__MAIN_TEXT__

Page 1

BUTLLETÍ INFORMATIU MUNICIPAL

abril 2018

Mediona

71

23 d’abril, DIADA DE SANT JORDI. Les parades de llibres i roses són les principals protagonistes d’aquesta festa i la ciutadania surt al carrer per viure-la intensament.


2

BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA SOPAR DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

Com cada any el grup de Dones de Mediona van organitzar un sopar per commemorar el dia internacional de la dona, amb molt bona assistència de públic. Havent sopat , alumnes de diferents disciplines sota l’ensenyament de la coreògrafa Sandra Augè, ens van fer gaudir d’un gran espectacle .

DES DE L’ALCALDIA Benvinguda primavera! Amb una nova nevada hem rebut la primavera, no ha calgut una actuació molt especial però sempre és d’agrair la dedicació de les persones que ens ajuden i el suport i paciència de les persones usuàries dels serveis afectats. Treballar així dóna gust. Amb la primavera intensifiquem les accions per aconseguir el que Mediona necessita i d’alguna manera esperem tenir resultats aviat. En aquest sentit les accions més intenses van adreçades en aquest camps: - Transport públic: farem un article més estens. - Construcció de les noves escoles de Mediona: endeguem una campanya informativa sobre la situació i urgència de les noves escoles. - Construcció nova depuradora: sembla ser que ja arribem al tram final de la part administrativa. Esperem iniciar en breu la constructiva. En aquest sentit també volem comunicar-vos que la Generalitat ha retallat unilateralment el temps que donaven per fer les actuacions del Pla de Barris i hem quedat limitats a finals del 2018. És un greuge doncs vam estar prop de 4 anys que ens deien que no féssim cap obra perquè no ens pagarien i ara la donen per acabada. Farem un esprint final i mirarem d’aplicar tots els diners que tenim per esports, canvi de canonades de S. Joan i urbanització de Florenci Gustems. També us hem d’informar d’una notícia gens agradable que esperem acabi bé: Ens ha arribat la sentència sobre l’accident ocorregut a la festa major de Can Paixano al setembre del 2002. Condemnen a l’Ajuntament de Mediona a pagar una quantitat que pot ser superior al mig milió d’euros... Hem recorregut la sentència. Informarem quan tinguem dades definitives! Com podeu veure seguim a un ritme impressionant. Ja se sap: la primavera... Servand Casas - Alcalde

ADQUISICIÓ VITRINA, DEA I FORMACIÓ

VOLEM UN TRANSPORT PÚBLIC DIGNE Ja fa molts anys que estem lluitant amb Ports i Transport de la Generalitat de Catalunya per aconseguir un transport públic amb una freqüència i qualitats mínimament considerable. Les reivindicacions de l’Ajuntament de Mediona, recolzades amb recollides de signatures del veïnat, es resumeixen en: - Que tot transport públic que acaba a S. Quintí ho faci a S. Joan. - Que es posi una parada al Local de l’Associació de Veïns de La Font del Bosc com havia abans . - Que els autobusos arribin a les Cases Noves de Can Pardo. - Que els microbusos que passen per La Font del Bosc i S. Elies adaptin els horaris a les entrades i sortides de l’Institut. Després de moltes reunions, correus, cartes... hem rebut una resposta de la Generalitat en la que ens diuen, amb bones paraules, que si ens arreglen els nostres problemes espatllen el servei de la resta de municipis... No tolerarem que les coses es quedin així i ja hem demanat explicacions i una resposta adient a les necessitats de Mediona.

Recentment, l’Ajuntament de Mediona a apostat per que la seva població estigui més segura, i poder prevenir urgències vitals amb el màxim de rapidesa i efectivitat. En aquest sentit, s’ha adquirit un vitrina exterior per ficar un desfibril·lador a l’abast de tothom, a la zona esportiva, amb connexió directa al 112 un cop s’extreu el mateix aparell. D’aquesta manera esta mes accessible per a qualsevol persona que el necessiti. I, també s’ha dotat el vehicle de l’ADF amb un desfibril·lador portàtil. El passat 14 i 15 de març, es va realitzar un curs basat en la realització d’una reanimació cardiopulmonar (RCP) amb la integració de l’aparell DEA, amb els següents objectius: - Aprendre a reaccionar i a identificar a una víctima en parada cardiorespiratòria. - Aprendre a alertar als serveis d’emergències. - Saber realitzar una reanimació RCP (cardio-pulmonar) - Aprendre a utilitzar un DEA. - Ajudar a mantenir amb vida una víctima que no respira ni té pols. També, es va dur a terme un curs de reciclatge, per a les persones que ja tenen el curs i poder renovar el carnet. Aquestes persones han estat triades de diferents àmbits d’activitats, esportives, educatives i de lleure, que tenen contacte amb grups de persones en diferents activitats del municipi. Actualment, més de 20 persones tenen coneixements i formació en DEA, i el municipi disposa de 4 desfibril•ladors: zona esportiva, vehicle ADF, Agrupació Esportiva Font del Bosc i CAP de Mediona. En un futur, volem oferir aquets cursos a tota la població que es vulgui formar en DEA.


BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA

3

En peu de guerra!

BANC DE SANG I DE TEIXITS El passat 12 de març es va fer la campanya de donació de sang del Banc de Sang i Teixits. Ja fa uns anys que, a la campanya d’hivern, hi col·laborem els nois i noies de La Fassina. Amb la nostra implicació aconseguim doblar els resultats de les campanyes habituals. Donem les gràcies a totes i tots els que hi vàreu col·laborar.

Tenim la societat revolucionada i amb ganes de sortir al carrer per reivindicar els seus drets... darrerament les persones jubilades i les dones han donat un cop a sobre la taula i han dit prou. Vagi pel davant el suport total i sense restriccions a les demandes d’aquests col· lectius. Ho explicarem breument: Estem d’acord les reivindicacions feministes i pensem que és indignant haver-les de defensar, s’han de tenir per norma(litat). Cal exigir la igualtat en tots els terrenys i circumstàncies deixant clar que ningú és menys per tenir el sexe que tingui o per dormir amb qui dormi. Globalment estem per la igualtat de les PERSONES i hem de treballar per una societat on el fet de ser PERSONA sigui l’element a tenir en compte. Volem recolzar totes les iniciatives que dignifiquin les persones i respectin la igualtat. Si parlem de jubilats volem deixar clara una cosa: les pensions són un dret i per tant la obligació del govern és garantir-les. Les pensions són una despesa de l’Estat al igual que ho és la de l’exèrcit, la casa real o els Congrés i Senat... la partida pressupostària de les pensions s’ha de garantir igual que la del President del Govern o el Rei. Lloem qui lluita per les pensions i no hem d’oblidar que és la lluita de tothom doncs, tard o d’hora, arribarem.

CURSOS PRIMAVERA 2018 AL PANTINKILLO ANGLÈS elementary Dijous de 10.30 a 12h ANGLÈS preintermedi III@2.0GirlsPower Dimecres de 16.30 a 18h ANGLÈS joves secundària Dilluns de 15 a 16.30h ANGLÈS preparació First Certificate Dijous de 12 a 13.30h Català per a nouvingudes Dimarts de 15h a 17h Aprèn a cosir Dijous de 17h a 19h


4

BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA

Mediona i la seva gent gran Ja portem més d’una dècada

Fa 13 anys que compartim activitats de tota mena, tallers de memòria a Sant Joan de Mediona, a Sant Pere Sacarrera, a les Cases Noves de Can Pardo, i a la Font del Bosc juntament amb Sant Elies. A més, ja fa 12 anys que participem a la MostrActiva organitzada pel Consell Comarcal de l’Alt Penedès, on portem una mostra de les manualitats fetes per les nostres medionenques, que, després de treballar durant tot l’any, tenen la oportunitat de que les seves creacions quedin exposades durant uns dies a algun municipi del Penedès.

El Casal de Gent Gran “CasaNostra” va obrir les portes l’any 2005 en acabar la remodelació de l’Ajuntament de Mediona. Ja es va pensar en la gent gran i ens van reservar un local. Des d’aleshores, hem estat treballant amb i per a la gent gran del nostre municipi, procurant fer feliç a tot un col·lectiu que estimem molt especialment. Hem promocionat l’envelliment actiu, la participació i la diversió mitjançant activitats, tallers i sortides, entre moltes altres coses. Ha plogut molt des d’aleshores, i tota la feina feta ha estat pensada pel seu benestar, individual i col·lectiu. Al llarg d’aquests anys hem anat a programes de televisió, hem fet més de 100 excursions arreu de Catalunya que ens han ajudat a conèixer una mica millor el principat, hem assistit a més de 60 obres de teatre a Barcelona, hem visitat edificis històrics com el Palau de la Música o el Liceu, la presó Model i hem anat a veure espectacles impressionants com el Cirque Du Soleil. També, hem fet xerrades sobre la salut, la seguretat, l’actualitat i temes d’interès col·lectiu, amb l’objectiu de millorar la nostra qualitat de vida alhora que passem una bona estona. Hem participat en intercanvis amb Casals de Gent Gran de diferents municipis, dels quals tenim bon record i ens han permès conèixer gent nova i indrets nous.


BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA

Donem molta importància a l’activitat del dia a dia al Casal, que és des d’on surten les idees i des d’on es crea el caliu i la germanor necessària per a què tot funcioni. Totes les tardes de dilluns a divendres compartim tertúlies, jocs de taula, ens socialitzem i riem. Així doncs, aprofitem per donar les gràcies a tot/es els/les socis/es que col·laboren dia a dia en el funcionament de les activitats. A més, volem agrair a les persones d’edat més avançada, que malgrat no poden assistir al Casal ni als actes que s’organitzen, segueixen col·laborant amb la quota anual de socis/es perquè es pugui seguir fent coses pel col·lectiu. Hem tingut socis centenaris i en seguim tenint de més de 90 anys, símbol de que al nostre municipi tenim molta qualitat de vida i molta energia! Ens agradaria recordar, també, tots/es els/les amics i amigues que ens han anat deixant al llarg d’aquests anys, es queden al camí mentre seguim lluitant per una qualitat de vida activa i compartida.

Des de l’inici disposem del Programa de Dinamització de Gent Gran de la Diputació, que ens proporciona unes hores de dinamització a càrrec d’una dinamitzadora externa, la Mar Mateu, que fa possible els taller d’informàtica i de memòria al Casal, i la gestió d’ altres activitats com les sortides al teatre, mentre dóna suport a la Dolors, principal dinamitzadora de gent gran que està des del primer dia donant vida a aquest espai, organitzant i gestionant totes les activitats.

5

Així doncs, com podeu veure, som un Casal molt actiu, gràcies a l’aposta de l’Ajuntament de Mediona i tenint com a principals protagonistes a tota la gent gran del municipi. Esperem seguir creixent doncs amb el pas dels anys els més joves arribareu a formar part d’aquesta iniciativa i activitats que estan pensades per al benestar i l’envelliment actiu de tothom. Perquè tothom es fa gran i tothom es mereix una vellesa digna.

Ara, ja es va acostant el mes de maig, on la primavera es vesteix de gala per poder començar a sortir de casa. És en aquesta estació de l’any que fem la Festa de la Gent Gran Activa. Enguany, celebrem la XX Festa i la 6ª Setmana de la Gent Gran, que serà del 15 al 20 de maig, en la que farem diferents activitats: la tómbola, la sortida a Girona en Flors, la sortida a Montserrat, una xerrada sobre els testaments, el campionat de bitlles catalanes, participarem a la Festa de Sant Isidre a les Cases Noves, i la diada del dia 20, caracteritzada pel dinar de la gent gran activa. La festa està pensada pels més grans de 65 anys, però tothom hi és convidat!

A mesura que s’acosti la data anireu rebent més informació


6

BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA XERRADA DE VICENT PARTAL, DIRECTOR DE VILAWEB

El passat 15 de març va a venir a Mediona el Vicent Partal, director de Vilaweb, va fer-nos una xerrada amb el títol d’”Una nova etapa per a Catalunya després de les eleccions . Cap on anem?”. També es va fer la presentació del seu nou llibre, “Nou homenatge a Catalunya”.

MEDIONA TÉ NOM DE DONA Aquests dies, Mediona ha estat remoguda. Una allau de personatges femenins han eclipsat el nomenclàtor dels nostres carrers. Què ha passat? Alguna cosa s’ha mogut. Persones que es troben, s’aturen per mirar-se als ulls i es fan saber que sí, que a nosaltres també ens toca aturar-nos, perquè si nosaltres ens aturem, el món s’atura. I llavors, ens activem. De les ganes de canvi en neixen algunes idees, però sobretot moltes complicitats: ens reconeixem,i ens sabem molt més còmplices de qualsevol paraula que ens puguem dir. Diuen que potser hi haurà un autobús que ens durà a Barcelona; diuen que cada vegada som més les que ens sumem a la mobilització; diuen que a les escoles hi haurà aturada; diuen que l’autobús ja és ple; diuen, diuen, diuen… Diuen que aquesta nit, sortim en una marxa, que ho canviarem tot. Diuen que farem una foguera / amb l’estrall i la por. / Hi acudiran les bruixes / de totes les edats. / Deixaran les escombres / per pastura del foc, / cossis i draps de cuina / el sabó i el blauet, / els pots i les cassoles / el fregall i els bolquers. I quan cau el sol, som moltes les que ens trobem a la plaça, moltes més de les que haguérem pogut imaginar. D’edats i trajectòries diferents avui ens sabem companyes d’aquest canvi que es gesta. Moltes de nosaltres ni tant sols ens coneixem. La veu s’ha escampat i ha fet sortir de casa a dones i homes que avui se senten amb energia per fer sentir la seva veu; perquè hi ha quelcom en aquest món nostre que no ens agrada, perquè tenim ganes de fer-ho d’una altra manera, perquè sentim que hi ha una organització heteropatriarcal que no reconeixem com a nostra. I sabem que podem tornar a posar la vida al centre. I és de vida, justament, del què estem parlant. El gest de canviar el nom d’un carrer no és res més que això, un gest. Un gest per recordar que som la meitat de la població, un gest per posar de manifest la desigual distribució de les feines domèstiques; un gest esvair la por que massa sovint sentim quan hem de tornar a casa i ja és de nit; un gest per posar el nostre cos a les nostres mans,; un gest per reclamar un salari just també per a nosaltres; un gest que és plor per les nostres germanes assassinades; un gest que no s’acaba amb la jornada laboral i que continua i s’allarga quan arribem a casa, per cuidar els i les nostres; un gest que és, reconeixement a totes les que ens han cuidat, a totes les que cuidaran. I també un gest que és agraïment a tots aquells homes que ens acompanyen en aquest camí de justícia i solidaritat. I amb un gest, tornarem a retirar els cartells. Diuen que els transportistes es podrien perdre. Diuen que la correspondència no ens arribarà. Diuen que potser no trobarem casa nostra, si el carrer ha mudat el seu nom. Diuen que el 8 de març ja ha passat, i que l’ordre s’ha de reinstaurar als carrers de Mediona. Diuen, diuen, diuen, però, que el 8 de març és cada dia, i que allò que aquella nit es va gestar és només una llavor. I la primavera sempre arriba. Foto: Joan Marc

HOMENATJE 1’O A MEDIONA El dissabte tres de març en el petit poble penedesenc de Sant Joan de Mediona, s’ha fet un especial homenatge a l’1O. Organitzat pel CDR i ANC del mateix poble, aquest acte ha durat tot el dia. S’ha celebrat al Casal Medionenc, el mateix espai on es varen fer les votacions, però avui amb una posada en escena molt acurada: l’emblemàtica urna col·locada damunt la taula, al mateix lloc on era l’ú d’octubre, però avui acompanyada amb fulls de colors on els medionencs han dipositat amb il.lusió els seus desitjos de república. La perfumada mimosa groga ha decorat tots els racons, juntament llaços grocs i gàbies decorades on petits i grans hi ha anat posant objectes i dibuixos, que representaven allò que l’estat ens està reprimint. Una taula amb fulls i sobres per escriure als presos, pissarres i informació detallada de les conseqüències del 155 completava l’espai del Casal. També s’anava projectant un emotiu vídeo amb fotografies de la passada jornada. Tant les fotografies com l’edició del document fotogràfic eren del fotoperiodista madrileny Mario Valverde, especialitzat en protestes, conflictes i canvis socials i fundador de Periodismo Digno. Un reportatge en blanc i negre acompanyat del Viatge a Ítaca de Lluís Llach, que no ha deixat indiferent a cap dels assistents. A fora al carrer, una presó simbòlica convidava als passejants a entrar i restar-hi una hora... Després del dinar “de dur-ho”, a la tarda, una lectura dels desitjos de república, un brindis per la mateixa i una actuació de la recent creada colla de castellers de Mediona, ha tancat un homenatge sentit i delicat, preparat amb molta cura i dedicació per part de moltes persones implicades en la defensa de la república.

MEDIONA A LA VAGA FEMINISTA En motiu de la vaga feminista convocada el passat vuit de març, les habitants de Mediona s’han organitzat per a realitzar varis actes reivindicatius. Entre ells, la nit prèvia es varen penjar cartells informatius, es va fer el simbòlic canvi de nom d’alguns carrers per noms de dones. Van cloure la nit amb una foguera per a cremar allò que les oprimeix i la lectura conjunta de la preciosa poesia: “Vuit de març” de Maria Mercè Marçal. Durant el matí del mateix dia vuit, a la plaça dels Països Catalans, es varen elaborar pancartes, al ritme d’una acurada play list, amb el lema “Lliures i Rebels”. Aquests es van penjar al muncipi i es van prendre també a la manifestació de Barcelona, en el bus que va sortir del poble ple de persones de totes les edats a reivindicar la igualtat d’oportunitats de les dones. “Por un mundo donde seamos socialmete iguales, humanamente diferentes y totalmente libres” (Rosa Luxemburgo)

INAUGURACIÓ DE LA DENT DE LLEÓ Dissabte va obrir una petita joieta a Mediona. La Dent de Lleó és una llibreria petita com una dent de lleó però, precisament, preciosa com una flor i potent com un lleó. L’Eva Padilla n’és l’ànima i, des d’aquí, desitgem llarga vida al seu projecte per tal que podem gaudir de la seva tria literària tan curosa i de la seva atenció tan dolça. Àlbums il·lustrats, per a petits i grans, poesia, contes i literatura de la bona omplen els espais de La Dent de Lleó. Un motiu més per visitar Mediona! - Editorial Calilé


BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA

7

ACTIVITATS MUNICIPALS CONTINUADES

TELÈFONS D’INTERÈS URGÈNCIES Urgències - Bombers - Ambulàncies - Mossos d’esquadra... AJUNTAMENT Oficines Poliesportiu El Pantinkillo Casal d’Avis Serveis Socials Sereno EDUCACIÓ Llar d’Infants Nins Llar d’Infants Tangram Escola La Fassina Escola Renaixença Epiqueia El Roure SES Vallbona IES Moli de la Vila Institut Vall del Mediona SANITAT Consultori Area Bàsica Sant Sadurní - Cap Hospital Comarcal Alt Penedès Farmàcia SUBMINISTRES Anaigua Aigües de l’Anoia Aigües i Agrícola de Mediona Endesa Energia Gas Natural TRANSPORT Taxi Hispano Llacunense (HILLSA) Hispano Igualadina SERVEIS AL CIUTADÀ Castell de Mediona Parròquia Novallar Correus

112 93.898.50.02 93.898.58.67 93.898.59.11 93.898.50.02 93.898.50.02 638 .108. 901 93.898.58.71 93.817.87.57 93.898.50.79 93.817.80.13 65.936.10.45 93.898.52.46 93.771.98.00 93.801.10.59 93.546.91.91 93.898.53.02 93.818.30.52 93.818.03.93 93.898.50.51 900.304.070 93.778.82.50 93.818.32.00 90.555.17.98 90.075.07.50 67.006.45.05 93.891.25.61 93.890.11.51 93.898.57.01 93.891.02.65 93.817.87.00 93.898.57.11

HORARI AJUNTAMENT De 9 a 14 hores (de dilluns a divendres) De 16 a 18 h. (de dilluns a dijous) Nadal, Setmana Santa i Estiu (de 15 de juny a 15 de setembre, amndós inclosos): de 9 a 14 hores (de dilluns a divendres) AJUNTAMENT DE MEDIONA Dr. Trueta, 10 – 08773 Tel. 93 898 50 02 Fax. 93 898 52 99 e.mail: mediona@diba.cat www.mediona.cat - Facebook

HORARI DEIXALLERIA LA FONT DEL BOSC DISSABTES De 8:00 a 14:00 Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

BUTLLETÍ INFORMATIU MUNICIPAL DE MEDIONA revistamediona@gmail.com

PANTINKILLO Anglès: Iniciació, Intermedi i Avançat Aprèn a Cosir Mes informació al Pantinkillo C/ del Molí, 25 - Tel 93 898 59 11 Mail: pij.mediona@diba.cat Horari: Matins divendres de 10 a 12. Tardes dilluns a divendres de 16:30 a 20 CASAL DE LA GENT GRAN “CASA NOSTRA” De dilluns a divendres de 16:30 a 20:00 Taller de Memòria els dimarts de 17:00 a 18:00 h. C/ Dr. Trueta, 10 bxos. POLIESPORTIU ANTONI RAMALLETS Futbol 7 Tai-Xi Bàsquet femení i masculí Tennis Fitness Dirigit Dance Gimnàstica Gent Gran Pilates Entrenament Patinatge Entrenament Suau Estiraments Sala Fitnnes Ioga Terapèutic Taller Bici Rítmica Taller de Circ Ball Modern Kung Fú Dansa Oriental Més informació al Poliesportiu - Zona Esportiva Tel: 93 898 58 67 - Facebook HORARI D’HIVERN Dilluns, dimecres i divendres: de 17 a 21 h. dimarts i dijous: d’11 a 13 h. i de 17 a 21 h. Dissabtes: de 10 a 14 h. i de 17 a 20 h. Diumenges: d’11 a 14 h. Festius TANCAT HORARI D’ESTIU Coincidint amb el període d’obertura i tancament de la piscina Tots els dies obert d’11 a 21 h. AGRUPACIÓ ESPORTIVA FONT DEL BOSC Pàdel-Tennis Més informació: Agrupació Esportiva A.VV. CIUTAT JARDÍ FONT DEL BOSC Dia: Dissabtes Hora: 18:00 a 20:00 h Lloc: local social. Activitat: Ball en línea, Balls de saló. Per a més informació: 684 368 472 ciutatjardifontdelbosc@gmail.com o local social CORAL MEDIONA Assaig cada diumenge de 18 a 20 h. al Casal da la Gent Gran “Casa Nostra” ESPAI TORNASSOL Un espai per a l’educació, creativitat i recerca interior 626 626 600 - S. Joan de Mediona


AGENDA D’ACTIVITATS MUNICIPALS ABRIL 2018 DIA

HORA

LLOC

ORGANITZA

7

16 h.

La Casa Voladora

7

18 h.

Ermita de Sant Elies

Cantaires de la Font del Bosc

3a. TROBADA DE CORALS

8

10:30 h.

Local social

AA.VV. Ciutat Jardí Font del Bosc

8

10 h.

Pantinkillo

14

11 h.

Fossa comú del Cementiri de S. Joan de Mediona

Club de lectura Medionenc

CLUB DE LECTURA 1r. concurs de relats curts Ciutat Jardí Font del Bosc

TALLER D’ESCRIPTURA CREATIVA

CLUB DE LECTURA DIA DE LA REPÚBLICA Acte de reconeixement i homenatge als republicans enterrats. FERIA DE ABRIL (programació d’actes dins el butlletí)

camp de futbol de Sant Elies

21

ACTIVITAT

18:30 h.

Casa Voladora

22

18 h.

Teatre Casal Medionenc

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “Cartas de la Mujer Despierta” de Noemí Duran 3a. ULTRAMARATÓ Campionat de Catalunya LLIURAMENT DE PREMIS DEL CERTAMEN LITERARI I RECITAL

22

10 h.

Pça. Països Catalans

MERCAT ARTESÀ

Pça. Països Catalans i llibreries

VENDA DE LLIBRES I ROSES

21 22

23 23

16 h.

Pça. Països Catalans

27

18.30 h.

Pantinkillo

29

9 h.

Local Social

AA.VV. Ciutat Jardí Font del Bosc

TALLERS DE SANT JORDI Escola La Fassina XERRADA “Sumisas, suicidas y dominatrix” amb Borja Antela VISITA CAVES TORRES i cata de cava Ins.: ciutatjardifontdelbosc@gmial.com - 684 368 472

* Assaig de castells tots els divendres de 18:30 h. a 21 h. al Poliesportiu Municipal.

Ajuntament de Mediona

Profile for Ajuntament de Mediona

Butlletí Informatiu Municipal 71 Abril 2018  

Ajuntament de Mediona Revista d'informació municipal i de les activitats de les entitats de Mediona.

Butlletí Informatiu Municipal 71 Abril 2018  

Ajuntament de Mediona Revista d'informació municipal i de les activitats de les entitats de Mediona.

Advertisement