Page 1

Stromboli Jazz Band

Dijous 9 d'agost, a les 22 hores Jardins de l'Ajuntament Stromboli Jazz Band és un grup de swing, dixieland, jazz popular i altres músiques integrat per músics professionals del Camp de Tarragona. Una formació de veu, trombó, trompeta, banjo, tuba i bateria que barreja bona música, dosis d'humor i una gran interacció amb el públic. Veniu a gaudir del seu espectacle i a passar una gran nit d'estiu al Jardí de l’Ajuntament.

Cinema amb "Coco"

Dijous 16 d'agost, a les 22 hores Pista del PP1 (C/ Montserrat Roig)* Miguel és un jove amb el somni de convertir-se en una llegenda de la música tot i la prohibició de la seva família. La seva passió per la música el portarà a endinsar-se a la "Terra dels Morts" per conèixer la veritable història de la seva família. * Els assistents hauran de portar la seva pròpia cadira.

"Música, maestro!" amb Xavier Deltell

Dijous 23 d'agost, a les 22 hores Davant del Centre Cultural Una hora d'espectacle en què el còmic lleidatà repassarà les cançons que ens han acompanyat al llarg de tota la nostra vida. Deltell realitzarà una anàlisi d'aquestes sintonies que tantes vegades hem cantat però de les quals mai no ens hem aturat a pensar en la seva lletra. Tot fusionat amb molt d'humor, molta improvisació, gestualitat i interactivitat amb el públic.

Olla Barrejada

Dijous 30 d'agost, a les 22 hores Davant del Centre Cultural Olla Barrejada, el grup d'havaneres en actiu més antic de la demarcació de Tarragona i amb més de 1.500 cantades per tot el territori de parla catalana, vindrà per cantar els grans clàssics d'aquest gènere. Què pot fer més estiu que cantar "La bella Lola" una nit d'agost?

Dijous d'estiu  

Cartell del cicle d'activitats Dijous d'estiu, per a les nits d'estiu de l'agost del 2018.

Dijous d'estiu  

Cartell del cicle d'activitats Dijous d'estiu, per a les nits d'estiu de l'agost del 2018.

Advertisement