Page 7

Diumenge 24 18 h Bonecos de Santo Aleixo

Els Bonecos estan entre els titelles més antics d’Europa, procedeixen del sud de Portugal, i la seva referència més llunyana data de 1798. No us perdeu aquesta oportunitat de gaudir d’un espectacle únic. Teatre-Auditori. Preu: 5 € anticipada - 8 € taquilla. * Espectacle programat al 15è Festival Guant.

Informació i Preus Entrades anticipades Pack teatre de divendres i dilluns 17 € (només anticipades) *Les entrades del teatre es poden comprar a l’oficina de dilluns a divendres, de 17 a 21 h, fins al dia 7 de novembre, i una hora abans de l’espectacle a la taquilla. Seguretat L’aforament en els concerts i actes que es duran a terme al pavelló municipal estarà limitat a 1300 persones. Els menors de 16 anys podran accedir als concerts sempre que vinguin acompanyats pel pare/mare o tutor legal. Per a més informació o per adquirir els documents necessaris, es pot passar pel Centre Cultural en horari d’oficina.

Espectacles de foc Recomanacions per als participants Portar roba ignífuga o de cotó de màniga llarga. Protegir els ulls i l’oïda. Portar el cap tapat amb barrets de palla o fulars de cotó. Seguir les indicacions de l’organització i del servei d’ordre. Recomanacions per als veïns Retireu tots els vehicles del recorregut i zones limítrofes. Mantingueu portes i finestres tancades, persianes abaixades, aparadors i vidres protegits, tendals recollits i protegits, no tingueu roba estesa o elements similars. Mantingueu el recorregut lliure d’obstacles. Recomanacions per als espectadors Mantingueu una distància prudencial amb els elements de foc. Col·loqueu-vos en zones obertes on sigui més fàcil moure’s. No encengueu foc ni fumeu a prop de les bosses o dels contenidors de material pirotècnic. Seguiu les indicacions de l’organització i del servei d’ordre.

L’organització es reserva el dret de modificació o d’anul·lació dels actes. DL T 1353-2019

Profile for Ajuntament del Morell

Programa Sant Martí 2019  

Programa Sant Martí 2019  

Advertisement