Page 1

El Morell 2019

Memòria de les oblidades

Del text de Tecla Martorell i interpretada per Rosa Andreu

Diumenge 29 de setembre a les 18 h Lloc: Teatre Auditori Preu: anticipades 5 € / taquilla 8 €

Setembre - Novembre

Un cop acabada la Guerra Civil espanyola, el règim franquista inicia una etapa de repressió entre els considerats contraris. Quatre dones: la Maria, l’Annita, la Dolores i la Teodora, seran jutjades, condemnades i traslladades al Convent de les Oblates de Tarragona, convertit en presó. Soles, allunyades de les seves famílies i suportant dures condicions acabaran els seus dies enterrades a la fossa comú del Cementiri de Tarragona.

Ever-Smiling Liberty Amb les veus de Tànit Bono i Toni Viñals. Direcció de David Molina

Diumenge 6 d’octubre a les 18 h Lloc: Teatre Auditori Preu: anticipades 5 € / taquilla 8 €

Una obra basada en el clàssic oratori, Judas Macabeo, a partir del llibret original realitzat per Händel. Una nova versió on es dona una visió més fresca i actual de l’obra, inspirada en el Gospel i el Jazz. Dues veus solistes, un trio instrumental i dos cors que ens oferiran un gran espectacle musical.

La Grada

Fili Busters

Divendres 18 d’octubre a les 21 h

Dissabte 9 de novembre a les 12 h

En el partit més esperat de la temporada, familiars i amigues es reuneixen per donar suport a l'equip de l'institut Maria Aurèlia Capmany. El que no saben és que avui el partit es juga a la grada. Els Tornavís Teatre, ens porten altre cop una crítica de la societat en la que vivim, on el culte al cos i els cànons de bellesa imposats són una necessitat i on la violència de gènere es reprodueix cada dia de milers de formes diferents.

La nova i arriscada aventura en què Mortelo & Manzani posaran en perill les seves vides i les de tot el públic que envolti l'escenari a menys de deu metres de distància, en un evident homenatge als temeraris de tota la vida. Els últims reclutes de la prestigiosa "Fili Busters Daredevil Academy".

Amb Tornavís Teatre, text de Glòria Granell

Lloc: Teatre Auditori Preu: anticipades 3 € / taquilla 5 €

S.A.C. (Servei d’Atenció Ciutadana) Dels components de Clownic, Gerard Domènech i Edu Méndez

Divendres 8 de novembre a les 21 h Lloc: Teatre Auditori Preu: anticipades 5 € / taquilla 8 €

Després de quasi 20 anys interpretant els espectacles del Tricicle amb Clownic, els dos actors presenten S.A.C., una selecció dels millors moments de la companyia lligats per un fil argumental. Dos personatges que intentaran trobar una feina però sense acabar de tenir clara la seva veritable vocació.

De Mortelo & Manzani

Lloc: Plaça Francesc Macià Preu: gratuït

Festival Guant Diumenge 24 de novembre a les 18 h Lloc: Teatre Auditori

Un any més, rebem una de les propostes programades dins del 15è Festival de Teatre de Titelles de Valls.

Al Sostre

Una comèdia de Nigel Planer interpretada per Pau Ferran i Oriol Grau

Dissabte 30 de novembre a les 21 h Lloc: Teatre Auditori Preu: anticipades 5 € / taquilla 8 €

En Lapo i en Loti són dos artesans que treballen per Miquel Àngel pintant el sostre de la Capella Sixtina. Són grans experts en el seu camp. Miquel Àngel, no. Ell, en realitat, és escultor. Un bon dia, el geni els acomiada perquè vol acabar el sostre tot sol, utilitzant mètodes molt qüestionables, i endur-se’n tots els elogis. Secretament, en Lapo i en Loti tornen a la Sixtina per venjar-se per haver-los deixat sense feina. Però quan vegin el que ha fet el mestre, el seu pla canvia... Ah! I el Papa també hi té alguna cosa a dir.


El Morell 2019

Setembre - Novembre DL T 1216-2019

Profile for Ajuntament del Morell

Programa Deprop 2019  

Programa Deprop 2019  

Advertisement