Page 1

BUTLLETÍ INFORMATIU MUNICIPAL

abril 2017

Mediona

L’escola El Roure té les portes obertes (celebració de les portes obertes el passat 11 de març)

60


2

BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA DES DE L’ALCALDIA

Com us ho diria jo?

Estem al mes d’abril i hem arribat aquí rodejats, com no, de notícies que, en un país normal serien una bomba, farien desaparèixer personatges públics i provocarien canvis en els governs a tots els nivells. Ja vaig comentar el dolor i malestar que han produït en mi temes de la família real, corrupció dels mateixos i la política social del PP, però ara toca el cas Palau... cas Palau? Quin nom més curiós. Que Montull i Millet cantin al Palau de la música no és cap novetat, de fet és una ironia doncs la lletra la sabem tots, la hem patit tots i podríem completar-la amb noves estrofes i cors de tonalitats insospitades. El més fotut és que ho vinculin al Procés Sobiranista, que diguin que surt això per atacar el Sobiranisme com si els protagonistes, coneguts i desconeguts, fossin en aquells temps d’espoli i vergonya independentistes... i és que ens prenen per rucs. A veure si parlem clar: ha hagut espoli, ha hagut finançament irregular i ha hagut apropiacions indegudes, prevaricacions, tractes de favor, “mamoneo” per beneficiar partits polítics, amics i empreses... Ho sabem i sabem molt més del que s’està jutjant. Però són tant hàbils que ho disfressaran de nacionalisme, d’atac a Catalunya i de persecució victimista i no passarà res. Des d’aquí demano que es jutgi a totes les persones corruptes, tothom que hagi ficat la mà a la caixa sigui del partit que sigui, tingui la ideologia que tingui i posi l’excusa que posi. Ni un delicte sense sentència, ni un culpable sense castic. Ah! I que tornin el que han robat... que ens fa molta falta per a projectes decents! Servand Casas - Alcalde

VISITA DEL DIPUTAT D’ESPORTS A MEDIONA ATENCIÓ GOSSOS ABANDONATS! Des de l’Ajuntament de Mediona i el cos d’agents rurals hem decidit posar ordre en el tema de tinença i cura de gossos. Aquí us fem un resum de les accions que properament i sense més avís posarem en marxa: 1.- Visites de la gossera per recollir tots els gossos que voltin lliurement pels carrers: - Es farà sense avisar a ningú. - Les despeses de la captura aniran a càrrec del propietari o propietària més una sanció per tenir el abandonament. 2.- Campanya pública de conscienciació ciutadana: - Aquest article ja és el primer pas. - Donar a conèixer la normativa municipal de tinença d’animals domèstics. - Fomentar la tinença responsable - Sancionar les infraccions que atemptin a la seguretat i higiene pública.

ARRENJAMENT PISTA SANT ELIES Aquest mes, l’Ajuntament de Mediona ha arranjat el camp de futbol de Sant Elies que necessitava un manteniment urgent per poder-se fer servir amb normalitat, l´arranjament ha consistit en tirar sauló per evitar el fang i afavorir el drenatge de l´aigua. Preguem ens ajudeu a mantenir-ho en bon estat i així tothom gaudirà del que és de tothom.

El passat primer de març van tenir el plaer de rebre a l’Ajuntament de Mediona la visita del Diputat d’esports de la Diputació de Barcelona i alcalde de Tona. Valorem molt positivament la seva visita donat que va ser molt profitosa i punt de partença de diversos projectes. Vam començar amb la signatura al llibre oficial de l’Ajuntament de Mediona on també va signar en Jonathan com a campió de Catalunya, tal com s’explica en un altre article, i li va fer lliurament d’un reconeixement. Tot seguit va escoltar totes les activitats, iniciatives i neguits que tenim com a municipi. Va valorar molt positivament el nivell d’activitats i esport que es desenvolupa a Mediona. Va escoltar i ens va ajudar a plantejar un projecte que des d’iniciatives privades està agafant forma al voltant de les bicicletes i patinets de muntanya. En aquest sentit hem iniciat una sèrie de recerques orientades al seu desenvolupament. La visita va acabar amb un passeig per les instal·lacions on se li van concretar les necessitats i explicar els nous plantejaments. Volem manifestar la satisfacció per aquesta visita i esperem, en breu, tenir bons resultats.

FELICITATS CAMPIÓ!

Tenim un campió de Catalunya a Mediona! Ho hem celebrat tant que el passat 1 de Març ens va visitar el diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona i ens va portar un reconeixement. El 29 de gener es va celebrar a Sant Marti Sarroca el campionat infantil de Catalunya de lightcontact. Jonathan Jiménez Augusto (Jony) va participar i va quedar campió de la seva categoria. L’Ajuntament de Mediona va creure oportú ferli un reconeixement tant pel que ha aconseguit com pel que ha d’aconseguir i va signar al llibre d’honor. Estem molt contents!


BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA

3

SOPAR COMMEMORATIU AL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA Ja fa més de cent anys als EUA van morir 129 dones cremades en un incendi, tan sols per demanar millores, en horaris, descans dominical, paritat econòmica i d’altres. L’ONU va establir el dia 8 de Març per commemorar aquests fets luctuosos. El sopar organitzat pel Grup de Dones del passat 11 de Març , va commemorar aquest dia internacional de la dona, a més l’actuació del Grup l’Escorça teatre va oferir un espectacle creat expressament per rememorar la falta igualtat de les dones. La primera part una lectura d’Otelo gelós i violent, però li van donar la volta a la seva actitud, i el van condemnar a Galeres. La segona part van ser diversos balls, representant des de la prehistòria fins a l’actualitat i en tots d’ells la dona és sempre la víctima. La representació va ser divertida, atrevida i innovadora i totes les persones que hi van assistir s’ho van passar d’allò més bé.

EXPOSICIÓ “16X16: SETZE JUTGESSES PER AL 2016” Aquesta exposició es pot veure els dies 15,16,22 i 23 d’Abril, a la sala d’exposicions del Casal (AECCM), el Grup de Dones de Mediona organitzant amb el suport de l’Institut Català de les Dones i la revista Enderrok, una exposició anomenada 16x16, aquesta exposició difon i reconeix la trajectòria artística de les cantants catalanes exemplificada en 16 dones. Les cantants i músics del 2016 ja han sobreviscut les primeres lluites d’equitat en el món de la cançó, diferent del temps en què entre Els Setze Jutges destacaven només quatre dones: Maria del Mar Bonet, Núria Feliu, Guillermina Motta i Marina Rossell. Avui dia la percepció és una altra i com a mostra del gran nombre de dones cantants aquesta exposició n’ha seleccionat 16: Marina Rossell, Lídia Pujol, Maria Rodés, Joana Serrat, Maika Makovski, Bikimel, Dolo Beltran, Anna Roig, Sílvia Pérez Cruz, Judit Neddermann, Eva Dénia, Meritxell Gené, Ivette Nadal, Maria Arnal, Gemma Humet i Núria Graham. Pròximament es penjaran cartells anunciadors, especificant els horaris en que estarà oberta i la o les artistes convidades per la inauguració.”

CURSOS PRIMAVERA 2017 al PANTInkillo ANGLÈS iniciació Dijous de 10.15 a 11.45h ANGLÈS pre-intermedi Dimecres de 16 a 17.30h ANGLÈS per a estudiants de secundària Divendres de 16h a 17.30h ANGLÈS avançat (preparació First Certificate) Divendres de 10 a 11.30h Aprèn a COSIR Dijous de 17 a 19h Els horaris poden tenir canvis per adaptar-se a les necessitats d’alumnes i formadores. Un curs es pot suspendre si no arriba a un mínim de participants. Més Informació al Pantinkillo i inscripcions a l’Ajuntament.

Primàries al PSOE Sembla ser que, finalment, al PSOE hi haurà 3 candidats per a primer secretari. Sembla ser que els militants del PSC que estiguem al corrent de pagament podrem votar (només faltaria) i sembla ser que només hi haurà dues opcions malgrat es presentin tres a defensar-les: els que fan Rajoy President i els que es mantenen en el NO és NO. Les i els socialistes de Mediona volem deixar clar que només ens agrada una opció: els que van ser conscients que el No és No, els que no han permès que amb la seva abstenció hi hagi el govern del PP i els que d’alguna manera, han estat fidels al vot que els vam donar a les darreres eleccions generals. En política els valors, la coherència, la vergonya i honestedat han de ser valors de primera línia, valors fonamentals i inalienables ni tant sols sota l’excusa d’un bé superior (que de vegades s’inventen). Si fas una campanya per fer fora a Rajoy, canviar el govern i possibilitar el canvi a Espanya no pot haver excuses que justifiquin una gestió diferent de la teva força. El que queda segon no és el responsable de que hi hagi o no govern, els que queda segon és cap de la oposició i punt. Esperem que el socialisme espanyol assenti el cap, oblidi personalismes i retrobi les seves arrels, només així podem seguir militant en aquest partit.

CARNAVAL INFANTIL A MEDIONA

PROGRAMACIÓ D’ACTES SANT JORDI 2017 Dimarts, 11 d’abril - Presentació de El Pirata Octavi a càrrec de l’autora, Anna Bonet i l’il·lustrador Joan Ramon Buisan. Al Teatre del Casal Medionenc, a les 18h. - Mural artístic-literari, davant el Poliesportiu Antoni Ramallets.

15,16,22,23 d’abril - Exposició 16 Jutgesses. Sala d’exposicions de l’AECCM (Casal Medionenc). Inauguració dia 15 a les 18h. Dissabte, 22 d’abril - Mercat d’Artesans d’Arreu. Pça Països Catalans de 10 a 20h. - Cantada de la Coral de La Font del Bosc a l’església de St. Elies, a la tarda. - Acte principal del Certamen Literari Sant Jordi 2016: Lliurament dels premis del certamen literari i Recital amb Eva & company. Al Teatre del Casal Medionenc, a les 18h. Diumenge, 23 d’abril - XI Trobada de Gegants, Grallers i Timbalers. Davant del Casal, a les 11h. - Venda de llibres i roses davant del Casal. Diumenge, 30 d’abril - Concert Clàssic Coral Mediona. Església de St. Joan, a les 19h.

PROGRAMA DE GARANTIA JUVENIL Destinat a joves entre 16 i 29 anys, que no estiguin estudiant i treballant. El programa ofereix diferents sortides: - Formació - Ofertes de feina - Període de pràctiques - Orientació laboral - Assessorament a l’emprenedoria Informació i inscripció: Consell Comarcal de l’Alt Penedès De dilluns a divendres de 9 a 14 i dijous de 16:30 a 18:30 desenvolupament@ccapenedes.cat

VOLS VENIR A FER DE PÚBLIC AL PROGRAMA “TOT O RES”?

Dijous 20 d’abril, de 14:30 a 19 h. Sortida de Mediona: 12:30 h. Inscriu-te al Casal de la Gent Gran abans del divendres 7 d’abril 2017 (Porta el DNI)


4

BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA CARNAVAL A NOVALLAR

Amb l’arribada del dijous gras arrenca amb força el carnaval a Novallar de Mediona. Tal i com marca la tradició, el rei carnestoltes va arribar al centre per portar-nos dies plens de gresca! Vam començar amb un concurs de truites obert a treballadors, familiars. Vam obtenir molt bona resposta i tots vam poder degustar les diferents truites. El divendres vam fer un ball de disfresses amb música en directe. Enguany ens vam disfressar de “La Tuna”, vestits que ells mateixos van confeccionar en els tallers de manualitats de les setmanes anteriors. Dimarts de Carnaval, els nens i nenes de l’escola Renaixença van venir a fer-nos una rua. Sempre tan apreciada la visita dels més petits pels nostres residents. Dimecres de cendra tocava acomiadar els dies de gresca. Es va fer la processó de les ploraneres, es va cremar el rei carnestoltes i es va enterrar la sardina. Vam poder gaudir al patí del centre d’un molt bon dia i vam fer un aperitiu menters es feien sardinada a la brasa i escoltàvem música. Va ser un gran carnaval!

MANUALITATS A SANT ELIES El dia 11 de març es va a dur a terme un taller de manualitats a la AAVV, on els nens i nenes van construir uns “posavasos”. Aquest taller només és el primer de molts que es volen fer i us volem animar a apuntar-vos.

ATENCIÓ!!

COMENÇA LA PROHIBICIÓ DE FER FOC AL BOSC Del 15 de març al 15 d’octubre, no es pot fer foc als terrenys forestals sense autorització. El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, i Alimentació informa que a partir d’aquest dimecres, dia 15 de març, fins al 15 d’octubre no es pot encendre foc en terreny forestal. Aquesta prohibició recollida en el Decret 64/1995 té com a objectiu establir una sèrie de mesures per prevenir els incendis forestals. La norma regula que en els terrenys forestals, estiguin o no poblats d’espècies arbòries, i en la franja de 500 metres que els envolta no es pot encendre foc sigui quina sigui la finalitat. Especialment, no es poden cremar restes de poda i d’aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria, ni marges pròxims a zones forestals, sense una autorització expressa del Departament d’Agricultura. Tampoc no es poden fer focs d’esbarjo ni d’altres relacionats amb l’apicultura. Dins de les àrees recreatives i d’acampada i en parcel·les de les urbanitzacions, es podrà fer foc quan s’utilitzin barbacoes d’obra amb mataguspires. També queda prohibit llençar objectes encesos; abocar escombraries i restes vegetals i industrials de qualsevol mena que puguin ser la causa de l’inici d’un foc; llançar coets, focs d’artifici o d’altres artefactes que continguin foc, i utilitzar bufadors o similars en obres realitzades en vies de comunicació que travessin terrenys forestals. Aquest 2017, des de l’1 de gener fins avui , hi ha hagut a Catalunya 67 incendis forestals que han cremat 508,32 hectàrees forestals.

CICLE DE PASSEJADES 2016/17 Els participants del cicle de passejades, en la darrera sortida van visitar sitges. El programa de rutes a peu per a la gent gran organitzat per l’Ajuntament de Mediona, juntament amb la Diputació de Barcelona, desenvoluparen el passat dia 2 de març la tercera sortida de la temporada, en aquest cas a sitges. Aquest programa pretén promocionar l’activitat física i la salut en les persones grans, amb rutes a peu adaptades a les necessitats del col·lectiu de la tercera edat, i donar a conèixer municipis de la província de Barcelona. La ruta es va dur a terme acompanyats d’un bon dia i dels municipis de Vilanova del Camí, Badia del Vallés i els amfitrions, la gent de Sitges. El camí típic del Garraf es caracteritzava en alguns trams per ser bastant pedregós, vorejant el mar amb unes vistes fantàstiques. La propera sortida del grup del Cicle de Passejades serà a badia del Vallés, el 4 d’Abril.


BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA PRESENTACIÓ DEL EQUIPS DE FUTBOL DE MEDIONA

5

CNV Una comunicació que ens acosti Quan et parlo i sento que ens allunyem, entenc que hi ha violència en aquest intercanvi... i jo vull acostar-me a tu. M’agradaria canviar totes les maneres apreses, les que tinc dins meu i no em deixen ser. I que el que ve d’abans no sigui una càrrega sinó ales per a volar ben alt. M’agradaria una altra manera de comunicar-nos, de mirar-nos, d’estimar-nos… i atès que els desitjos no vénen de sèrie, sinó que es construeixen, m’agradaria reinventar-me, refer-me, reconèixer-me, reconnectar-me. I fer el que calgui per intentar entendre els teus sentiments i necessitats. M’agradaria ser capaç d’identificar les meves emocions lluny dels pensaments: si em sento abandonada, vol dir que tu m’estàs abandonant? Si furgo una mica més a fons i faig net d’interpretacions i culpes; enlloc de fer-te responsable dels meus sentiments, me’n faig senyora i llavors descobreixo que, en realitat, em sento SOLA, VULNERABLE, INSEGURA, FRUSTRADA. M’agradaria parar de tirar pilotes fora. Agafar la pilota amb les dues mans i jugar el meu partit: limitat, únic i irrepetible. M’agradaria que sempre em mogués l’honestedat de voler entendre’t, i no el desig de modificar la teva conducta. M’agradaria que fessis el que necessito no per culpa, por o vergonya sinó perquè em veus i sents que ho vols fer. I si em dius que no? M’agradaria ser capaç de veure els “sí” que tu mateixa t’estàs dient: Que SÍ que tens cura de la teva necessitat de soledat, que SÍ que necessites un moment de creativitat i de creixement. GUAPA, LLEST, BONA, FORT, GANDULA, GENERÓS, DOLENTA, ORDENADA Ja no sóc la d’ahir, de manera que aquesta etiqueta que em vas posar ja no em serveix, ni tan sols ahir em servia, només era una càrrega més. Et proposo que ni intentis classificarme. Au va, DESETIQUÉTA’M! I em podràs veure. M’agradaria demanar sense exigir, acceptant la possibilitat d’un no. I estar connectada amb el desig… i eliminar del meu vocabulari el HE DE, HAS DE, NO PUC… perquè VULL, NECESSITO, TRIO. M’agradaria que la “comunicació no violenta” no sigui el que està bé, i la resta el que està malament, perquè estic repetint la mateixa estructura. M’agradaria preferir ser feliç que tenir raó. ALIMENTACIÓ, IDENTITAT, AFECTE, INDEPENDÈNCIA, BELLESA, RECONEIXEMENT… I mentre canvio, avanço, m’esvaeixo, una pila de sentiments em cauen de les butxaques i les meves necessitats segueixen al fons …M’agradaria ser capaç de reconèixer-les, les que són al capdavall de tot, per poder demanar el que necessito des d’una calma i una certesa en què que tu no ets l’artífex de la meva felicitat o de la meva desgràcia. M’agradaria disposar d’estratègies valuoses per a satisfer aquestes necessitats. M’agradaria sentir empatia amb mi i amb tu, mirar-te el més allunyada possible dels judicis, escoltar-te sense generar les meves pròpies idees, sense aconsellar-te, sense pretendre canviar alguna cosa, només procurant veure el que amaguen les teves paraules, quins sentiments, quines necessitats? De fet, ens assemblem tant! M’agradaria tot això i molt més però, llavors, no em farien falta llibres ni tallers de CNV... no em trobaria en el camí, ja hauria arribat, i potser comprendria que no cal arribar enlloc, que el que és valuós és el passeig mateix. “M’INFRAVALORA” “ETS UNA EGOISTA” “S’ESTAN APROFITANT DE MI” “ESTIC EXCLOSA” “ÉS QUE NO M’ENTENS” “SEMPRE M’INTERROMPS”… m’agradaria no oblidar que aquests pensaments són la meva interpretació. Buscar quins sentiments em fan viure així la situació i potser descobrir el que necessito per aconseguir el benestar. I esfondrar tants murs que hem construït, que ens separen...TANT. M’agradaria, de cor, acceptar la complexitat del fet que ets molt més que tot el que DIUEN, CREC, INVENTO, INTERPRETO… que ets. I que tots aquests desitjos no acabin en: «la teoria que aflora després de fer un taller interessant al Roure sobre Comunicació No Violenta, o després de llegir-me el llibre de Rosenberg: “Comunicación no violenta, un lenguaje de vida”». M’agradaria integrar-ho per tal de poder transformar la manera en què em miro, en què et miro… PER A ESTAR MÉS A PROP. Pati Blasco

- Tens una idea de negoci? - Necessites créixer? - Vols crear una empresa i no saps per on començar? - Busques feina? - Vols millorar la teva ocupabilitat? - Coneixes la Garantia Juvenil? Apunta’t a la xerrada en el teu Ajuntament o al correu: procom@ccapenedes.cat


6

BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA ESCOLA LA FASSINA

CARNAVAL 2017 El dia 23 de febrer va ser dijous gras i vam anar d’excursió. Vam anar al bosc que hi ha darrere del cementiri i alguns vam fer cabanes, uns altres van jugar a fet i amagar, etc. Per la tarda vam fer uns tallers que eren de: dansa (zumba), maquillatge, màscares, la batucada i el més “popular” va ser el parkour. Ens ho vam passar molt bé. El divendres 24 de febrer vam fer els tallers pel matí (en comptes de la tarda) i per la tarda va venir el carnestoltes i ens va posar les normes per a setmana següent, les quals eren: Dilluns portar la cosa que més ens agrades de casa. Dimarts portar pijama i un nino a l’ escola. Dimecres portar més d’una gorra al cap i portar ulleres de sol. Dijous ens havíem que disfressar del que volguéssim (ja que divendres era festa). I la setmana que venia vam fer totes les normes i dijous per la tarda vam celebrar el Carnaval. Vam fer les actuacions de cada classe que van ser molt divertides i després vam cremar el carnestoltes. Vam fer una rotllana i vam posar-lo al mig, aleshores li vam tirar el llumí amb el foc i el vam cremar. Fins l’any que ve Carnestoltes.

A SANT JOAN Lloc: PANTINKILLO dies 24 i 31 de març de 17 a 19 h A LA FONT DEL BOSC Lloc: Associació de Veïns de la Font del Bosc Dies 21 i 28 d’abril de 17 a 19 h. més informació trucant al 652057294 SORTIDA AL COSMOCAIXA El divendres 3 de febrer, els nens i nenes de l’Escola La Fassina vam anar de excursió al Cosmocaixa. Vam agafar l’autocar a les 9:30 del matí i vam arribar de nou a Mediona a les 17:00 hores de la tarda. El Cosmocaixa està situat a Barcelona. Quan vam arribar a la porta del Cosmocaixa vam entrar i vam esmorzar al parc gran. Desprès vam fer un taller que anava sobre la cèl·lula. Vam mirar amb un microscopi las cèl·lules d’un tomàquet, la d’un musclo i la d’una fulla d’una planta marina.

BANC DE SANG Ens ha agradat moltíssim participar en aquest projecte. Ens ho hem passat súper bé repartint la informació pel poble, pensat l’eslògan i fent els regals per als donants. Estem contents perquè va venir molta gent a donar sang. Gràcies a vosaltres 135 vides s’han salvat !

Quan vam acabar el taller vam anar a dinar al parc altre cop. Ens van deixar una estona per jugar i per acabar vam fer una visita lliure pel museu. Desprès de la visita pel museu vam agafar l’autobús i vam tornar a Sant Joan de Mediona.


BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA

TELÈFONS D’INTERÈS URGÈNCIES Urgències - Bombers - Ambulàncies - Mossos d’esquadra... AJUNTAMENT Oficines Poliesportiu El Pantinkillo Casal d’Avis Serveis Socials Sereno EDUCACIÓ Llar d’Infants Nins Llar d’Infants Tangram Escola La Fassina Escola Renaixença Epiqueia El Roure SES Vallbona IES Moli de la Vila Institut Vall del Mediona SANITAT Consultori Area Bàsica Sant Sadurní - Cap Hospital Comarcal Alt Penedès Farmàcia SUBMINISTRES Anaigua Aigües de l’Anoia Aigües i Agrícola de Mediona Endesa Energia Gas Natural TRANSPORT Taxi Hispano Llacunense (HILLSA) Hispano Igualadina SERVEIS AL CIUTADÀ Castell de Mediona Parròquia Novallar

ACTIVITATS MUNICIPALS CONTINUADES 112

93.898.50.02 93.898.58.67 93.898.59.11 93.898.50.02 93.898.50.02 638 .108. 901 93.898.58.71 93.817.87.57 93.898.50.79 93.817.80.13 65.936.10.45 93.898.52.46 93.771.98.00 93.801.10.59 93.546.91.91 93.898.53.02 93.818.30.52 93.818.03.93 93.898.50.51 900.304.070 93.778.82.50 93.818.32.00 90.555.17.98 90.075.07.50 67.006.45.05 93.891.25.61 93.890.11.51 93.898.57.01 93.891.02.65 93.817.87.00

HORARI AJUNTAMENT De 9 a 14 hores (de dilluns a divendres) De 16 a 18 h. (de dilluns a dijous) Nadal, Setmana Santa i Estiu (de 15 de juny a 15 de setembre, amndós inclosos): de 9 a 14 hores (de dilluns a divendres)

AJUNTAMENT DE MEDIONA Informatiu Municipal Dr. Trueta, 10 – 08773 Tel. 93 898 50 02 Fax. 93 898 52 99 e.mail: mediona@diba.cat www.mediona.cat - Facebook

7

HORARI DEIXALLERIA LA FONT DEL BOSC DISSABTES De 8:00 a 14:00 Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

PANTINKILLO Anglès: Iniciació, Intermedi i Avançat Gralla i Timbal - Aprèn a Cosir Informàtica: Actic Bàsic - Actic Mitjà - Ofimàtica - Xarxes socials Mes informació al Pantinkillo C/ del Molí, 25 - Tel 93 898 59 11 Mail: pij.mediona@diba.cat Horari: Matins divendres de 10 a 12. Tardes dilluns a divendres de 16:30 a 20 CASAL DE LA GENT GRAN “CASA NOSTRA” De dilluns a divendres de 16:30 a 20:00 Taller de Memòria els dimarts de 17:00 a 18:15 C/ Dr. Trueta, 10 bxos.

POLIESPORTIU ANTONI RAMALLETS Futbol 7 Tai-Xi Bàsquet femení i masculí Capoeira Tennis Batucada Dansa Afro-brasilenya Futbol Sala Gimnàstica Gent Gran Pilates Entrenament Patinatge Entrenament Suau Estiraments Sala Fitnnes Ioga Taller Bici Rítmica Taller de Circ Ball Social Més informació al Poliesportiu - Zona Esportiva Tel: 93 898 58 67 - Facebook Horari: 11:00 a 13:00 – 17:00 a 21:00 AGRUPACIÓ ESPORTIVA FONT DEL BOSC Pàdel-Tennis Més informació: Agrupació Esportiva A.VV. CIUTAT JARDÍ FONT DEL BOSC TAI TXI – CHI KUN INFORMÀTICA BÀSICA Per més informació: Local social Avda. Maristany, 29 Tel. 684 368 472 e-mail:ciutatjardifontdelbosc@gmail.com

LA CASA VOLADORA Av. Gaudí, 3, 2on Dimarts, de 17 a 18:30: Inventors d’històries, per infants de 7 a 12 anys. Dimecres, de 17a 18 : ImaginACCIÓ, per infants de 0 a 7 anys. Dimarts i dimecres d’11 a 13: Espai col·lectiu-matins oberts. Més informació: 646 260 974, casavoladora8@gmail.com, www.casavoladora.wordpress.com CORAL MEDIONA Assaig cada diumenge de 18 a 20 h. al Casal da la Gent Gran “Casa Nostra” ESPAI TORNASSOL Un espai per a l’educació, creativitat i recerca interior 626 626 600 - S. Joan de Mediona LA SALA -Zona CreativaC/Canaletes, 2 Activitats de Joc i Plàstica A Sant Joan de Mediona JOC I PLÀSTICA (4 i 5 anys) dimecres de 17:15 a 18:15 EXPLORACIÓ PLÀSTICA (6 a 10 anys) dijous de 17:30 a 19h Més informació: Mireia 650.37.00.81 lasala.zc@gmail.com


AGENDA D’ACTIVITATS MUNICIPALS ABRIL 2017

DIA

HORA

LLOC

ORGANITZA

2

17:30 h.

Església de Sant Joan

8

11:30 a 13 h.

Poliesportiu A. Ramallets

Rosario Chacón 608548594

9

10 h.

Pantinkillo

Club de Lectura Medionenc

10, 11, 12 i 13

11 a 13h

LA SALA -Zona Creativa- Sant Joan de Mediona

Mireia LA SALA

11

18 h.

Teatre Casal Medionenc

11 Sala d’exposicions del Casal Medionenc

15,16,22 I 23 22

10 A 20 h.

Pl. Països Catalans

22

18 h.

Ermita de Sant elies

22

18 h.

Teatre Casal Medionenc

22

10 a 20 h.

Pl. Països Catalans

22

matí

23

11 h.

Davant del Casal

30

12 h.

Camp de futbol de Sant elies

30

19 h.

Església de Sant Joan

Ajuntament de Mediona

ACTIVITAT

Concert de Gospel amb Gaià Gospel i Mediona Gospel Singers

Cantaires de la Font del Bosc

Danses del món Club de lectura CASALET: Exploració plàstica per infants (7 a 12 anys). Info: T.650.37.00.81; lasala.zc@gmail.com SANT JORDI 2017 Presentació de El Pirata Octavi a càrrec de l’autora, Anna Bonet i l’il·lustrador Joan Ramon Buisan SANT JORDI 2017 Mural artístic-literari, davant el Poliesportiu Antoni Ramallets SANT JORDI 2017 Exposició 16 Jutgesses Inauguració dia 15 a les 18h SANT JORDI 2017 Mercat d’Artesans d’Arreu SANT JORDI 2017 Trobada de Corals SANT JORDI 2017 Lliurament dels premis del certamen literari i Recital amb Eva & company. 1a. FIRA DEL PAGÉS Taller de manualitats i ludoteca. Open de España BTT Ultramaratón SANT JORDI 2017 XI Trobada de Gegants, Grallers i Timbalers i Venda de llibres i roses SARDINADA SANT JORDI Concert Clàssic de Primavera amb la Coral Mediona

Profile for Ajuntament de Mediona

ButlletÍ Informatiu Municipal 60 Abril 2017  

Ajuntament de Mediona Revista d'informació municipal i de les activitats de les entitats de Mediona.

ButlletÍ Informatiu Municipal 60 Abril 2017  

Ajuntament de Mediona Revista d'informació municipal i de les activitats de les entitats de Mediona.

Advertisement