__MAIN_TEXT__

Page 1

Sant MartĂ­ Festa Major del Morell 2018

del 9 al 12 de novembre


La llegenda de Sant Martí La llegenda més famosa entorn de la seva vida succeiria l'hivern del 337, quan estant Martí a Amiens trobà, a prop de la porta de la ciutat, un captaire tremolant de fred, a qui donà la meitat de la seva capa, doncs l'altra meitat pertanyia a l'exèrcit romà que serveia i no se'n podia desprendre. A la nit següent, Crist se li aparegué vestit amb la mitja capa i dient als àngels: –Aquí hi ha Martí, el soldat romà que no està batejat: ell m'ha vestit. En desvetllar-se, Martí trobà que la capa estava sencera i decidí batejar-se.


Diumenge 4 10 h

15a Trobada de Gegants Cercavila pel poble, ballada final de Gegants a la plaça de l’església, i commemoració del 5è aniversari dels Martinets i els Capgrossos petits del Morell. Recorregut: Rambla Pau Casals, Rambla Joan Maragall, Carrer Sant Isidre, Carrer Molí, Carrer de Mestres, Plaça de la Font, i Plaça de l’església Organitza: Associació Cultural Embruix

PintorRock Durant els dies 1, 2, i 3 de novembre esdevindrà una nova edició del multitudinari Festival de música PintorRock Esplanada de la Granja dels Frares Hi haurà servei d’autobusos Organitza: Festival PintorRock. Més informació a : www.pintorrock.com

Dissabte 3 9h - 14 h

Trobada de motos i cotxes clàssics Avinguda camí de Reus Organitza: Assoc. Clàssics Morell

18 h

“AMAZING” amb la maga Melanie Una noia fa màgia? Doncs sí, s’ha acabat això de fer de partenaire i només sortir de les caixes. A partir d’avui seré jo qui faré aparèixer nois guapos, i seré jo que els talli per la meitat. Ja era hora que les dones trenquéssim estereotips! I ara us deixo, que m’he de fer la manicura... “AMAZING”, un espectacle molt Barbie! Teatre-Auditori Preus: 3€ anticipada - 5€ Taquilla


Divendres 9 17 h

Anada del Ball de Capgrossos Petits Acompanyats del grup de gralles i timbals “Els Martinets” de l’Escola de Música Municipal. Sortida de l’Ajuntament.

17.30 h

Punt energètic per a la Canalla Davant de l’Embruix.

18 h

Cercavila En acabar, pujada dels Gegants del Morell Senén i Clariana, acompanyats pels Grallers del Morell.

Sortida de davant de l’Embruix.

Tot seguit inici de Festa Major Ballada del Drac, encesa de la tronada i repic de campanes.

Plaça Era del Castell.


20 h

“Tinder sorpresa” Avui en dia lligar ja no és el que era... ÉS MOLT MILLOR! Andreu Casanova et convida a realitzar un safari còmic per tota la selva d’aplicacions per lligar que estan tan de moda els últims anys. “Tindersorpresa” és un monòleg que canviaria el teu concepte sobre les apps per lligar. Fes “mach” i vine a la cita amb l’humor! Teatre-Auditori. Preu: 5€ anticipada - 8€ taquilla. *No recomenada per a menors de 14 anys. Durada de l'espectacle: 60 minuts.

23 h

Concert de Sant Martí Pavelló municipal. Gratuït.

La Pegatina Doctor Prats Dj Sendo


18.30 h

Dissabte 10 11 h

“En companyia” Espectacle familiar a càrrec de de la companyia Circ Pistolet, del qual gaudeixen tan grans com els més petits. Està conduit pel pallasso Sabanni on la seva màgia i humor són presents durant tot l’espectacle, acompanyat de dos artistes de circ que fan les delícies amb els seus números de trapezi, verticals, teles... Plaça Era del Castell. *Espectacle per a tots els públics.

11.30 h

Ballada de sardanes amb la cobla Cossetània Davant del Teatre-Auditori.

13 h

És l’hora del vermut! Bar el Centru amb Dj Ceba (Carrer La Coma). Can Calet (Plaça de la Font).

17 h

5è torneig d’escacs de Sant Martí Centre de Serveis per a la Gent Gran. Inscripcions fins el dia 8 de novembre, al mateix centre de la Gent Gnan. Obert a totes les edats.

Concert de tarda L’Orquestra “Maravella” és un conjunt musical català creat el 1951 a Caldes de Malavella, i que consta d’orquestra de concert, d’orquestra de ball i de cobla. El 1997 va rebre la Creu de Sant Jordi per la popularització de la música de ball i per ser pioners en la potenciació de la figura del cantant a les orquestres. Pavelló municipal / Gratuït.

20 h

Carretillada del Ball de Diables del Morell Plaça de l’Església.

20.30 h

Presentació dels nous vestits del Ball de Diables del Morell Teatre-Auditori Organitza: Associació Cultural Embruix

23.30 h

Ball de Festa Major Amb l’Orquestra internacional “Maravella” Pavelló Municipal / Gratuït.

00 h

Discoteca mòbil “Sant Martin’s light fluor” Sala polivalent del Centre Cultural.


Diumenge 11 8h

Matinades Traguejades Sortida de davant de l’Embruix

11 h

Ofici de Festa Major i recepció dels Martins i Martines del poble Missa Cantada per la Coral Guspira. En acabar es cantaran els Goigs de Sant Martí. Església Parroquial de Sant Martí Bisbe.

12 h

Seguici popular en honor a Sant Martí El sant anirà acompanyat de la Banda de Flautes “Frullato” de l’Escola de Música Municipal, juntament amb tots els elements festius del Morell. Inici a la Plaça de l’Església, Carer St. Martí, Carrer de les Creus, Carer Molí, Carrer St. Antoni, Carrer St. Plàcid, Plaça Era del Castell i finalment Plaça de l’Església. En acabar Vermut de Festa Major Jardins de l’Ajuntament després del seguici .

20 h

Ball de tarda Amb el duet “Guaraná”. Gaudeix de les darreres notes musicals de la Festa Major amb un ball de tarda. Sala Gran del Centre de serveis de la gent gran.


Dilluns 12 10-14 h / 16-18 h

Divertiland de Festa Major Rocòdrom, tirolina, jumping, jocs gegants i tradicionals. Plaça de l’Era del Castell.

21 h

“IMMORTAL” amb Bruno Oro Estàs preparat per ser etern? Què faries si tinguessis tot el temps del món? Tot el temps del món. IMMORTAL és una comèdia dramàtica futurista on Bruno Oro es desdoblarà en multitud de personatges que gaudiran, patiran o s’enfonsaran la immortalitat. Què faries si haguessis d’aguantar el teu sogre fins la fi dels temps? Què faràs quan els teus propis fills ja siguin besavis? Teatre-Auditori. Preu: 12€ anticipada - 15€ taquilla. Durada de l’espectacle: 70 minuts.


Informació i preus Dissabte 24 18 h

Roig, pèl-boig, amb la companyia Mimaia Teatre A les Mines de carbó de Mai més hi viu Roig pèl Roig. Encara és un nen, però ja coneix el treball dur de la mina i el sabor pedres. El carbó que troba Roig il•lumina el món de fora, un lloc idealitzat on somia escapar algun dia per a poder mirar la lluna. Però al món de fora la llum no deixa que es vegin les estrelles i a ningú sembla importar-li saber d’on ve tot el carbó. Una història de llum i ombres que convida a una reflexió sobre el visible i l’invisible; sobre l’origen, la finalitat i el valor de les coses que envolten les nostres vides. Teatre-Auditori. Preu: 3€ anticipada - 5€ taquilla. *Espectacle inclòs a la programació del 14è Festival Guant.

Entrades anticipades: Pack teatre del Divendres i Dilluns 15€ (només anticipades) Llotja al Ball de l’Orquestra Maravella: 12€ (Per a 6 persones) *Els tiquets per a la llotja s’hauran de comprar al Centre Cultural, fins al dimecres 7. *Les entrades del teatre es poden comprar a l’oficina de dilluns a divendres, de 17h a 21h, i una hora abans de l’espectacle.

Agraïments L’Ajuntament del Morell agraeix a les entitats col·laboradores, Associació Cultural Embruix / Escola de Música del Morell / Assoc Clàssics Morell / Associació Hol·la Genís / Coral Guspira / Associació Cultural Sardanista del Morell / Brigada de l’Ajuntament / Protecció Civil / i en especial, a la Comissió de Festes per la seva col·laboració en la Festa Major.

Més informació i inscripcions al Centre Cultural del Morell. C/ La Coma, 2 El Morell - 977 84 21 76


Recomanacions de seguretat per als espectacles de foc Per als participants: Portar roba ignífuga o de cotó de màniga llarga. Protegir-se els ulls i oïda. Portar el cap tapat amb barrets de palla o mocadors de cotó. Seguir les indicacions dels organitzadors i del servei d’ordre. Per als veïns: Retireu tots els vehicles del recorregut i zones limítrofes. Mantingueu portes i finestres tancades, persianes abaixades, aparadors i vidres protegits, tendals recollits i protegits, no tingueu roba estesa o elements similars. Mantingueu el recorregut lliure d’obstacles. Per als espectadors: Mantingueu una distància prudencial amb els elements de foc. Col·loqueu-vos en zones obertes on sigui més fàcil moure’s. No encengueu foc ni fumeu a prop de les bosses o dels contenidors de material pirotècnic. Seguiu les indicacions dels organitzadors i del servei d’ordre.

L’organització es reserva el dretde modificació o d’anul·lació dels actes. DL T 1403 2018

Profile for Ajuntament del Morell

Programa Sant Martí 2018  

Programa Sant Martí 2018  

Advertisement