Page 1

BUTLLETÍ INFORMATIU MUNICIPAL

gener 2016

Mediona

Portada Escola La Fassina

46


2

BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA

CURSOS TARDOR AL PANTInkillo ANGLÈS pre-intermedi Dimecres de 16 a 17.30h ANGLÈS intermedi Dimarts de 17.15 a 18.45h CATALÀ iniciació Dilluns de 10 a 12h ART I ARTESANIA Dimarts de 18 a 20h Aprèn a COSIR Dijous de 17 a 19h INFORMÀTICA Aprofundiment en les TIC amb el propi ordinador dimecres de 18 a 21h Més Informació al Pantinkillo i inscripcions a l’Ajuntament ESCRIT D’AGRAÏMENT AL VOLUNTARIAT DE MEDIONA. Amb aquest escrit us volem donar les GRACIES per la vostre dedicació, pel vostre compromís al realitzar l’acció voluntaria diariament i cada setmana, ajudant a minvar les desigualtats i millorar la vida dels col•lectius que més pateixen. Volem agraÏr-vos l’esforç per participar, doncs el voluntariat és una peça important per la seva sensibilitat en resposta a una societat solidària i compromesa, perquè creiem plenament amb una societat amb valors i implicada del nostre municipi, perquè el més important són les persones i la seva qualitat de vida, mitjançant la seva integració social i laboral. Tant de bo, no fos necessari la nostra voluntaritat, perquè això voldria dir que s’ha assolit la màxima inclusió social a la societat. Em sento molt honorat per la vostre companyia, puix l’acció voluntaria no només significa regalar temps, també significa compartir, compartir experiències i coneixements, responsabilitats i compromisos, treball i bons moments., doncs sou una peça important per la vostre sensibilitat en contribuir al desenvolupament social del nostre entorn per un món més just i solidari, només em resta desitjar-vos...... BONES FESTES DE NADAL I UN INMILLORABLE 2016 Josep Agustí - Regidor de l’Ajuntament de Mediona

Nadal i sense governs

DES DE L’ALCALDIA

Qui em coneix sap que no m’agrada el típic Bon Nadal i Feliç any nou. No tinc res en contra però no m’agrada per poc ambiciós, per manca de realisme. A mi m’agrada molt més un “Bona vida”, “bon dia a dia”, “felicitat en tot moment”. He esperat a escriure aquesta editorial a que passin les eleccions generals, a estar més tranquil i tenir perspectiva... i vull aprofitar aquestes línies per dir la meva. En primer lloc donar les gràcies les persones que estan darrera les eleccions, que fan possible una jornada tant important per a la democràcia: presidents/tes, vocals, interventors/es apoderats/ des, administratives, secretaries, brigada, jutjats, mossos... Sou imprescindibles! I ara què? Estem sense govern a La Generalitat, amb panorama complicat a l’Estat i amb tots els valors que ens han posat en safata de plata en una olla de grills... és la meva opinió però els professionals de la política s’ho han de fer mirar. No estenc com és possible que ningú dimiteixi, que ningú reconegui una pèrdua, que tothom surti guanyant quant la bufetada ha estat terrible per a tothom: per als vells partits caiguda brutal, per als nous que anaven de presidents no són ni imprescindibles (espero no pactin els majoritaris de cap de les maneres) i a sobre tothom es creu que té la clau. Per la meva manera de veure les coses cal treure del mig tots els vells líders, TOTS i TOTES, donar-los les gràcies pels serveis prestats i adjudicar-los una tarja de l’atur amb un sou base que van aprovar ells i el copagament de medicaments per veure si ho creuen just. I els nous polítics donar-los un banys d’humilitat (ells no han recuperat la democràcia ni han fet entrar a les persones a les institucions com han arribat a dir) i que es posin a cristal•litzar les bones idees i els excel•lents programes... de vegades el laboratori està massa lluny dels platós de televisió. Disculpeu hagi aprofitat per donar una visió personal de la política general, és una columna per parlar de Mediona i he pensat que sovint oblidem que les eleccions generals i Per tant i de tot cor: Feliç autonòmiques fa més fàcil la política local segons el resultat... Vida, millors moments i bon dia a dia!

PARAULES DE L’ALCALDE A LES PARELLES QUE VAN CELEBRAR ELS 50 ANYS DE CASATS EL 12 DE DESEMBRE DE 2015 Avui celebrem una cosa molt important per a tots els aquí presents: la festa de l’amor, de compartir i de la constància. 50 anys o més convivint junts és una fita tant important que mereix una festa. És una sort immensa arribar a compartir pràcticament una vida sencera amb la persona que estimes i que t’estima. És una benedicció saber que qui et va prometre amor en la salut i la malaltia en la pobresa i en la riquesa... segueix al teu costat. És un regal compartir amb el pare o mare del que més estimem (els fills) tants dies, tants mesos, tants anys... Però tot això és fals, no és un regal, no és una benedicció ni una sort, és una fita que heu aconseguit en el dia a dia, en el moment a moment, en la concessió continuada i la renúncia diària. Que ningú us expliqui que sou uns afortunats, sou uns autèntics herois, un exemple a seguir i unes persones que heu demostrat una capacitat i una generositat que avui dia s’han de buscar amb lupa. Per això aquesta festa: és la festa a les persones que han sabut renunciar a molt per l’altre, a qui ho ha posta tot en segon pla per amor i a qui ha estat capaç d’entendre, perdonar, ajudar, aguantar i tornar-se a enamorar cada dia. Gràcies pel vostre exemple, gràcies per tot el que ens aporteu i moltes gràcies per dir-nos cada dia que l’únic que realment importa és estimar. I moltes felicitats, moltes més, i per molts anys!


BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA

TORNEIG DE TRUC El primer dissabte de desembre és va disputar el tradicional torneig de truc al Bar Les Tres Pedres a Sant Joan de Mediona. 60 persones en grups de tres, de tot el Penedès, van pasar la tarda jugant al truc per acabar amb un bon berenar.

CURS CARRETÓ FRONTAL Durant el mes de Desembre 12 persones majors de 18 anys han fet el curs de carretó frontal al local del Pantinkillo. Això els ha permès obtenir el carnet de carretoner. Aquest carnet el demanen en moltes feines (centres logístics, magatzems de distribució, fàbriques i indústries, supermercats i obres...) i pot ajudar a trobar un treball. El curs s’ha fet en col•laboració amb el Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

PRESENTACIÓ EQUIPS EEMM Un cop començada la nova temporada de Futbol 7 i futbol sala de L’Escola Esportiva Municipal de Mediona, emmarcada en les respectives lligues comarcals que formen part dels Jocs Escolars de Catalunya, es va fer la presentació dels equips. En aquesta jornada, es can fer les respectives fotografies de la temporada 15/16 juntament amb els jugadors del primer equip del CF Mediona. En acabat la sessió de fotos, es va realitzar el partit corresponent a la quarta catalana G7 entre el CF Mediona i el Sant Esteve Sesrovires, amb la mirada dels nens i nenes a la grada que seguien el partit amb atenció. A la mitja part, tots els participants de l’Escola Esportiva i amb els seus pares, van gaudir d’un berenar al Poliesportiu, per desprès acabar la jornada amb la segona part i finalització del partit del primer equip de Mediona. Enguany, disposem d’un total de cinc equips inscrits en les competicions del Jespe (Consell Esportiu Alt Penedès), sent un èxit de participació i consolidant així el projecte de futbol base a Mediona. Els equips de la temporada 2012/13 són: Prebenjamí, nascuts l’any 2010, 2009 i 2008 Benjamí, nascuts l’any 2007 i 2006 Aleví, nascuts l’any 2005 i 2004 Cadet, nascuts l’any 2003,2002 i 2001 Esperem mantenir aquesta bona participació en les properes temporades, sent com a prioritat el gaudir de la pràctica esportiva. Volem agrair la participació a l’acte de tots els nens acompanyats dels seus pares, la col•laboració del CF Mediona i dels jugadors del primer equip.

3

Bon Nadal i Bon any nou Amb el cap calent de la darrera campanya, amb els ànims escalfats per les incerteses electorals volem donar les gràcies per la normalitat i abundància en la participació que s’ha produït a Mediona. Els resultats del PSC no són el que ens agradaria però estem on estem i no posem ni els líders, no els objectius ni el programa del nostre partit... podem dir la nostra, només faltaria, però la direcció posa qui creu convenient i no, pel que diuen els resultats, de manera més encertada. Des de la nostra visió costa entendre com és possible que Mediona voti a partits que ni es preocupen per ella, ni venen a veure’ns, ni posen un interventor a les taules, ni posen un cartell (o si el posen no el treuen en un any) No ho entenem i ho respectem, només faltaria, però crec que hem de demanar al partits que tant diuen preocupar-se per les persones, vinguin a saludar-nos, preguntar com estem i demanar si necessitem res... Nosaltres seguirem al vostre servei mentre ens tingueu confiança, mirarem de defensar Mediona a Catalunya i si cal a l’Estat. Mirarem de servir-vos el millor que sabem i us demanem ens doneu més força per sentir-nos més representats.

HORARI DEIXALLERIA LA FONT DEL BOSC DISSABTES: De 10:00 a 14:00 De 16:00 a 18:00 Moltes gràcies per la vostra col·laboraió.


4

BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA

TALLER MEDIEVAL A L’HEURA D’EL ROURE Responent a alguns dels interessos manifestats per les noies i els nois del grup de L’heura, (que encabeix els majors de 12 anys) a El Roure hem estat fent un taller sobre el món medieval al llarg del trimestre que ara s’acaba. El tema resultava una invitació molt atractiva a plantejar-se qüestions relatives no només amb la història, sinó també a altres aspectes que es podien relacionar de manera directa, com ara, el coneixement del mateix medi medionenc, atesos al fet que Mediona té en l’època medieval un moment de gran importància. Així, ens hem anat apropant a aquell món tradicionalment associat als castells i els cavallers, però partint de les inquietuds manifestades pels nois i les noies, i mirant sempre de posar en relació allò conegut amb allò que es vol conèixer. D’aquesta forma, el taller ha tractat temes universals, com ara la guerra, la religió o l’art, sempre mirant de respectar les veus i les formes en què cada membre de L’heura es relacionava amb el seu desig de saber. Mitjançant miniatures medievals, escenes cinematogràfiques de setges, històries i llegendes de personatges gairebé mítics (com ara el rei Artur, Joana d’Arc o Robin Hood), i d’altres eines, ens hem apropat a un temps molt llunyà, com és el d’aquesta època que comprèn des del 500 fins al 1500 d.C. aproximadament. Fins i tot, les noies i nois s’han hagut d’enfrontar a problemes constructius, històrics i culturals quan han tractat d’aixecar amb peces de construccions de fusta les seves pròpies catedrals romàniques i gòtiques, o al vertiginós avenç del temps dins una simulació amb guixos de colors dels grans processos esdevinguts a l’edat mitjana. Al final, però, queda quelcom més enllà de les dates i les dades concretes, com són els problemes d’éssers humans que, com nosaltres, van haver d'encarar la vida, i és aquí on l’empatia permet, a través de la història, comprendre les dones i els homes d’altres èpoques i entendre la història com una eina d’aprenentatge i reflexió sobre la vida.

AMB LA MARATÓ DE TV3 Com cada any, els residents de Novallar de Mediona col•laboren amb La Marató de tv3. Durant tot l’any, els residents preparen tot un seguit de manualitats, des de la costura, al ganxet, passant per la pintura o l’art de reciclar mil i un objectes. Cadascú aporta el seu granet de sorra pel mercat solidari que es fa al Centre un temps abans de La Marató. En aquest mercat, pots agafar una manualitat a el preu de la voluntat. Aquest any quasi em duplicat la quantitat de l’any passat. Em aconseguit 455,78 € que es van ingressar íntegrament per La Marató, dedicada enguany a la diabetis i l’obesitat. Moltes gràcies a tothom que hi ha col•laborat d’una manera o altre! BLIBLIOBUS El passat divendres 11 de desembre el Bibliobús va fer parada a Novallar de Mediona, com cada any. Amb la millor companyia possible, els nens i nenes de l’escola Renaixença, vam gaudir de l'espectacle Operació A.V.I. creació de Farrés Brothers i Cia. Un espectacle de titelles on es parla de contes tradicionals, de la vellesa i de la força de la gent gran per preservar un llegat cultural per a les següents generacions. A la campanya s'abordava el paper que tenen les figures dels avis i àvies dels infants. Tots/es vam gaudir i riure molt! FESTES DE NADAL Com cada any, Novallar de Mediona arrenca les festes Nadalenques carregada d’activitats. Cantades de Nadales, dinars tradicionals, visita del Pare Noel, Missa de Nadal Cantada, Festa de cap d’any, … Com sempre, seguint les tradicions i gaudint d’aquests dies de màgia!

Borja Antela

NOTICIES CORAL MEDIONA Aquest mes de desembre , Coral Mediona, ha fet un regal al municipi, dedicant-li un concert de Nadales i cantates de Gloria , finalitzant amb una Al•leluia de Hendel , que ens va transportar als regnes dels àngels, per la seva calidessa de veus i musica, la coral te una bona qualitat en el seu repertori i desenvolupament, baix la bona direcció de la seva directora Carolina Ramos, a qui li donen la nostre més preuada admiració i gràcies per gaudir de la seva sensibilitat, el concert fou de grat dels assistents , en forma de forts aplaudiments, doncs Coral Mediona és una entitat molt arrelada al teixit associatiu de Mediona, qual cosa implica sempre intentar fer-ho cada cop millor i que ens anima a seguir endavant. Ara a pensar , per principi d’any, ens toca escollir el repertori pel concert de primavera i festa major. US RECORDEM i TORNEN A FER LA CRIDA DELS QUE VULGUIN CANTAR AMB NOSALTRES ELS ESPERONEM A VENIR ALS ASSAIG , tindreu una bona ajuda entre tots el cantants, aixi,mateix de la nostre Directora, us ho passareu molt bé. El dia 27 també va haver concert de Gospel Singer de Mediona a l’esglèsia de Sant Joan, del que fou un èxit total per la bona interpretació de tots els seus components.


BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA

5

DIRECTORI D’ESTABLIMENTS COMERCIALS, EMPRESES I PORFESSIONALS DE MEDIONA SANT JOAN DE MEDIONA ADREÇA

NOM COMERCIAL

PRODUCTE O SERVEI

Ales Agullons

Cervesa Artesana

Masia Agullons

Autoreparacions Ros Casal Medionenc, S.L.

Reparació d’automòbils. Bar Restaurant

c/ A. Clavé, 44 F. Gustems, 12

Basar Gallego

Electrodomèstics, ferreteria...

c/ Escoles,15

Brikbike

Reparació, venda i lloguer de bicicletes

c/ Raval, 25

Cal Josepet

Supermercat

c/ F. Gustems, 2

Cal Quel

Papereria i Diaris

Pl. Montseny, 2

Can Vich

vi

c/ Pins, 22

Castell de Mediona Construccions Jaume Vallès Ferrer, SL. Contruccions Santacana Gallego, SL Estanc de Mediona El gat amb ales, Cal Ramallets Farmacia Josep Gumà Vich Forn de pa Sant Joan

TELEFON 931022079 649505033 608580757

Castell de Mediona

938985053 659420246 938985844 669107568 938985376 649792744 938985185 938985024 646379850 938985701

Construccions i reformes.

Av. Montserrat, 4

620223278

Construccions i reformes.

c/ Dr. Trueta, 3

Tabacs

c/ A. Clavé, 39

Roba i complements

c/ A. Clavé, 25

Productes Farmacologics

c/ Dr. Trueta, 16

Forn de pa i Pastisseria

c/ Escoles, 27

938985189 629847837 938985180 938985858 616793306

Tot tipus de treballs amb fusta

Ms. El Solé

Imma Estilistes

Perruqueria i Tract. de bellesa

c/ Escoles, 25

Instal·lacions Bertran

Electricitat, aigua, calefacció...

c/ Que no passa, 6

Instal•lacions Manel Instal·lacions Joan Josep Perez

Electricitat, aigua, calefacció...

c/ A, Clavé, 8

Josep Duch, s.l.

Escorxador, fabrica d’embotits.

c/ F. Gustems, 20-24

L’Art de la Masia Manyeria Joan Saumell Mas Rodó

Merceria i complements Taller de manyeria i serralleria Celler

c/ de la Plaça, 6 c/ Pins, 30 Ctra. BV-2136 - km 2

Mercè Santacana Gallego

Fisioterapeuta

c/ Dr. Trueta, 3

Forn i pastisseria artesana Perruqueria i Tract. de bellesa

c/ Sant Josep, 11 c/ G. Prim, 17 c/ G. Prim, 10

938985105 932385780 606874744 938985189 938985011 938985728 938985150

Construccions i reformes

c/ A. Clavé, 26

625293902

Naulover Pa de Pessic Perruqueria Carmen Ref. Integrals Mediona SL Rafa Aguilar Bravo Reparaciones Mediona SCA Hygiene Products, SL Simó Serra Supermecat Pilar Ventura, Pintura i Decoració, SL

Reparación equipos eléctricos, electrónicos e informáticos Fàbrica de paper Tovallons, mocadors, facials... Enginyer Tècnic Forestal Supermercat

cervesaartesana@masia-agullons.com rosramallets@hotmail.com facebook basargallego@hotmail.com arnau@brikbike.es www.brikbike.es - facebook -lluisvich@hotmail.com info@castelldemediona.cat vallferrer@gmail.com mbscsg@gmail.com teresatorrensbatet@hotmail.com elgatambales@gmail.com

938985051 938985131 689769701 653815875 938985450 622415365 609314665 938985168 626805507

Fusteria Yntegral

Electricitat, aigua, calefacció...

MAIL

peresolcin@gmail.com

xbertran@hotmail.com manel.magines@gmail.com

659459649

Plaça Montseny, 8 ctra. de la Llacuna, s/n c/ A. Clavé, 14 c/ F. Gustems, 18

Pintura decorativa i industrial. LA FONT DEL BOSC ADREÇA Zona Comercial de la Font del Bosc

NOM COMERCIAL

PRODUCTE O SERVEI

Bodega la Font del Bosc

Vins, caves i begudes.

Cal Maristany

Hostal-restaurant

Av. Maristany, s/n

Clínica Dental Mediona. SL

Podologia y odontologia

c/ Xiprers, 2-4 b 3er 4ª

Garden Font del Bosc

Jardineria

Av. Maristany, 89

J. Tomas

Pintura decorativa i estucats.

c/ Avet, 102

Manel Ruiz Deu

Aparelladors-Arquitècte tècnic.

c/ Barcelona, 4

Novallar

Residència per a la Gent Gran

c/ Futbol, s/n

NOM COMERCIAL

PRODUCTE O SERVEI

938985077 938985717

938985234 615537700 977030600 938985570 690314621 938985146 938182235 699315940 TELEFON

duchsl@hotmail.com lartdelamasia@gmail.com manyeria.saumell@hotmail.com info@masrodo.com merce_sg84@hotmail.com naulover@naulover.com fornetsantjoan@hotmail.com www.reformesmediona.com reparacionesmediona@gmail.com

simo@socabosc.com ventura@grupventura.com

MAIL

938178100 938178380 630354154 938178334 932135183 938178009 633128820 615264150 938178291 938178116 934577509 938178700

info@calmaristany.com polonio.ferran@gmail.com gardenfontdelbosc@gmail.com lolo2tomas82@gmail.com manelruizdeu@gmail.com directora.mediona@novallar.org

LES CASES NOVES DE CAN PARDO Constructor Josep Ferran Instal·lacions Enric Beltran Marteles

ADREÇA

Const., reformes i excavacions Electricitat, aigua, calefacció...

TELEFON

MAIL

616433425 c/ Olivella, 33a

647950443

enricbeltran@hotmail.com


6

BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA

DIRECTORI D’ESTABLIMENTS COMERCIALS, EMPRESES I PORFESSIONALS DE MEDIONA NOM COMERCIAL

SANT PERE SACARRERA ADREÇA

TELEFON

MAIL

Materials per a la construcció

ctra. Igualada, 43 Cal Cinto

938178048 607163719

materialspenyafiel@infonegocio.com calcinto@infonegocio.com

Cal Poquet

Materials i llenya

c/ de Baix, s/n

938178171

Tallers Domènech, CB.

Reparació d’automòbils

c/ De Dalt, 2

938178130

tallersdomenech@hotmail.com facebook

Vanessa Peñafiel Tutusaus

Arquitecte tècnica

ctra. Igualada, 43 Cal Cinto

610000520 938178048

vanessa@apabcn.cat

NOM COMERCIAL

PRODUCTE O SERVEI

Àngel Peñafiel “Cal Cinto”

PRODUCTE O SERVEI

CAL PAIXANO ADREÇA

TELEFON

MAIL

Masia Cal Tino

651398060 651317802

caltinojardi@caltino.cat

Restaurant

Can Paixano s/n

722130762

facebook

NOM COMERCIAL Mosaics Torra, SL

PRODUCTE O SERVEI Mosaic Hidràulic

ALTRES ADREÇA Ctra. C-244, km. 18

TELEFON 938998011

MAIL info@mosaicstorra.com

Paviments Canigó, sa

Prefabricats formigó, terratzo

Ctra. C-244, km. 18

938998011

info@pavimentscanigo.com

Sol de Brugàs

Vins ecològics i cava

Ctra. C-244, km. 18

652772815 679758329

fincabrugas@hotmail.com

Cal Tino, Serveis de Jardineria, SL

Jardineria

L’Era de Cal Pau

L’ajuntament de Mediona ofereix aquest servei gratuït a tots els negocis i empreses de Mediona. Esperem sigui de la vostra utilitat.

PATGE REIAL: Té prevista la seva arribada el dia 29 de desembre a les 19 h al Casal Medionenc,vine a donar la carta els patges reials! REIS MAGS D'ORIENT: La cavalcada de reis com cada any que ens visiten els reis mags serà el dia 05 de gener a la tarda, el seu itinerari serà el següent:

COMISSIÓ DE FESTES DE NADAL 2015

- 17:00 Novallar : visitaran els avis i àvies com així els familiars i residents per compartir una estoneta la seva convivència i donar-los una mica d'alegria. - 18.30 Sant Pere Sacarrera: església del poble. - 18:15 Cases Noves - 19 :30 Sant Elies - 20:00 Sant Joan - 20:30 La Font del Bosc La Comissió de les Festes de Nadal, us desitja BONES FESTES!

JOCS AMB FAMÍLIA El dia 1 i 2 de Desembre a E.F vam fer jocs amb família. A la tarda al poliesportiu, van venir molts pares i mares a jugar amb nosaltres. Els jocs eren molt divertits i tothom va poder gaudir amb els nostres pares i mares. Amb el grup dels grans vam jugar al Colpbol i al Mazabol. Alguns pares i mares ens van sorprendre perquè marcaven molts gols. Amb els petits vam jugar amb globus i amb el paracaigudes. Les famílies s´ho van passar molt bé i al segon trimestre repetiran!


BUTLLETI MUNICIPAL MEDIONA

ACTIVITATS MUNICIPALS CONTINUADES

TELÈFONS D’INTERÈS URGÈNCIES Urgències - Bombers - Ambulàncies - Mossos d’esquadra... AJUNTAMENT Oficines Poliesportiu El Pantinkillo Casal d’Avis Serveis Socials Sereno EDUCACIÓ Llar d’Infants Nins Llar d’Infants Tangram Escola La Fassina Escola Renaixença Epiqueia El Roure SES Vallbona IES Moli de la Vila Institut Vall del Mediona SANITAT Consultori Area Bàsica Sant Sadurní - Cap Hospital Comarcal Alt Penedès Farmàcia SUBMINISTRES Anaigua Aigües de l’Anoia Aigües i Agrícola de Mediona Endesa Energia Gas Natural TRANSPORT Taxi Hispano Llacunense (HILLSA) Hispano Igualadina SERVEIS AL CIUTADÀ Castell de Mediona Parròquia Novallar

7

112 93.898.50.02 93.898.58.67 93.898.59.11 93.898.50.02 93.898.50.02 638 .108. 901 93.898.58.71 93.817.87.57 93.898.50.79 93.817.80.13 65.936.10.45 93.898.52.46 93.771.98.00 93.801.10.59 93.546.91.91 93.898.53.02 93.818.30.52 93.818.03.93 93.898.50.51 900.304.070 93.778.82.50 93.818.32.00 90.555.17.98 90.075.07.50 67.006.45.05 93.891.25.61 93.890.11.51 93.898.57.01 93.898.51.55 93.817.87.00

HORARI AJUNTAMENT Tel. 93 898 50 02 De dilluns a dijous, de 9 a 14 hores i de 16 a 18 h. Divendres, de 9 a 14 hores. Nadal, Setmana Santa i Estiu (de 15 de juny a 15 de setembre): de 9 a 14 hores. Dissabtes tancat en tots aquests períodes.

NOU MARCADOR AL POLIESPORTIU Les obres del sostre del poliesportiu duien com a millora un nou marcador electrónic per la pista poliesportiva. L’any nou ja en podrem gaudir, el partit del dia 16 de gener serà l’estrena. El poliesportiu ha arribat aquesta tardor als 300 inscrits entre diferents esports i el gimnàs. Aquesta xifra ha anant augmentant progressivament arran de la reforma del poliesportiu i del foment de l’esport base.

PANTINKILLO Anglès: Iniciació, Intermedi i Avançat Català: Diferents nivells Art i Artesania - Gralla i Timbal - Aprèn a Cosir - Guitarra Informàtica: Actic Bàsic - Actic Mitjà - Ofimàtica - Xarxes socials Eines avançades en TIC : Blogs Eines de Gogle: Gmail, Youtube, Picassa i Drive. Mes informació al Pantinkillo C/ del Molí, 25 - Tel 93 898 59 11 Mail: pij.mediona@diba.cat Horari: Matins divendres de 10 a 12. Tardes dilluns a divendres de 16:30 a 20 CASAL DE LA GENT GRAN “CASA NOSTRA” De dilluns a divendres de 16:30 a 20:00 Taller de Memòria els dimarts de 17:00 a 18:15 C/ Dr. Trueta, 10 bxos. POLIESPORTIU ANTONI RAMALLETS Futbol 7 Tai-Xi Bàsquet femení i masculí Capoeira Psicomotricitat Circ Tennis Batucada Dansa Afro-brasilenya Futbol Sala Gimnàstica Gent Gran Pilates Entrenament Patinatge Qi Gong (Txi Kung) Estiraments Sala Fitnnes Kárate Taller Bici Rítmica Més informació al Poliesportiu - Zona Esportiva Tel: 93 898 58 67 - Facebook Horari: 11:00 a 13:00 – 17:00 a 21:00 EL ROURE Ioga - dimarts a les 19:30 Organitza: Rosario Chacón LA COVA C/ del Pilar, s/n Dansa Integrativa, divendres de 10:00 a 11:15 Dance Lab per a nois i noies de 10 a 14 anys, divendres de 17:15 a 18:15. Dansa Oriental i Tribal Fusió –iniciació, intermedi i avançat-. Organitza: Judith Ramallets (620 215 501) Imparteix: Montse Morilla (616 677 915) AGRUPACIÓ ESPORTIVA FONT DEL BOSC Pàdel-Tennis. Més informació: Agrupació Esportiva AA.VV. CIUTAT JARDÍ FONT DEL BOSC Al Local Social: Ball en línia, Saló, Country: dissabtes tarda de 19:00 a 20:30h Ioga: dissabtes matí de 10:00 a 12:00 h. Taller de ganxet: Dissabtes a la tarda. Per a més informació al local social de la font del Bosc AVDA.MARISTANY, 29 – tel. 684 368 472 LA CASA VOLADORA Av. Gaudí, 3, 2on Dimarts, de 17 a 18:30: Inventors d’històries, per infants de 7 a 12 anys. Dimecres, de 17a 18 : ImaginACCIÓ, per infants de 0 a 7 anys. Dimarts i dimecres d’11 a 13: Espai col•lectiu-matins oberts. Més informació: 646 260 974, casavoladora8@gmail.com, www.casavoladora.wordpress.com CORAL MEDIONA Assaig cada diumenge de 18 a 20 h. al Casal da la Gent Gran “Casa Nostra” FIRA ARTESANAL “LA VALL DE MEDIONA” Primer diumenge da cada mes Productes ecològics, parades d’artesania, Tallers per a nens/es, Teràpies alternatives i més... Facebook: www.facebook.com/firaartesanalmediona Blog: firaartesanalmediona.wordpress.com/ e.mail: firaartesanalmediona@gmai.com


AGENDA D’ACTIVITATS MUNICIPALS

DIA

HORA

LLOC

ORGANITZA

2

18 h.

Esglesia de Sant Pere Sacarrera

5

17 h.

Novallar

COMISSIÓ DE FESTES DE NADAL 2015

Cavalcada de Reis

5

18:30 h.

Sant Pere Sacarrera

COMISSIÓ DE FESTES DE NADAL 2015

Cavalcada de Reis

5

18:15 h.

Cases Noves

COMISSIÓ DE FESTES DE NADAL 2015

Cavalcada de Reis

5

19:30 h.

Sant Elies

COMISSIÓ DE FESTES DE NADAL 2015

Cavalcada de Reis

5

20:00 h.

Sant Joan

COMISSIÓ DE FESTES DE NADAL 2015

Cavalcada de Reis

5

20:30 h.

Font del Bosc

COMISSIÓ DE FESTES DE NADAL 2015

Cavalcada de Reis

CONCERT DE NADAL amb “Cantaires de la Font del Bosc”

23 24

Vuitena edició de The Wild Boar Rogaining 7:30 h.

27 28

ACTIVITAT

de 10:30 h. a 11:30 h.

AJUNTAMENT DE MEDIONA Informatiu Municipal Dr. Trueta, 10 – 08773 Tel. 93 898 50 02 Fax. 93 898 52 99 e.mail: mediona@diba.cat www.mediona.cat - Facebook

Associació de Veïns de la Font del Bosc

Associació de veïns de la Font del Bosc

Sortida a la Maternitat d’Elna - Ruta d`exili

Ajuntament

Cicle Passejades per a la Gent Gran Sortida a Llisà d’Amunt

Ajuntament

Oficina Provincial d’Informació al Consumidor (OPIC)

Mensualment, l’Ajuntament de Mediona edita aquest butlletí per informar de les actuacions municipals. També ofereix la possibilitat a les entitats, associacions o veïnat poder incloure informació sobre activitats organitzades o temes variats. Cada article o comunicat serà enviat al correu electrònic: revistamediona@gmail.com, abans del dia 20 de cada mes. - Si el comunicat son dades per a l’agenda, en l’apartat ASSUMPTE del mail, hi anirà escrit AGENDA; si és un article per editar s’hi escriurà ARTICLE + EL TITULAR DEL TEXT corresponent; en el mateix correu s’adjuntarà el text, signat i corregit ortogràficament, en un arxiu format word (de no més de mitja pàgina amb lletra ARIAL-12- interlineat 1) i, per separat, les seves fotografies corresponents (JPG) amb la màxima qualitat possible. L’Ajuntament de Mediona no es fa responsable del contingut dels espais dels col·laboradors.

Profile for Ajuntament de Mediona

Butlleti Informatiu Municipal 46 - Gener 2016  

Ajuntament de Mediona Revista d'informació municipal i de les activitats de les entitats de Mediona

Butlleti Informatiu Municipal 46 - Gener 2016  

Ajuntament de Mediona Revista d'informació municipal i de les activitats de les entitats de Mediona

Advertisement