Page 1


Per tercer any consecutiu, el PrimaverArt omplirà d’espectacles les places i els carrers del Morell. Una explosió d’imaginació, circ, teatre i música per a tots els públics. Un cap de setmana per gaudir de la cultura a peu de carrer!

>A partir del divendres a les 19h i fins al diumenge a les 20h podràs gaudir de les millors FoodTrucks del territori al pati del Centre de Dia. >Enguany també zona d’autocaravanes a la pista annexa del Camp de Futbol! >Més Informació: www.primaverart.cat


Divendres 21 d’Abril

ESPAI FÀBRICA DE TALENTS NÀUFRAGS LURRAK


ESPAI FÀBRICA DE TALENTS

18h Plaça de la Fàbrica

Joves protagonistes de la nova escena morellenca presentaran peces de petit format i de curta durada per donar el tret de sortida del Primaverart. Col·labora: Escola de Municipal de Música / Escola de Dansa de l'AMPA / Grup de Teatre La Sala / Institut del Morell


20h Plaça de l’Ésglesia Circ_Clown

NÀUFRAGS

*Millor espectacle de carrer als Premis de Circ de Catalunya Zirkòlika 2016

Nàufrags que es troben, que juguen, que busquen... Que comparteixen amb altres nàufrags. Una picada d’ullet als naufragis quotidians des de l’humor i la fragilitat en clau de circ i clown, on els petits estan convidats a venir acompanyats.


22h Plaça Francesc Macià Teatre_ Música_Circ

LURRAK >Aquest espectacle s’estrenarà per primer cop a Catalunya

Mitjans del segle XX, Bilbao. L’escenari és una fàbrica al costat de la ria on diverses persones conviuen dia i nit en condicions properes a l’esclavitud. Un espectacle musical de circ contemporani que explica la història d’una rebel·lió contrària als abusos laborals.


Dissabte 22 d’Abril

QUEVIURES RATS LAS POLIS THE AUDITIONS MESA PARA DOS ¿DÓNDE ESTÁ BERLÍN? CÀNTUT


QUEVIURES

11h Rambla Joan Maragall Teatre_Infantil

Benvinguts a la nostra botiga, on hi tenim paperines d’animació, cançons d’oferta, assortit variat de contes, diversió a pes, danses a 2x1 i jocs a granel! Dos botiguers eficients venim a casa vostra i -com diria aquell- “obrim la paradeta!”.


12h Rambla Joan Maragall Teatre_Itinerant

RATS >Millor espectacle de carrer a la Fira Titelles 2015

Les rates han envaït la ciutat i no hi ha mata-rates que serveixi. Ja no s’amaguen i són gegants! Només una persona pot endur-se aquesta plaga: un flautista que arriba d’un país molt llunyà. Ara que ben mirat, semblen unes rates ben divertides!


LAS POLIS

17h Plaça de la Font Teatre_clown

Elles estan alerta! Elles defensen la llei! Susana i Vanesa: agents de la nova policia local. La seva missió: protegir al ciutadà i mantenir l’ordre. El seu lema: tot està sota control. L’única pregunta: qui les controla a elles?


18.30h Plaça Francesc Macià Circ

THE AUDITIONS

Hi ha un càsting per al ballet d’El Llac dels cignes i dos aspirants disposades a tot. Ballar o morir, aquesta és la qüestió. No imagines fins on estàs disposada a arribar per aconseguir el que vols, fins que et poses el tutú.


MESA PARA DOS

20h Rambla Joan Maragall Teatre_de_Carrer

Un restaurant únic i incomparable obre al teu poble. Un equip del més alt nivell per a dur-lo a terme. Una llista infinita de reserves. Però uns inesperats esdeveniments impediran que la teva taula per a dos estigui llesta.


20h / 21h / 21.45h Sala_noble_Ajuntament Microteatre_musical

¿DÓNDE ESTÁ BERTÍN?

>Entrada gratuïta a recollir al jardí de l’Ajuntament el mateix dia de 18h a 19.30h fins exhaurir-les. >Aforament limitat!

La Lali i la Sol estan a punt d’estrenar un musical amb Bertín Osborne com a estrella principal. Però és el dia de l’estrena i en Bertín no s’ha presentat. Hauran de decidir si abandonen o tiren endavant amb la funció, tot i els múltiples contratemps.


CÀNTUT

22.30h Jardí de l’Ajuntament Música_

>Premi Enderrock millor disc folk 2016 segons la crítica. >Premi Teresa Rebull Fira Mediterrània 2016.

El músic Carles Sanjosé i l’acordionista Carles Belda recuperen i revisen cançons que només pervivien en la tradició oral arreu de les comarques gironines. Cançons i músiques dels avis amb un peu aferrat a la tradició i un altre a l’avantguarda.


Diumenge 23 d’Abril

PUNCH SARDANISTES RAMON SANDÀLIES L’ESTIUEIG


PUNCH!

12h / 17h Plaça Francesc Macià Teatre_clown

Catastrofer fa renéixer un clàssic del món del clown. Un espectacle còmic original, atrevit i ple de picardia. Capaç de generar grans rialles des de la improvisació i la interacció amb el públic.


13h Rbla. Joan Maragall Música_Dansa

SARDANISTES

Seguint amb la tradició i coincidint amb Sant Jordi, els sardanistes surten al carrer i realitzen una audició de sardanes amb la Cobla Reus Jove.

RAMON

13h / 16h Plaça de la Font Teatre

Qui no ha tingut mai una crisi en la seva relació de parella? El grup de teatre La Sala representa Ramon, una peça de l’obra de teatre Homes de Sergi Belbel.


16h / 16.45h / 17.30h Sala noble Ajuntament Microteatre

SANDÀLIES

>Entrada gratuïta a recollir al jardí de l’Ajuntament el mateix dia de 15h a 16h fins exhaurir-les. >Aforament limitat!

L’Irene està fent el sopar per l’Alba i la Gina. Totes tres porten una bomba de rellotgeria dins seu. Les seves pors esclataran just quan haurien d’estar més unides que mai, posant a prova la seva relació.


L’ESTIUEIG

18h Jardí de l’Ajuntament Teatre

Fins on estem disposats a arribar per mantenir les aparences? Gastar més del que tenim. Tenir amics que no suportem. La senyora Filippa ja no va d’estiueig, no s’ho pot permetre. I la seva filla, s’ha quedat sense dot. Qui la voldrà? Qui la pretendrà?


> L’organització es reserva el dret a modificar, si les circumstàncies ho reclamen, les dates, els llocs, els horaris o qualsevol altre canvi en el programa. Dipòsit legal // T 461-2017


ORGANITZA:

AMB EL SUPORT DE:

MITJANS COL·LABORADORS:

COL·LABORA:

PATROCINA:

Profile for Ajuntament del Morell

Primaverart 2017 llibret  

Primaverart 2017 llibret  

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded