida a la ciutadania perquè tingui cura quan vessi les cendres, ja que en els últims dies s’han cremat diversos contenidors, inclús un voral de la riera de Mediona. Davant els incidents que han tingut lloc els últims dies, l’Ajuntament de Mediona fa una crida a la ciutadania que en aquesta època de l’any fa ús de les llars de foc i estufes de llenya als seus domicilis o centres de treball. L’objectiu és que tinguin cura a l’hora d’abocar les cendres de les llars de foc i les estufes de llenya als contenidors, donat que, en algunes ocasions, no estan totalment apagades. És per això que es recomana deixar-les reposar un parell de dies abans de llençar-les i assegurar-se que ja no fan caliu i que, per tant, no cremen en somort. En el mateix sentit, es demana que es tingui en compte posar-les sempre en una bossa, i abocar-les als contenidors de rebuig. Cal remarcar que si les cendres estan enceses s’inicia un procés de combustió que pot durar hores però que culmina amb l’incendi del contenidor amb el consegüent perill de propagació als vehicles i edificis adjacents.

- A nivell educatiu: Aconseguir la nova escola de La Fassina (projecte aprovat al 2010) al pressupost d’aquest any i aprovació del projecte de Renaixença ja! - A nivell de transport públic: aconseguir que tots els autobusos que acaben o s’inicien a S. Quintí ho facin a Mediona i que els microbusos que passen per La Font del Bosc i Sant Elies ho facin coincidint amb l’horari dels instituts (ja fa dos anys que lluitem en aquest sentit). - Fer la depuradora de Sant Joan i Cases Noves. Ja tenim tots els permisos fets (ens ha costat més de dos anys) i ara cal executar els projectes. - Solucionar de manera definitiva els problemes d’aigua de boca a La Font del Bosc. En aquest sentit hi ha pressupostat més d’un milió d’euros i esperem arribar a bon termini aquestes obres. - Recuperar tot el que la Generalitat no ha pagat en concepte de copagament a les Llars d’Infants. - Aconseguir una planificació del manteniment que doni resposta real a les necessitats de Mediona i procurar no arribar tard en alguns temes. Aquest són alguns dels temes més importants que plantegem com a objectius de cara a l’any 2018. No són els únics per tant ja podeu veure que la feina és complexa i abundant. Us desitjo el millor per a tothom! Servand Casas - Alcalde

CONGELACIÓ D’IMPOSTOS Des de la regidoria d’Hisenda us informem que per sisè any consecutiu hem congelat els principals impostos i taxes de l’Ajuntament de Mediona. La darrera pujada va ser al 2012 en ser aplicada la normativa estatal de regulació de l’IBI. Es pot donar la circumstància que algú dels que llegiu això hagueu tingut pujades a l’IBI o altres temes. Es tracten de regularitzacions que fa el Cadastre i les fa d’ofici, per considerar que hi havien millores o ampliacions no declarades.

AUGMENT I NOVES SUBVENCIONS Tothom que està en alguna associació, agrupació, entitat o comissió sap que l’Ajuntament de Mediona subvenciona la vida associativa i activa del municipi. Amb la crisi econòmica vam demanar un esforç a tothom i van rebaixar un 25% les aportacions que es feien. Donada la nova situació econòmica i la permanent millora de les arques públiques, l’equip de govern ha decidit recuperar els nivells de subvenció anteriors a la crisi i, d’aquesta manera, afavorir el treball col·lectiu i associatiu. Podreu comprovar les vostres noves aportacions en aquest mateix any.

VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA Disposes d’una hora a la setmana per dedicar-la al Voluntariat per la llengua? Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un/a voluntari/a, que parla català fluidament, i un/a aprenent/a, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. Si parles català habitualment i disposes d’una estona per conversar amb una persona que el vol practicar, fes-te voluntari/a i si el que necessites és practicar-lo, fes-te aprenent/a!

Dimecres 14 de febrer a les 15:30h al Pantinkillo organitzarem les parelles.


BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA

3

President no era el 3% Ja tenim una sentència sobre el cas Palau... “només” fa 10 anys de la esfereïdora expressió del President Maragall al llavors diputat de CiU Artur Mas: “Vostès tenen un problema i aquest problema es diu 3%” Quin escàndol, quines denúncies, quines desqualificacions... i ara resulta que era mentida, que era el 4% (que se sàpiga) I ja sabem que s’engegarà els ventilador de la porqueria intentant esquitxar a tothom i aplicar allò de tu més, mal de molts... però avui parlem del finançament de CiU, de la responsabilitat dels seus dirigents i de la complicitat de tothom que, sabent-ho, mirava a altre costat i ho tolerava. I ara resulta que CiU no existeix, que els seus dirigents han passat a segon pla i que després d’un bateig, nova imatge, retolació de les mateixes seus i maquillatge i reconversió a l’independentisme tot ha de quedar perdonat, oblidat i superat. Des del PSC de Mediona creiem que s’han de depurar responsabilitats, cal que es tornin els diners i s’apartin de la vida pública tots els corruptes (siguin del partit que siguin) i els seus còmplices. Any nou, vida nova, regeneració a fons.

DIVERNADAL 2017 Enguany hem tingut una nova edició del Divernadal els dies 27, 28 i 29 de desembre. Un espai lúdic i de lleure en dies festius , obert a tothom i gratuït, on volem oferir un espai de diversió i entreteniment. L’afluència de públic va ser molt bona i les valoracions que es feien de muntatge, propostes i funcionament eren molt positives. Es van fer propostes pensades per a totes les edats i gustos, inflables, jocs, sortida en BTT, espai de psicomotricitat, jocs de taula i moltes altres activitats que omplien el poliesportiu, acompanyades dels tallers i iniciatives d’algunes entitats del municipi, com en el cas dels Castellers de Mediona. Aquets van oferir un taller on els nens i nenes es podien endinsar en el món de fer castells, practicar diferents exercicis i ficant a prova les seves capacitats en el món casteller. Com venim fent en els darrers anys, també es va dur a terme el torneig de tenis taula per a joves i grans. Envoltats de bon ambient van gaudir de la pràctica d’aquest esport amb més de 20 participants. Volem agrair als col·laboradors la seva tasca i suport per a fer possible la dinamització del Divernadal, molt especialment a l’entitat que va fer el taller de manualitats, la Coral de Mediona, a l’Arnau Brik, , a la colla de gegants i al grup de danses del Món, que enguany va servir com a acte de cloenda del Divernadal 2017. Us esperem en properes edicions a que vingueu a participar amb nosaltres!! Ajuntament de Mediona.


4

BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA COMISSIÓ DE REIS DE MEDIONA

CICLE DE PASSEJADES

Com cada any el Pare Noel, el Patge Faruk i SS.MM els Reis Mags d’Orient , han visitat els nens, nenes i gent gran de tot el municipi de Mediona. Novament ha estat un repte per a tot el grup. Aquest any els membres de la nova junta de la Comissió de Festes de Mediona, conjuntament amb el recolzament de l’antiga junta, hem pogut tornar a complir les expectatives de tots els nens i nenes que esperen amb tanta il·lusió l’arribada dels Reis. Ha estat una experiència molt reconfortant que esperem poder millorar de cara l’any vinent amb noves idees . Durant els diversos esdeveniments tots els veïns i veïnes n’han pogut gaudir en cada lloc on van parar per repartir caramels i regals. I molt emotivament la visita a les persones més grans a la Residència Novallar. Volem donar les gràcies per la participació de totes les entitats i persones que han col·laborat amb la Comissió de Festes de Mediona. L’any que ve podríem millorar-ho i la vostra opinió és molt important, per això podeu dirigir les vostres propostes o bé a la direcció de correu electrònic : comissiodereis@hotmail.com o al Facebook de l’Entitat “Comissió de Reis de Mediona”.

El cicle de Passejades, projecte adreçat a la gent gran per donar a conèixer diferents espais i entorns geogràfics de la província, i viure la natura de forma adaptada a les possibilitats dels usuaris, inicia temporada. Enguany i participen en el projecte un total de mes de 60 municipis de la província de Barcelona.

La primera passejada que es va fer aquesta temporada va ser a Martorell el passat 29 de novembre. La segona que s’ha fet, a sigut a Mediona el passat 17 de gener. Acollirem els grups vinguts de Martorell, Caldes de Montbui i Manresa. Vam desenvolupar la ruta de Mediona, passant pel Camp Fotovoltaic, rentadors i el camí fins al Castell de Mediona. Un cop arribats al castell, es va fer la corresponent explicació històrica del mateix, i els participants aprofitaren la pausa per a descansar i agafar forces per a la tornada. Un cop acabada la caminada, es va fer un dinar conjunt al poliesportiu, i el posterior ball i estiraments dinamitzats per a concloure la jornada.

Cases Noves

Font del Bosc

Volem agrair al Ramon i la Consol la seva bona disposició per acollir el grup, i la visita guiada que van oferir als participants. També a la Sandra, que com venim fent en les anteriors temporades, es l’encarregada de dinamitzar el ball final de festa. Les següents sortides que el grup de Mediona farà són: - Manresa, 14 de Febrer. - Caldes de Montbui, 21 de Març.

Sant Elies

Sant Joan de Mediona

Al finalitzar aquestes passejades, la diputació organitza la “Cloenda”, una festa amb tots els municipis participants per a finalitzar la temporada, i només i poden assistir els que hagin realitzat un mínim de passejades, reflectit en el carnet que se’ls i dona i on es van marcant les assistències.

MANUALITATS AA.VV. SANT ELIES Els caps de setmana es fan tallers de manualitats a Sant Elies a càrrec de la veïna Mª Rosa Esteve, a la foto podeu veure els que van realitzar-se aquest passat nadal, en propers caps de setmana s’aniran fent més per si algú està interessat a assistir. Els horaris són d’11 a 13 h, per a més informació contacteu amb l’associació. Sant Pere Sacarrera

Novallar


BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA

5

DIRECTORI D’ESTABLIMENTS COMERCIALS, EMPRESES I PORFESSIONALS DE MEDIONA L’ajuntament de Mediona ofereix aquest servei gratuït a tots els negocis i empreses de Mediona que serà actualitzat amb les peticions que ens arribin. Esperem sigui de la vostra utilitat.

NOM COMERCIAL

PRODUCTE O SERVEI

SANT JOAN DE MEDIONA ADREÇA

Ales Agullons

Cervesa Artesana

Masia Agullons

Autoreparacions Ros Casal Medionenc, S.L.

Reparació d’automòbils. Bar Restaurant

c/ A. Clavé, 44 F. Gustems, 12

Basar Gallego

Electrodomèstics, ferreteria...

c/ Escoles,15

Brikbike

Reparació, venda i lloguer de bicicletes

Av. Montserrat, 15

Cal Josepet

Supermercat

c/ F. Gustems, 2

Cal Quel

Papereria i Diaris

Pl. Montseny, 2

Can Vich

vi

c/ Pins, 22

Castell de Mediona Casa Rural Cal Farriol Constr. J. Vallès Ferrer, SL. Contruccions Santacana Gallego, SL Crea Decora Recicla Estanc de Mediona El gat amb ales, Cal Ramallets

Allotjament rural en una casa de poble Construccions i reformes. Construccions i reformes. Distribució i venda de pintura natural Chalk Paint i a la calç. Tabacs Roba i complements

Castell de Mediona

938985053 659420246 938985844 669107568 938985376 649792744 938985185 938985024 646379850 938985701

C/ F.. Gustems, 18

699737693

Av. Montserrat, 4

620223278 938985189 629847837

c/ Dr. Trueta, 3 c/ Anselm Clavé, 43

667047904

c/ A. Clavé, 39

938985180 938985858 616793306 636912451 931996118 938985051 938985131 689769701 653815875 938985450 622415365 609314665 938985168 626805507 659459649 938985077 938985717

c/ A. Clavé, 25

Farmacia J. Gumà Vich

Col•leccionisme de llibres, cromos i paper en general. Productes Farmacologics

c/ Dr. Trueta, 16

Forn de pa Sant Joan

Forn de pa i Pastisseria

c/ Escoles, 27

El saber si ocupa lugar

TELEFON 931022079 649505033

C/ A.Clavé, 7

MAIL cervesaartesana@masia-agullons.com rosramallets@hotmail.com facebook basargallego@hotmail.com arnau@brikbike.es www.brikbike.es - facebook -lluisvich@hotmail.com info@castelldemediona.cat reserves@calfarriol.com www.calfarriol.com vallferrer@gmail.com mbscsg@gmail.com hola@creadecorarecicla.com www.creadecorarecicla.com teresatorrensbatet@hotmail.com elgatambales@gmail.com www.elsabersiocupalugar.com marcos@calile.com

Fusteria Yntegral

Tot tipus de treballs amb fusta

Ms. El Solé

Imma Estilistes

Perruqueria i Tract. de bellesa

c/ Escoles, 25

Instal·lacions Bertran

Electricitat, aigua, calefacció...

c/ Que no passa, 6

Instal·lacions Manel Instal·lacions Joan J. Perez

Electricitat, aigua, calefacció... Electricitat, aigua, calefacció...

c/ A, Clavé, 8

Josep Duch, s.l.

Escorxador, fabrica d’embotits.

c/ F. Gustems, 20-24

L’Art de la Masia Manyeria Joan Saumell

Merceria i complements Taller de manyeria i serralleria

c/ de la Plaça, 6 c/ Pins, 30

mariovalverde.com

Fotografia de producte

Avinguda Gaudi, 7

615537700

Mas Rodó

Celler

Ctra. BV-2136 - km 2

Mercè Santacana Gallego

Fisioterapeuta

c/ Dr. Trueta, 3

Forn i pastisseria artesana

c/ Sant Josep, 11 c/ G. Prim, 17

932385780 606874744 938985189 938985011 938985728

Construccions i reformes

c/ A. Clavé, 26

625293902

www.reformesmediona.com

Avinguda Gaudi, 7

615537700

reparacionsmediona@gmail.com

c/ A. Clavé, 14 c/ F. Gustems, 18

690314621 938985146 938182235 699315940

simo@socabosc.com

Naulover Pa de Pessic Ref. Integrals Mediona SL Rafa Aguilar Bravo Reparacions Mediona Simó Serra Supermecat Pilar Ventura, Pintura i Decoració, SL

Reparació de Tablets i Smartphones / Informàtic Enginyer Tècnic Forestal Supermercat Pintura decorativa i industrial.

LA FONT DEL BOSC ADREÇA Zona Comercial de la Font del Bosc

NOM COMERCIAL

PRODUCTE O SERVEI

Bodega la Font del Bosc

Vins, caves i begudes.

Cal Maristany

Hostal-restaurant

Av. Maristany, s/n

Clínica Dental Mediona. SL

Podologia y odontologia

c/ Xiprers, 2-4 b 3er 4ª

Garden Font del Bosc

Jardineria

Av. Maristany, 89

J. Tomas

Pintura decorativa i estucats.

c/ Avet, 102

Manel Ruiz Deu

Aparelladors-Arquitècte tècnic.

c/ Barcelona, 4

Novallar Super La Font del Bosc

Residència per a la Gent Gran Aliments, ferreteria, jardineria...

c/ Futbol, s/n Zona Comer. Font Bosc

938985105

TELEFON

peresolcin@gmail.com

xbertran@hotmail.com manel.magines@gmail.com duchsl@hotmail.com administracio@josepduch.com lartdelamasia@gmail.com manyeria.saumell@hotmail.com www.mariovalverde.com / contacto@ mariovalverde.com info@masrodo.com merce_sg84@hotmail.com naulover@naulover.com fornetsantjoan@hotmail.com

ventura@grupventura.com

MAIL

938178100 938178380 630354154 938178334 932135183 938178009 633128820 615264150 938178291 938178116 934577509 938178700 699193833

info@calmaristany.com polonio.ferran@gmail.com gardenfontdelbosc@gmail.com lolo2tomas82@gmail.com manelruizdeu@gmail.com directora.mediona@novallar.org monica223462@gmail.com


6

BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA DIRECTORI D’ESTABLIMENTS COMERCIALS, EMPRESES I PORFESSIONALS DE MEDIONA LES CASES NOVES DE CAN PARDO NOM COMERCIAL

PRODUCTE O SERVEI

Constructor Josep Ferran Instal·lacions Enric Beltran Marteles

Const., reformes i excavacions

NOM COMERCIAL Àngel Peñafiel “Cal Cinto” Cal Poquet

Electricitat, aigua, calefacció...

ADREÇA

TELEFON

MAIL

616433425 c/ Olivella, 33a

SANT PERE SACARRERA ADREÇA ctra. Igualada, 43 Materials per a la construcció Cal Cinto Materials i llenya c/ de Baix, s/n PRODUCTE O SERVEI

647950443

TELEFON 938178048 607163719 938178171

Tallers Domènech, CB.

Reparació d’automòbils

c/ De Dalt, 2

938178130

Vanessa Peñafiel Tutusaus

Arquitecte tècnica

ctra. Igualada, 43 Cal Cinto

610000520 938178048

NOM COMERCIAL Cal Tino, Serveis de Jardineria, SL L’Era de Cal Pau

PRODUCTE O SERVEI

CAL PAIXANO ADREÇA

Jardineria

Masia Cal Tino

Restaurant

Can Paixano s/n

NOM COMERCIAL Mosaics Torra, SL Paviments Canigó, sa

PRODUCTE O SERVEI Mosaic Hidràulic Prefabricats formigó, terratzo

ALTRES ADREÇA Ctra. C-244, km. 18 Ctra. C-244, km. 18

Sol de Brugàs

Vins ecològics i cava

Ctra. C-244, km. 18

ESCOLA LA FASSINA PROJECTE: CUIDEM-NOS! La classe dels COIXINETS de l’escola La Fassina hem treballat per PROJECTES i ens ha agradat molt! Hem investigat, fet murals tots junts i exposicions de com podem cuidar el nostre cos, la salut i la ment. També hem escoltat atentament les explicacions dels nostres amics TASTAOLLETES que saben moltes coses sobre l’alimentació i el sucre. Hem convidat a una mare que és infermera que ens ha explicat les vacunes i com podem prevenir malalties. Ens ha agradat molt treballar en equip. Ja tenim ganes d’engegar un nou Projecte!

TELEFON 651398060 651317802 722130762 TELEFON 938998011 938998011 652772815 679758329

enricbeltran@hotmail.com

MAIL materialspenyafiel@infonegocio.com calcinto@infonegocio.com tallersdomenech@hotmail.com facebook vanessa@apabcn.cat

MAIL caltinojardi@caltino.cat facebook MAIL info@mosaicstorra.com info@pavimentscanigo.com fincabrugas@hotmail.com

CORAL “CANTAIRES DE LA FONT DEL BOSC“ El dia 23 de desembre la coral “Cantaires de la Font del Bosc“ va fer el concert nadalenc a l`ermita de St. Elies . ens van acompanyar la coral convidada de St. Pere de Riudebitlles, amb cançons separats i algunes tots plegats vam oferir un concert a totes les persones que any rera any ja ho esperen i ens escolten. L`entorn immillorable de l`ermita i l`acolliment per part de tots els veins i veïnes va fer que tots plegats passessim una tarda entranyable. Gràcies a la coral de St. Pere de Riudebitlles per la seva predisposició sempre per acompanyar-nos i felicitar amb tot el respecte i professionalitat que desprenen a les dues directores de les corals esmentades, Margarida i Marta. El dia 30 va ser la coral “Cantaires de la Font del Bosc“ que va anar a l’església de St. Pere de Riudebitlles , convidada per la coral St. Pere de Riudebitlles oferint amb ells el concert nadalenc a la població. Dins el concert va actuar el professor de música Manuel Fornies deleitant-nos amb la seva guitarra, li donem les gràcies per la seva col.laboració desinteressada Reiterem les gràcies a l a cor al i a les di rectores que ho van fer possible.


BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA

7

ACTIVITATS MUNICIPALS CONTINUADES

TELÈFONS D’INTERÈS URGÈNCIES Urgències - Bombers - Ambulàncies - Mossos d’esquadra... AJUNTAMENT Oficines Poliesportiu El Pantinkillo Casal d’Avis Serveis Socials Sereno EDUCACIÓ Llar d’Infants Nins Llar d’Infants Tangram Escola La Fassina Escola Renaixença Epiqueia El Roure SES Vallbona IES Moli de la Vila Institut Vall del Mediona SANITAT Consultori Area Bàsica Sant Sadurní - Cap Hospital Comarcal Alt Penedès Farmàcia SUBMINISTRES Anaigua Aigües de l’Anoia Aigües i Agrícola de Mediona Endesa Energia Gas Natural TRANSPORT Taxi Hispano Llacunense (HILLSA) Hispano Igualadina SERVEIS AL CIUTADÀ Castell de Mediona Parròquia Novallar Correus

112 93.898.50.02 93.898.58.67 93.898.59.11 93.898.50.02 93.898.50.02 638 .108. 901 93.898.58.71 93.817.87.57 93.898.50.79 93.817.80.13 65.936.10.45 93.898.52.46 93.771.98.00 93.801.10.59 93.546.91.91 93.898.53.02 93.818.30.52 93.818.03.93 93.898.50.51 900.304.070 93.778.82.50 93.818.32.00 90.555.17.98 90.075.07.50 67.006.45.05 93.891.25.61 93.890.11.51 93.898.57.01 93.891.02.65 93.817.87.00 93.898.57.11

HORARI AJUNTAMENT De 9 a 14 hores (de dilluns a divendres) De 16 a 18 h. (de dilluns a dijous) Nadal, Setmana Santa i Estiu (de 15 de juny a 15 de setembre, amndós inclosos): de 9 a 14 hores (de dilluns a divendres) AJUNTAMENT DE MEDIONA Dr. Trueta, 10 – 08773 Tel. 93 898 50 02 Fax. 93 898 52 99 e.mail: mediona@diba.cat www.mediona.cat - Facebook

HORARI DEIXALLERIA LA FONT DEL BOSC DISSABTES De 8:00 a 14:00 Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

BUTLLETÍ INFORMATIU MUNICIPAL DE MEDIONA revistamediona@gmail.com

PANTINKILLO Anglès: Iniciació, Intermedi i Avançat Gralla i Timbal - Aprèn a Cosir Informàtica: Actic Bàsic - Actic Mitjà - Ofimàtica - Xarxes socials Mes informació al Pantinkillo C/ del Molí, 25 - Tel 93 898 59 11 Mail: pij.mediona@diba.cat Horari: Matins divendres de 10 a 12. Tardes dilluns a divendres de 16:30 a 20 CASAL DE LA GENT GRAN “CASA NOSTRA” De dilluns a divendres de 16:30 a 20:00 Taller de Memòria els dimarts de 17:00 a 18:00 h. C/ Dr. Trueta, 10 bxos. POLIESPORTIU ANTONI RAMALLETS Futbol 7 Tai-Xi Bàsquet femení i masculí Tennis Fitness Dirigit Dance Gimnàstica Gent Gran Pilates Entrenament Patinatge Entrenament Suau Estiraments Sala Fitnnes Ioga Terapèutic Taller Bici Rítmica Taller de Circ Ball Modern Kung Fú Dansa Oriental Més informació al Poliesportiu - Zona Esportiva Tel: 93 898 58 67 - Facebook HORARI D’HIVERN Dilluns, dimecres i divendres: de 17 a 21 h. dimarts i dijous: d’11 a 13 h. i de 17 a 21 h. Dissabtes: de 10 a 14 h. i de 17 a 20 h. Diumenges: d’11 a 14 h. Festius TANCAT HORARI D’ESTIU Coincidint amb el període d’obertura i tancament de la piscina Tots els dies obert d’11 a 21 h. AGRUPACIÓ ESPORTIVA FONT DEL BOSC Pàdel-Tennis Més informació: Agrupació Esportiva A.VV. CIUTAT JARDÍ FONT DEL BOSC Informàtica bàsica: Dissabtes de 17:00 a 18:30 h Ball de saló/Línia: Dissabtes de 18:30 a 20:00 h. Per a més informació: 684 368 472 ciutatjardifontdelbosc@gmail.com o local social CORAL MEDIONA Assaig cada diumenge de 18 a 20 h. al Casal da la Gent Gran “Casa Nostra” ESPAI TORNASSOL Un espai per a l’educació, creativitat i recerca interior 626 626 600 - S. Joan de Mediona


AGENDA D’ACTIVITATS MUNICIPALS FEBRER 2018 DIA

HORA

LLOC

ORGANITZA

ACTIVITAT MARATHON CUP

4 Club de Lectura Medionenc

CLUB DE LECTURA

11

10 h.

Pantinkillo

14

15:30 h.

Pantinkillo

15

15:45 h.

17

de 19 a 21 h.

Poliesportiu

CARNESTOLTES 2018 (programació detallada dins el butlletí)

18

11 h.

Poliesportiu

CARNESTOLTES INFANTIL 2018 Rua i “GRESCA CARNAVALERA” (programació detallada dins el butlletí)

Acte Informatiu del Programa VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA (Presentació de parelles lingüístiques) SORTIDA AL TEATRE CONDAL amb l’obra “EL FANTASMA DE CANTERVILLE”

* Assaig de castells tots els divendres de 18:30 h. a 21 h. al Poliesportiu Municipal.

Ajuntament de Mediona

Profile for Ajuntament de Mediona

Butlletí Informatiu Municipal 69 Febrer 2018  

Ajuntament de Mediona Revista d'informació municipal i de les activitats de les entitats de Mediona.

Butlletí Informatiu Municipal 69 Febrer 2018  

Ajuntament de Mediona Revista d'informació municipal i de les activitats de les entitats de Mediona.

Advertisement